- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
yav zaten herifimle benden normal çocuk çıkmaz. 25. hafta da ayakları kafasının yanındaydı düz mü, ters mi anlamadık. bu seferde yan duruyordu ya. çocuk göbeğime yan yatmış keyif yapıyordu. gene belli deil ters mi düz mü? çılgın bu çocuk ayol...
eklesene görek. hemde perde için fikir almış olurum. bende yaptırcam da..
çok sağoll teyzesii:asigim: :asigim: gönüller bir olsun tatlım napalımopuyorumnanaktan
ahhh ahhh aynen canım ama benimki evdee adamın içinden tost ağacı çıkaacak artık:)
jalecim maşallah oğuşuna son hızla büyüyo demek on gün daha doğurmk yasak sana hadi bakalım.kaydirigubbakcemile3
ama çok yorma kendini kız şurda ne kaldı valla. panik hat safhada bende hala hazırlıklarımızı tamamlayamadıklaelaelaelaelae
:
zeynocuğum hayırlı olsun bebk şekerleriniz canım benimkilerden istanbuldan yengem yaptırıp getircek oda bana gidemem ben havyuzlu hana dedi ben alıcağım yeri biliyorum dedi biraz kabarık bir fiyat sanırım 2 buçukmuş alcağı şekerler ama olsun dedi yani kızıma hediye getircek yengem arabasıyla şekerini birde çok güzel ciciler almış ortopedik ayakkabısına kadar almış yengem çok kokoştur benim sırf doğumuma geliyo istanbuldan sağolsun kızı gibi sever halbuki aramızda 6 yaş fark varkaydirigubbakcemile3 her gün telefon ediyo nerdeyse iyi bak kızıma falan diyo bir bavul eşyası varmış şimdiden aldığı yuhhh dedim bende ben o kadar almadım bir bavul ne dedim her çarşıya çıktığımda bebk mağzasına uğruyorum diyo yeni ne varsa doldurdum diyo bizim kız şanslı yani dediğin gibi oda diyo mother care falan daha güzel wenice diyo havuzluhanı hiç tavsiye etmiyo
geçmişi okumadan yazayım oğlum 1860 gr olmuş, tuuuuurrrrppp gibiymiş ama anası mort. vücut ödem toplamış, magnezyum verdi, idrar tahlili falan yapıldı protein kaçağı var mı bakılacak. kansızlık artmış kan hapım 2 ye çıktı. tuzlu, tatlı hamur işi yasak. dr. aç gez dedi. veeeeeee 12.04.2010' DA GELİYOOO BEBEĞİM...
bizde geçen perşembe gittik doktora nst ye bağlandık normal çıktı test istedi doktor kan idrar daha sonucları söylemedim doktora ama iyi gibi ama bebeğim yine normale göre biraz zayıf 1614 gr çıktı boy 41 buçuk cm
bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor
Merhaba kızlarrrr.
Doktordan geldik...
32 haftada M.Salih 37cm ve 1.750 olmuş.Herşeyimiz normalmiş.Doğumu sordum Nisan ayının ilk haftası konuşacağız dedi.Ama normal yaprsın büyük ihtimalle müsait bir yapın var dedi.1 ayda 1 kilo almışım.Kasık ağrılarımı sordum normal dedi.Bebebk büyüyor dedi.Beyefendi hiç hareket etmedi.Çok sakindi.Doktor dürtüyor ediyor cık banamısn.Çok nazlı bir bebek bu ya dedi.Sonra çikolata yiyip girmiştim yalanıyordu minik paşam benim.Kısaca kızlar biz çok iyiyiz.Haber vereyim dedim...
:roflol: kızz türk telekom deniz o :lepi: sen neden şaşırdın ki bu kadarr.. bende ilk aramasında böyleydim ama.. msn de yazışırken telf. çalıyo ben çağrı fln dedim heralde kaydedeyim diye kaydirigubbakcemile3 bilg. bi baktım yazmış çaldırayım da kaydet yada dur arayım en iyisi sesini duyiim :roflol: alış bacım.. alışırsın zamanla opuyorumnanaktanbirde beni az önce deniz arayarak büyük bir süpriz yaptı... şok oldum resmen... hazırlıklı olun her an telefonunuz çalabilir ve arayan deniz olabilir:))))))
oğlumda gayet iyi teyzeleri 2,658 gr olmuş maşallahı var dedi doktorum doğum pozisyonunu almış ama normal doğuramayacaksın galib adedi malum koca kafalı olacak yavrum:)
:roflol: ilahi ayşegüll... kaydirigubbakcemile3,ay gene yazmayı unuttum. benim kafa tamamen gitti kızlar yav. zaten yarım akıllıydım artık o da yok. artık yemek yakmak, yakmak benim günlük işim oldu. kimse şaşırmıyoo. ama bugün son bombamı patlattım. herifim ve karındaşım hiiiççççç cidiiye almıycak artık beni. bugün hastaneden geliyoz. önümüze bi araba fırladı, vay öküz falan saydırıyom, plakasına baktım ahni nereliyse sövecem Allah ın MArdin lisi falan diye. Arabanın plakası 06 ymış. Döndüm adama ve 06 neresi yav diye böğürdüm herife. garibim şaşkın şaşkın baktı 06 mı neresi diye? 32 senedir Ankarada yaşadığımı düşünürsek ben unutkanlığın son çizgisindeyim.
zeynepçim banyo ayağı dediğin nedir çok merak ettim...
zeynepçim banyo ayağı dediğin nedir çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?