2010 Nisan Anneleri

şeymacım alıştım canım ya evlendiğimden beri ben hariç herkese hayırları dokundu.bugün yarın yine bizim elimize bakacaklar hayat hep böyle gitmiyo maalesef şimdi elleri kolları tutuyo tutmadığı zaman nolacak.bizdemi öyle yapcaz ve ya öylemi yapmak gerekir.

evet canım haklısın hayat hep böyle gitmiyo
aslında onların yaptığı gibi yapmak gerekiyo ama oda bize yakışmaz yapamayız heralde istesekte
senin isim fundaydı dimi canım yanlış hatırlamıyorum inş
yeniyim ya daha burda ancak tanıyorum sizleri:dance:

evet şeymacım funda....
ya boşver neyse akşam akşam dellendim biraz.sen kaç haftalık hamilesin tatlım*

ben geldim kızlarrr nasılsınızzz ne kayatıyosunuz bakalım fundacım, şeyma opuyorumnanaktan

sen çok uykucu oldun kız funda nerdeeee gece muhabbetleri yaptığımız günlerkaydirigubbakcemile3

fundacım 30+5 iz biz canım ama sata göre biraz geriden geliyoruz 1 hafta kadar
tuğbacım iyiyiz şükür sen nasılsın pek iyi şeyler kaynatmadık kayınvalide görümce falan can sıkıcı yani
hoşgeldin erkflz iyiyiz sen nasılsın

Merhaba kızlar, nasılsınız?

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın*

fundacımı dellendirmişler elime oklavayı alıp gelcem şimdiklava:

aman boşver tatlım ya ben alıştım.....aslında sağlam bi sopalasalar onları,cer cer bi gelinleri olsa rahat ederlerde bende onlara çok damarlarıma basmadıkça ne bişey derim ne de onlarla çok ilgiliymiş rolleri yaparım.onlar çok güzel rol keserler başkalarının yanında bişey deyincede yapmazlar......

tuğbacığım dedin mi patronlara işten çıkma işini*

kızlar ben yatıyorum ya daha dayanamıyorum gece zaten kaç posta uyanıyorum yatayım bari...iyi geceler

Hoşbulduk kızlar,
1453sym, canım peki doktorun geriden gelme ile ilgili ne dedi? Bir hafta sanırım Satta pek değişikliğe yol açan bir durum olmamalı.
Fundacım bence kimseyi takma canım, hayat hep öyledir ilk herkes yardım edici olur, sonra iş gerçeğe gelince çevrende pek kimse kalmaz. Çevrende kalanlar gerçek dostlardır, onların hep kıymetini bilmeli, kalmayanlarında yüzüne gülüp, hiç güvenmemeli...

iyiyim canım valla pinekliyom bilgisayar başında canım. keyifli şeylerden bahsedelim o zaman hemen bebişlerden meselaa:asigim:

Benİmde uykum gelmeye baŞadı kızar yaa(
nisan anneleri uykucu şirinlere dönüştükaydirigubbakcemile3 yat cicim uykusuz kalma:1hug:
tatlım zaten iyilik yaramaz kötü olsan senden kıymetlisi olmaz.
ben arrtıkkk evimin kadınıyım şekerim ayrıldım işten yarın sabahta kontrolümüz var kaanımı görecem :asigim:tatlı rüyalar bitanem iyigeceler

iyi geceler kızlarrr
öğlen baya kötüydüm başımı kaldıramıyordum mide bulantısı da cabası nerden çıktı bu bulantı bilmiyorum
akşam üzeride bi komşum uğradı kahve içmeye sohbet muhabbet derken kendime geldim şimdide eşimi bekliyorum bileciğe gitmişti iş için yolda şimdi
sizler nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…