2010 Nisan Anneleri

aah zeynep ahh
en yakınlardan hayır yok ki
nerde kalmış yedi kat ellerin bizi düşünmesi, ilgili davranması...

kimsenin yaptığı şey şaşırtmıyor beni. ama sen de boşver e mi, ayıp olur diye düşünüp de he demeye kalkma sakın..
sen kendini düşün, boşver elalemi..

bizde karnımızı doyurduk oğlum tpinmeye başaldı her geçen gün daha hızlı tekmeliyor
bide bişey sorcam bu son zamanlarda hani insan titrer yaa hertarafı karnımın içinde öyle titriyor bazen okadar çok sürüyoki korkuyorum acaba bişeymi oluyo diye nabız gibi değil ama sanki göbeği eriten titreme kemerleri vrya onun gibi sanki nefesimi kesiyo bazen neden olabilir acaba bide sizde de oluyormu

anaa funda geldi.
kısmette olmayınca dayak bile yenmiyor işte, yine konuşamadık...ben kalkıyorum bilgisayar başından mecbur

dila'nın odası için perdeciler gelecek ölçü almaya, onlar gelmeden ortalık toplayayım
uğrarım yine
öpüyorum hepinizi :)

kızlarr sohbetinize doyum olmaz ama ben şimdilik müsadenizi istiyorum... eda hanımı hazırlıycam daha :) saçlar fln yapılıcak...okulda sevis işini de halledeyim .. inş. bişey çıkmazsa öğleden sonra uğrarım yine.. öptüm hepinizi şimdilik.... iyi sohbetler...

günaydın kızlar
geçmişi okuyodum ancak yazdım.....
birazş yaptım sonrasında kahvaltı...az öncede otomatiğe basıyolar kimo diyorum ses veren yok 2 dir oldu 3 .ye tekrar baktımki sağlık ocağından ebemiz gelmiş ...ooooooo diyo bebek baya büyümüş iri bi bebek olacak sanırım dedi.bende 3 hafta önceki kilosunu söyledim maşallah diyo.doğum şeklimi sordu karar vermedim dedim.....
siz nasılsınız bakalım*zeynepcim mobilyacılar sıkıntı vermiş sana bazen deli ediyolar insanı dimi*insanın getirdiğini kafasına geçiresi geliyor.bende evlendiğim yıl mutfağımın masa ve sandalyesini birde rta sehbasını yaptırmıştım.2 ay sonra orta sehba çatladı.2 tane sandalyemin üstü çıktı adamlar tam 2,5 yıldır gelip yapacaklar.birgün ağzıma gelen her lafı diycem aslında derimde ben eşim hep yanımda oluyor.hiç sevmez öyle şeyleri ben daha yırtıcıyımdır.yok anam ben şunu ğrendim adam akıllı bişey getiree kadar peşin para vermeyeceksin

sorma canım ya yine görüşemedik.birde benim msn de bozuk.özledim sohbetini canım arkadaşım.
dilanın eksiklerini tamamlamışsınız canım.oh ne güzel ya....bende dışarı çıkıcam az sonra bikaç parça eksik var eşimin kartı bendeyken kullanayım heheheh.....sonrada oğlumun çamaşırlarıyla 1 makine çamaşır atıp ütülyip hastane çantamı hazır edeyim

bende çok inadım bişeyi tutturdummu tamam bitti illa olcak oşey ama küsmeyi darılmayı beceremem yüzüme güdümü yelkenler suya düşüyor

yok zeynocuğum hiç kabul edermiyim benim eşimde zaten olmaz diyo bu saatten sonra diyo hiç uğraşamam anım zaten ben evimin işini ancak hallediyorum karnım burmnumda :))

dünürcüğüm geçmiş olsun canım turgut hocama söyle iyi baksın damadıma sana canım gerçi adamcağız bir tatil ypamadı o da var okuldan fırsat bulup canım bende bugün dünürün çalışyo amcamın 7. sınıfa giden kızı gelicek yanıma o kalıcak yanımda canım tek kalmam için birileri olucak bundan sonra birde binada biliyosun tek ben varım kalamıyorum tek canım

dünür son aldığım bir duyuma göre dr um bırakmayacakmış hatta demişki inat etcem bırakmayacağım demiş.bakalım hakkımızda hayırlısı ben çok rahatım ya bencede bırakmayacak gibi geliyo.çünkü nereye gidecek devlete dönmez.özelde de gidecek hastane yok

amn tek kalma canım ya bundan sonra her an herşey olabilir.canım eşim o kadar yoğunki adam tatili unuttu.hatta şimdi vekaleten müdür başyardımcılığınıda ona verdiler.diyoki bu hafta 8 den 9 dan önce gelmem.ben napıcam ya olmayınca çok sıkılıyorum.eve gelincede yorgunluktan uyuyacak paşam

bende tuğbişi merak ettim yaa yazıcam yazıcam unutuyorum benim aklımda bişey var diyorum yaaa sorma canım bende merak ettim şimdi

dünürcüğüm valla zor müdürlük müdür yardımcılığı herşey onların üzerinde oluyo turgut hocamda ne yapsın yaa çalışıyolar işte kocişler evlatları için bizler için benimki desen sabahtan gitti yarın sabaha gelecek canım bu ay öyle nöbetleri offf off o dahada zor keşke 9da gelseydi ama çok özlüyorum canım biz ev konusunda yeni bir adım attık sanırım annemlerin evinin üstüne kat atacağız dün dayımlarda konuşuldu hem böylesi daha iyi olacak bizim için hem maddi hem manevi zaten annem hep derdi senin hava kat diye yaptırın kiralayın derdi canım eşimde olumlu baktı ama tek bir sorun var kayınvalidemler kıyamet koparır şimdi neden oraya gidiyonuz diye kıskançlık hat safaya yükselir sorma canım ben hem çalışmayı düşünüyorum o yüzden kızım açısındanda gözüm arkada kalmaz 1 sene içinde yaptırırız inşallah bakalım ama işte eşimin tarafı bilmiyo daha bu karımızı inşallah sorun yaratmazlar yaaa

slm kızlarrr.. bızde oğluşla kahvaltımızı edip geldik.. maşallah bu aralar çok guclu hareket edıyor.. karnıma bakan göruyor hemen:))))))))))))))
biz ev hayatına alışmaya çalışıyoruz.. ilk kez evdeyım .. bu yaşıma kadar okuldu ,işti derken hiç evde kalmamıştım..
çamaşırlarımı asıp bıraz kpss çalışmayı düşünüyorum.. temmuzdakı sınava hazır olmam lazım.. artık özel sektör istemıyorum...

buarada tubayı bende merak ettim şimdi.. kimsede numarası yok mu ?

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım.raşit beyde olumlu düşünüyosa bişey olacağını zannetmem gerçi biraz karınları ağrır ama olsun kız boşver sen kayınvalidenler alsın bi ev annenlerin orayıda yaptı olsun sana 2 evopuyorumnanaktan.canım bişeycik olmaz bakarsın raşit ikna eder onları

ohaoldumsmile:roflol::uhm: bakalım canım yaaa çok güldürdün demi ama birini kızma veririm damadımla :))) valla hiç aklımın hesabı değil ama bakacağız canım:lepi:tamam canım bende bir namaza kadar gideyim canım geçirmeyeyim sen haber alırsan muhakkak yaz canım buraya öptüm seni ve biricik damadımıbayanssulusmile

slm canım.afiyet olsun yarasın oğluna.keyif yapın oğlunla güzel güzel.ah ben nerdeyse 2 aydır bıraktım çalışmayı canım.diğerlerini 1 kat çalıştım da aayasaya azcık bakabildim.bu aralar bende çalışsam iyi olacak sanırım.sedacım sen hangi bölüm mezunusun*

canım tuğbaya msj attım aramadım elki yoğundur diye eğer cevap vermezse kırıp zincirleri ararım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…