sanada gunaydın sekerım ooo sen neler yapmışsın oyle afıyet olsun opuyorumnanaktan
ben bir cicilere bakıp geleyim kızlar.zaten burasıda çık sessizleşmiş.bu arada tatlims ve buneya ben sanki sizi ilk kez görüyorum.yada muhteşem hafızam beni yanıltıyor.şayet yeni katıldıysanız hoş gelmişsiniz.eskidende bizimle birlkteydinizde ben hatırlamıyorsam çok özür dilerim.grip beni mahvetti.yoksa isim hafızam gerçekten iyidir yani.mafoldumben
tatlıms canım tickerın hayırlı olsun canım önemli değil bitanemopuyorumnanaktan
dünürcüğüm,avukatcığım çok geçmiş olsun canlarım yaaa en güzeli ıhlamur içmek ben gün içinde bile bazen yapıyorum içiyorum bol bol limonlu ,dünürcüğüm dünkü geziniz güzel geçmiştir inşallah neler yaptınız biz köye çıktık ama fazla kalmadık o dediğimden yapmadık biliyosun ben biraz rahatsızdım dünürün fazla kalmaya izin vermedi hep kötü olursun dışarda diye kahvaltı falan yaptık döndük akşamda annemlerdeydik canım kardeşim aradı dün beni şekerleri 2,5 falan diyolarmış ama çok güzel diyo abla bende burdada aynı dedim biz eminönünden almayacağız dedi iyi sen bilirsin dedim bende zaten 40 tane yeter dedim herkese vermeyeceğim dedim sadece yakın çevremdeki akarabalara dedim bende canım bu akşam biz yine bulancaktayız dayımlara geliyoruz çaya bende iyicene gezgiç oldum bu arada dayımlar beni fazla nazlıyo ya ondan sanırsamkaydirigubbakcemile
buneya canım hoşgeldin nasılsın canım yaa uzun zaömn oldu bebişin nasıl görüşemedik canım
jaleciğim çok saol canım benim şükürler olsun şu anda iyiyim gezmelerden geri gelmez oldum 2 gündür sorma canım
saol canım benim nasılsın valla geçende bir aklım bu kız nerelerde dedi tüp bebek topiğinden beri bi kaç defa geldin buraya daha yoksun koyboldun:çok üzgünüm::asigim:
Zeyra hg :) en guzelini yapmışsın benım kociş pazar pazarda çalısıo puff tek basıma uzanıorum
yıne buralardayım canım benım yanlız bırakmam senı kız dımı bebışınopuyorumnanaktan
evet canımcım seninki ne canım prensmi prensesmi canım dur tahmin edicem bence erkek canım içime doğdu bakalım tahminim doğrumubilmiyorumkismile bebişimiz teyzesi iyi sanırım şükürler olsun sabahları bana saat 9 oldumu tepik atıyo kalk anne diyo sanırım acıkıyo yavrum adınıda gizem düşünüyoruz sen ne koyacaksın canım bizimkine babsı karar verdi ben hiç karışmadım erkek olsa ben koyacaktım öyle anlaşmıştık babsının kızı olacak yani kızlar biraz babacı olurmuşyaboshayallersmile
Zeyra hg :) en guzelini yapmışsın benım kociş pazar pazarda çalısıo puff tek basıma uzanıorum
günaydın dünürcüm.canım şimdi nasılsın*bizim dün gezme çok güzel geçti,de benim hafig olan üşütmem düngece boğaz ağrısına döndü.çok kötüyüm canım ya.boğazım fena baya.oğlumda gece hiç uyandırmadı benimerak ettim baya sabahta pek hareket etmedi şükür şimdi bişeyler yapıyo içeride dönüp duruyo...dün onnurdan 1 tane daha pijama takımı aldım.wenice de % 70 indirim vardı ordan bikaç parça kıyafet aldık oğluma bikaç tane de dışarıdan.bir tane tlum beğenmiştim eşime dedim büyük bu yok dedi büyük değil.sonra anladıkki büyük yeğenime verdim onuda ama aklım kaldı çok beğenerek almıştım.onlarda değiştir dediler bizimkinede hemen küçülür dediler.bugün abiömler giresuna gitcek bende onlarla değiştirmeye gitcem.işte böyle canım çok güzel geçti.stres attık eşimle.ha bide avize beğendik ama onu önümüzdeki ay alacağız...
sizde bu akşam buraya geliyomuşsunuz ne güzel ya gez canım iyi oluyo gezmek
gecmış olsun canım dıkkat et kendıne opuyorumnanaktan
canım güle güle kullansın göktuşum canım benim yaa inan onlar biz hasta olunca üzülüyolar sanırım canım o yüzden hareket edip annelerini yormak istemiyolar inşallah tez zamnda geçirirsin canım ıhlamur iç bugün hava çok güzel ama dikkat et yinede çarpar rabbim göstermesin evet canım bulancağa geliceğiz dayımlar lisenin orada oturuyo bulancak lisesinin canımolumunekankayizsmilegünaydın dünürcüm.canım şimdi nasılsın*bizim dün gezme çok güzel geçti,de benim hafig olan üşütmem düngece boğaz ağrısına döndü.çok kötüyüm canım ya.boğazım fena baya.oğlumda gece hiç uyandırmadı benimerak ettim baya sabahta pek hareket etmedi şükür şimdi bişeyler yapıyo içeride dönüp duruyo...dün onnurdan 1 tane daha pijama takımı aldım.wenice de % 70 indirim vardı ordan bikaç parça kıyafet aldık oğluma bikaç tane de dışarıdan.bir tane tlum beğenmiştim eşime dedim büyük bu yok dedi büyük değil.sonra anladıkki büyük yeğenime verdim onuda ama aklım kaldı çok beğenerek almıştım.onlarda değiştir dediler bizimkinede hemen küçülür dediler.bugün abiömler giresuna gitcek bende onlarla değiştirmeye gitcem.işte böyle canım çok güzel geçti.stres attık eşimle.ha bide avize beğendik ama onu önümüzdeki ay alacağız...
sizde bu akşam buraya geliyomuşsunuz ne güzel ya gez canım iyi oluyo gezmek
canımcım tahmın yanlış kızına arkadas gelıyo teyzesı benımde kız ismini ben rüveyda düşünüyorum erkek olsaydı eşim vercektı oyle anlaşmıştık gizem ismi çok güzel hayırlısı olsun saglıklı kucagına rabbım almayı nasıp etsın inşşş butun annelerımızınopuyorumnanaktan
sağol tatlım ya.aman çok d,kkat edin kendinize hastalık çok zor.....
kızlar bizim biraz işimiz var dışarıda hepiniz öptük teyzoşlar
canım yaaa bende bilirim benim eşimde devlette güvenlikçi çok zor oluyo nöbetleri oldumu gerçi bir iyi yönü 1 gün çalışıp 3 gün evde olması boshayallersmile bol bol zmn bulabiliyoruz beraber olmak için ama en zor tarafıda bayramlarda olsun hafta sonları olsun nöbet gelebiliyo o zamn çok kötü oluyo insan haftaya doğum günü 16sında nöbeti var mesela bizde o yüzden ya 14 yada 15de kutlayacağız artık ne yapalım çalışınca böyle oluyo canı sağ olsun seneye kutlarız beraber kızımızla inşallah 16sında eğer yine nöbetine denk gelmezseboshayallersmile
canım sağolasın.sanada geçmiş olsun.canlarım sağolun ya...çok fena oldum ama kendim ettim kendim buldum birkaç gündür sadece burun akıntım vardı.dünde tatlı yemiştik dışarıda çok hasta değili diye tatlının üzerinede dondurma koydurdum bu hale geldim.gece ılık ballı süt içtim bugünde ıhlamur zencefil yapayım ya.....offffff yaaaaaaa
canım günaydın .sanada geçmiş olsun.bende fenayım dikkat edelim havalar buz gibi....benimde 2. oluyodelikafadulden
thanks.bende 1000li sayfalardan sonra geldim zaten.tanıştığımıza memnun oldum.bol bol görüşmek dileğiyle.onceden burdaydım ara vermıştım onun yuzunden olabılır cnm benım hafızan kuvvetlı
teşekkür ederim canımtatlıms canım tickerın hayırlı olsun canım önemli değil bitanemopuyorumnanaktan
dünürcüğüm,avukatcığım çok geçmiş olsun canlarım yaaa en güzeli ıhlamur içmek ben gün içinde bile bazen yapıyorum içiyorum bol bol limonlu ,dünürcüğüm dünkü geziniz güzel geçmiştir inşallah neler yaptınız biz köye çıktık ama fazla kalmadık o dediğimden yapmadık biliyosun ben biraz rahatsızdım dünürün fazla kalmaya izin vermedi hep kötü olursun dışarda diye kahvaltı falan yaptık döndük akşamda annemlerdeydik canım kardeşim aradı dün beni şekerleri 2,5 falan diyolarmış ama çok güzel diyo abla bende burdada aynı dedim biz eminönünden almayacağız dedi iyi sen bilirsin dedim bende zaten 40 tane yeter dedim herkese vermeyeceğim dedim sadece yakın çevremdeki akarabalara dedim bende canım bu akşam biz yine bulancaktayız dayımlara geliyoruz çaya bende iyicene gezgiç oldum bu arada dayımlar beni fazla nazlıyo ya ondan sanırsamkaydirigubbakcemile
buneya canım hoşgeldin nasılsın canım yaa uzun zaömn oldu bebişin nasıl görüşemedik canım
jaleciğim çok saol canım benim şükürler olsun şu anda iyiyim gezmelerden geri gelmez oldum 2 gündür sorma canım
hoşgeldin canım.senlede sık sık görüşürüz inşallah.yok yok merak etme yeniyim ben :) H.bolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende cıkıyorum yıne gelırımm az işim var evde sızı ve bebişlerı opuyorumm kocaman
canım giresunluyum ben bitanemopuyorumnanaktanaynen cnm benımde bu ayın 13ne dogum gunum kısmetse bakalım :kedi: sen hangı sehırdesın ?
merhaba kızlar.... bugün abya bir tembellik yaptım. şu an kahvaltı masasındayım hala.. benimde faranjit başladı... atlatıcaz inaşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?