2010 Nisan Anneleri

kimsecikler yok ee tabi pazar olunca ama ben evde yalnızım kociş çalışıyor ve hava kötü ve tv bozuldu cok sıkılıyoruuuuuummm ya

slm kızlar....
oyyy bebiş sevdim aha iki aylık erkek....
oğlumun arkdası...ahh anlatamam size kokusunu ,mest oldum resmen kucağımda nasıda gülümsüyodu...oğluşumu bir kez daha özledim....

slm kızlar....
oyyy bebiş sevdim aha iki aylık erkek....
oğlumun arkdası...ahh anlatamam size kokusunu ,mest oldum resmen kucağımda nasıda gülümsüyodu...oğluşumu bir kez daha özledim....

slm opuyorumnanaktan ayy kıyamamm ben yaa şu zamn çabuk geçsede kucaklarımıza alsak artık cennet kokulu bebişlerimizi yaa geçen bende gittim arkadaşıma 4 aylıktı o kadar tatlıydıki yaa topik çok sessiz yaaabilmiyorumkismile

kızlar sanki iki gundur hafiften sancılanıom bizim kız aceleci sanırım korkuyorum bilmiyorumkismile

ewt zeynocum zaman hızla akıp gecsin....hasret dayanılmaz bşi.....
kıyamam ufacık bebecik birde hasta olmuş,hapşuramıyor bile......
ahhh ahhhh oğluşumda bir tepkiliydi,ya kıskandı kucağıma aldım diye ,yada arkadasına tepki verdi.....
ewt topik bomboş......

kızlar sanki iki gundur hafiften sancılanıom bizim kız aceleci sanırım korkuyorum bilmiyorumkismile

dikkat et canım....
bende de iki gündür bel ağrıs ıvar....
dün akşam öle bi şiddetlendi ki ben bile şaşırdım....bişi olcak diye ödüm patladı....
eşim masaj falan yaptı ılık bi duş aldım ve yattım....
ya aslında ağrı da değil böle tuaf bişi belimde acıma gibi oturtmuyor yatırmıyor çok tuaftı..aman bebişler beklesin az kaldı zamanında gelsinler sağlıkla....

aynen öyle saplanıp kalıo sankı cok baskı yapıyo off erken gelmesin tabi ewde tekim kimseyide arayamam telaştaan ayy heyecan bastı bi andaeyvahedigeldismile

özgeciğim sorma canım valla hafta sonları buralar çok ıssızlaşıyo ayyy kuzey kıskandı haa annesi ben alamadım kucağıma arkadaşımın kızını korkuyorum biryerine bişey olur diye bana senin olsunda nasıl cesaret gelicek dedi arkadaşım öyle oluyomuş banyosunu bile çekinmeden yaptırısın dedi inşallah canım acele etmezler inşallah zamnı geldiğinde kucağımıza alırız meleklerimizi canım

tatlıms canım aman erken gelmesin annesi az daha sabretsin canım kuzucuklarımız annelerine muhtaçlar şimdi onlar canım

aynen öyle saplanıp kalıo sankı cok baskı yapıyo off erken gelmesin tabi ewde tekim kimseyide arayamam telaştaan ayy heyecan bastı bi andaeyvahedigeldismile

canım yaa dur hemen aklına kötü şeyler getirme arada yalancı sancılar oluyomuş bu haftalarda canım onlardandır canım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…