ayyy evet yaaa eşime şakayla dedim en sonuncuyu sen yapacan ben göremicem diye ama umarım hiç gerek kalmaz. tamam dedi adamcağız ama yüzünün şeklinden asıl ne düşündüğünü anlamak hiç zor değildi:roflol: haklı valla hiççç hoş bir durum değil ama umarım gerek kalmaz aynayla hallolur:uhm:tembellikten değil hayatım koca göbeğimizle nasıl göreceğiz ki:kedi:
ayy evet bende çok okudum özellikle de KK topiklerinde. birde iri diye sezeryana alıyolar boşu boşunaKızlar, ölçümler güvenli olmuyor. Birde son zamanlarda çevremde hep şu olayı duyuyorum, doktor bebek iri bebek diyor, ölçümlerde bebek 4kilo üstü olacak diye tahmin ediliyor. Sezeryana giriliyor, bebek 3500 yada 3600 gram doğuyor. kafamçokkarıştı
hadi bakalım hayırlısı olsun canımevet canim süpriz hftaya kontrolum var bakalim nasipse gösterir belki bu sefer
evet canim malesef uygulamami yoksa neden bilmiyorum ama hep ilk günden beri bakiyo alttan
ben bu konuda özellikle bacaklar için çok kararsızım bebişlerin ne zaman gelecekleri belli değil o yüzden her an hazırlıklı olmak istiyom ama. ağda da bu mümkün değil ki kaydirigubbakcemile3
sal canımm nihayet günlerdir işi bırakcam diye strese girmiştim. çok şükür artık dinlenecem ve kaanın hazırlıklarını tamamlıcam daha çantamız , beşiğimizin yeri ayarlanacak:asigim:
sen ne yaptın canım çantan hazırmıydı senin?
aynen öyle canım benide korkuttu doktorlar biliyorsunKızlar, ölçümler güvenli olmuyor. Birde son zamanlarda çevremde hep şu olayı duyuyorum, doktor bebek iri bebek diyor, ölçümlerde bebek 4kilo üstü olacak diye tahmin ediliyor. Sezeryana giriliyor, bebek 3500 yada 3600 gram doğuyor. kafamçokkarıştı
ayyy evet yaaa eşime şakayla dedim en sonuncuyu sen yapacan ben göremicem diye ama umarım hiç gerek kalmaz. tamam dedi adamcağız ama yüzünün şeklinden asıl ne düşündüğünü anlamak hiç zor değildi:roflol: haklı valla hiççç hoş bir durum değil ama umarım gerek kalmaz aynayla hallolur:uhm:
valla tatlım ben eşime hayatta güvenemem o konuda senelerdir gittiğim bi kız var ona yaptıracağım yine en fazla 10 dk sürüyor zatenayy evet bende çok okudum özellikle de KK topiklerinde. birde iri diye sezeryana alıyolar boşu boşuna
kizlar ben artik yatim
hepinize hayirli geceler
allah rahatlik versin
kizlar ben artik yatim
hepinize hayirli geceler
allah rahatlik versin
canım ben krem kullanıyom normalde de şimdide ayna kullanıyom. ama işte göbekten öyle bile çok zor olmaya başladı. ben hep sonlarda devasa bir göbeğim olacağını düşünüyom, ama böyle dengeli gidersek zor da olsa hallederimkaydirigubbakcemile3Kızlar, göremediğimiz yerlerde ayna çok işe yarıyormuş. Benim arkadaşlarım hep ayna kullanıyordu son aylarda.
iyigeceler canımcımmmopuyorumnanaktankızlar bende yatıyorum gözlerim kapanıyo artık akannehir
size hoş sohbetleropuyorumnanaktan
haklısın canımKızlar, göremediğimiz yerlerde ayna çok işe yarıyormuş. Benim arkadaşlarım hep ayna kullanıyordu son aylarda.
iyi geceler tatlımkızlar bende yatıyorum gözlerim kapanıyo artık akannehir
size hoş sohbetleropuyorumnanaktan
iyigeceler canımcımmmopuyorumnanaktan
kızlar bende yatıyom uyuyamasam da dinlenirim malum yarınn aç karnına oğlumu görmeye gidecem:asigim: iyigeceler hepinizi tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
meraba canımmm iyiyim sen nasılsın?tarhan dur yatma
nasılsın cnm
tamam tatlım inşallah çok güzel haberlerle gelicemopuyorumnanaktaniyigeceler tekrarcanımcım sanada iyi geceler tatlı rüyalar
hadi bakalım güzel haberlerle gel bize meraklandırma olur mu
görşürüz tatlı rüyalar canımopuyorumnanaktanKızlar, iyi geceler, tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?