2010 Nisan Anneleri

kızlarr ben geldimmmmopuyorumnanaktan
akşam girdim siteye ama internetim de problem vardı çıkmak zorunda kaldım
geçmişe bakmaya korkuyom yine yarım kalacak çok birikmiştir diyeekaydirigubbakcemile3
bana özet geçmek isteyen varrmıı:)) mesela herkes iyimi bebişini gören vaarmıı
birde kim bu bahsettiğiniz kadınlar yavbilmiyorumkismile

tuğbacım hoşgeldin :)
genel olarak haberlerimiz iyi :)
bi sürü doktor haberimiz var..
kiminin bebişi zayıf kiminin tombiş.. kimi durgun kimi kıpır kıpır
ama genel olarak hepsi turp gibi maşallah:)

bahsettiğimiz manyak kadınlar da benim hödük komşularım oluyolar..
akşamüstü çaya gittim de..
bi kadın erken doğuracağımı söyledi, öbürü oğlumun olacağını, öbürü bebeğimin özürlü olacağını, bir diğeri de zayıf olacağını..

harika bir komşu oturmasına gittim anlayacağın .!!

slm kızlarr.. oğluşumla 3 saat gibi bi öğlen uykumuzu uyuyup geldik :))) saat 3 e geliyodu bende bi tuhaflık vardı ve dedim en iyisi yatiim.. sırtımız ağrısı da dayanılmaz olunca iyi geldi ama :) şimdi de yemeğimi koydum size geldim eda gelene kadar...

dünürr.. kız o kadınlar kim öyle yaa.. nasıl kadınlar onlar öyle.. nasıl komşu... klava: geçmişi okumadım ama bu sayfada gördüklerim onları paralama isteğimin oluşmasına yettii :)

zeynepcimmmmm o komşuları çok aradınız mı taşınırken o eve tatlım. aaaa nisan anneleri timini toplatacaklar bize yine terbiyesizlerrrrr. ne kadar hödüklermiş gerçekten dee.
ayyy demek doktor haberlerimiz var bir ara okurum ama şimdi geçmişi okumaya kalksam işim çıkıcak sizlerle sohbet edmicem yavaş yavaş okurum artık ara ara. o yüzden bebeğinden iyi haberler alan herkesin gözü aydın. bebeği zayıf çıkanlar doğğğruu mutfağa muzlar ballar cevizler sizi bekliyor kızlar merak etmeyin çoookk sağlıklı olacak nisan bebişleri. bütün bebişlere kocaman bir maşallaahh

refişim, tuğbacım.. sormayın valla.
ne kadar deli varsa toplanmış bizim buraya..
annemin gazabına uğradım, ben de girdim o ortama, delirttiler beni..

Allah böyle densiz, terbiyesiz, düşüncesiz insanları uzak tutsun çevremizden..
zaten hassasız, pipiriklenmeye yer arıyoruz, nevrimizi döndürmesinler hepten..

refişim, öğlen uykunu almışsın :) oh yarasın oğluşa :)

tuğbacım sen nasılsın bu arada? sağlığın sıhhatin nasıl? bebiş ne alemde :)

zeynepcim valla bebiş iyi çok şükür kıpır kıpır. artık ayaklarını ellerini dışarıdan farkedeceğimiz umuduyla gözümüz kendisinde hep:) ama bu haftasonu istanbula gittik anladım ki artık gezmek bana göre değil. artık yatsam da kalksam da otursam da ayakta da dursam belim ağrıyo. bel ağrısını saymazsak iyiyim ama:)

amin canım.hepimiz hep iyi haberler alalım inşallah........
canım inşallah 2 yi geçmiştir.çok özledim zeynep teyzesi kuzucuğumu ya...inş. renklide gösterir bu sefer...resmen yüzünü özledim en son 22
haftalıkken görmüştüm bebeğimin yüzünü renkli usg de.ay bu sefer daha bi fazla özledim anlatamam y her güne bi iş çıkarıyorum veya bir yere gideyim diyorumda zaman çabuk geçsin. o kadar yani çok özledim

aman da aman kimler gelmiş.kaçak neden bozuldu internet ya özledik oğlumla ikinizi.canım zeynebin de dediği gibi bebeğini gören ve iyi haberlerini getiren arkadaşlar oldu Allaha şükür.sen nasılsın?

fundacım bitanem dün akşam geçmişi okumaya çalıştım ama bağlantı çok kötüydü alıntı yapıyom gidiyo deli etti beni çıkmak zorunda kaldım.
senin muayenen ne zaman tatlım allah kavuştursun hasret kalmışsın göktuşaa. bizim kaan beyy 1 ayda 700 gram almış nerdeyse göktuğ beyde kocaman olmuştur mutlaka maşallah diyim ben şimdiden:asigim: ayy hem giremiyom bir türlü topiğe hem de çook özlüyom ben sizi napcam bilmiyom:1hug:
bak şimdi akşam yemeğim yok, markete gitmemiz lazım. ama hiiçç yerimden kalkasım yok.

bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor

maşallah teyzoşlar kuzucuklarınıza rabbim nazarlardan korusun inşallah anneleri değmeyin şimdi keyfinize zümminciğim valla maşşallh canım ne güzel belenmiş senin kuzucuk 41 kere maşallah ,ayşeciğim mehmet salihimiz demek çikolata yiyodu kıyamam ya yesin tabikide paşamız

zeynocuğum valla uyuz kadınlara o kadar uyuz oldumki anlatamam canım o nasıl yorumlar ya cahilmi ne bunlar valla orada ben olsaydım güzel güzel .... eder bırakırdım canım hepsini valla sinir oldum yaaa klava: keşke yakında olsakta bak nasıl haklarındangelirdim ben onların bugün banada hastahanede annemi götürünce ortopediye komşumuz var meraklı diyoki anneme kızımı getirdin diyo doğurcak sanırım diyo yaaa harbi kafayı yememk mümkün değil annemde yok ben geldim onlar beni getirdi diyince ben dedimki ortopediciler doğurtturuyomuş artık bebekleri dedim kadın şokkkk :roflol::teytey: hııı dedi o zamn daha var sanırım dedi dengesiz çok valla canım

kaçak tuğbiş hoşgeldin nerelerdeydin gııı kaç gündür neler yaptınız bakalım

canım benim bende çok özlüyorum burayı ya....
canım muayenem cumartesi inşallah.....ahh çok özledim ya inşallah 2 yi geçmiştir....
canımbizde yemek var canım hadi bekliyorum helikoptere atla gel:sm_cool:

zeyram tatlım meraba valla istanbuldaydık 2 gündür dün akşam geldik. cumartesi akrabaya gitmiştik kayınvalidemin yanında olduğu akrabaya gece okey oynadık bayağı, belim koptu. dün de istanbulda hep beraber romantik olmasa da turistik güzel bir gezi yaptık. ama özellikle bu yorgunluğun üzerine birde 1.5 saat dolmuşta tıngır mıngır gelince belim çok fenaydı dün gece hala da çok iyi sayılmaz gezme işi benim için bitmiştir valla. o halimi görünce eşim de dedi zaten bir yere gitmek yok artık diye.
iştee böylee sizler neler yaptınız haftasonunda bakalım?
kız çatlak hatunu nasıl bozmuşsun öyle:) söyle bakalım ortopediciler doğurtuyosa şimdi ben bu bel ağrısı için kime gidecem yafffkaydirigubbakcemile3

canım benim bende çok özlüyorum burayı ya....
canım muayenem cumartesi inşallah.....ahh çok özledim ya inşallah 2 yi geçmiştir....
canımbizde yemek var canım hadi bekliyorum helikoptere atla gel:sm_cool:
cumartesi günü büyük buluşma var demek geçmiştir annesi bence göktuş bey 2 kiloyu şimdiden 41 kere maşallah benim tatlıma
tatlım helikopterin pervanesinin havası inmiş bakıma yolladık:dance: bi dahakine sizdeyiz inşalllahkaydirigubbakcemile3 ne yapsam acep akşama kuru şeyler yemekten delircek kocam en sonunda off offff:)

aay sormayın kızlar valla...
böyle nahoş bir gün yaşadım.. artık asansörde karşılaşsam selam vermem hiçbirine, ya da artık adres falan veririm, nisan anneleri olarak gidip toplu halde canlarına okuruz hepsinin :)

zeynepcim haftasonu gittinmi eminönüne*

evet fundacımmm :)
gittim valla
sabahın köründe eminönü'ndeyim, akşamüstü taa 5e kadar dolandım

meşhur havuzlu han'a gittim.. ama hiç de uygun bulmadım fiyatları.. ben dila'nın çoğu şeyini mothercare'in indirim zamanından aldım.. handa bana söylenen kıyafet fiyatları mothercare'in sezon fiyatlarına denkti neredeyse.
banyo ürünleri, battaniyeler falan da keza öyleydi.
çok uygundu diyeceğim bi iki dükkan falan vardı, onlar da aradaki, kuytu yerlerde olanlardı.
resmen isim yapmış o han, isim yapınca da fiyatlar almış yürümüş..

sonraaa, pijama için hürriyet çarşısı diye bir yer varmış oraya gittik
3 kat boyunca, sırf pijama gecelik üstüne bir yer
1 takım pijama 1 takım da gecelik aldım o işimi hallettim

veee, asıl iş şu ki, kızımın mevlütünde dağıtmak üzere bebek şekerlerini, süslemelerini, kapı süsünü falan aldım..
bi de hastaneye gelen yakın akrabalarımıza hediye vermelik minik çerçeveli bebek bibloları aldım.. onlara da lavantalı tüller yapıştırıp öyle bir şeyler hazırliycam..

velhasıl yoruldum ama güzel bir gün oldu, aklımdaki pek çok şeyi halletmiş oldum...

kızlarrrr biz geldikk
özlediniz mi bakalım oğlumla beni:)
haftasonum çok yoğun geçti eve yatmadan yatmaya uğradık desem yeridir
bugünde sabahtan doktora gittik benim yanma ve kaşıntım artınca tedirgin oldum baya hemde kuzumu da görürüm dedim. tahlil yaptırdık çok şükür temiz çıktı o yüzden ilaç vermedi doktor . oğlumda gayet iyi teyzeleri 2,658 gr olmuş maşallahı var dedi doktorum doğum pozisyonunu almış ama normal doğuramayacaksın galib adedi malum koca kafalı olacak yavrum:) ama başının gelişimide gayet iyiymiş ve öyle çok fazla oynama olmamış mesela 12 gün önce gittiğimde 35 hafta 5 günlük görünürken bugün 36 hafta 3 günlük görünüyor bide kafasını oynatmasıda iyi bir durummuş. genel gelişimimize görede 35 hafta 4 günlük imişiz bi on gün daha bekle doğurma dedi:)
işte böyle kızlarr doktordan sonrada tam eve girdim eşimin dayısının hanımı geldi onla muhabbet ettik o gitti ev sahibime çıktım kirayı vermeye onda da oturdum bi yarım saat
anca eve geldim düdüklüye yemeği koydum girdim nete:)
ayy soluksuz yazdım resmen ne uzun oldu dimi
sizler nasılsınız bu arada keyifler nasıl?

ay yemek deme bana tuğba
ben de nası soğudum mutfaktan anlatamam
zaten çok hamarat değildim hepten bezgin bekir oldum

allahtan geç gelecekmiş eşim bu akşam..
ben de tostla mostla idare ederim...
hiç halim yok yemek yapacak..

kızlar bu arada kuzum 12 günde 458 gr almış:) ama işin en güzel tarafı ben yine aynı kilomdayım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…