kızlar kimse yok mu yaa! ne zaman gelsem böle oluyor sonra da ben gidiyorum
didemciğim,nazcığım geçmiş olsun kızlar rabbim acil şifalar versin inşallah bu aralar çok dikkat etmemiz lazım inşallah şu 4 hafta falan hiç hastalanmayız çok önemli 36 haftadan sonra rabbim izin verirse her an doğurmamız muhtemel o yüzden stres ve sıkıntıdan uzak durmalıyız nazcığım iltihap idrarındamı yoksa kandamı çıktı canım eğer idradaysa benim arkadaşımda antibiyotik kullandı geçti canım hamişliğinde dediğin gibi kullanmasan o zamn sıkıntı yaşardın rabbim göstermesin bitanem
zeyracım çok tşk ederim nekadar dikkat edersen et oluyo bazen böyle şeyler bide sebebini bilsem daha iyi olacak
canım benim ben geldim azıcık yemek yedik kızımla babası yok ne yapalımkuzenim gelecek az sonra yanıma a.s anlat canım ne var ne yok bebişi ne zamn görmeye gideceksiniz canım biz yarın 2 :40ta kızımla görüşmemiz var rabbim nasip eğlerse inşallah
FUNDACIM beni balık yemeğe çağırmışın tatlım ama ben 8 aydır tadını unuttum,ağzıma sürmüyorm,çok saol tatlım çok düşüncelisin valla .....
ama tiksindim ben öle kaldı.....
kokusu hele amanınnnn.....
ama şöle mis gibi bi lahana çorbasına hayır demem.....
merhaba canım afiyet olsun sana. inş yarın güzel haberlerle gelirsin hayırlısıyla git gel de bize güzel haberlerini anlat olur mu?
ben de cuma gidicem inş. ama şimdiden çok heyecan bastı valla.
ayrıca bu aralar (üds) ingilizce sınavım var çojk stresteyim çalışamıyorum da.hiç bişe de anlamıyorum sanki.ayrıca nerden nasıl ne yapacağımı da bilmiyorum konular içinde boğuluyorum sanki...
canım benim rabbim zihin açıklığı versin bitanem sana bişey diyeyimmi beni bu kız iyicene unutkan yaptı yok ben bu sene sınava girsem bile hiç bişey hatırlamayacağım gibi geliyo bana sanki nedense canım hamilelikte çok unutkan oldum çoookkkk canımcım yaabilmiyorumkismile bu arada saol canım benim inşallah sende güzel haberler alırsın kuzucuğumuzdan bakalım bizim kız neler yapıyo inşallah kendini yine saklamaz utanıyomu ne geçen gittiğimizde ayaklarını dayamıştı kendini dönmüşte minnoşum bakalım bu sefer yandanda olsa poz versin babişkosuyla bana inşallah:Saruboceq:
bende hiç olmadı unutkanlık falan hatta zihnim daha fazla açıldı sanki:))
sağol canım inanki bende de unutkanlık hat safhada.bazan konuşma sırasında söyleyeceklerimi bile unutuyorum:)
inş güzel kızını güzel bir şekilde görürsün.el sallar ssize belki de kimbilir...
slm güzel anneler nasılsınız.bende çok iim çünkü bugün kontrolümüz vardı canımoğlumu gördüm nası büyümüş.2.90 kilo gr.olmuşuz teyzeleri maşallah.ama doktorum böyle tombik gittii için erken gelmek isteyebilir herşey ii ama erken doğum riskin var dedi nstye soktu yine ama allaha şükür şuan sansı çıkmadı ama küçük bi sancıda bile gel ihmal etme dedi.öyle işte kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?