2010 Nisan Anneleri

bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor

sezeryan yada normal dogumuda bana birakiyo artik almanya yada anneye birakiyolarmisss sezeryandanda korkuyom normali istiyom ama ikinamaz doguramasaam napcammmmm offfff

bebislerin hepsine kocaman bir mansallahhhhhhhh
ay nekadar büyüdü hepsi ya
bende carsamba görecektim ama doktorum pazartresiye erteledi cok merak ediyom
kuzumu ya:gitme:

oyy dünürr benimki de geç gelcekmiş.. ama geç oldu sayılır gerçi.. yarım saat sonra fln evde olur.. kızz iki dünür bunlar alemlere akmasınlar :)))))))))))))) birbirini tanısalar hadi neyse dicem de :)))

eheh valla tanışıyo olsalar diycem bunlar bizi ayakta uyutup gezmeye verdiler kendilerini :))

ayy ama ben güvenirim kocama.. garibim, tek kuruş da fazla mesai ücreti almadan deliler gibi çalışıyo.. tüm hayatı iş-ev, ev- iş..

bebislerin hepsine kocaman bir mansallahhhhhhhh
ay nekadar büyüdü hepsi ya
bende carsamba görecektim ama doktorum pazartresiye erteledi cok merak ediyom
kuzumu ya:gitme:

canım :) büyüdüler di mi :)
Allah nazardan saklasın hepimizinkini..

senin de randevun ertelenmiş ha.. sabırsızlanıyorsundur ama geç olsun da güç olmasın..
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. bakalım senin bebiş ne kadar oldu :)

reyhancım.. iyi akşamlar canımm.. valla güzelim yaa büyüdüler hepsine maşallahh... bende ölüyorum hasretinden yaa ayyy şimdi saydım tam 40 gün olmuş yaa görmeyeli ... ühhüüü... bende inş. cumartesi gidicem.. inşallah ikimiz de hayırlı haberlerle geliriz canımm.. geç olsun da güç olmasın naalım...

zeynepçim.. güzel dünürüm... kız yok valla yaa... zaten bir araya gelseler de öyle bişey yapmazlar.. yani inşallah :)))
şaka bi yana da bende gözümle görsem aha kadın kocamın üstüne düşmüş heralde duruunda güvenirim yani :))) allah herksin eşine kocasına akıl,fikir versin de yanlış yollara saptırmasın... :)))

kız valla yaa nerden aklıma geldi yaa saymak. 40 gün deyince çıkıp balkondan atlayasım geldi.. boğazıma bişey düğümlendi... gözlerim doldu... neden benim doktorum da sık sık çağırmıyo bizi yaa... bu kadar da olmaz ki amaa... bi sorun görmedi de ondan mı acaba yaa... bu sefer daha sık gitmemizi söyler ama heralde...

tütüyor valla zeynepcim ya ama bundada vardir bi hayir
biraz daha büyümüs görecem allahin izniyle yavrumu
cok sagol güzel dileklerin icin canim benimopuyorumnanaktan

baya olmus seninde kiz valla insallah sende bir an önce görürsün yavrunu
güzel haberlerle döneriz insallah bizde canim benimopuyorumnanaktan

şimdi baktım da ortalama 1700 gr. olmamız lazımmış bu kontrolümüzde .. ama bakıyorum gidenlerin hep daha fazla... acaba alt sınırı mı yazıyolar ki ?

inşallah reyhancım.. inşallah canım benim.. bi de bugünlerde benim yavruşum biyerlerini dayıyo karnıma.. öyle bi yamuluyoruz kii.. maşallah ona.. öyle görünce daha da dayanılmaz oluyo geçmeyen günler..

heyy sessiz hatunlarr.. geçmişe mi daldınızz :))) sedaaa... tuğbaa.... :))) amann mehtap teyzemiz de gelmiş.. hoşgelmiş... :)

ben geldim kızlarrr
market yemek her iş tamam keyif zamanı:)
aşkitom canım seni görüyom aşağıda dün gece internet bağlantıma bi haller oldu siteyi okuyamadım bir türlü kusura bakkma canımm nasılsın?

kızlarr iyi akşamlar diyorum hepinizee.. ve ufaktan kaçıyorum.. kocam geldii.. yemek yicez daha.. öpüyorum hepinizii...

sagol tugbacım ıyıyım
ömerı yıkadı kayınvaldem
sonra emdı 30dk uyudu
uyandı yıne emdı
sımdı uyudu ınsallah bayagı uyur kuzum da bende dınlenırım

ne kusuru cnm
haftasonun guzel gesmıs masallah cnm
bızımde cok guzel ve ozeldi
buarada faceden baktım profılıne
allah nazardan saklasın cok tatlısınız
rabbım hıc ayırmasın

canım daha yeni okuyabildim dün geceyi çok sevindim demekki bebişlerle de istenilince gayet romantik zamanlar geçirilebiliyo son günlerde ömercik seni çok yormuştu başka sıkıntılarda vardı ya iyi vakit geçirmene çok sevindim. moral olmuştur sana.
fece den bende sana bakacaktım fırsat olmadı iyi hatırlattın hemen bakayım bendekaydirigubbakcemile3

cnm dun aksam eşim işe gıttı 7de
gunduz du romantıklıgımız bızım
ama allaha sukur çook guzeldiii

aşkitom canım seni face de eklemek istedim ama ekleyemedim. siz de çok tatlısınız. allah ayırmasın opuyorumnanaktan
ama ben ömeri de çok merak ediyom bi tanecik bile resmi yokmu ayol:)

resmı cok varda canım baba ızın vermıyor koymaya
yakında canlı canlı gorursun cnm kısmetse

buarada guzel dıleklerın ıcın sagol
neden ekleyemedın cnm
arkadaslık yolla
gece acar kabul ederım
hatta sen esımın bana hazırladıgı vıdeoyu gormedın
,o daha guzel

canım arkadaş olarak ekle yazısı çıkmıyo ya da ben beceremedim:) sen eklesene beni:)
demek ömer beyin resimlerini babası yayınlatmıyo:) yaaa maşallah deriz korkmasın. neyse gerçeğini görene kadar beklicez artık:)

tArhan cnm
ıstek yolladım cnm sana
onayla vıdeomuza bak bakalım begenecekmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…