2010 Nisan Anneleri

Kızlar, evimde birçok iş varki sormayın. mafoldumben
Kendimi doğum öyküleri okumaktan alamıyorum, resmen işlerim aksıyor. Oğluşumun ütülenecekleri var. Tembellik yapmayıp bitirsem işlerimi.
Hepinize çok güzel günler biz biraz iş yapalım, temizleyelim evimizi. Biri kapımızı çalsa, laf eder vallahi.

yani kızlar dün öğlenden beri girmedim bugün yemek arası hariç saat 10,5 tan beridir geçmişi okuyorum o derece birikmiş. ama bu arada sizin de içiniz şişmiş anlaşılan :)
aman ya herkeste başka hikaye var olabilecekleri düşünüp kafamızı bozmayalım şimdiden boşverin allah aşkına siz bebişleri ve sonra kurmuş olacağınız o minicik 3 kişilik yuvayı düşünün ve rahatlayın. çekemeyenler de patlasın. alsanaalsanasmile
bu arada sabaha karşı bir uyandım sağ baldırım kasılmış kalmış bacağımı hareket ettiremedim noluyo dedim kendi kendime kaskatı kesilmiş zavallı bacağım derken yavaş yavaş açıldı ama hala yürürken çektiriyo gibi sanki. hep anlatıyodunuz ama bende daha olmamıştı hakkaten çok kötüymüş akannehir

amin canım zeynepcim hepimizin inşallah sağlıklı hayırlı doğumları olur allah gönlümüze göre versin.

heeeeeeeyyyyy ilk doğum tarihi belli oldu. gözün aydın ayşegülcüm. maşallah oğluna. kesin oğlan demi artık

maşallah rabiacım gayet iyi bence kilosu boyu genelde çoğumuzun iri olduğu için normal olanlar kulağa küçük gibi geliyo ama yok normal canım zaten bu aydan sonra bebişler hızla kilo almaya başlıcaklarmış.

bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor

maşallah zümmin maşallah senin kız en irimiz olacak heralde ilkinin alamadığı kiloları da alıyo heralde şekerim. aman sağlık sorunu olmasın da tombul bebekler daha çabuk sevilmeye başlıyo öncesinde insan korkuyo ele almaya bile.

gözün aydın denizcim. maşallah mehmet salihe iyi büyümüş annesi. eeeee az kaldı artık kasık ağrısı bel ağrısı herşey olur yeterki sağlıklı olalım biz de bebekler de

hadi canım sende. şaka gibi ya hepsinin bi potada olması daha da eşek şakası olmuş annene deseydin bi daha mümkünse beni komşuya falan çağırma annecim yoksa hakkaten erken doğurucam bu çatlaklar yüzünden diye akannehir

gözün aydın jalecim maşallah ahmete de büyümüş epey. ne 10 günü mümkünse ben 1 ay kadar daha beklemek istiyorum deseydin ama tabi allah bilir hayırlısı olsun ama vakti zamanında olsun inşallah

evet şekerim az evvel baya 5 10 dak. hıçkırdı minik oğlum canım benim yaaaaaa. senin yediklerinle alakası yokmuş canım o, sıvıdan yuttuğu için oluyomuş ama tam olarak açıklamasını unuttum şimdi.

geçmiş olsun zeynepcim eşine aman allah korusun allah onları başımızdan eksik etmesin.

hadi canım. al bi şaka da bu zeynepten geldi. seninkiler geldiğinde biz sizi geceden bekliyoduk deseydin. tövbe tövbe..alsanaalsanasmile kötükedihüso klava:

mrb.guzel annişler.gecmışı okuduk iştende gedık.sanırm bır koy evı acılacakmıs.lohusalık psıkolojısını kolay atlatmanın yolu sanırım hep beraber olmak.ayy dusunebılıyousunuzhepımız bı arada butun bebeısler bı arada aglamaya baslarmıs.e komık olur demı ama cokta guzel olur.ıns.herkes ıyıdır.kaynanalar cekıstırılmıs.ama haketmişler yani.helebıde balayında aaaaa.....o-mazzz-kiiiiiii......özgecım saclarını acarken yanlıslıkla yolsaydınnnalsanaalsanasmile

teşekkürler tuğbişciğim evet canım şimdi iyiymiş şükürler olsun bugün elimde telefonla geziyorum canım aradım yine iyiymiş birazcık kırgınlık var dedi o kadar rabbime şükürler olsun

anneciğim saol canım benim rabbime şükürler olsun iyimiş eşim haaa o konuya gelincede valla aklıma gelsede deseydim keşke ahhh işte yeni evlendiğinde neyin ne olduğunu bilemiyosun canım

özlemciğim ben açıyorum bizim köye valla bahçesi kocaman hepimizde sığarız demleriz çayları yaparız börekleri pastaları bebişler ellerimizde ohhh değmesin keyfimize canım sorma sorma balayımız tam bir fiyaskoydu hata bendeki neden gidipte orda yapıyorumki başka yermi yoktu canım neyse o yüzden tahmin et bakalım bebğim doğduğunda olacakları

kızlar yaa onemlı bısey sorcam.ben bazen içerde yanı rahımde acılma oluyomus gıbı hıssedıyorum yada kasların hareketımıdır bu.sızde oldumu.daha var dogurmam ben banane banane

kızlar trt 1de bebk bakımıyla ilgili bitane profesör var çok güzel bilgiler veriyo bakın istersenzi

anladım zeynepcım evlılık bılıncı 100 uzerınden 0...kaydirigubbakcemile3.bebek oluncada sabah 5te her an kapının zılı calabılır yada gece 12 de.bız gızemı sevmeye geldıkkk....derler.

hg canım naılsınız bakalım?

kızlar yaa onemlı bısey sorcam.ben bazen içerde yanı rahımde acılma oluyomus gıbı hıssedıyorum yada kasların hareketımıdır bu.sızde oldumu.daha var dogurmam ben banane banane

canım bende var hatta arada bir tekme gibi rahmime yürüyemiyorum o an sancı gibi sanırım rahim doğuma hazırlanıyo birde benim rahmim sanki biraz büyümüş gibi geliyo bana bende korkuyorum ama sanırım büyüyomuş bende bir yerde okumuştum sanırım doğal bişey canım yarın doktora gideceğim bakalım nstye girdircekmi bizi tam sata göre 32 ultrasyona göre 33 haftamız olacaka.s

cnm gırersın nst ye heralde.bende once bırı 31 .haftasında gırmıstı.ay sevındım cnm bende mı garıplık var dıye sankı acılıyomus gelcekmıs gıbı gelıyo.Allahım herkese zamanında nasıp etsın..guzel haberlerle ıns.kızımız buyudu teyzesı kımbılır kac kıloolmustur.

ayyy gitti net kk bir sorun vardı sanırım yazdıklarım hep gitti yaaamafoldumben

merhaba kızlarrrrrrr
biz dışarı çıktık annannemizi gördük hatta yeğenimizide sevip geldik oğlumla...........
annannesi oğluma 2 ilif, 8-9 tane ağız mendili,birde banyodan sonra kullamak için bir bebeğin suyunu ilk o emsin diye yumuşacık bir bez hazırlamış.bir ara onlarıda yıkayıp ütüleyeceğim.

dünür afiyet olsun canım mezgitmi aldın yoksama bende geliyorum o zamn atlayıp :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…