bebek küvetlerinin altına konuyo yuksekte dursun diee, bence cok gereksiz bişi
Selamlar bu arada herkese
canım gölgeler'in dediği gibi, küveti annenin hizasına getirmeye yarayan bir zamazingo ayaklık. ben bi de ayaklığın üstünde sepet olan modelinden aldım, küveti sepetin içine oturtuyorsun daha sağlam duruyor..
ben gayet gerekli buluyorum , çünkü küveti yere ya da taburenin üstüne koysak, eğilerek yıkamak ölüm olacak bir yerden sonra.
benim banyo tezgahım da yüksekte, bebeğin küvetini onun üstüne koysam hepten yüksek olacak ben erişemiycem..benim için ayaklık elzemdi yani, uyguna da buldum iyi oldu aldığım.
slm anneler aksamlari gecmek bilmiy ck SIKILDIM Ben artik ya sizlerrrrrr dgurmak istiymohaoldumsmile
hımm o bende zaten var:)))))) farlı bişi mi acaba dedim. tşler kızlar. bencede gerekli tam boy hizası rahat kullanırız sanırım.
a.s canım.Olurmu tanıyoruz seni tabi ki.Hoşgeldin.Başlarda daha çok katılıyordun bize.Selamlar size de ya beni fazla tanıyanınız yok herhalde ama ara sıra girmeye çalışıyorum bazen o kadar hızlı ilerliyor ki konuları, muhabbetleri kaçırıyorum. beni de aranıza alın
tamam mı unutmayıınnn
Normal doğum istiyorum birkaç video izleyeyim dedim içim karardı yaa
Selamlar size de ya beni fazla tanıyanınız yok herhalde ama ara sıra girmeye çalışıyorum bazen o kadar hızlı ilerliyor ki konuları, muhabbetleri kaçırıyorum. beni de aranıza alın
tamam mı unutmayıınnn
Normal doğum istiyorum birkaç video izleyeyim dedim içim karardı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?