2010 Nisan Anneleri

günaydınlar herkese.....
dünden beridr boğaz ağrım var çok fena...gece yatırmadı ya.....

günaydın özgecim
sen ve benden başka kimseler yok bugun..
hava kapalı antalyada kahvaltımızı yaptık nereye gitsek diye düşünüyoz eşimle:))

ewt canım bizim buradada hava kapalı yağmurlu....
bakalım bizde bebişin son eksiklerinide bugun tamamlarsak rahatız bakım ürünlerini falan....nereye gitsek diye düşüyor insan gercekten.....

HERKESE GÜZEL PAZARLAR BAYANLAR.uzun bir aradan sonra geldim bakalım geçmişte neler olmuş.ben sezonun 4.gribine yakalandım.elimde ıhlamur ,Allah sonumuzu hayır etsin.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR BAYANLAR.uzun bir aradan sonra geldim bakalım geçmişte neler olmuş.ben sezonun 4.gribine yakalandım.elimde ıhlamur ,Allah sonumuzu hayır etsin.

canım gecmiş olsun.....
aman ıhlamur ve zencefilini eksik etme....
ben de umutla grib nezle olmadan şu hamişliği atlatmaya bakıyorum.....

pazar günü kimsecikler yok....
bende anneme gideyim....
oda bebek bakmaya gidelim diyordu bakalım ne yapcaz.....
öpüldünüz kızlar....

gecmış olsun sekerım ben yenı atlattım ya cok kotu ılac kullansak gececek ama kullanamıyoruz neyse az kaldı sabredelım artık opuyorumopuyorumnanaktan

aynen bendede bugunlerde bi halsizlik anlatamam kızlar bazen korkuom erkenmı dogurcam dıe offbilmiyorumkismilezamanında gel kızımmm

canım gecmiş olsun.....
aman ıhlamur ve zencefilini eksik etme....
ben de umutla grib nezle olmadan şu hamişliği atlatmaya bakıyorum.....

gecmış olsun sekerım ben yenı atlattım ya cok kotu ılac kullansak gececek ama kullanamıyoruz neyse az kaldı sabredelım artık opuyorumopuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar.zaten ıhlamur,zencefil,karanfil,tarçın vs.en takın arkadaşlarım oldu.geçmişe bir göz attım .ne kadar birikmiş sayfalar.daha okunacak 40 sayfa kadar kaldı.ama okuyacak halim yok.okumazsam olmaz takıntım var.neyse yarın büroda okurum.işlerimi halletmiştim.yeni bir şeyler çıkmazsa çarşambaya kadar rahatım.
yarın doktora gideceğim inşallah.
30 martta duruşmam var.ondan önce doğum yapmamam lazım.
bu arada UMUDUM SENSİN;canım UTKU bebek aramıza gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş.erken gelmiş ama bence kilosu gayet iyi bence.anne sütü alınca nasıl hızlı toparlanacak göreceksin.büyük oğlum ayda bir kilo alıyordu anne sütüyle.küçük problemlerde hallolacak inşallah.oğlunla sağlıcakla evinize gideceksiniz.

günaydın cnmm
geçmiş olsun ya bugunlerde havalar çok soğukkk çok dikkat etmemiz lazım..bitki çayları iç bol bol

fundacım canım gecmiş olsun....
ıhlamur ve zencefil iç canım ....
ılık ballı süt iç canım....
gercekten zor hamişlikte hastalık.....
canlarım sağolun ya...çok fena oldum ama kendim ettim kendim buldum birkaç gündür sadece burun akıntım vardı.dünde tatlı yemiştik dışarıda çok hasta değili diye tatlının üzerinede dondurma koydurdum bu hale geldim.gece ılık ballı süt içtim bugünde ıhlamur zencefil yapayım ya.....offffff yaaaaaaa

canım günaydın .sanada geçmiş olsun.bende fenayım dikkat edelim havalar buz gibi....benimde 2. oluyodelikafadulden

ben bir cicilere bakıp geleyim kızlar.zaten burasıda çık sessizleşmiş.bu arada tatlims ve buneya ben sanki sizi ilk kez görüyorum.yada muhteşem hafızam beni yanıltıyor.şayet yeni katıldıysanız hoş gelmişsiniz.eskidende bizimle birlkteydinizde ben hatırlamıyorsam çok özür dilerim.grip beni mahvetti.yoksa isim hafızam gerçekten iyidir yani.mafoldumben

günaydın bitanecik nisan anneleri nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır bizde bugün tembellik ettik sabah yürüşüne çıktık ordanda eşimle kahvaltıya gittik dışarda yaptık eve yeni girdik :)))

sanada gunaydın sekerım ooo sen neler yapmışsın oyle afıyet olsun opuyorumnanaktan

tatlıms canım tickerın hayırlı olsun canım önemli değil bitanemopuyorumnanaktan

dünürcüğüm,avukatcığım çok geçmiş olsun canlarım yaaa en güzeli ıhlamur içmek ben gün içinde bile bazen yapıyorum içiyorum bol bol limonlu ,dünürcüğüm dünkü geziniz güzel geçmiştir inşallah neler yaptınız biz köye çıktık ama fazla kalmadık o dediğimden yapmadık biliyosun ben biraz rahatsızdım dünürün fazla kalmaya izin vermedi hep kötü olursun dışarda diye kahvaltı falan yaptık döndük akşamda annemlerdeydik canım kardeşim aradı dün beni şekerleri 2,5 falan diyolarmış ama çok güzel diyo abla bende burdada aynı dedim biz eminönünden almayacağız dedi iyi sen bilirsin dedim bende zaten 40 tane yeter dedim herkese vermeyeceğim dedim sadece yakın çevremdeki akarabalara dedim bende canım bu akşam biz yine bulancaktayız dayımlara geliyoruz çaya bende iyicene gezgiç oldum bu arada dayımlar beni fazla nazlıyo ya ondan sanırsamkaydirigubbakcemile

buneya canım hoşgeldin nasılsın canım yaa uzun zaömn oldu bebişin nasıl görüşemedik canım

jaleciğim çok saol canım benim şükürler olsun şu anda iyiyim gezmelerden geri gelmez oldum 2 gündür sorma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…