2010 Nisan Anneleri

a.s canım.Olurmu tanıyoruz seni tabi ki.Hoşgeldin.Başlarda daha çok katılıyordun bize.

o zamanlar çalışıyordum işyerinde sürekli bilg başındaydım, şimdi evde daha zor vakit buluyorum girmeye

cnm niye unutalım seni:)))

bende bebeğim tv de izliyorum millet evde çatır çatır doğuruyor.... ne epidural ne başka bişi. bende çok ürktüm yalnız sezeryana kayabilirim sanki...

Teşşekkür ederim beni unutmadığınız içinnn

Sizin de bebişiniz hıçkırıyormu ya karnımda periyodik olarak bişiler atıyor netten baktım hıçkırmasıymış, normalmiş ama ben üzülüyorum çok mu yedim de çocugun midesi rahatsız oluyor diyee,

gölgelerr bende hatırlıyom seni unutmadım:))
mehtapcım nazlıcım naber kızlar şaka gibi valla yarım saattir topiğe girmeye kalktıkça bişiler oluyo. mouseun pili bitti gittim pil buldum geldim tam açtım siteyi bilgisayar resetlendi:dilcikar: birazdan tepeme çatı düşecek bu gidişle ama ben direniyom bu akşam topikteyim banane bananee:teytey:

bu arada ben küveti aldım, şu açılıp kapanan masalar var ya onlardan var bizde 2-3 tane:) onun üstünde yıkarım diyom ama zor olursa daha sonra alırım küvet ayağı bebişim rahat yıkansın yeterki. yalnız asıl ben banyo üniteleri gördüm altı raf raf harika bişeydi birazcık pahalıydı 200-300 tl civarı ama gözüm kaldı da yok dedim tuğba o kadarda çıldırma sırnaşık şey
bir de gölgeler canım benim sıpam da hıçkırıyo aynen dediğin gibi kasıklarımda hıçkırıklarını hissetmesem kafası nerde bilemicem zaten :uhm:

canım başardın nihayetinde ama benim gözler gidiyooooorrrrr....

iyi geceler ben kalamayacağım...öptük hepinizi

Ne olsun canım.Ben hep aynı:)Sen nasılsın?

ayyy benım cnm sıkılıyor yaaaaa

yosun cnm nasılsın

nazlı gıtmeee
tarhan cnm gel bı eskıhısar yapakk

budebe nırdesınn

Kızlar gözlerim kapanıyor benimde kocaman öpüldünüz.En güzel geceler sizin olsun rüyanızda bebişlerinizi görün.a.s.

ayyy benım cnm sıkılıyor yaaaaa

yosun cnm nasılsın

nazlı gıtmeee
tarhan cnm gel bı eskıhısar yapakk

budebe nırdesınn
İyiyim rahimeciğim sen nasılsın?Çok tatlı çıkmıssınız facede.Maşallah.
Bu gece kaldım ama muhabbet yok bende çıkayım dedim.

batuhanım,nazlı, mehtap iyi geceler kızlarrr tatlı rüyalar sizeee
aşkitom canım eskihisar şimdi buz gibidir sen ömeri al bize gelde size sıcacık bir kahve yapayım ben:)

kızlare gıtmeyın yaaa

olur cnm
ne ıyı olur
yazın kaan sen ben ömer
çamlık parkta bulusalım
dondurma yıyelımm

yaz gelsın yaaa

ayyy evet aşkitom yaaa gebzenin altını üstüne getiririz:)
jalecim hoşgeldin canımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…