şeymacım alıştım canım ya evlendiğimden beri ben hariç herkese hayırları dokundu.bugün yarın yine bizim elimize bakacaklar hayat hep böyle gitmiyo maalesef şimdi elleri kolları tutuyo tutmadığı zaman nolacak.bizdemi öyle yapcaz ve ya öylemi yapmak gerekir.
kızlar bu gece sefer ayının son çarşambası ya duası namazı varmış belalardan korunmak için
ben geldim kızlarrr nasılsınızzz ne kayatıyosunuz bakalım fundacım, şeyma opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar, nasılsınız?
fundacımı dellendirmişler elime oklavayı alıp gelcem şimdiklava:
sen çok uykucu oldun kız funda nerdeeee gece muhabbetleri yaptığımız günlerkaydirigubbakcemile3
Benİmde uykum gelmeye baŞadı kızar yaa(
iyiyim canım valla pinekliyom bilgisayar başında canım. keyifli şeylerden bahsedelim o zaman hemen bebişlerden meselaa:asigim:fundacım 30+5 iz biz canım ama sata göre biraz geriden geliyoruz 1 hafta kadar
tuğbacım iyiyiz şükür sen nasılsın pek iyi şeyler kaynatmadık kayınvalide görümce falan can sıkıcı yani
hoşgeldin erkflz iyiyiz sen nasılsın
nisan anneleri uykucu şirinlere dönüştükaydirigubbakcemile3 yat cicim uykusuz kalma:1hug:Benİmde uykum gelmeye baŞadı kızar yaa(
tatlım zaten iyilik yaramaz kötü olsan senden kıymetlisi olmaz.hoşgeldin tatlım biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın*
aman boşver tatlım ya ben alıştım.....aslında sağlam bi sopalasalar onları,cer cer bi gelinleri olsa rahat ederlerde bende onlara çok damarlarıma basmadıkça ne bişey derim ne de onlarla çok ilgiliymiş rolleri yaparım.onlar çok güzel rol keserler başkalarının yanında bişey deyincede yapmazlar......
tuğbacığım dedin mi patronlara işten çıkma işini*
kızlar ben yatıyorum ya daha dayanamıyorum gece zaten kaç posta uyanıyorum yatayım bari...iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?