ben şimdiden şeyi düşünüyorum eşimin okulundan gelecekler yaza ancak gelirler mayıs haziran gibi baya kalabalık olur yardım eden olmayacak yine napcam ben ya:uhm:
ben gelirim canım eğer bizimkilerden fırsat bulursam tabi ne var bir günde hallederiz hazırlık temzilik ne olacak yaa yardım ederim ben sana göktuşla gizem oynarlar artık beraberkaydirigubbakcemile
aman yeter canım 3 çeşit valla zaten bebişlerlemi ilgilenilecek yoksa hazırlıklarlamı canım ben sana bir poşet dolap poşetiyle ayırdım çekilmiş fındık onu vereceğim sana eşim iş yerinden getirmişti sana demiştimya işine yarar canım hem hazır tatlıda hemde keklerde falan canım çok güzel fındığıda benim var 2 poşet yeter bana veririm anneme hazır tatlı yufkasından yapar tepsilerle canım çok kullanışlı oluyo çekilmiş fındık
canım biz almıştık tüp bebk doktorumuza sepet yaptırmıştık senindediğin gibi fiskobirlikten almıştı eşim canım orası tam bzizm yörenin ürünleri olduğu için canım birde şu progıda varya oradada var hediyelik ürünler o tarz orayada bakabilirsin canım kavrulmuş fındık falan fiskobirliktekide güzel ama
budebe soyadın tan mı
ben yanlıslıkla baskasını kaydettım sanırım
tan olan arkadasa ıstek yolladım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?