2010 Nisan Anneleri

Canım, geçmiş olsun. Basit bir durumdur geçici hiç endişelenme.

jalecim hoşgeldin geçmiş olsun. hamileliğin sonlarına doğru bebeğin mideye yaptığı baskıdan ve hormonlardan dolayı bulantılar tekrar başlayabilirmiş. biryerlerde okumuştum canımcımopuyorumnanaktan
batuhanımcım hoşgeldin nöbete kalldım sitede yine sen nasılsın canım?

ay kızlar benim bir derdim var eşim çok erken uyudu bugün. yarın sabah erkenden de kontrolümüz var. özel temizlik yapıp duş almak istiyom ama bizim küvet yükseklerden eşim yokken banyo yapmaya çekiniyom artık koca göbeğimle tek başıma küvete tırmanmak istemiyom. ayy alttan muayene edermi ki bu hafa da. ya da sizce muayene etmeye kalksa müsait değiim başka gün geleyim desem komik olur mu sizcebilmiyorumkismile

Canım, geçmiş olsun. Basit bir durumdur geçici hiç endişelenme.
canım benim çok sağol
baya evhamlı oldum bu aralar nedense ama geçti çok şükür
hoşbuldum tuğbacım çok sağol . bilgilendirdiğinde iyi oldu şekerim kaydirigubbakcemile5
aman canım sakın ben bile banyoya girerken eşime diyorum kulağın bende olsun diye oda 5 dk bir gelip kontrol ediyor:)
hem alttan muayene etmez canım rahat ol 35. haftadan sonra çatı muayenesi için eder anca
bende geçen gittiğimde kaşıntım vardı söyledim o zaman bile muayene etmedi fitil yazdı sadece ki ben kesin eder diyordum

ay jalecim valla rahatladım o zaman hiç boşuna riske girmiyiim. bu arada ben de 1.5 ay önce mantar kaşıntısı var demiştim muayene etti daha doğrusu muayene için hazırlandım şöyle bir baktı bariz aşırı mantar var muayeneye gerek yok dedi banada fitil verdi. öyle yırttımkaydirigubbakcemile3

mansallah yavruna canimopuyorumnanaktan

senin yavrunada mansallah opuyorumnanaktancanim

hosbulduk caniim iyi olmana sevindim
bende cok sükür iyiyim

bakmasaniz daha iyi olur dersin canim opuyorumnanaktan
valla benn mecburen olsada giriyom olmasada esim
cünki her seferinde alttan muane ediyo

hoşgeldin reyhancım
çok şükür biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız?

cok sagol canim benim
bende iyiym daha tam kesinlesmemeis kizizmlazemuszemus

hiç girme şekerim lmaz:
bide ben kesin bakar diye muayene öncesi sir ağdamı yaptırdım ama neler çektim bi bilsen hem kaşıntı hem yanma kaç hafta geçmedi acısı

canım dr çok önemli olmadığını söyledi ama bu kontrolde de karın çevresi ölçüsü küçük çıktı bunun içinde önemli değil diyo iyice kafam karıştı aslında 10 gün sonra tekrar gideceğim yine ölçecek bakalım nasıl çıkacak inş iyi olur

şeymacım
hiç canını sıkma canım bir hafta ileri yada geri olabiliyor
benimde tam tersi büyük çıkıyor

Canım, bencede etmez. Genelde 37 civarı artık hep hazırlıklı gitmeliyiz. Ondada çatı muyanesinide genelde bir önceki muyanede söylüyorlar. Sanırım bizi düşünerek. :kedi:
Oğlunu göreceksin sabah. İns iyi haberlerle gelirsin canım.

aaa batuhanım her defasında neden alttan muayene ediyoki doktor yurtdışındasın gerçi orda uygulama hepmi böyle?
ay jalecim bilmezmiyim bende kremle almıştım da o zaten tahriş ediyo üstüne kaşıntının tahrişi yanması yürüyemiyodum bende. sende boşuna çekmişsin bir de o acıyı kıyamam yaa:1hug:

şeymacım
hiç canını sıkma canım bir hafta ileri yada geri olabiliyor
benimde tam tersi büyük çıkıyor

sağol canım desteğin için
sanda geçmiş olsun canım bulantılar bende de var ilk 3 ayı yaşıyorum sanki

tuğbacım bencede erken daha bakmaz

sorma canımyaa yeni yeni geçiyor zaten
kabus gibiydi doğumdan öncede yaptırayımda başka bişey istemiyorum
bu arada iştende ayrılmışsın hadi gözünaydın canım kaydirigubbakcemile5

ay iyi o zaman rahatladım. dert etmiştim kendime canım yaa. zaten bundan sonra hep hazırlıklı olmak gerekiyo acil bir durum için ama bu tembellikle nasıl olacaksaakannehir

canım hiç üzülme 1 hafta önemli değil. zaten belli bir haftadan sonraki usg ölçümleri çok sağlıklı olmuyomuş. doktorların ölçtükleri kilo da çok tutmuyomuş doğumda hatta. 3 kg bebek beklerken 4 kg lık bir tosuncuk da alabiliriz kucağımıza yanikaydirigubbakcemile3bende abarttım gerçi genelde ölçtüklerinden küçük çıkıyomuş galiba ben büyüttümdelikafadulden

sağol canım desteğin için
sanda geçmiş olsun canım bulantılar bende de var ilk 3 ayı yaşıyorum sanki

tuğbacım bencede erken daha bakmaz

rica ederim canım ne demekk
çok sağol ayrıca ben öyle aman aman bulantı sorunu yaşamadım ilk aylarda da şimdi ilginç geliyor ama tuğbacım normalmiş dedi rahatladım

canım benimyaa tam sürpriz olacak size desene

evet canim süpriz hftaya kontrolum var bakalim nasipse gösterir belki bu sefer

evet canim malesef uygulamami yoksa neden bilmiyorum ama hep ilk günden beri bakiyo alttan

sorma canımyaa yeni yeni geçiyor zaten
kabus gibiydi doğumdan öncede yaptırayımda başka bişey istemiyorum
bu arada iştende ayrılmışsın hadi gözünaydın canım kaydirigubbakcemile5
ben bu konuda özellikle bacaklar için çok kararsızım bebişlerin ne zaman gelecekleri belli değil o yüzden her an hazırlıklı olmak istiyom ama. ağda da bu mümkün değil ki kaydirigubbakcemile3
sal canımm nihayet günlerdir işi bırakcam diye strese girmiştim. çok şükür artık dinlenecem ve kaanın hazırlıklarını tamamlıcam daha çantamız , beşiğimizin yeri ayarlanacak:asigim:
sen ne yaptın canım çantan hazırmıydı senin?

tembellikten değil hayatım koca göbeğimizle nasıl göreceğiz ki:kedi:

canım hiç üzülme 1 hafta önemli değil. zaten belli bir haftadan sonraki usg ölçümleri çok sağlıklı olmuyomuş. doktorların ölçtükleri kilo da çok tutmuyomuş doğumda hatta. 3 kg bebek beklerken 4 kg lık bir tosuncuk da alabiliriz kucağımıza yanikaydirigubbakcemile3bende abarttım gerçi genelde ölçtüklerinden küçük çıkıyomuş galiba ben büyüttümdelikafadulden[/QUOTE]

sağol canım ya aslında 1 hafta önemli değil biliyorum ama insan genede tedirgin oluyo
sende yarın oluşunu görecen ne güzel iyi haberlerle gel inşkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…