2010 Nisan Anneleri

cnm ya bende ondan bahsedıyorum siz hazırladınızmı dıyorum ya hazırlamamamın sebebi yok ne yapacagım ne alacagım bılmıyorum bırde yanlızım oyle yanı sebebsız:çok üzgünüm:

benım 8 de kontrolum var ama ben normal ıstıyorum tabı basta hayırlısı benımde nisanın ılk haftası kızının ismini ne düşünüyorsun

Tuana istiyoruz kısmetse ama eşim yagmur istıo :) sonra bana kıyamıo tuana merak etme dıo nerde dogum yapacaksın peki?

kızlar ben bebeğin alışverişini bu hafta yaptım. beşiğimiz daha gelmedi, cicileri yıkayıp yerleştirme işim var, birde hastanede kendi giyecekelrim yok ortada. bende tamamlamadım daha ama en acil şeyleri hallettim. bence elinizi çabuk tutun neler alınması gerektiği hem KK da hem de birçok sitede yazıyor biraz araştırma yapınca neyi nasıl almak gerektiğini anlıyosunuz zaten.opuyorumnanaktan

saol tarhancım evet ne sanslısın az kalmış araştırdım ama ne bıleyım işte haftaya hallederım ınş beşik nasıl almayı dşuunuyorsun

ben daha canta bıle almadım zemuszemus ama hastane cıkısı falan öle ufak tefekler alındı odamızda salı gunu gelecek inşallah . bakalım bu hafta bızde herseyını tamamlıcaz yoksa oyle hastane ıcın özel bı liste yapıp alısverıs yapmadık her begendıgımızı aldık ilk bebek olunca heyecan var ama bana kimse bişe almıo :hulya: daha yanı tam kapsamlı hazırlanmadım bende

hım hastane cıkısı falan var kayınvalıdem almiş ama çanta beşik yok daha.oda yapamıyorum zaten anakucagı falan benım giyceklerım de yok haftaya hallederım inş

herseyin hayırlısı cnm bizimde oyle seylerı teyzeler aldı saolsunlar onlarda olmasa ortada kalacam zaten hıc bıse yapamıorum tek oldugum ıcın ıyıce sorun yaratıorum panıklıorum o yok bu yok dıyerekten kısmet

işte bende bundan bahsedıyorum o yok bu yok kafam karışıyo özelıne baksana yazdım

Bu arada facebooktada nisan anneleri sayfasına üye oldum hala onay verılmedı :S
canım haftasonu rehavetidir bugünlerde biraz sessiz bizim topik kızlar ilk fırsatta onaylarlar merak etmeopuyorumnanaktan
saol tarhancım evet ne sanslısın az kalmış araştırdım ama ne bıleyım işte haftaya hallederım ınş beşik nasıl almayı dşuunuyorsun
canım ben çilekten aldım beşiği gelecek bekliyoruz mobilya beşik aldık park yatak almayı düşünüyodum ama yakından bakınca içime çok sinmedi.

hoşgeldin nazlıcım. valla bende bir keyifsizlik var ama anlamadım içimden hiçbişi yapmak gelmedi bugün. sonra baktım topikte herkes aynı topik boş kalmasın diye nöbete geldim:))
sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…