günün ilk günaydını benden olsun.iyi haftalar diliyorum herkese:)
biz cumartesi doktordaydık herşey iyi ama kızlar kafama birşey takıldı.benim hep sattan 1 hafta önce gidiyordu ultrasonda şimdiye kadar.ama bu hafta satla aynı çıktı.benim şekerim sınırdaydı doktor eğer diyet yaptıysan şeker normale döndüyse kiloda normale dönmüştür dedi.ama ben hiç diyet yapmadım aynen yediklerime devam. buna kafayı taktım,acaba böyle böyle gerimi gidicek bebeğimin gelişimi.31+1 de 1726 gr. çıktı.kafam çok karıştı.bir daha muayeneye 3 hafta sonra çağırdı nst ye de giriceksin dedi.işte bizden böyle kızlar.
bu arada biz de cumartesi günü doktora gittik kızımla :)
30+1'de 1.848 gram çıktı... her şey yolundaymış çok şükür...
doktorum bu devirdeki doktorlarda bulunmayacak kadar normal doğum yanlısı. ay ben korkuyorum yapamam falan dedikçe salladı beni, halbuki daha önce bir kez sezaryen falan demiştim olabilir demişti ama bu kez gayet netti. her şey gayet yolunda görünüyor ne sezaryeni dedi.. ayy cayır cayır doğurtacak beni kızlar yaaa..
geçmişi okumadan yazayım oğlum 1860 gr olmuş, tuuuuurrrrppp gibiymiş ama anası mort. vücut ödem toplamış, magnezyum verdi, idrar tahlili falan yapıldı protein kaçağı var mı bakılacak. kansızlık artmış kan hapım 2 ye çıktı. tuzlu, tatlı hamur işi yasak. dr. aç gez dedi. veeeeeee 12.04.2010' DA GELİYOOO BEBEĞİM...
slm kızlar
her gün girip bir bakıyorum ama bilgisayar başında oturmaya vaktim olmadığı için yazamıyorum
bizde geçen perşembe gittik doktora nst ye bağlandık normal çıktı test istedi doktor kan idrar daha sonucları söylemedim doktora ama iyi gibi ama bebeğim yine normale göre biraz zayıf 1614 gr çıktı boy 41 buçuk cm o iyi biz şimdilik iyiyiz ama çok yoruluyorum ben bu aralar en ufak iş yoruyor beni hemen uyuyasım geliyor zaten bu ara kaynım bizde kalıyor kaynanamlar görümcemin yanına gittiler bi aylığına
geçmişi okuyamadım o yüzden hasta olanlara geçmiş olsun diyorum umarım herkes iyidir
bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor
Merhaba kızlarrrr.
Doktordan geldik...
32 haftada M.Salih 37cm ve 1.750 olmuş.Herşeyimiz normalmiş.Doğumu sordum Nisan ayının ilk haftası konuşacağız dedi.Ama normal yaprsın büyük ihtimalle müsait bir yapın var dedi.1 ayda 1 kilo almışım.Kasık ağrılarımı sordum normal dedi.Bebebk büyüyor dedi.Beyefendi hiç hareket etmedi.Çok sakindi.Doktor dürtüyor ediyor cık banamısn.Çok nazlı bir bebek bu ya dedi.Sonra çikolata yiyip girmiştim yalanıyordu minik paşam benim.Kısaca kızlar biz çok iyiyiz.Haber vereyim dedim...
sezeryan yada normal dogumuda bana birakiyo artik almanya yada anneye birakiyolarmisss sezeryandanda korkuyom normali istiyom ama ikinamaz doguramasaam napcammmmm offfff
kızlarrrr biz geldikk
özlediniz mi bakalım oğlumla beni:)
haftasonum çok yoğun geçti eve yatmadan yatmaya uğradık desem yeridir
bugünde sabahtan doktora gittik benim yanma ve kaşıntım artınca tedirgin oldum baya hemde kuzumu da görürüm dedim. tahlil yaptırdık çok şükür temiz çıktı o yüzden ilaç vermedi doktor . oğlumda gayet iyi teyzeleri 2,658 gr olmuş maşallahı var dedi doktorum doğum pozisyonunu almış ama normal doğuramayacaksın galib adedi malum koca kafalı olacak yavrum:) ama başının gelişimide gayet iyiymiş ve öyle çok fazla oynama olmamış mesela 12 gün önce gittiğimde 35 hafta 5 günlük görünürken bugün 36 hafta 3 günlük görünüyor bide kafasını oynatmasıda iyi bir durummuş. genel gelişimimize görede 35 hafta 4 günlük imişiz bi on gün daha bekle doğurma dedi:)
işte böyle kızlarr doktordan sonrada tam eve girdim eşimin dayısının hanımı geldi onla muhabbet ettik o gitti ev sahibime çıktım kirayı vermeye onda da oturdum bi yarım saat
anca eve geldim düdüklüye yemeği koydum girdim nete:)
ayy soluksuz yazdım resmen ne uzun oldu dimi
sizler nasılsınız bu arada keyifler nasıl?
oyy dünürr benimki de geç gelcekmiş.. ama geç oldu sayılır gerçi.. yarım saat sonra fln evde olur.. kızz iki dünür bunlar alemlere akmasınlar :)))))))))))))) birbirini tanısalar hadi neyse dicem de :)))
bebislerin hepsine kocaman bir mansallahhhhhhhh
ay nekadar büyüdü hepsi ya
bende carsamba görecektim ama doktorum pazartresiye erteledi cok merak ediyom
kuzumu ya:gitme:
eheh valla tanışıyo olsalar diycem bunlar bizi ayakta uyutup gezmeye verdiler kendilerini :))
ayy ama ben güvenirim kocama.. garibim, tek kuruş da fazla mesai ücreti almadan deliler gibi çalışıyo.. tüm hayatı iş-ev, ev- iş..
canım :) büyüdüler di mi :)
Allah nazardan saklasın hepimizinkini..
senin de randevun ertelenmiş ha.. sabırsızlanıyorsundur ama geç olsun da güç olmasın..
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. bakalım senin bebiş ne kadar oldu :)
reyhancım.. iyi akşamlar canımm.. valla güzelim yaa büyüdüler hepsine maşallahh... bende ölüyorum hasretinden yaaayyy şimdi saydım tam 40 gün olmuş yaa görmeyeli ... ühhüüü... bende inş. cumartesi gidicem.. inşallah ikimiz de hayırlı haberlerle geliriz canımm.. geç olsun da güç olmasın naalım...
zeynepçim.. güzel dünürüm... kız yok valla yaa... zaten bir araya gelseler de öyle bişey yapmazlar.. yani inşallah :)))
şaka bi yana da bende gözümle görsem aha kadın kocamın üstüne düşmüş heralde duruunda güvenirim yani :))) allah herksin eşine kocasına akıl,fikir versin de yanlış yollara saptırmasın... :)))
canım daha yeni okuyabildim dün geceyi çok sevindim demekki bebişlerle de istenilince gayet romantik zamanlar geçirilebiliyo son günlerde ömercik seni çok yormuştu başka sıkıntılarda vardı ya iyi vakit geçirmene çok sevindim. moral olmuştur sana.sagol tugbacım ıyıyım
ömerı yıkadı kayınvaldem
sonra emdı 30dk uyudu
uyandı yıne emdı
sımdı uyudu ınsallah bayagı uyur kuzum da bende dınlenırım
ne kusuru cnm
haftasonun guzel gesmıs masallah cnm
bızımde cok guzel ve ozeldi
buarada faceden baktım profılıne
allah nazardan saklasın cok tatlısınız
rabbım hıc ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?