2010 Nisan Anneleri

sanada gunaydın sekerım ooo sen neler yapmışsın oyle afıyet olsun opuyorumnanaktan

saol canım benim nasılsın valla geçende bir aklım bu kız nerelerde dedi tüp bebek topiğinden beri bi kaç defa geldin buraya daha yoksun koyboldun:çok üzgünüm::asigim:

yok yok merak etme yeniyim ben :) H.bolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım benım özledım bende sızı canımsın bebış iyi allaha cok sukur senın bebış nasıl sekerım

saol canım benim nasılsın valla geçende bir aklım bu kız nerelerde dedi tüp bebek topiğinden beri bi kaç defa geldin buraya daha yoksun koyboldun:çok üzgünüm::asigim:

yıne buralardayım canım benım yanlız bırakmam senı kız dımı bebışınopuyorumnanaktan

Zeyra hg :) en guzelini yapmışsın benım kociş pazar pazarda çalısıo puff tek basıma uzanıorum

yıne buralardayım canım benım yanlız bırakmam senı kız dımı bebışınopuyorumnanaktan

evet canımcım seninki ne canım prensmi prensesmi canım dur tahmin edicem bence erkek canım içime doğdu bakalım tahminim doğrumubilmiyorumkismile bebişimiz teyzesi iyi sanırım şükürler olsun sabahları bana saat 9 oldumu tepik atıyo kalk anne diyo sanırım acıkıyo yavrum adınıda gizem düşünüyoruz sen ne koyacaksın canım bizimkine babsı karar verdi ben hiç karışmadım erkek olsa ben koyacaktım öyle anlaşmıştık babsının kızı olacak yani kızlar biraz babacı olurmuşyaboshayallersmile

günaydın dünürcüm.canım şimdi nasılsın*bizim dün gezme çok güzel geçti,de benim hafig olan üşütmem düngece boğaz ağrısına döndü.çok kötüyüm canım ya.boğazım fena baya.oğlumda gece hiç uyandırmadı benimerak ettim baya sabahta pek hareket etmedi şükür şimdi bişeyler yapıyo içeride dönüp duruyo...dün onnurdan 1 tane daha pijama takımı aldım.wenice de % 70 indirim vardı ordan bikaç parça kıyafet aldık oğluma bikaç tane de dışarıdan.bir tane tlum beğenmiştim eşime dedim büyük bu yok dedi büyük değil.sonra anladıkki büyük yeğenime verdim onuda ama aklım kaldı çok beğenerek almıştım.onlarda değiştir dediler bizimkinede hemen küçülür dediler.bugün abiömler giresuna gitcek bende onlarla değiştirmeye gitcem.işte böyle canım çok güzel geçti.stres attık eşimle.ha bide avize beğendik ama onu önümüzdeki ay alacağız...
sizde bu akşam buraya geliyomuşsunuz ne güzel ya gez canım iyi oluyo gezmek

canımcım tahmın yanlış kızına arkadas gelıyo teyzesı benımde kız ismini ben rüveyda düşünüyorum erkek olsaydı eşim vercektı oyle anlaşmıştık gizem ismi çok güzel hayırlısı olsun saglıklı kucagına rabbım almayı nasıp etsın inşşş butun annelerımızınopuyorumnanaktan

Zeyra hg :) en guzelini yapmışsın benım kociş pazar pazarda çalısıo puff tek basıma uzanıorum

canım yaaa bende bilirim benim eşimde devlette güvenlikçi çok zor oluyo nöbetleri oldumu gerçi bir iyi yönü 1 gün çalışıp 3 gün evde olması boshayallersmile bol bol zmn bulabiliyoruz beraber olmak için ama en zor tarafıda bayramlarda olsun hafta sonları olsun nöbet gelebiliyo o zamn çok kötü oluyo insan haftaya doğum günü 16sında nöbeti var mesela bizde o yüzden ya 14 yada 15de kutlayacağız artık ne yapalım çalışınca böyle oluyo canı sağ olsun seneye kutlarız beraber kızımızla inşallah 16sında eğer yine nöbetine denk gelmezseboshayallersmile

gecmış olsun canım dıkkat et kendıne opuyorumnanaktan

canım güle güle kullansın göktuşum canım benim yaa inan onlar biz hasta olunca üzülüyolar sanırım canım o yüzden hareket edip annelerini yormak istemiyolar inşallah tez zamnda geçirirsin canım ıhlamur iç bugün hava çok güzel ama dikkat et yinede çarpar rabbim göstermesin evet canım bulancağa geliceğiz dayımlar lisenin orada oturuyo bulancak lisesinin canımolumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile ayyy zaten doğru olsa şaşardım canım yaa CADIARZU oyyy benim kıza demek bir arkadaş geliyo ben çok severim rüveyda ismini canım ismiyle yaşasın prensesimiz canım sever teyzesi kuzusunu:1hug:

görüşrüz dünürcüğüm sende kendine dikkat et canım öptüm kocamnopuyorumnanaktan

teyzoşlar bende biraz toz falan alayım 2 gündür doğru düzgün girmedim sayılır eve arada uğrarım buraya öptük kocaman kızımla teyzeleriniopuyorumnanaktan

aynen cnm benımde bu ayın 13ne dogum gunum kısmetse bakalım :kedi: sen hangı sehırdesın ?

merhaba kızlar.... bugün abya bir tembellik yaptım. şu an kahvaltı masasındayım hala.. benimde faranjit başladı... atlatıcaz inaşallahh..

canım sağolasın.sanada geçmiş olsun.
onceden burdaydım ara vermıştım onun yuzunden olabılır cnm benım hafızan kuvvetlı
thanks.bende 1000li sayfalardan sonra geldim zaten.tanıştığımıza memnun oldum.bol bol görüşmek dileğiyle.
teşekkür ederim canım
yok yok merak etme yeniyim ben :) H.bolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hoşgeldin canım.senlede sık sık görüşürüz inşallah.
bende cıkıyorum yıne gelırımm az işim var evde sızı ve bebişlerı opuyorumm kocaman

güle güle canım.bu arada kızım olursa bende adını melek ruveyda koyacaktım.ismiyle müsemma olurlar inşallah.
bende çıkayım kızlar.biraz yatayım hazır evde kimse yokken.cicilere ve odalara bayıldım bu arada.bende oğlumun yeni aldığımız birkaç parça cicisine bakayım yattığım yerden.görüşmek dileğiyle.

aynen cnm benımde bu ayın 13ne dogum gunum kısmetse bakalım :kedi: sen hangı sehırdesın ?
canım giresunluyum ben bitanemopuyorumnanaktan

merhaba kızlar.... bugün abya bir tembellik yaptım. şu an kahvaltı masasındayım hala.. benimde faranjit başladı... atlatıcaz inaşallahh..

geçmiş olsun nazlıcığım amnın havalr çarpıyo bu aralar çok dikkat etmemiz lazım bir soğuk bir açıyo dikkat et canım adamıza iyi bakboshayallersmileopuyorumnanaktan

bende kaçtım görüşrüz teyzoşlar:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…