fundacım gercekten yasadıklarımız okdara birbirne benziyorki anlatamam.....
ve seni gercekten cok ii anlıyroum....benim ailemde eşime çok düşkündür,hatda dün babam diyorki ne zamandır damatla yemek yiyemedik maaşı alayımda onun sevdiği yemekleri yapalım bize gelin diyor,annem desen aynen hep oğlum çıkar ağzından....
bende normalde insanlarla acayip gzl iletişim kurarım,,kimseyle sorunum yoktur,ama işte insandan insana değişiyormuş demekki....dün akşam yiğeninde bağırdım diye bana kızdı hakkım yokmuş ben bağıramazmışım,ayy ne zoruma gitti anlatamam....indi yiğeninin adrından aşağı gönlünü aldı ahha hhh bi fitil oldum....
kız küçücük çocuk tınlamıyo beni gözümün içine baka döküyo önündekileri daha 5 yasnda ama vala tahammülüm yok,ama kırılıyo insan işte....demekki 4 yılda bu ufacık hakka sahip olamamışım......
ben ılk gelınım hıc kıymetım bılınmedı
sımdı ıkıncıyı aldılar daha 6 aylık
anca degere bındım+2gun beraber oturdular
bırlıkte oturacaklar ust katımda
daha ılkgunden ben sıze bakmam demıs kayınpedere gelınn
hahahaaaa
okadar saygılıydım kııı
alma mazlumun ahınııııııııııııı
hehhehehh:))));
valla kaçalım ohh mis gibi köy havası ne gzl olur hemide....
hersey tazecik bol bol yeriz,sonra cocukları bağlarız sırtımıza dağ tepe dolanırız,kız fındık toplarız kilo falan kalmaz bizde...
bebişleride salarız oynarlar.....
arada bide türkü söleriz ......
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye ......
heheheheh:))))):lepi:
kızlar ben en iyisi köydeki evi anneme hazırlattırayım lohusa evi olarak çıkın çıkın gelin anacığım kim dertliyse bu konuda 40mızıda orada beraber çıkarır mevlüdümüzde okutruruz hep beraber kimseciklere haber vermeyiz ne güzel olur
FUNDA
cıkıyor cnm cıkacakta
KYINPEDER KAYNANA YOKTU BURDA
DAHA YENI GELDLER
BEBEKTEN DOLAYI KAYUINVALDEM BENDE KALIYOR
2GUN ELTIMLE KALDI ANCA USTTE
VE KAYINPEDERE DEMISKI
BEN SIZE BAKMAMMM
BIDE BERABER OTURACAKLAR DUSUNN
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?