2010 Nisan Anneleri

bugun herseyı ayarlıcam dedım 2 saat ayakta durdum cok yorulmusum suan cok yorgunum kızlar aksam kociş le kızımızın odasını hazırlıcaz bu hafta gelecek ınsallah :) daha cok eksık var cok

yaw kızlar nerdesiniz evimi temizledim yemeğimi yaptım banyomuda yaptım işim bitti siz hala ortada yosunuz haydiin buluşalım

kızlarrrrrrrr benim canım çok sıkılıyoooo hiçbirşey yapmak istemiyo canımm hadin gelin de az muahbbet edelimbilmiyorumkismile

kız bu nisan anneleri iyice kendilerini bıraktılar yaa ben bile geldim daha kimsecikler yok

nerde sohbet edıosunuz yaa benıde alın aranıza
canımcım daha burda toplanamadık başka nerde sohbet etcez sen aramızdasın zaten de geri kalanımız yok ortadakaydirigubbakcemile3

kız bu nisan anneleri iyice kendilerini bıraktılar yaa ben bile geldim daha kimsecikler yok
ay evet hacercim saldık iyice şu hale bak yaa diğer topikler coştukca coşuyo biz sessizliğe gömüldük:sinifsinif:
benımde canım çok sıkılıyo yaaa hiçbirseyım hazır degıl ne yapıcam hıç bilmiyorumm
canım hazırlıklarını ne zaman yapmayı planlıyosun peki beklemenin bir sebebi var mı? çokda fazla zaman kalmadı çünküopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…