- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyi geceler kızlarrr
öğlen baya kötüydüm başımı kaldıramıyordum mide bulantısı da cabası nerden çıktı bu bulantı bilmiyorum
akşam üzeride bi komşum uğradı kahve içmeye sohbet muhabbet derken kendime geldim şimdide eşimi bekliyorum bileciğe gitmişti iş için yolda şimdi
sizler nasılsınız ?
canım benim çok sağolCanım, geçmiş olsun. Basit bir durumdur geçici hiç endişelenme.
hoşbuldum tuğbacım çok sağol . bilgilendirdiğinde iyi oldu şekerim kaydirigubbakcemile5jalecim hoşgeldin geçmiş olsun. hamileliğin sonlarına doğru bebeğin mideye yaptığı baskıdan ve hormonlardan dolayı bulantılar tekrar başlayabilirmiş. biryerlerde okumuştum canımcımopuyorumnanaktan
batuhanımcım hoşgeldin nöbete kalldım sitede yine sen nasılsın canım?
ay kızlar benim bir derdim var eşim çok erken uyudu bugün. yarın sabah erkenden de kontrolümüz var. özel temizlik yapıp duş almak istiyom ama bizim küvet yükseklerden eşim yokken banyo yapmaya çekiniyom artık koca göbeğimle tek başıma küvete tırmanmak istemiyom. ayy alttan muayene edermi ki bu hafa da. ya da sizce muayene etmeye kalksa müsait değiim başka gün geleyim desem komik olur mu sizcebilmiyorumkismile
günaydın herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle uzun zamandır pek uğrayamadım buraya bu arada bende cuma günü dra gitim minik kızımız çok iyiymiş 1500 gr olmuş normal doğum pozisyonuna gelmiş inş. bundan sonra bir aksilik çıkmaz
merhaba kızlar..yıne ızınlıyım bugun ve bırsuru sayfa olmus hepsını takıp edemedımde herkesın keyfı yerınde yınede cok sukur bende dun kontroldeydım29 hafta 1400 gr gayet ıyı dedı doktorda keyfım yerıne geldı..bende gece uykusuzlugu cektım uzunca bı sure sımdı rahatım neysekı
jalecim hoşgeldin geçmiş olsun. hamileliğin sonlarına doğru bebeğin mideye yaptığı baskıdan ve hormonlardan dolayı bulantılar tekrar başlayabilirmiş. biryerlerde okumuştum canımcımopuyorumnanaktan
ay kızlar benim bir derdim var eşim çok erken uyudu bugün. yarın sabah erkenden de kontrolümüz var. özel temizlik yapıp duş almak istiyom ama bizim küvet yükseklerden eşim yokken banyo yapmaya çekiniyom artık koca göbeğimle tek başıma küvete tırmanmak istemiyom. ayy alttan muayene edermi ki bu hafa da. ya da sizce muayene etmeye kalksa müsait değiim başka gün geleyim desem komik olur mu sizcebilmiyorumkismile
hoşgeldin reyhancım
çok şükür biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız?
ay jalecim valla rahatladım o zaman hiç boşuna riske girmiyiim. bu arada ben de 1.5 ay önce mantar kaşıntısı var demiştim muayene etti daha doğrusu muayene için hazırlandım şöyle bir baktı bariz aşırı mantar var muayeneye gerek yok dedi banada fitil verdi. öyle yırttımkaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk kızlar,
1453sym, canım peki doktorun geriden gelme ile ilgili ne dedi? Bir hafta sanırım Satta pek değişikliğe yol açan bir durum olmamalı.
Fundacım bence kimseyi takma canım, hayat hep öyledir ilk herkes yardım edici olur, sonra iş gerçeğe gelince çevrende pek kimse kalmaz. Çevrende kalanlar gerçek dostlardır, onların hep kıymetini bilmeli, kalmayanlarında yüzüne gülüp, hiç güvenmemeli...
cok sagol canim benim
bende iyiym daha tam kesinlesmemeis kizizmlazemuszemus
canım dr çok önemli olmadığını söyledi ama bu kontrolde de karın çevresi ölçüsü küçük çıktı bunun içinde önemli değil diyo iyice kafam karıştı aslında 10 gün sonra tekrar gideceğim yine ölçecek bakalım nasıl çıkacak inş iyi olur
jalecim hoşgeldin geçmiş olsun. hamileliğin sonlarına doğru bebeğin mideye yaptığı baskıdan ve hormonlardan dolayı bulantılar tekrar başlayabilirmiş. biryerlerde okumuştum canımcımopuyorumnanaktan
şeymacım
hiç canını sıkma canım bir hafta ileri yada geri olabiliyor
benimde tam tersi büyük çıkıyor
aaa batuhanım her defasında neden alttan muayene ediyoki doktor yurtdışındasın gerçi orda uygulama hepmi böyle?
ay jalecim bilmezmiyim bende kremle almıştım da o zaten tahriş ediyo üstüne kaşıntının tahrişi yanması yürüyemiyodum bende. sende boşuna çekmişsin bir de o acıyı kıyamam yaa:1hug:
ay iyi o zaman rahatladım. dert etmiştim kendime canım yaa. zaten bundan sonra hep hazırlıklı olmak gerekiyo acil bir durum için ama bu tembellikle nasıl olacaksaakannehirCanım, bencede etmez. Genelde 37 civarı artık hep hazırlıklı gitmeliyiz. Ondada çatı muyanesinide genelde bir önceki muyanede söylüyorlar. Sanırım bizi düşünerek. :kedi:
Oğlunu göreceksin sabah. İns iyi haberlerle gelirsin canım.
canım hiç üzülme 1 hafta önemli değil. zaten belli bir haftadan sonraki usg ölçümleri çok sağlıklı olmuyomuş. doktorların ölçtükleri kilo da çok tutmuyomuş doğumda hatta. 3 kg bebek beklerken 4 kg lık bir tosuncuk da alabiliriz kucağımıza yanikaydirigubbakcemile3bende abarttım gerçi genelde ölçtüklerinden küçük çıkıyomuş galiba ben büyüttümdelikafaduldencanım dr çok önemli olmadığını söyledi ama bu kontrolde de karın çevresi ölçüsü küçük çıktı bunun içinde önemli değil diyo iyice kafam karıştı aslında 10 gün sonra tekrar gideceğim yine ölçecek bakalım nasıl çıkacak inş iyi olur
sağol canım desteğin için
sanda geçmiş olsun canım bulantılar bende de var ilk 3 ayı yaşıyorum sanki
tuğbacım bencede erken daha bakmaz
canım benimyaa tam sürpriz olacak size desene
aaa batuhanım her defasında neden alttan muayene ediyoki doktor yurtdışındasın gerçi orda uygulama hepmi böyle?
ay jalecim bilmezmiyim bende kremle almıştım da o zaten tahriş ediyo üstüne kaşıntının tahrişi yanması yürüyemiyodum bende. sende boşuna çekmişsin bir de o acıyı kıyamam yaa:1hug:
ben bu konuda özellikle bacaklar için çok kararsızım bebişlerin ne zaman gelecekleri belli değil o yüzden her an hazırlıklı olmak istiyom ama. ağda da bu mümkün değil ki kaydirigubbakcemile3sorma canımyaa yeni yeni geçiyor zaten
kabus gibiydi doğumdan öncede yaptırayımda başka bişey istemiyorum
bu arada iştende ayrılmışsın hadi gözünaydın canım kaydirigubbakcemile5
ay iyi o zaman rahatladım. dert etmiştim kendime canım yaa. zaten bundan sonra hep hazırlıklı olmak gerekiyo acil bir durum için ama bu tembellikle nasıl olacaksaakannehir
canım hiç üzülme 1 hafta önemli değil. zaten belli bir haftadan sonraki usg ölçümleri çok sağlıklı olmuyomuş. doktorların ölçtükleri kilo da çok tutmuyomuş doğumda hatta. 3 kg bebek beklerken 4 kg lık bir tosuncuk da alabiliriz kucağımıza yanikaydirigubbakcemile3bende abarttım gerçi genelde ölçtüklerinden küçük çıkıyomuş galiba ben büyüttümdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?