2010 Nisan Anneleri

a.s hoşgeldin canım. ben iyiym çok şükür,kendi adıma teşekkür ederim. maşallah bebeğine rabbim nazarlardan saklasın. inş birşey olmaz vaktinde gelir bebeğin canım ,aklına kötü şeyler getirme annesi olur mu?

Unutkanlığın sebepleri

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Deniz Gökalp Kaya: “Hamileliğinizde unutkanlığınız ve hafızanızdaki eskiye göre gerilemenizin genellikle en sık sebepleri şunlardır: ılk trimesterinizde, yeni başlamakta olan 40 haftalık hamilelik sürecinizin heyecanıyla, bebeğinizin sağlığıyla ilgili kaygılar yaşar ve vücudunuzdaki olağanüstü hormonal değişikliklerin yarattığı yorgunluk veya bulantılarla baş etmeye çalışırsınız. Son trimesterinizde ise, yaklaşan doğumunuzla birlikte, muhtemelen giderek bozulan uyku kaliteniz nedeniyle, unutkanlığınız artar.”diyor.

sağolun canlarım işallah öyle olucak vaktinde gelicek oğluşum.yarınmı gidiceksin zeyracım hadi bakalım güzel kızımızın haberlerini bekliyruz.dün bende öyleydim yarın gelsede görsem oğlumu diyodum artık zaman yaklaştıkça iyice özlüyoruz dimi yavrularımızı öpüp koklamak istiyoruzzemuszemus

iyi akşamlar kızlarr.. bugün kaç kez girmeye çalıştım ama site hata verdi. bakımda diye.. inş. herkes iyidir.. geçmişe bakıyım bi...

butterflydsd.. canım maşallah yavruna.. kcaman olmuş... dikkat et cnım eğer erken doğum riskin varsa ama zaten kilosu da maşallah iyi.. doğsa da sorun olmaz ama işte ne kadar çok dururlarsa anne karnında o kadar iyi tabi..

fundacığım sorma bugün epey bir kaynattık tatlım bende öyle löngürt açamam benim bir arkadaşım vardı kız biraz relaxtır hiç tınlamaz otobüste emzirmişti yanımda o kadar utanmıştımki ben emziriyordum sanki o derecede yani ama o da bana anne olunca anlarsın demişti bebğinden hiç bişey kıymetli olmuyo demişti halada telefonda der bakıcam emzirmeyecekmisin diyo şimdide kendime ne yapim kuytu bir köşe bulurum bende

saol canım güzel dileklerin için rabbim kuzularımızı korusun canımcım vakti ve zamnında annelerinin kollarına gelsinler inşallah yarın bende güzel haberlerle dönerim inşallah güzelde bir poz verirde kızım hasret gittiğim yüzünü görürüm:Saruboceq:

bu akşam gece kuşları kimler olacak bakalım benim eşim bu gece nöbetçi ona göre yoklama var kimlerin eşleri nöbette bu gece

hoşbulduk kızlar sağolun,çok şükür iyiyim zeynepcim. sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla.bu arada balık muhabbeti açılmış afiyet olsun efendim

sağol tatlım..........

canım ya boşver kaynananı.ömer neden bu kadar sık uyanıyor acaba*kırkı çıkınca geçer belki canım. sende ömer uyurken biraz dinlen canım uymasan bile en azından uzan ki sütün olsun.şu rezene çayını yaptın mı*

nazlı canım hıc umurunda degıl
sınırımı zıplatmaktan baska bıseye yaramıyor
bıran once ev cıksada uzaklassak
tamam bebege arada bakıyor ama
baska bıseye elını surdugu yokk
hep ıyı davranıyorum saygılı
kackere dedım ıcımden bu kadına soguk davranayım yeter artık dıye
sonra cok merhametlıyım gelınce kıyamıyorum
ama eşime dıycem sacma sapan konusmasın uyarsın anasını
sakayla karısık
ama cok soguyorum kayınvaldemden boyle yapınca
ama kotu davranamıyorum surat asamam ıcım elvermez

sağol bebegcim ewt canım vakitlerinde gelmeleri ii bugün doktorumda kilosu ii ama ii olsada ciğerleri filan küçük daha gelişmedi yaşar ama yoğun bakıma koymak gerekir dedi.alttanda muayene etti rahim ağzını ölçtü çok sıkılıyo insan yaa ama allaha şükür rahim ağzında açıklık yok dedi.

budebe cnm
yarın carsıya cıkacam
buarada senın adın funda degılmıydı
2 ısmın mı var

benim eşim de öğretmen.biz de nöbet işi yok.napalımmmmmmm.

kızlar ben biraz dinlenicem.bilgisayar beni çok yoruyor fazla duramıyorum .siz nasıl hallediyorsunuz bu sorunu?

30 dk uyumuyor cnm
bugun 9,30dan bu yana
toplasan 1 saat uyumustur
hadı 1,5
ac kalıyor yoksa uyuyor oglum
hep kucagımda nasıl dınlenebılırım
yarın baska dra gıtcez bakalım
anlatacagım durumu

kızlar kuzim geldi görüşürüz nişanlısıyla askere gidecek öptüm hepinizi gece görüşrüz

kızlar bizde acıktık oğluşum çıkalımda yemeğimizi yiyelim.hadiyin hepinizi öptük oğlumla görüşürüz yine akşama.

geldim kızlarrr geldim zeyracım aşkitom canlarım valla kaçak oldum
amabir keyif bir keyif sormayın gitsin
eşimle tembellikten ölecez bütün gün kitap okuyoz
şimdide yemek yaptım yedik geldim:)
burdayım:)

canım geçmiş olsun.inşallah düzelir bir an evvel.........

canım gel istediğin lahana çorbası olsun ben sana elcağızlarımla hazırlarım

slm canım.maşallah yavruna kocaman olmuş.inşallah vaktinde gelir bebeklerimiz

budebe cnm
yarın carsıya cıkacam
buarada senın adın funda degılmıydı
2 ısmın mı var

canım benim 2 ismim var biri nufustaki ki onu çok kullanmıyorum.en çok fundayı seviyor ve kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…