Merhaba canım,hoşgeldin.:))) tekrardan merhabalarr... sabahtan beri 1sayfa mı ilerlediniz kızlar :)
nazlıcım.. canım bende sana yazdıktan kısa bir süre sonra uyumuşum tatlım :))) hahahehah valla ne tesadüf cidden yaa.. sabah erken kalkınca 10 a doğru kızımın sıcacık yatağı çekiyo ben.. sırtım da ağrımaya başlayınca daha fazla dayanamadım... midem içinde gaviskonumu aldım tatlım.. üstüne de uyuyunca iyi geldi.. şimdi daha iyi... çok sağolasın yine de...
özgecim.. cnım çok geçmiş olsun diyim ... aynı dert hep var işte.. bende calsiyum-magnezyum alıyorum ama kasılmalar ve kramplar oluyo işte... kaburgamı hiiiç sorma .. mideme ve sağ kaburgama çalışıyo benim sıpacık da :)) ne yapalım bacım.. accık daha sıkıcaz dişimizii.. çoğu gitti azı kaldı.. yavrularımız yanımızda olunca her sıkıntımız geçmiş olucak allahın izniyle...
Benim mide akşamları azıtıyor canım.Dik gavisconu tepeye iyi dikmeler sana:)))))))))hacercim.. mehtapçım... elifelif... iyi günler kızlarr.... nasılsınız?
mehtapçım.. miden nasıl oldu tatlım? benimki iyi dedim .. kendi kendime nazar deydirdim ayol :))) sabahtan püskürdüm alevleri yine :))) gaviskonu diktim kafaya.. ohhh :)))
canım dünürüm benim dün senle akşam telefonla konuştuktan sonra ben çok rahatsız landım canım sorma sanırım üşüttüm canım şükürler olsun iyiyim şimdi sanırım siz giresundasınız şu an bol bol gez canım benim içindekaydirigubbakcemile5ben burdayım ya aşkolsun reyhancığım.nasılsın.geçmişi okuyordum....
dünürcüm geçmiş olsun bol sıvı al.muz ve patatestende tüket inşallah bişeyciğin kalmaz canım.
aşkitom üzülme tatlım ya....rabbim kötüyü ıslah etsin canım.böylelerini hiç anlamıyorum ya
ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar diye boşuna dememişler özgeciğim ahhh erkeklerde bizler kadar duygusal anacıl ruhlu olsaydı rabbim hamileliği onlara nasip eğlerdibizde artık uykusuz gecelere merhaba demeye adım attık,oğlum alıştırma yapıyor şimdiden...
iki gündür yokken ,dün gece feci bir krampla uyandım,bir saat boğuştum yatakta ama daha fazla dayanamadım kalktım evi turladım ,süt yaptım ,ama yok gecmiyor yatağa uzandımmı başlıyor yine....
bacaklarıma masaj yaptım ,ayaklarımın altına yastık koydum yok gene gecmiyor....
gece saat 4 den,sabahın 7 sine kadar uğrastım ,hala azda olsa var,annemlere gidip yatmayı düşünüyorum ,halim perişan çünkü....
haaa birde sağ kaburgamı saymazsak iyiyim,sanırım yerinden çıkacak artık....
dün gece tekrar anladım ki anaların hakkı ödenmezmiş,eşim bilmem kaçıncı uykusunda deliksiz uyurken ben kramp savaşı verdim....
ve ruhu bile duymadı....
ahh ahh ne varsa analarda var işte.....
oyyyy canımsın yaaa saol canım benim benide merak etmişsin hacerciğim şükürler olsun şu an iyiyiz köye bile çıktık sabah dayımlar eşim falan gezmeye burada havalar iyi ama köy baya sertti rüzgar eşimde üşütürsün yine diye fazla bekletmek istemedi geldik az önce canım hep beraber kahvaltımızı yaptık köyümüzde çok güzeldi aslında ben inmek istemedim ama benim eşim biraz fazla hastalık meraklısıdır illa yatıcam ben hasta olunca gerçi dün patatesle muz iyi geldi bizeboshayallersmileacaba zeynep nasıl oldu haberi olan vamı
slm kızlar dünden beri epey sayfa birikmiştir dedim ama pek kaynatılmamış..hayırdır kızlar ya zor dönemimiz başladı kendimizle uğraşmaktan vakit mi bulamıoz kk ya yoksa :uhm:
merhaba kızlar bende işte ayrıldım pek giremez oldum.. malum eşim evde tatilde onunla ilgileniyorum hep..
özgecım gecmıs olsun bırtanem aynı dert bendede var..
ben hala duzgun yuruyemıyorum kalçamdan dolayı dün eşimle gezmeye çıktık bebek bakım çantası almak için alamadan döndum.. 15 dk yuruyunce kalçamdan ayağıma kadar bir agrı saplanıyor.. oturmadan gecmıyor oturunca gecıyor.. şimdide hava ook güzel kadıköye gezmeye gıtmeyı düşünüyoruz ama eşim korkuyor yıne ağrım olur dıye.. of of erken basladı sanırım benım agrılar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?