2010 Nisan Anneleri

bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor

maşallah canım iyi bakmışşın bebişine

maşallah canım senin bebişinede

sezeryan yada normal dogumuda bana birakiyo artik almanya yada anneye birakiyolarmisss sezeryandanda korkuyom normali istiyom ama ikinamaz doguramasaam napcammmmm offfff

canim almanyanin neresindensin....bende ordan geliyorum....aynen bende öyle korkiyorum...ama doktorum hic kiloma bisey demedi....ben 20 kilo aldim..bebisi sisirdim... :) hakkimizda hayirlisi ilk önce normal dogum isterim olmasa sezeryana alsinlar öyle dedim doktora

rabia fatma Allah razi olsun...

bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor

maşallak kızlar bebişlerinize.....zümmin cim neyle beslendim canım maşallahhhhhhhhhhhhhhh41 kere........

oku oku bitmiyo anacım ben bodoslama gireyim mevzuuya. c. tesi ilk ağdacı tecrübemizi yaşadık. bugüne kadar hep ağda yaptığım için acı sorunum yoktu ama tam bir utanç. kızıda strese soktum valla. en fazla 2 kez dha giderim okadar. sonra eşim kaynım, eltim ve çocuklarıyla gezmeye gittik, ordan bize geldik akşam yemeğine saat 10 gibi de kaltılar ama ben pert olmutum. dün herifimcim çalışıyordu, bende amcamın ölüm yıldönümü olduğu için bana odayı hediye alan yengeme mevlüde gittim. ortam deişikliği ii oldu. akşam eşimi aldım işten amcasına gittik. ordan da eve geldik. bu arada bu hafta sonu bebeğimin odası boyanacak. kanepeleri ilçe belediyesi, 2. el kıyafetleri büyükşehir belediyesi evden alıyormuş. dolapları boşaltıp giyilmeyenleri daha doğrusu kardeşim ve kocamın içine girmeyi başaramadıklarıkıyafetleri ayıracağım. sonra odayı boyayıp yerleştiririz. ya ama dün bunları konuşurken herifim olacak kütük bana offf çok abartıyorsun deyince gözüm döndü, açtım ağzımı, yumdum gözümü yav ilk çocuğum abartırım tabii sen ne karışıyorsun falan ağzıma geleni sööledim, sonra bi de oturup ağladım, bizimki yelkenleri indirdi suya. valla bu çocuk bi doğsun okuyacak canıma.

dikkat et canım ihmal etme ama benim doktor öle aklına eserse ölçüyor önemli olduğunu hiç bilmiyordum

önemli tatlım. arkadaşım yüksek tansiyon sebebiyle kanama başlayınca 31+5 te yaptı doğumu. düşürememişler tansiyonu almışlardı bebeği. şimdilik sorun yoksa ara ara bi ölçtür eczanede falan.

haa bide dr. dediki 2500 gr. üstü bebeği prematüre kabul etmiyoz dedi. küçük müçük diye üzülmeyin. bi de akıntı için alttan muayene oldum. kendisi 7 aydır kullanılmadığı için acır sanıyordum ama acı falan yok korkmayın, sıkmayın, kasmayın... ne düştü çenem yavvvv

ben çıkıyorum hanımlar.kadro kalabalıklaştı.benim çıkmamı beklediniz toplanmak için değil mi?size hoş sohbetler diliyorum.

zümmincim maşallah kuzucun şimdiden kocaman olmuş..sen 2 ay daha beklersen 5 kg olur bee amannn onu nasıl doğuracan sen?bide normal doğum düşünüom demişsin..allah yardımcın olsun bebeğinde sağlıklı olsun yeterki..

Slm kızlar, nasılsınız?
Herkes bebişlerini görmüş ne güzel. ıns bende çarşamba göreceğim bir aksilik olmazsa. :Saruboceq:

Dila hanıma maşallah. Kocaman olmuş artık. Nazlı bir hanımefendi. bayanssulusmile. Bu arada ne güzel normal doğum yapacakmışsın.
ademir47, maşallah bebişine canım. Ödem olmaması için son aylarda daha fazla kalsiyum ve magnezyum almak lazımmış. Süt ve süt ürünleri ve maden suyu iç canım.
Ayse_denizy bir maşallahda size. Senin adınada sevindim en güzeli normal doğum. Benim doktorumda bu gidişte herşey yolunda normal doğuracaksın dese nasıl sevinirim. Tabi herşey nasip ve hayırlısı.
Rabia Fatmacım, bebişine nazar değmesin canım. Bebeklerin doğum kiloları ne olursa olsun, bebeklerin büyük çoğunluğu 6. aylık olunca aynı kiloya hemen hemen ulaşıyor. Hiç kendine dert etme canım. Yeterki 2500 geçsin ve gelişimi tam olsun. Benim iki kardeşim 7 aylık olunca zayıf doğmuşlar ama annem hep der 6. ayda maşallah tonsun gibi oldular diye.

Zümmin canım maşallah bebişine bayağı iri olacak gibi. Canım benim bir arkadaşım bebişi 4200 doğdu normal doğum yaptı. Biraz zorlanmış ama çok hızlı toparlandı.

Son düzenleme:
ademir canım bebeğin turpp gibi olmasına sevindim canım..inşallah kucağına alana dek bööle sağlıklı olur..sende kendine dikkat et doktorunun dediklerine uymaya çalış canım.doğum tarihi nasıl aldın doktordan şimdiden..?sezeryan içinmi tarih verdi sana şimdiden..

ay bi komşuya gittim geldim ne haberler gelmiş..

ademircim maşallah bebişe :) tarih bile belli oldu ha.. ay artık tam geri sayım olacak seninki :)
rabia fatmacım güzelim.. kilo hiiç sıkmasın canını. her bebeğin yapısı, bünyesi farklı. zayıf doğup 2 ayda toraman olan bebeler de var, toraman doğup 2 ayda çok az kilo alan ve geride kalan bebekler de.. doktorun şu an ciddi bir sorun görmediği müddetçe, hiç düşünüp de dert etme kendine.
kaldı ki son haftalarda arayı kapatıp hızla da kilo alabilir.. hiç belli olmaz bu işler. sen sağlıklı ol, gerisi hikaye..

zümmin bacımm.. n'ettin sen:) neyle besledin bu çocuğu :)
normal doğum elbette en sağlıklısı ama senin afacan bu hızla büyümeye devam ederse sezaryene yönlenir doktorun herhalde..
gerçi sağlığı yerinde olsun da, kilo milo hiç önemli değil.. maşallah yavruna.

denizcim güzelim senin de gözün aydın :)
maşallah oğlumuza :) abi olmuş artıkın :)

ne güzel doktor haberleri aldık böyle.. Allah hayırlısıyla doğum haberlerimizi de böyle bir bir kutlamayı nasip etsin...

ohh ne güzel bebişleri görmüşsünüz bütün bebişlere maşallah Allah nazardan korusun yavrucuklarınızı:)))))

canım hoşgeldin..

haberlerimiz hep güzel bugün çok şükür :)
darısı başına, çarşamba günü iyi haberlerini bekliyoruz... :)

denizcim maşallah oğluşuna ii haberlerle gelmene sevindim canım..

Çok teşekkrüler teysesiiii.Darısı sana olsun.Al şu raporunu artıkın...

İnşallah sana da öyle der canım yaa...Merak etme sen..

Evet zeynep teysesi abi oldu....opuyorumnanaktan

bende görmek istiyorum bebeğimi çok özledimmmmm yaaaa.daa var önümüdeki ctesi görcem inş

bende istiyorum yaa(( çok özlüyorum onu daha geçen hafta gördüm birdaha 1 ay sonra çağırdı((((banane bende kaçamak yapar başka doktora giderim napiim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…