2010 Nisan Anneleri

kızlar gece nöbetine beni de yazın eşim çok surat astı gerçi ama diziler var bu akşam dedim:)
valla ben kucağımda laptop karşımda tv burdayım:)
aşkitom canım kayınvaliden aklıncaa bebek için iyi bişiler diyo, ama kendi de anne hatırlamıyomu acaba sütün gelmesi için iyi beslenme kadar yorulmamak dinlenmek uyumak ve huzur gerektiğini...
seni bebeğin vebaliyle falan korkutacağına bi işin ucundan tutsa sende dinlenip uyusan sütaş gibi gezsen daha iyi olmazmı acabaklava:

geldim kızlarrr geldim zeyracım aşkitom canlarım valla kaçak oldum
amabir keyif bir keyif sormayın gitsin
eşimle tembellikten ölecez bütün gün kitap okuyoz
şimdide yemek yaptım yedik geldim:)
burdayım:)

hoşgeldin yüzyılın kaçağı.....sen geldin ben çıkıyorum belim baya ağrıdı gece görüşürüz inşallah

fundacımmm naber tatlımmm:1hug:
aşkitom canım ecmel beyi bana çok methettiler ama bir doktora daha görünüp içini rahatlatmanda fayda var tabikiii. ama kaynananı da götür bence yanında ve üstüne basa basa sütün nasıl artacağını sor yanında belki utanır biraz oda:))))))))

ayyy
tarhan allah razı olsun cok guldum cnm
nerdeee pembe ruyalara goturdun benı
korkutmuyor uzuyor cnm
ama eşimi ikna ettım
ömeri yarın baska doktora goturucez
aklında bulunsun sakın kaanı ecmel beye gotur me
para verıyorsun ama heççç
yarınkı gıttımız drdan memnun kalırsam yazarım
ecmele mama verıyorum arada dedım
ne verıyorsun dıye bıle sormadı
telefonunu ıstedım
hemsıre olan amca kızım var benım
ondan alırsın dedı

amca kızım banada methettı cnm ama
goz var nızam var
herkes yasadıgını bılır
bugun 9,30dan berı en fazla 2 saat uyumustur
hatta olmamıstır bıle
ne gazı var mı ne uyuması nasıl hıcbıe-rını sormadı

bosver o gelmez cnm
ıstemem bundan sonra
o kadar kırıldım kı
sogudum ondan hemde cokk

aaaa çok şaşırdım canım 3-4 yaşında çocuğu olan tanıdıklar illede ecmel beye git çok iyi dediler. gerçi ben aynı şeyi cihangir beyde de yaşadım. millet çok iyi diyor ama öyle öyle hastaları artınca artık havayamı giriyolar yoğunluktan dikkatlerimi dağılıyo ne oluyosa bozuyolar kendilerini.

anladım canım o zaman sen diğer doktordan memnun kalırsan bende ona devam ederim. ilk kontrolü ecmel bey yapacak tabii ondan kaçış yok çünkü yüzyıldaki diğer doktor hakkında da çok kötü şeyler duydum ben.

vallaha oyle
bak ben kac gundur uzuluyorum
kılosunu bıle ben dedım az almıs dıye
700gr falan almıs ömer
ıyı ıyı dedı geçtı

levent bey hakkın da mı cnm
artı bıde dogum oldugunda kım varsa o bakıyor
levent beye de denk gelebılırsın ama uyarmadı deme
çok suratsız

aslında ben çokkk ıyı bır cocuk dr bılıyorum ama,
sskda
özelı de malum 100tl falan
ömere neler alırım o parayla
tabı bundan memnun kalmazsam gıdecegım o doktor
saglık olsun

adını bilmiyom ama ecmel bey değil de diğeri dediler. artık doktor seçme hakkı var ya adını doğuma girerken ver dediler bana.
canım tabii bu doktoru da denersin olmazsa yapacak bişi yok özel de olsa iyi doktora götürülür. gebzede iyi doktor bulmak nerdeyse imkansız malesef.

tugba aklında bulunsun
ssk da eşref yılmaz var
muayenesı var mı bılmıyorum ama sanırım var
amcam önerdı sorarım ona bı ara
o çokk ıyıymış
evet burda ıyı doktor bulmak ımkansız
allahtan kadın dogumcu bulduk
kulak burun bogaz dada yuzyıl lokman beyı onerırım
ayy bende doktor sarrafı mı oldum ne

bende geldim kızlar burdayım kuzim yattı beni yanlız bıraktı kendileri çalışıyoda erken kalkacakmış oyüzden bende daha benim işim var dedim tuğbişim reyhancığım nasılsınız

Kızlar ben uyuyup uyandım bi bakayım dedim ama gece sohbetinde kimse yok gerçi o kadar uykum var ki........iyi geceler...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…