günaydınlar herkese.....
dünden beridr boğaz ağrım var çok fena...gece yatırmadı ya.....
günaydın özgecim
sen ve benden başka kimseler yok bugun..
hava kapalı antalyada kahvaltımızı yaptık nereye gitsek diye düşünüyoz eşimle:))
günaydınlar herkese.....
dünden beridr boğaz ağrım var çok fena...gece yatırmadı ya.....
Guzelim özelımde msj yok kı suan . . . bak ben yınede geldım sen yoksun :)sositososito
HERKESE GÜZEL PAZARLAR BAYANLAR.uzun bir aradan sonra geldim bakalım geçmişte neler olmuş.ben sezonun 4.gribine yakalandım.elimde ıhlamur ,Allah sonumuzu hayır etsin.
inş guzel bırsey begenır alırsın cnmm fotolarsan bakarız bızde öpüldünpazar günü kimsecikler yok....
bende anneme gideyim....
oda bebek bakmaya gidelim diyordu bakalım ne yapcaz.....
öpüldünüz kızlar....
HERKESE GÜZEL PAZARLAR BAYANLAR.uzun bir aradan sonra geldim bakalım geçmişte neler olmuş.ben sezonun 4.gribine yakalandım.elimde ıhlamur ,Allah sonumuzu hayır etsin.
canım gecmiş olsun.....
aman ıhlamur ve zencefilini eksik etme....
ben de umutla grib nezle olmadan şu hamişliği atlatmaya bakıyorum.....
gecmış olsun sekerım ben yenı atlattım ya cok kotu ılac kullansak gececek ama kullanamıyoruz neyse az kaldı sabredelım artık opuyorumopuyorumnanaktan
günaydın cnmm
geçmiş olsun ya bugunlerde havalar çok soğukkk çok dikkat etmemiz lazım..bitki çayları iç bol bol
canlarım sağolun ya...çok fena oldum ama kendim ettim kendim buldum birkaç gündür sadece burun akıntım vardı.dünde tatlı yemiştik dışarıda çok hasta değili diye tatlının üzerinede dondurma koydurdum bu hale geldim.gece ılık ballı süt içtim bugünde ıhlamur zencefil yapayım ya.....offffff yaaaaaaafundacım canım gecmiş olsun....
ıhlamur ve zencefil iç canım ....
ılık ballı süt iç canım....
gercekten zor hamişlikte hastalık.....
günaydın bitanecik nisan anneleri nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır bizde bugün tembellik ettik sabah yürüşüne çıktık ordanda eşimle kahvaltıya gittik dışarda yaptık eve yeni girdik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?