2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr.. herkes iyi günlerr ve iyi hafta sonlarıı diliyorum...

amanınn geçmişe bakarken bana yazmışsın ya kız nazlı.. :)

kusuruma bakmaz inşş. iyi demek isterdim ama .. gerçi iyiyim ya allaha şükür. :)) sadece midem bugün sabahtan başladı.. fokur fokurr

bizde artık uykusuz gecelere merhaba demeye adım attık,oğlum alıştırma yapıyor şimdiden...
iki gündür yokken ,dün gece feci bir krampla uyandım,bir saat boğuştum yatakta ama daha fazla dayanamadım kalktım evi turladım ,süt yaptım ,ama yok gecmiyor yatağa uzandımmı başlıyor yine....
bacaklarıma masaj yaptım ,ayaklarımın altına yastık koydum yok gene gecmiyor....
gece saat 4 den,sabahın 7 sine kadar uğrastım ,hala azda olsa var,annemlere gidip yatmayı düşünüyorum ,halim perişan çünkü....
haaa birde sağ kaburgamı saymazsak iyiyim,sanırım yerinden çıkacak artık....
dün gece tekrar anladım ki anaların hakkı ödenmezmiş,eşim bilmem kaçıncı uykusunda deliksiz uyurken ben kramp savaşı verdim....
ve ruhu bile duymadı....
ahh ahh ne varsa analarda var işte.....

özgecim haklısın gerçekten anaların hakkı ödenmez...valla artık uykusuz geceler,gece yarısı evde turlamalar başladı....bende 1 haftadan beri 3 yastıkla yatıyorum.bi tanesi sırtımda bi tanesi karnımın altında öyle uyuyorum.sırtıma destek koymam gerekiyor çünkü sadece sola yattığım için vucudumun dengesi bozuluyor.karnımında ezilmemesi için oğlumun küçük yastığını destek yapıyorum....sürekli uyanıyorum bazen oğlum tekmeleriyle uyadırıyor.dün akşam fazla yemek yiyememiştim mesala sabah ezanıyla bi vuruyo kalktım süt içtim peynir yedim uyudu paşam.karnı acıkmış yavrumuncokacimcoook:asigim:

günaydın kızlar özgecim çok geçmiş olsun canım magnezyum almıyormusun
benim kramplarım kesildi çok şükür
hava çok güzel birazdan çıkacağız evden baya yolumuz var yürümeye
eltimee gideceğim kayınvaldemle::)))

amanınn geçmişe bakarken bana yazmışsın ya kız nazlı.. :)

kusuruma bakmaz inşş. iyi demek isterdim ama .. gerçi iyiyim ya allaha şükür. :)) sadece midem bugün sabahtan başladı.. fokur fokurr

ayy aç karnına süt içsen faydası olmaz mı acaba??? bende sana yazdıktan sonra bi daha uyumuşum

canım geçmiş olsun msnden de yazdım ama yoksun.. dikkat et.. magnezyum calsiyum bol bol allll...

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri...............

günaydınnnnnn

gunaydin güzel hamisler ve tatli bebisler

günaydınnnnnnn

günaydın kızlar 1-2 haftadır yazamıyordum evim baya kalabalıkdı dün herkesi gönderdim.işdende ayrıldım artık evdeyim...ama sizinde söylediğiniz gibi evde iş bitmiyo

özgecim geçmiş olsun...benim kraplarım magnezyum desteğiyle geçti şükür iiyiim şimdi....sanada tavsiye ederim ..dikkat et kendine ve oğluşuna

günaydın anne adayları nasılsınız misafirim vardı çay içmeye gelmiş neyse şimdi gitti bende biraz iş yapacam ama önce buraya bakayım dedim uğramadan duramıyorum yaa umarım herkes iidir
özge rahatsızmış galiba geçmiş olsun canım

Günaydın hacerciğim hoşgeldin.Şimdiden kolay gelsin.

:))) tekrardan merhabalarr... sabahtan beri 1sayfa mı ilerlediniz kızlar :)

nazlıcım.. canım bende sana yazdıktan kısa bir süre sonra uyumuşum tatlım :))) hahahehah valla ne tesadüf cidden yaa.. sabah erken kalkınca 10 a doğru kızımın sıcacık yatağı çekiyo ben.. sırtım da ağrımaya başlayınca daha fazla dayanamadım... midem içinde gaviskonumu aldım tatlım.. üstüne de uyuyunca iyi geldi.. şimdi daha iyi... çok sağolasın yine de...

özgecim.. cnım çok geçmiş olsun diyim ... aynı dert hep var işte.. bende calsiyum-magnezyum alıyorum ama kasılmalar ve kramplar oluyo işte... kaburgamı hiiiç sorma .. mideme ve sağ kaburgama çalışıyo benim sıpacık da :)) ne yapalım bacım.. accık daha sıkıcaz dişimizii.. çoğu gitti azı kaldı.. yavrularımız yanımızda olunca her sıkıntımız geçmiş olucak allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…