canımcım daha burda toplanamadık başka nerde sohbet etcez sen aramızdasın zaten de geri kalanımız yok ortadakaydirigubbakcemile3
ay evet hacercim saldık iyice şu hale bak yaa diğer topikler coştukca coşuyo biz sessizliğe gömüldük:sinifsinif:
canım hazırlıklarını ne zaman yapmayı planlıyosun peki beklemenin bir sebebi var mı? çokda fazla zaman kalmadı çünküopuyorumnanaktan
bende ondan korkuyorum tatlımm bilgin falan varmı ne gereklı ne degıl nisanın kacında dogum
yok cnm bılmıorum bende pendik şifada yapacam doğumu bakalım
kızlar ben bebeğin alışverişini bu hafta yaptım. beşiğimiz daha gelmedi, cicileri yıkayıp yerleştirme işim var, birde hastanede kendi giyecekelrim yok ortada. bende tamamlamadım daha ama en acil şeyleri hallettim. bence elinizi çabuk tutun neler alınması gerektiği hem KK da hem de birçok sitede yazıyor biraz araştırma yapınca neyi nasıl almak gerektiğini anlıyosunuz zaten.opuyorumnanaktan
herseyin hayırlısı cnm bizimde oyle seylerı teyzeler aldı saolsunlar onlarda olmasa ortada kalacam zaten hıc bıse yapamıorum tek oldugum ıcın ıyıce sorun yaratıorum panıklıorum o yok bu yok dıyerekten kısmet
canım haftasonu rehavetidir bugünlerde biraz sessiz bizim topik kızlar ilk fırsatta onaylarlar merak etmeopuyorumnanaktanBu arada facebooktada nisan anneleri sayfasına üye oldum hala onay verılmedı :S
canım ben çilekten aldım beşiği gelecek bekliyoruz mobilya beşik aldık park yatak almayı düşünüyodum ama yakından bakınca içime çok sinmedi.saol tarhancım evet ne sanslısın az kalmış araştırdım ama ne bıleyım işte haftaya hallederım ınş beşik nasıl almayı dşuunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?