kızlarr ben geldimmmmopuyorumnanaktan
akşam girdim siteye ama internetim de problem vardı çıkmak zorunda kaldım
geçmişe bakmaya korkuyom yine yarım kalacak çok birikmiştir diyeekaydirigubbakcemile3
bana özet geçmek isteyen varrmıı:)) mesela herkes iyimi bebişini gören vaarmıı
birde kim bu bahsettiğiniz kadınlar yavbilmiyorumkismile
ay funda ister kafa kafaya tokuştur, ister başka şey :) atış serbest yani :)
insanlar hakikaten çok duyarsız, çok kaba, çok kötü.. yani safi kötülük olması lazım insanın hamile bir kadına böyle şeyler söylemesi için..
aman neyse, düşünüp daha da sinir etmek istemiyorum kendimi.
Allah iyi insanları tutsun etrafımızda, böyleleri uzak dursun....
neyse. güzel şeyleri konuşalım :)
demek 1 ay oldu ha doktora gitmeyeli..
oo en son 1.300se, 2yi rahaat rahat geçmiştir.. buçuğu bile olmuştur bence gör bak :)
sağlık sıhhat haberlerini al, bol bol da hasret gider inşallah :)
tek vücut olduğumuz son günler artık.. insan doktorun odasında monitörde görmekten bile ayrı zevk alıyor.. sen de çok mutlu olacaksındır o gün eminim :)
Allah kötü haberlerini, acılarını göstermesin.. hep böyle ağzımızın tadı yerinde olsun inşallah..
kızlarr ben geldimmmmopuyorumnanaktan
akşam girdim siteye ama internetim de problem vardı çıkmak zorunda kaldım
geçmişe bakmaya korkuyom yine yarım kalacak çok birikmiştir diyeekaydirigubbakcemile3
bana özet geçmek isteyen varrmıı:)) mesela herkes iyimi bebişini gören vaarmıı
birde kim bu bahsettiğiniz kadınlar yavbilmiyorumkismile
bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor
Merhaba kızlarrrr.
Doktordan geldik...
32 haftada M.Salih 37cm ve 1.750 olmuş.Herşeyimiz normalmiş.Doğumu sordum Nisan ayının ilk haftası konuşacağız dedi.Ama normal yaprsın büyük ihtimalle müsait bir yapın var dedi.1 ayda 1 kilo almışım.Kasık ağrılarımı sordum normal dedi.Bebebk büyüyor dedi.Beyefendi hiç hareket etmedi.Çok sakindi.Doktor dürtüyor ediyor cık banamısn.Çok nazlı bir bebek bu ya dedi.Sonra çikolata yiyip girmiştim yalanıyordu minik paşam benim.Kısaca kızlar biz çok iyiyiz.Haber vereyim dedim...
fundacım bitanem dün akşam geçmişi okumaya çalıştım ama bağlantı çok kötüydü alıntı yapıyom gidiyo deli etti beni çıkmak zorunda kaldım.
senin muayenen ne zaman tatlım allah kavuştursun hasret kalmışsın göktuşaa. bizim kaan beyy 1 ayda 700 gram almış nerdeyse göktuğ beyde kocaman olmuştur mutlaka maşallah diyim ben şimdiden:asigim:ayy hem giremiyom bir türlü topiğe hem de çook özlüyom ben sizi napcam bilmiyom:1hug:
bak şimdi akşam yemeğim yok, markete gitmemiz lazım. ama hiiçç yerimden kalkasım yok.
cumartesi günü büyük buluşma var demek geçmiştir annesi bence göktuş bey 2 kiloyu şimdiden 41 kere maşallah benim tatlımacanım benim bende çok özlüyorum burayı ya....
canım muayenem cumartesi inşallah.....ahh çok özledim ya inşallah 2 yi geçmiştir....
canımbizde yemek var canım hadi bekliyorum helikoptere atla gel:sm_cool:
zeynepcim haftasonu gittinmi eminönüne*
cumartesi günü büyük buluşma var demek geçmiştir annesi bence göktuş bey 2 kiloyu şimdiden 41 kere maşallah benim tatlıma
tatlım helikopterin pervanesinin havası inmiş bakıma yolladık:dance: bi dahakine sizdeyiz inşalllahkaydirigubbakcemile3 ne yapsam acep akşama kuru şeyler yemekten delircek kocam en sonunda off offff:)[/QUO
ben sana jetimi yollayayım öyleyse..........:roflol:keşke yakın otursak yaw.bu akşamda bizde okey oynardık.ne güzel olurdu.......kaydirigubbakcemile2
cumartesi günü büyük buluşma var demek geçmiştir annesi bence göktuş bey 2 kiloyu şimdiden 41 kere maşallah benim tatlıma
tatlım helikopterin pervanesinin havası inmiş bakıma yolladık:dance: bi dahakine sizdeyiz inşalllahkaydirigubbakcemile3 ne yapsam acep akşama kuru şeyler yemekten delircek kocam en sonunda off offff:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?