2010 Nisan Anneleri

özge mesele ılk yada ıkıncı olmak degıl haklısın
bana cook haksızlıklar yapıldı
dugunumde artan parayı aldılar
sıkıysa buna yapsınlar
çeneli bişey kendılerı
zaten kısmetse tokıye yazılıcaz
eşimde ıstemıyor bunların ıcınde olmakk

canım öyle oluyo.eşin tabiki o hakkı veriyosun sen işine karılıyor aile içi ilişkilerine bile ama söz konusu kendi ailes, olunca sen karışma .bu kadar olur yaşadıklarımız.bu kadar benzer olur.eşimde ailes,ide hiç özellerini anlatmazlar bana ama hiç bişeyi.......eşimin kızkardeşi evden kaçmış bi keresinde aradamn aylar geçmiş bi akrabaları bana anlattı da tesadüfi öyle haberim oldu.ben odaya girince susarlar özel bişey konuşuyolarsa.eşim bana derki sen ailemi benimsemedin içlerine giremedin alan varda ben mi giirmedim eşim bile bubnu yaptıktan sonra ailesi hayli hayli yapar dimi*eşim birde olanı benden saklar bşzim buralarda düğünler yemeklidir bilirsin annenden.düğünü biz yaptık eşimin ailesi illa tutturdu yemekli olsun düğündiye.onca masraf etmişler onuda bize yüklemişler eşim o kadar borç var kime diyorum adam söylemiyo çengirecemya ona sonra söyledi düğünde milletin yediğinn içtiğinin parasınıda biz vermişiz.insan kazık yediği oranda hırslanıyo sinirleniyo ben bunu öğrendim-tatlicadiarzu-

14 şubatta eşimle dışarı çıktıkya doğum gününü kutlamaya tam sinemadan çıkıyoz kayınvalidem aradı eşime gel senin sevdiğin pastalardan yaptım dermiş al burdan yak yuhhh dedim bende telefonu kapatınca ya bilerek yapıyo dedim bugünde doğum günü evde olsa eşimle kutlardık yine ben pasta yapardım ama nöbette şimdi bilmiyo nöbette olduğunu amam kesin arar gelin buraya der amam malesef bulamazzemuszemus

anam şimdi gelin olmak varmış kızlar valla biz eskidikmi ne olduk şimdiki kızlar bırak kaynanayı kimseye karıştırtırmıyo kendilerine biz eskidik o yüzden sanırım

pazar gunu eve bıseylerr soyledık dısarı cıkamadık yaa
kayınvaldem de kapıları supuruyor
eşime ısrar ettım onuda cagır ayıpp olur
aman dedı onlar herseye bızı cagırıyor mu?
neyse ertesı gunu dedımkı senıde cagıracaktım ama sevmıyorsun sen dedım
dedıkı OGLUN KEBAB GETIRDI SENSIZ YEDIM KAYNANA DIYORSUN DIMI DEDI....
BENDE HEPBERABERKEN EŞıME DEDIM
O DA ANNE GERCEKTEN ISRAR ETTI RAHıME DEDı...
BILIYORUM ÇOK CÖMERTTIR NE OLSA ONUME SERER DEDı....
HAHAHA
EŞEK OLUR BADEM GÖZLU OLUR...

aynen katılıyorum canımsana.rabbim hiç bırakmıyo ah canım merak etme şimdi olmasada önlerine çkıyo bi zaman

:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyyandım gelin dedikçe altına odun kömür ne varsa atmalı kaynanayı sıcakkkkkkkk tutmalıııııııııı:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

FUNDA
cıkıyor cnm cıkacakta
KYINPEDER KAYNANA YOKTU BURDA
DAHA YENI GELDLER
BEBEKTEN DOLAYI KAYUINVALDEM BENDE KALIYOR
2GUN ELTIMLE KALDI ANCA USTTE
VE KAYINPEDERE DEMISKI
BEN SIZE BAKMAMMM
BIDE BERABER OTURACAKLAR DUSUNN

rahimeciğim canım öyle olur valla ohhh afiyetr bal şeker olsun sen dersin yinede suç sana bulunur canım boşver salla o yüzden

FUNDA
cıkıyor cnm cıkacakta
KYINPEDER KAYNANA YOKTU BURDA
DAHA YENI GELDLER
BEBEKTEN DOLAYI KAYUINVALDEM BENDE KALIYOR
2GUN ELTIMLE KALDI ANCA USTTE
VE KAYINPEDERE DEMISKI
BEN SIZE BAKMAMMM
BIDE BERABER OTURACAKLAR DUSUNN

valla onların da işi zor. e sen napacaksın beraber mi oturacaksın*işte insan varya nerden nereye düşüneceğini bilecekte ona göre davranacak gelinine.sonunda onların eline kalacağını bilecek

Yok ya hıc takmıyorum
esımde dun cok guzel laf sokmus annesıne

esım dun benle sakalasıyordu
bende yemek yıycem Ömer bıyandan aglıyor
eŞıme Çok kotu bagırdım
sonra odadan Çıkıp kıyafetını gıyıp Çıktı evden
Çoook uzuldumm
pısman oldum
gıttım pesınden ustumu gıyıp,kaynımın dukkandaydı esım
neyse geldım eve
eŞımde geldı bıraz sonra
kaynanam bızdeydı zaten,demıskı ben olsam hayatta gıtmemm
esımde demıs babamda eve gelmıyor zaten-pek anlasamıyorlarda
bız bırbırımızı sımartıyoruz onemsıyoruz
bak ben evden ıse ısten eve gelıyorum cunku evde huzur var demıs
kayınvaldem de dogru demıŞ...

Yok funda cnm
kıraya cıkcaklardı sanırım
ust kat kayınvaldenın evı
gelın bılerek geldı
ama sımdı hamıle ve samsunda annesınde 36 gundur
kaynanam hıc ıstemıyor gelmesını
oysa bayılırdı ona.bana onu ovmeler falan..
Ya catı katı yapılcak kı hangı parasyla
kıraya cıkcaklardı ama cocuk olck bılmıyorum.bana ne
yanı benımle kalmıyacaklar cnm...
Amann bıraz kıymet bılsınler.hele o kız eve bı gelsın dur daha neler olucak

hoşbulduk kızlar sağolun iiyiyiz çok şükür bebeğimin eşyalarını sonunda hazırladım bitti artık doğumu bekliyorum evimi temizliyorum işte yavaş yavaş bi bakayım dedim size
anam herkes dertli valla kaynana görümce elti off bende de var anam boş verek en iyisi anlatam bitmez benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…