2010 Nisan Anneleri

slm kızlar.a.s.a.s.

canım burada değil face adınızı yazarsanız dedi arkadaş.

:lepi:selam kızlar
15 günlük güzel bi tatilin ardından evimdeyim
çok güzel geçti hiç bitmesin istedim ailemden memleketimden ayrılmak çok zor geldi daha eve alışamadım bile şimdiden çok özledim annemi:çok üzgünüm:
sizler nasılsınız geçmiş çok fazla birikmiş okuyamayacağım umarım herşey yolundadır annelerimizde bebişlerimizde iyiydiropuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz bakim ????
gecmise baktim sanirim ufak tefek rahatsizliklar haric herkes iyi cok sükür
rahatsizliklari olanlara gecmis olsun diyim

Cnm bnde adanalıyım buraya gelin geldım adana gibisi yok sen neresındesınolumunekankayizsmile
bende buraya gelin geldim ama çok sıcak yaa yazın 2 ay hiç çekilmiyoo yaylaları olmasa baygınlık geçiriyorum
bende baktım herkesste bi telaş dayanamadım çıkardım oğlumdan kalanları daha yepyeni yazık yenidn alsam israf olcak makinaya attım yıkansın kurusun ütüleyip yerleştireyim ne eksikse yazayımda alayım birsürü giydirmediğim yelekler süveterlervarmış hiç onları unutmuşum bez biberon falan ufak tefek şeyler lazım onuda yarrın yada hafta içi bigün hallederim

selam canı hoş geldin özlenmezmi yaa gitmek çok güzel ama dönmek çok zor yaa kendi adıma çok şükür yolunda bebeğim durmadan tepikliyor

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bizde anneaneden geldik şimdi topiğimiz yine hafta sonu sessizliğndeymiş bugün yine

selam canı hoş geldin özlenmezmi yaa gitmek çok güzel ama dönmek çok zor yaa kendi adıma çok şükür yolunda bebeğim durmadan tepikliyor

evet canım dönüşler çok zor oluyo ama katlanıyorum yapacak bişey yok
sizinde iyi olmanıza sevindim inş hiç sorunsuz kucağınada alırsın meleğini

1453sym,canım hoşgeldin çok zor olmuştur canım inşallah bebişin doğunc onlar gelirler bu seferde torunlarını bakmaya

saolasın reyhancığım iyiyim çok şükür bugün birazda gezdim köye falan gittik dayımlarla sonra akşam annemlerdeydik yeni geldik az önce yarın akşamda yine dayımlara oturmaya gideceğiz canımcım valla akrabalarla beraber olmak çok iyi geliyo bana canım sen nasılsın bitanem umarım biraz daha iyisindir canımcım

1453sym,canım hoşgeldin çok zor olmuştur canım inşallah bebişin doğunc onlar gelirler bu seferde torunlarını bakmaya

zor oluyo canım aslında 2 hafta sonra annem gelecek ama aradaki zaman az bile olsa insan genede özlüyo
doğum için beni almaya geliyo ben memlekette yapmaya karar verdim doğumu burda şartlar çok sağlıklı değil benim içinde bebeğim içinde iyi olacak gitmek
ama bu seferde kocişimi özlicem
off ne zor şu gurbet senağlama

canım yaa üzülme bitanem olsun anneciğin aratmaz yokluğunu eşinin inşallah canım o sana bakacak sende bebişine canım 15 gün falan sabrediceksiniz canım olsun yeterki beişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsin ondan sonra kocişlerimizle rabbim izin verirse bir ömür boyu beraber olacağıoz eşinde izin alır bakarsın canım yanınıza gelir babalık izini falan varyaa.s:asigim:

OHHHHHHHHHH akrabalarla birlikte olmak güzeldir haklisin
en yakin akrabam malesef 2 saat bana
ne güzel etmisin canim benim
bende iyiyim iste idare edip duruyorum ama
bebegim heycani sardigi icin pek gerisini umursamiyorum acikcasi

tabiki canım önemli olan bebişlerimizn sağlığı o ayrılığada bebeğimiz için katlanacağız çare yok zaten izni var doğumda inş eşimde gelecek
önemli olan sağlık ama insan genede her evrede yanında istiyo kocasını keşke şartlar iyi olsada gitmek zorunda kalmasam
siz nasılsınız gizemimiz nasıl

iyi geceler kızlarr
malesef iki gündür giremiyorum nete
dün eşimin doğum günüydü akşam arkadaşlar gelecek diye hazırlık yaptım gecede geç gittiler. bugünde 12 ye kadar uyudum:) sonra başka bir arkadaş aradı örgü fularım varda onun modelini almaya gelecekmiş onunla oturduk o gitti yemekti bulaşıktı vs derken bu saati buldu girmem
inşallah iyisinizdir ve keyifler yerindedir geçmişe baktım şöyle bir baktım alıntı yapamadım
zeyracım hastaymışsın bitanem çok geçmiş olsun ne güzel akrabalarınla vakit geçirmişsin
özgecim seninde kramplar yatırmamış ne kötüdür bilirim canım. bende uykusuz geceler geçiriyorum ama nedensiz

günaydın özgecim
sen ve benden başka kimseler yok bugun..
hava kapalı antalyada kahvaltımızı yaptık nereye gitsek diye düşünüyoz eşimle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…