2010 Nisan Anneleri

kızlar bebek mevlütünüzüne zaman yapaaksınız?ben ilk hafta yapacağım hem misafirlerle tek tek uğraşmaktansa hepsi birarada çıkmış olur.

gelın kızlar su bulasıklara el atalım yaaaa
ömere yıkatıcam bu gıdısle

canım benımm o bulasıklar var ya o bulasıklarrr bazen ne zor gelıyor ınsanaaa makınede olsa farketmıyo bazenn atmasına atıyosun hadııı busefer bosaltmasııı :))) amann zor gelıyo işte bazen

birpericim hoşgeldin......
kızlar bencede boşvereelim ya kimsenin ettiği yanına kalmaz.........
hacecim hazırlılları bitirmene sevindim.
haftalık temizlik mi yapıyosun yosa hafiften genel temizlik mi*aman yorma kendini tatlım
rahimecim geleyim nben yıkayayım bulaşıklarını aç kapıyı..........senin elti gelince ağzınızın tadı bozulmasın canım en yapılıncaya kadar kalalım falan derlerse zor olur.kayınvaliden yıkasaya bulaşıklarıveya ömeri o tutsun sen yıka hiç ilgilenmediler senlede heeeee.sen nerelisin tatlım*

kızlar bebek mevlütünüzüne zaman yapaaksınız?ben ilk hafta yapacağım hem misafirlerle tek tek uğraşmaktansa hepsi birarada çıkmış olur.

canım ya yardım edenin olacak mı hemen ypmasan lohusalıkta iyi bakılmak gerekiyomuş.ben yaza doğru yapacağım.havalar ısınsın soba kalksın öyle:lepi:

kolay gelsın canım ama kendını cok yorma sakın yukarılara hıccc uzanma sakın ha...çok yere çömelmee.bunlar annemın bana uyarıları aman sızde dıkkat edın

canım ya yardım edenin olacak mı hemen ypmasan lohusalıkta iyi bakılmak gerekiyomuş.ben yaza doğru yapacağım.havalar ısınsın soba kalksın öyle:lepi:

al bendende okadar dedım ya emın degılım zaten yapıp yapmamaya..e gelıp gıdecek bisürü mısafır ne zaman dınlenecegızkı ..cok yorgunluk olur coook..hele bıde sezeryan olursa zorrr

kızlar ben 5
6 aylıkken yapacagım
hem yaz olur havalar ıyılesır

1 haftalıkken zor olur
ben normal dogurdum yınede zordu
1 haftalıkken de olsa dıkısler cok acıyor

budebe canım
kayınvaldem burda kaldı aksam
sabah yatagını kaldırdı kahvaltı edelım dedım cıktı evıne
bır mutfak bulasıgım var
ömer uyudu ınsallah uyanmazda kı uyanacak
ben yıkarım,bana bır faydası yok bılıyorsun
dun arkadasım geldı mutfaga aldım bulasıgım vardı bısuru onu yıkadım
yemek yaptım geldım kı sobaya komur atılmamıs hala oturuyor yerınde
soba sondu sonecek posetten alıp atmamıs bıle gelde sınır olma hep ole yapıyorr
yok cnm bende kalmaz cnm evı onun yukarısı
ben bulgaristan göçmenıyım cnm

sarımelek cnm
ben yenı dogurmus bırı olarak
yanlıs anlamada 1 haftalıkken olmaz cnm yapamazsın
canı cok yanıyor ınsanın uykusuzluk bı tafafta
kafan gurultu cekmez tahammul edemezsın
kanama cok oluyor dıkısler acıyor
bence olmaz

bebek mevlüdünü annem 40'ım çıktıktan sonra yapacak kendi evinde,çünkü annemin cevresi çok kalabalık ve benim evim uzak herkes gelemez....ama annemin yapacağının çok güzel olcağına eminim...;
eğer kaynanamda yapmak isterse kendisi ,yapabilir yapma demem...
ama ben tek basıma altından kalkamam,yani hiç kalkışmam zor valla cok zor kızlar.....

ben sanırım 40m çıkınca okutacağız hemen çıksın aradn diye yoksa bizim buradakiler çok meraklıdır tek tek gelmelerindense toplu gelirler daha iyi olur ben 40mda okutucam büyük ihtimalle yazıda kendime ayıracağım temzilik falan sonra eşimle tatile çıkmayı istiyoz o yüzden zaten benim ev küçük mevlüt için nereye sığacak bu kadar insan sanırım kayınvalidmlerde yapıcağız büyük ihtimal onuda

akitom canım boşver ya onlarda hiç yardım etmiyolar ne alem insanlar.........
kızlar ben mevlüdünde az kişi çağıracağım belki kararımı değiştiririm ama öyle kalabalığa gerek yok.zaten yardım edenimde olmayacak büyük ihtimalle.ben hasta olsam veya bişey yapsam herkesin işi çıkar hasta olur aman zaten biz kardeş olarak kalabalığız eşleri abim çocukları yeternce kalabalık olur annem kayınvalidem ablam ve 4-5 arkadaş yeter valla

aslında dünürcüğüm bende öyle yapmak isterim evim müsait ama kim yardım edecek 2 abimin eşi ve ablamın bebekleri küçük annem yaşlı kayınvalidem hasta olur ev çok kirlenir kimse temizliğe karışmaz hepsi bana kalır yok çekemem ya........arkadaşlarında çocukları var komşuların desen öyle kim yardım edecek çok zor benim için

dünürcüğüm keşke bende öyle yapabilsem valla ben komşularıda aradan çıkar maksatıyla çağırıcam ne yapim tek tek sonra onlarla kim ilgilencek hepsi bir aradan çıksın valla sonra uğraşamam zaten yemkli yapıcaz sanırım biz o yüzden çıksın aradan hepsi pilav üstü et baklava sarma falan o kadar emeğe gelsinler o zamn sonra tek tek zor olur burda

ben şimdiden şeyi düşünüyorum eşimin okulundan gelecekler yaza ancak gelirler mayıs haziran gibi baya kalabalık olur yardım eden olmayacak yine napcam ben ya:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…