2010 Nisan Anneleri

hacercim.. mehtapçım... elifelif... iyi günler kızlarr.... nasılsınız?

mehtapçım.. miden nasıl oldu tatlım? benimki iyi dedim .. kendi kendime nazar deydirdim ayol :))) sabahtan püskürdüm alevleri yine :))) gaviskonu diktim kafaya.. ohhh :)))

Merhaba canım,hoşgeldin.
Rahatlayabildin mi biraz?Mide ağrısı çok kötü iyi bilirim.Özgeyede yazdım msn den ama pc de yok sanırım.O nasıl oldu acaba?

Benim mide akşamları azıtıyor canım.Dik gavisconu tepeye iyi dikmeler sana:)))))))))

sana da tavsiye ederim mehtapçım :)))) hahahah biraz koyu ,içmesi zor oluyo ama olsun napalım :))) hiçbişiycik düşünmeden içmek en iyisi :))

refiyecim mehtapçım sağolun kızlar
keyifler yerindedir umarım off bu işler hiç bitmiyor canım iistemiyor ama yarın pazar mecburen yapacam yoksa yarın eşim evde hiç yapamıyorum bey efendi benle ilgilen diyor iş yapma pazargünü ahh havada bi güzelki sormayın kendimi dışarı atmak istiyorum

yaa neden bilmiyorum ama bende çok fazla mide yanması olmuyor kızatrtma falan yiyemiyorum ha bide ekmek daha miç gaviscon içmemişim daha doğrusu mide ile ilgili hiç bişey ee tabii bende dee başka sorunlar var

slm kızlar dünden beri epey sayfa birikmiştir dedim ama pek kaynatılmamış..hayırdır kızlar ya zor dönemimiz başladı kendimizle uğraşmaktan vakit mi bulamıoz kk ya yoksa :uhm:

merhaba kızlar bende işte ayrıldım pek giremez oldum.. malum eşim evde tatilde onunla ilgileniyorum hep..
özgecım gecmıs olsun bırtanem aynı dert bendede var..
ben hala duzgun yuruyemıyorum kalçamdan dolayı dün eşimle gezmeye çıktık bebek bakım çantası almak için alamadan döndum.. 15 dk yuruyunce kalçamdan ayağıma kadar bir agrı saplanıyor.. oturmadan gecmıyor oturunca gecıyor.. şimdide hava ook güzel kadıköye gezmeye gıtmeyı düşünüyoruz ama eşim korkuyor yıne ağrım olur dıye.. of of erken basladı sanırım benım agrılar((

hacercim.. sana kolay gelsin tatlım şimdiden... pazar günleri iş olmuyo evet.. bizim de öyleydi yani önceden :))
ama şimdi tam tersine pazarları temizlik günü.. kendim yapamıyorum cnım.. yapsam bütün akşam kıvranıyorum sancıdan.. o yüzden kocişimle pazarları yapıyoruz biz de dip köşe.. hafta içi sadece üstünkörü yapmak da yetiyo tabi derinden temizleyince :))) ne güzel işte canım mide sorununun olmaması... her türlü sıkıntı olabiliyo işte güzelim napalım.. anne olmak kolay değil.. biz sıkıntı çekeriz olsun.. sabrederiz.. yeter ki meleklerimiz iyi olsun .. sağlıkla gelsinler yuvalarına :)

hayriyecim.. sedacım.. hoşgeldiniz kızlarr...

sedacım... çok geçmiş olsun tatlım... son zamanlarında baya bi zorlucak seni bu ağrı anlaşılan.. dr.un ne demişti tam hatırlayamıyorum ama bişey önermişmiydi... sen yine de kendini pek yormamaya bak güzelim.. şunun şurasında2 ayımız kaldı :)))

son zamanlarımız geldi çattı sayılır.. çok oturunca sırt-bel ağrısı oluyo haliyle.. sanırım ondan pek yoğun olmuyo muhabbet.. ama ben 2 gün sonra daha sık girebilirim diye düşünüyorum... ee tatil bitiyo.. okullar açılsın.. eda hanım okulaa.. bende burayaa :)))

slm kızlar hayırlı hafta sonları hepinize şimdiden bizde köye gitmiştik dayımlarla az önce indik sabahın 10da ben daha yeni uyanmıştımki dayım aradı bi çıktık bi indik zaten 15 dakika köy havası almış olduk kızımla akşamda annemlere geçicez çaya bir geçmişe bakayım bende

canım dünürüm benim dün senle akşam telefonla konuştuktan sonra ben çok rahatsız landım canım sorma sanırım üşüttüm canım şükürler olsun iyiyim şimdi sanırım siz giresundasınız şu an bol bol gez canım benim içindekaydirigubbakcemile5
ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar diye boşuna dememişler özgeciğim ahhh erkeklerde bizler kadar duygusal anacıl ruhlu olsaydı rabbim hamileliği onlara nasip eğlerdi canım benim bende 4. aydan beridir var bacak kramplarım ben magnezyum kullanmıyorum ama zaten sabah belirli bir saatimiz var saat 9 buçuk 10 oldumu mecburen kalkıcaz bizim kız öyle istiyo acıkıyo sanırım canım ben bir sağıma birde soluma yatabiliyorum ancak zaten bazen uyandığımdada kendimi sırt üstü buluyorum karnım gerilmiş bir vaziyette az kaldı canım biraz daha sabretceğiz kuzularımız için:CüvCüv:

acaba zeynep nasıl oldu haberi olan vamı
oyyyy canımsın yaaa saol canım benim benide merak etmişsin hacerciğim şükürler olsun şu an iyiyiz köye bile çıktık sabah dayımlar eşim falan gezmeye burada havalar iyi ama köy baya sertti rüzgar eşimde üşütürsün yine diye fazla bekletmek istemedi geldik az önce canım hep beraber kahvaltımızı yaptık köyümüzde çok güzeldi aslında ben inmek istemedim ama benim eşim biraz fazla hastalık meraklısıdır illa yatıcam ben hasta olunca gerçi dün patatesle muz iyi geldi bizeboshayallersmile
slm kızlar dünden beri epey sayfa birikmiştir dedim ama pek kaynatılmamış..hayırdır kızlar ya zor dönemimiz başladı kendimizle uğraşmaktan vakit mi bulamıoz kk ya yoksa :uhm:

gelinciğim sedacığım nasılsınız canlarım valla topiğimiz hiç aktif değil dediğin gibi biraz canlanalım zaten doğumdan sonra bebişler zaten bizi bırakmayacak:CüvCüv:

kızlarrrr.....
hepiniz çok saolun valla kavus gibi bi geceden sonra azcık uyumakii gelmiş....
canlarım magnezyumda calsiyumda allıyorum,hapını alıyorum hatda ama genede oluyor.....
ikii gun olmamıştı sevinmiştim...ama dün gece tutunca bittim....
eşim mal almaya gitmek zorunda olmasaydı dükkana gelmiycektim bugun....
annelik zor zanaatmış valla....
sabrediyorum elden gelen bişi yok.....
annem azönce küçük kardeşimin bebeklik kıyafetlerini çıkarmış,öle hoşuma gittiki ağrı sızı kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…