2010 Nisan Anneleri

doğru diyosun canım ben hazır tabaklardan alıcam kim uğraşacak onla sonra ayran meyve suyu falan geçicek inşallah annemler yengemler yardım eder benim kayınvalidemde olsada kuzenlerim sağolsunlar ama sen dediğin gibi kimse yardım etmez üstüne bebklemi uğraşıcaksın hazırlıklamı yoksa temziliklemi canım sorun olur dediğin gibi

ben şimdiden şeyi düşünüyorum eşimin okulundan gelecekler yaza ancak gelirler mayıs haziran gibi baya kalabalık olur yardım eden olmayacak yine napcam ben ya:uhm:

ben gelirim canım eğer bizimkilerden fırsat bulursam tabi ne var bir günde hallederiz hazırlık temzilik ne olacak yaa yardım ederim ben sana göktuşla gizem oynarlar artık beraberkaydirigubbakcemile

belki kayınvalidem şaşırtr beni..........bu kadın çok alem ya bana bişey demiyo ben her hazırlığımı yapıyorum o da kendi düşünüyo ama söylemiyo.ben tatlı yaptırcam burmali diyolarya bondan.fındık kırılcak falan eşime dedim söyle annenlere yardım etsinler diye neyse c.tesi dediki kayınvalidem ben yapıcam hazır tatlı yufkasından dedi bende gelinmiz yapcak dedim.ama ona önceden söz verdim falan demedm.sonra eşimde eve gelince ben olsam senin gibisine bişey yapmam dedi bende kızdıysa yapmasın zaten falan dedim.neyse dün aradım önce hazırından yapcam dedi sonra bende öyleyse gelinimizde yapcak gerek yok falan o zaman dedi ben yaparım wvde açarım falan.sarmada sarcak biraz bende saracağım yufka falan sarıp atıcam dolaba hazır 3 çeşit olur yinede....

aman yeter canım 3 çeşit valla zaten bebişlerlemi ilgilenilecek yoksa hazırlıklarlamı canım ben sana bir poşet dolap poşetiyle ayırdım çekilmiş fındık onu vereceğim sana eşim iş yerinden getirmişti sana demiştimya işine yarar canım hem hazır tatlıda hemde keklerde falan canım çok güzel fındığıda benim var 2 poşet yeter bana veririm anneme hazır tatlı yufkasından yapar tepsilerle canım çok kullanışlı oluyo çekilmiş fındık

ben gelirim canım eğer bizimkilerden fırsat bulursam tabi ne var bir günde hallederiz hazırlık temzilik ne olacak yaa yardım ederim ben sana göktuşla gizem oynarlar artık beraberkaydirigubbakcemile

ay canım benim düşünmen yaterli dünürcüm.gizemle göktuğu yatırırız yan yana agularlar birbirlerineopuyorumnanaktan

canım benim sağol ya niye zahmet ettin sen kullan canım ya sanada lazım olacak.
yabizim tüp bebek dr u önümüzdeki hafta giresuna geliyo ona hem teşekkür etcem hemde muayene olacağım.dr umuza hediyelik bende iç fındık,fındık ezmesi falan alacağım nerden alsam acaba daha iyi olur.sağradan veya fiskobirlikten mi alsam

canım biz almıştık tüp bebk doktorumuza sepet yaptırmıştık senindediğin gibi fiskobirlikten almıştı eşim canım orası tam bzizm yörenin ürünleri olduğu için canım birde şu progıda varya oradada var hediyelik ürünler o tarz orayada bakabilirsin canım kavrulmuş fındık falan fiskobirliktekide güzel ama

Merhaba güzel hamişler, a.s.
Kızlar hamileliğinde son aylarına geliyoruz, inanamıyorum resmen şu günlerde.
Bebiş hazırlıkları bitmiş, mevlüt hazırlıklarına başlanmış. Ben yapmayacağım kızlar, doğrusu yaza yapacağım, herşey bir yoluna düzenine girsin.
Bende dolaba sarma filan atıyım diyorum, bir yandanda diyorum hiç uğraşma. Biraz hazır, birazda pratik tariflerle idare edersin. CADIARZU

budebe soyadın tan mı
ben yanlıslıkla baskasını kaydettım sanırım
tan olan arkadasa ıstek yolladım sımdı

tamam canım bakayım bugün bari birazdan dışarı çıkacağım zaten.iyi bişey olsun istiyorum.fiskobirlikteki markettemi satılıyo yoksa şu yol üstündeki satış noktalarından mı aldı dünürüm*

rahimeciğim izledim çok güzel olmuş videonuz eşinin ellerine sağlık

kızlar mart bebklerine bakın çok tatlılar yaa rabbim nazarlardan korusun amin

erkflizciğim hoşgeldin canım nasılsın sorma canım ahh bir ilk önce doğursaydık kuzucuklarımızı canım gerisini hallederdik canımcım bende saracam tembel tembel oturuyorum annem var bende dedi ama yinede sarayım bende diyorum

dünürcüğüm eşim fiskobirliğin satış mağzasından almıştı sanırım giresundan sorarım ben yine ona ama canım bulancaktaki fiskobirliktede var ben gördüm gibime geliyo market olanda sen yine bir bakarsın orayıda

merhaba kızlar ütülerimide bitirdim:)) mevlüt demişsiniz bende 40 çıkmadan anneler evlerine dönmeden yaparrım. benim burda çok gelenim olmaz. annemin ve kayınvalidemin eş, dost ve akrabaları baya var ama izmirdeler artık kim gelirse.. bence kalabalık olur. onlar burdayken halletmek lazım. kayınvalidemin mutfak becerisi acayip iyidir. o burdayken kesinlikle bitirmem lazım. sonra herkes gider işim biter kızım, kocam ohhhh ailemizin tadını çıkarırız. ohh gelsin gezmekler:)))

budebe soyadın tan mı
ben yanlıslıkla baskasını kaydettım sanırım
tan olan arkadasa ıstek yolladım sımdı

hayır canım benin adım s ile soyadım h ile başlıyor.beni eklemişsin sen dün kaşam ve ya gece sab-nırım.soyadın 14 harf dedim ya çok uzun soyadım var diye.......

erkflzcm hoşgeldin.........
kızlar ben çıkıyorum dışarı bankada işlerim var

merhabalar kızlarrr tembel nisan annesi de geldii:))
nasılsınız valla biz dün sabah 6 da yatınca 1 saat önce falan kalktım mutfağı falan topladım şimdi kahvaltı hazırlıcam ama önce size bakayım dedim. ben bi bakayım sabah neler kaynatmışsınız:)

görüşürüz dünürcüğüm bende yemke yapmaya kalkıyorum görüşrüz teyzoşlar karnımız yavaştan acıkmaya başladı meyvemizi yedik ama kesmedi görüşmek üzere öptük kocaman dünürcüğüm dikkat et hava çok soğuk dışarda

mrb güzel nisan anneleri ve bebişleri üye oldum ama doğru dürüst giremiyorum okuyup çıkıyorum sadece umarım bütün anneler ve bebişleri çok iyidir.........

amanınnn ne kadar çok kaynana çekiştrmişsiniz oku oku bitiremedim:)))
zeyracım eşine çok geçmiş olsun kötü bir gece geçirmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…