bizde artık uykusuz gecelere merhaba demeye adım attık,oğlum alıştırma yapıyor şimdiden...
iki gündür yokken ,dün gece feci bir krampla uyandım,bir saat boğuştum yatakta ama daha fazla dayanamadım kalktım evi turladım ,süt yaptım ,ama yok gecmiyor yatağa uzandımmı başlıyor yine....
bacaklarıma masaj yaptım ,ayaklarımın altına yastık koydum yok gene gecmiyor....
gece saat 4 den,sabahın 7 sine kadar uğrastım ,hala azda olsa var,annemlere gidip yatmayı düşünüyorum ,halim perişan çünkü....
haaa birde sağ kaburgamı saymazsak iyiyim,sanırım yerinden çıkacak artık....
dün gece tekrar anladım ki anaların hakkı ödenmezmiş,eşim bilmem kaçıncı uykusunda deliksiz uyurken ben kramp savaşı verdim....
ve ruhu bile duymadı....
ahh ahh ne varsa analarda var işte.....
amanınn geçmişe bakarken bana yazmışsın ya kız nazlı.. :)
kusuruma bakmaz inşş. iyi demek isterdim ama .. gerçi iyiyim ya allaha şükür. :)) sadece midem bugün sabahtan başladı.. fokur fokurr
bizde artık uykusuz gecelere merhaba demeye adım attık,oğlum alıştırma yapıyor şimdiden...
iki gündür yokken ,dün gece feci bir krampla uyandım,bir saat boğuştum yatakta ama daha fazla dayanamadım kalktım evi turladım ,süt yaptım ,ama yok gecmiyor yatağa uzandımmı başlıyor yine....
bacaklarıma masaj yaptım ,ayaklarımın altına yastık koydum yok gene gecmiyor....
gece saat 4 den,sabahın 7 sine kadar uğrastım ,hala azda olsa var,annemlere gidip yatmayı düşünüyorum ,halim perişan çünkü....
haaa birde sağ kaburgamı saymazsak iyiyim,sanırım yerinden çıkacak artık....
dün gece tekrar anladım ki anaların hakkı ödenmezmiş,eşim bilmem kaçıncı uykusunda deliksiz uyurken ben kramp savaşı verdim....
ve ruhu bile duymadı....
ahh ahh ne varsa analarda var işte.....
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri...............
gunaydin güzel hamisler ve tatli bebisler
İyiyim canım sen nasılsın?Ama çıkmışsıngünaydın mehtapcığım nasılsın*
Günaydın hacerciğim hoşgeldin.Şimdiden kolay gelsin.günaydın anne adayları nasılsınız misafirim vardı çay içmeye gelmiş neyse şimdi gitti bende biraz iş yapacam ama önce buraya bakayım dedim uğramadan duramıyorum yaa umarım herkes iidir
özge rahatsızmış galiba geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?