2010 Nisan Anneleri

canımcım valla çok merak ediyorum eşinle seni yanyana:)

tuğbişim canım sorma yaa diyorumya artık eşimle hava güzel olunca ya sabah ya akşam yürüyüşe gidiyoruz yuvarlanmaktan korkuyorum canım birde sahil kenarı yuvarlansam arabalar ezer benikaydirigubbakcemile3 kaçacak yerde yok valla

çok sağoll teyzesii
valla bende doğurmayayım zaten şekerim daha bitmedi işleri ayy elimde battaniyesi kalmasın oğlumun:)

bitanem rabbim bozmasın muhabbetinizi benimde çok hoşuma gidiyor birilerinin bebeğimi ve beni düşünmesi

kızlarrrr benim düdüklüden kokular geliyor gideyimde tamamlayayım yemeğimi
sizide öyle özlemişimki bırakmakta gelmiyor işime
ama kocişimede güzel bi masa hazırlayayım bugünün şerefine yerimseniben

kızlarrrr biz markete gidiyoz eşimle akşama burdayım inşallah internet izin verirse öpüyorum hepiniziii akşama gelin de kaynatalım birazzemuszemus

ay ticker ımı da düzelttim. nasılsa tarih belli. bu arada bende yapcaktım şeker veya lavanta kesesi ama vazcaydım ya. herifim bassın parayı alsın. şimdi kalk suluhan a git, uğraş et. ne bileyim üşendim...

ay gene yazmayı unuttum. benim kafa tamamen gitti kızlar yav. zaten yarım akıllıydım artık o da yok. artık yemek yakmak, yakmak benim günlük işim oldu. kimse şaşırmıyoo. ama bugün son bombamı patlattım. herifim ve karındaşım hiiiççççç cidiiye almıycak artık beni. bugün hastaneden geliyoz. önümüze bi araba fırladı, vay öküz falan saydırıyom, plakasına baktım ahni nereliyse sövecem Allah ın MArdin lisi falan diye. Arabanın plakası 06 ymış. Döndüm adama ve 06 neresi yav diye böğürdüm herife. garibim şaşkın şaşkın baktı 06 mı neresi diye? 32 senedir Ankarada yaşadığımı düşünürsek ben unutkanlığın son çizgisindeyim.

bende kaçıyorum gidip kocacığıma bakyım elcağızlarımla ıhlamurunu içireyim çok nazlı çok bayılır hastayken bana nazlanmayı canım yaaa görüşrüz gece kuşları öptüm bende(tuğbiş yoklamam al canım heee)

jaleciğim yolladım canım özeline bitanem

maşallah oğluşuna canımm...inş. tahlillerin de sorun çıkmaz.. ee bebişler için açlığa da katlanıcaz.. o güzelimm hamurişlerini yememeye de napalım
maşallah canım yavruşuna... bence gayet iyi cnım kilosu.. hem normal doğurman da rahat olucak demkki.. doğumda 2,5 dan fazla olsunlar yeter cnm.. kendilerini o kadar hızlı topalrlıyolar ki anlamak zor olucak :))
bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor
maşallah kızına canımm.. kızz nelerle besledi,n yavrunu yaa.. benimki 1,5 dan fazla çıkarsa sevinicem bu gidişimde
maşallah canım mehmet salihe... 2ye yaklaşmışsınız ohh.. annesi de iyi kilo almış.. gayet iyi gidiyosunuz balım anne-oğul zemuszemus maşallah size..opuyorumnanaktan
birde beni az önce deniz arayarak büyük bir süpriz yaptı... şok oldum resmen... hazırlıklı olun her an telefonunuz çalabilir ve arayan deniz olabilir:))))))
:roflol: kızz türk telekom deniz o :lepi: sen neden şaşırdın ki bu kadarr.. bende ilk aramasında böyleydim ama.. msn de yazışırken telf. çalıyo ben çağrı fln dedim heralde kaydedeyim diye kaydirigubbakcemile3 bilg. bi baktım yazmış çaldırayım da kaydet yada dur arayım en iyisi sesini duyiim :roflol: alış bacım.. alışırsın zamanla opuyorumnanaktan
oğlumda gayet iyi teyzeleri 2,658 gr olmuş maşallahı var dedi doktorum doğum pozisyonunu almış ama normal doğuramayacaksın galib adedi malum koca kafalı olacak yavrum:)
maşallah oğluşuna.. senin de tahlillerin iyi çıkmış.. sevindim.. gözün aydın...
:roflol: ilahi ayşegüll... kaydirigubbakcemile3,

bu arada 2 saatir sayfa açık 1-2 alıntı yapıyorum mutfağa gidiyorum.. geliyorum yine 1-2 alıntı yine mutfak.. sınunda bitti.. yemekler de hazırdı.. ama kocam mesaiye kalıcakmış... biz de kızımla yedik bişeyler atıştırdık biraz.. nasılsa babamız 10 da da gelse yemek yeniyo.. bi de o zaman yeriz zemuszemus ayy bi de c.tesi dr. gidicez ya bende bi telaş.. dengeli besleniyim dedim o zamana kadar.. hiiiç et,balık yiyesim yok normalde.. ama biliyorum dr. yinekızıcak ve yine sorucak.. bende bugünden itibaren iyi besleniyim diyorum... amabu arada inş. benim kilo da uçmaz kaydirigubbakcemile3

ay maşallah bebişlere yaa.. herkes allaha şükür iyi haberlerle gelmiş dr. dan.. bizde inşallah c.tesi böyle sevinçten uçarak geliriz.. malum ablamızın ısrarıyla cuma olan randevumuzu okul tatiline c.tesiye ertelemiş bulunuyoruz.. c.tesi 12 zemuszemus

selam kızlar........ben 2009 nisan annesiyim siz doğum için gün sayıyorsunuz bizde doğum günümüz için allah hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin kuzularınızı kucaklarınıza alın.........

zeynepçim banyo ayağı dediğin nedir çok merak ettim...

canım gölgeler'in dediği gibi, küveti annenin hizasına getirmeye yarayan bir zamazingo ayaklık. ben bi de ayaklığın üstünde sepet olan modelinden aldım, küveti sepetin içine oturtuyorsun daha sağlam duruyor..

ben gayet gerekli buluyorum , çünkü küveti yere ya da taburenin üstüne koysak, eğilerek yıkamak ölüm olacak bir yerden sonra.
benim banyo tezgahım da yüksekte, bebeğin küvetini onun üstüne koysam hepten yüksek olacak ben erişemiycem..benim için ayaklık elzemdi yani, uyguna da buldum iyi oldu aldığım.

bu arada zeynep'in eşi rahatsızmış.. çok geçmiş olsun..

ayşegülcüm de unutkanlıkta çığır açmış, ona da kocaman tebriklerimizi yolluyoruz istanbul'dan :))

vee, roseberry'e de teşekkür ederim kendi adıma..
Allah bebeklerinize uzun ömür versin, nice yaşlarını kutlayın inşallah..
darısı da bizim başımıza.. tabii önce sağlıklı, kolay bir doğumla...

oyy dünürr benimki de geç gelcekmiş.. ama geç oldu sayılır gerçi.. yarım saat sonra fln evde olur.. kızz iki dünür bunlar alemlere akmasınlar :)))))))))))))) birbirini tanısalar hadi neyse dicem de :)))

bu arada az önce yaazdım ama net gitti.. yine yaziim..

roseberry.. çok teşekkürler.. aminnn... canım.. sen de sağlıkla büyüt inş. oğluşunu.. nice seneleree şimdidenn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…