2010 Nisan Anneleri

Kızlar, ölçümler güvenli olmuyor. Birde son zamanlarda çevremde hep şu olayı duyuyorum, doktor bebek iri bebek diyor, ölçümlerde bebek 4kilo üstü olacak diye tahmin ediliyor. Sezeryana giriliyor, bebek 3500 yada 3600 gram doğuyor. kafamçokkarıştı

tembellikten değil hayatım koca göbeğimizle nasıl göreceğiz ki:kedi:
ayyy evet yaaa eşime şakayla dedim en sonuncuyu sen yapacan ben göremicem diye ama umarım hiç gerek kalmaz. tamam dedi adamcağız ama yüzünün şeklinden asıl ne düşündüğünü anlamak hiç zor değildi:roflol: haklı valla hiççç hoş bir durum değil ama umarım gerek kalmaz aynayla hallolur:uhm:

ayy evet bende çok okudum özellikle de KK topiklerinde. birde iri diye sezeryana alıyolar boşu boşuna

evet canim süpriz hftaya kontrolum var bakalim nasipse gösterir belki bu sefer

evet canim malesef uygulamami yoksa neden bilmiyorum ama hep ilk günden beri bakiyo alttan
hadi bakalım hayırlısı olsun canım

çok şükür bacak kısmında sorunum yok şekerim
hadi bakalım bu gidişle daha yorulacaksın evde sanırım
bebişimin çantası hazır şekerim benimkindede az bi eksik kaldı canım valize yerleştirdim eşime de yerini söyledim ne olur ne olmaz diye 2 valizle gideceğiz doğuma :)
eğer oğlum sürpriz yapmazsa istanbulda doğum yapacağım için bu kadar hazırlıkyerimseniben

aynen öyle canım benide korkuttu doktorlar biliyorsun
ama en son geçen hafta gittiğimde burdaki doktorum gayet normal kilosu dedi

ayy evet bende çok okudum özellikle de KK topiklerinde. birde iri diye sezeryana alıyolar boşu boşuna
valla tatlım ben eşime hayatta güvenemem o konuda senelerdir gittiğim bi kız var ona yaptıracağım yine en fazla 10 dk sürüyor zaten

Kızlar, göremediğimiz yerlerde ayna çok işe yarıyormuş. Benim arkadaşlarım hep ayna kullanıyordu son aylarda.

Kızlar, göremediğimiz yerlerde ayna çok işe yarıyormuş. Benim arkadaşlarım hep ayna kullanıyordu son aylarda.
canım ben krem kullanıyom normalde de şimdide ayna kullanıyom. ama işte göbekten öyle bile çok zor olmaya başladı. ben hep sonlarda devasa bir göbeğim olacağını düşünüyom, ama böyle dengeli gidersek zor da olsa hallederimkaydirigubbakcemile3

kızlar bende yatıyorum gözlerim kapanıyo artık akannehir
size hoş sohbetleropuyorumnanaktan
iyigeceler canımcımmmopuyorumnanaktan

kızlar bende yatıyom uyuyamasam da dinlenirim malum yarınn aç karnına oğlumu görmeye gidecem:asigim: iyigeceler hepinizi tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın canım
kızlar bende yatıyorum gözlerim kapanıyo artık akannehir
size hoş sohbetleropuyorumnanaktan
iyi geceler tatlım
iyigeceler canımcımmmopuyorumnanaktan

kızlar bende yatıyom uyuyamasam da dinlenirim malum yarınn aç karnına oğlumu görmeye gidecem:asigim: iyigeceler hepinizi tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımcım sanada iyi geceler tatlı rüyalar
hadi bakalım güzel haberlerle gel bize meraklandırma olur mu

evet cnm uyuyor
ıdare eder cnm
keske cuma olsaydı
bende ömerı ecmel beye goturcektım+saglık ocagında asısı var

ohh ne guzel oglunu goreceksınn
ayy bıde sekercık drumuzu goreceksın
valla özledım bana takılmalarını ahmet beyın
ıyı haberlerle gelırsın ıns

iş durumunu naptın
patron nededı
bosandılar mı

aşkitom canım yarın dahiliyede de kan tahlilim var muhtemlen ertesi güne çıkacak. eğer öyle olursa perşembe yerine cumaya gidebilirim tahlil göstermeye. kaçta gideceksiniz ecmel beye basayım sizi hastanede:))) ayyy valla çok isterim denk getirmeyii
aaaa ama perşembede süt kartı için sağlık ocağına gitmem lazım hatlar karıştı:) kısmet bakalım olmazsa cumaya gelirim ben yine inşallah:)
valla ben oğlumu çok özledim ahmet beyi gözüm görmüyo zaten bana gıcık davranıyo adam:))) şaka bi yana matrak bir doktor aslında:)

bugün boşandı bizim patronlar ve ben bugün işi bıraktım canımcım. artık evimin kadınıyımkaydirigubbakcemile3

aşkitom canım benim artık yatmam lazım yoksa sabaha uyanamıcam çok öpüyorum seni ve ömeri kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…