bende buraya gelin geldim ama çok sıcak yaa yazın 2 ay hiç çekilmiyoo yaylaları olmasa baygınlık geçiriyorumCnm bnde adanalıyım buraya gelin geldım adana gibisi yok sen neresındesınolumunekankayizsmile
bende baktım herkesste bi telaş dayanamadım çıkardım oğlumdan kalanları daha yepyeni yazık yenidn alsam israf olcak makinaya attım yıkansın kurusun ütüleyip yerleştireyim ne eksikse yazayımda alayım birsürü giydirmediğim yelekler süveterlervarmış hiç onları unutmuşum bez biberon falan ufak tefek şeyler lazım onuda yarrın yada hafta içi bigün hallederimkızlar ben bebeğin alışverişini bu hafta yaptım. beşiğimiz daha gelmedi, cicileri yıkayıp yerleştirme işim var, birde hastanede kendi giyecekelrim yok ortada. bende tamamlamadım daha ama en acil şeyleri hallettim. bence elinizi çabuk tutun neler alınması gerektiği hem KK da hem de birçok sitede yazıyor biraz araştırma yapınca neyi nasıl almak gerektiğini anlıyosunuz zaten.opuyorumnanaktan
:lepi:selam kızlar
15 günlük güzel bi tatilin ardından evimdeyim
çok güzel geçti hiç bitmesin istedim ailemden memleketimden ayrılmak çok zor geldi daha eve alışamadım bile şimdiden çok özledim annemi:çok üzgünüm:
sizler nasılsınız geçmiş çok fazla birikmiş okuyamayacağım umarım herşey yolundadır annelerimizde bebişlerimizde iyiydiropuyorumnanaktan
selam canı hoş geldin özlenmezmi yaa gitmek çok güzel ama dönmek çok zor yaa kendi adıma çok şükür yolunda bebeğim durmadan tepikliyor
1453sym,canım hoşgeldin çok zor olmuştur canım inşallah bebişin doğunc onlar gelirler bu seferde torunlarını bakmaya
zor oluyo canım aslında 2 hafta sonra annem gelecek ama aradaki zaman az bile olsa insan genede özlüyo
doğum için beni almaya geliyo ben memlekette yapmaya karar verdim doğumu burda şartlar çok sağlıklı değil benim içinde bebeğim içinde iyi olacak gitmek
ama bu seferde kocişimi özlicem
off ne zor şu gurbet senağlama
saolasın reyhancığım iyiyim çok şükür bugün birazda gezdim köye falan gittik dayımlarla sonra akşam annemlerdeydik yeni geldik az önce yarın akşamda yine dayımlara oturmaya gideceğiz canımcım valla akrabalarla beraber olmak çok iyi geliyo bana canım sen nasılsın bitanem umarım biraz daha iyisindir canımcım
canım yaa üzülme bitanem olsun anneciğin aratmaz yokluğunu eşinin inşallah canım o sana bakacak sende bebişine canım 15 gün falan sabrediceksiniz canım olsun yeterki beişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsin ondan sonra kocişlerimizle rabbim izin verirse bir ömür boyu beraber olacağıoz eşinde izin alır bakarsın canım yanınıza gelir babalık izini falan varyaa.s:asigim:
slm kızlar....tatlıms sana mesaj yolladım özelden bakabilirsin...
bundan sonra sabah 9 akşam 9 sohbetdesin ona göre......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?