2010 Nisan Anneleri

ben geri geldim kızlarr uykum yokk topiklerde gezeyim biraz:)
biraz bebek bakımı hakkında biilgi toplıyayımyerimseniben

herkese günaydınlar,bugün güzel bi gün gecirelim annişler,biz akşam recep ivedike gidiyoz herkes tavsiye etti,cok gülüyomuşun.

bu arada kontrolümüz pazt idi.batu gayet iyi maaşallah,dr catık kaşlı bu oglan aynen babaya benziyo dedi,eşim uctu...ben de ogluma müzik dinletmeye başladım,kaşları insin azcık...dogum tarihimiz 10 nisan oldu bu arada c/s.innşş daha önce gelmez cok korkuyom valla,dün gece banyoda ayagım kaydı kasım agrıyoo şuan..

ikikedili deli o uyuz teyzelerden cok var,ben anlatsam oooo...bi teyze sordu kac aylıksın dedim 7,5..benim kızım da 7,5 aylık dogurdu neden dedim bişey yoktu birden suyu geldi diyooo...al sana işte 3-4 saat etkisi gecmedi ben de....
bi tanesi diyoo ki senin kızın olcak ...dedim dr erkek dedi...hala yok yok erkek değil kız bu yüzünden belliii..bu arada 8 aylık hamileyim ben:))

gelincik ogluna maaşallah kg su gayet iyi...

günaydın canım..

gözün aydın doktordan iyi haberlerle gelmişsin :)
doğum tarihi de belli olmuş.. vay be :) inanılmaz bi heyecan olmalı..

uyuz teyzelere gelince.. valla şu halimizle bizim asabımızı bozuyorlar ya, Allah da bildiği gibi yapsın hepsini.
boşver sen de hiiiç aldırma söylenenlere. doktor kontrolündeyiz, takip altındayız, bir aksilik olsa zaten hemen müdahale edilir.. ferah tut içini.. hayırlısıyla, vaktinde doğurucaz inşallah..

amaaaaan
sabah sabah doğum hikayelerini okudum, annelerin bebekleriyle resimlerine falan baktım şiştim ağlamaktan..
şeytan mı dürttü ne, insan sabahın köründe niye helak eder böyle kendini
pöfff

GÜnaydın herkese...
Bızımde nst kontrolÜmÜz var bugÜn...
Bırde burda dÜŞÜk yapan bır kızcaĞız var. Senın dr'una gelmek ıstıyorum dedı. Onu gÖtÜrÜcem dr'a ınŞallah hayırlı haberlerle gelırız.

gunaydın kızlar....
ben bugun gune iyi basladım çnk oğlumu doğurdum rüyamda,m,inicikti,masmavi gözler vardı.....
ama hastneye acil gtmişim cantam ble hazır değildi.....

günaydın annişler günaydın melekleri...dün hiç giremedim topike..bakalım neler olmuş..

günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün gizemimizi görmeye gidiyorum saat 2 :40ta randevumuz var inşallah güzel haberlerle dönerim buraya

günaydın hayriyeciğim,özgeciğim

günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün gizemimizi görmeye gidiyorum saat 2 :40ta randevumuz var inşallah güzel haberlerle dönerim buraya

çok gzel br haber bu tatlım,demek gizemi görceksin spper.....
kuzey den de çok selam söle , canım inşlh gzl haberlerle döneceksin....

saolasın canım güzel dileklerin için söylerim söylemezmiyim canım kuzeyimizin slmını bakalım bizim kız bu kadar yemeye kaç kilo olmuş canım gel kahvaltı hazırlıyorum canım beraber yapalım hadiii

günaydın arkadaşlar toptan herkese. nasılsınız bakalım? ben tetanoz aşımın 2. sini de vuruldum ve geldim sabahleyin. geçen sefer ağrı olmamıştı umarım yine olmaz mafoldumben

geçmiş olsun canım aman ne güzel bişey çıkmamış işte o da iyi eğer gebelikle ilgili bişey olsa çıkardı allah korusun bak bişey yokmuş sen yine de sadece dinlenmeye bak bu ara. az kaldı biraz daha dayanmalıyız.

rahimecim canım zaten lohusalıktan kaynaklanan bir duygusallığın da var buna bir de yorgunluk eklenince hepten seni etkilemiş anlaşılan. insanları olduğu gibi kabul etmek lazım. belki iyi bişey söylemeye çalışmıştır ama ters bi ifadeyle söyleyince sana ağır gelmiştir. sıkma arkadaşım canını bak oğlunun beslenmesi için annesinin sütüne ihtiyacı var değer mi herhangi bişeye oğlunun senden mahrum kalması. o yüzden sen sıkıldıkça bize içini boşalt rahatla ama sana bişey kalmasın böylece herşey yolunda gider inşallah. ömercik de annesinin sevgisiyle uyur.

canım geçmiş olsun. hay allah bak sağlık ocağında çıktı demek. aman neyse allahtan anlaşılmış evet arada bir kan ve idrar vermek lazım. dikkat et kendine ilaçlarını da ihmal etme sakın ilaçtan daha zararlı olabilir o değerlerin yüksekliği öyle düşün zaten zararı olacak olsa vermezlerdi. allah korusun şifa versin inşallah.

maşallahhhh oğluşuna canım seninki de iri olacaklardan demekki. sen kaç haftalıktın canım ya ticker da yok unuttum valla. ama dikkat et sen artık bundan sonra.

vaaaaaay ayşegülün tarihi belliydi dün heyecanlandırmıştı beni senin 2 gün daha da önceymiş. hayırlısı olsun canım ya. allah sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah. bu arada filmi izle bakalım beğenirsen ben de giderim. :)

amaaaaan
sabah sabah doğum hikayelerini okudum, annelerin bebekleriyle resimlerine falan baktım şiştim ağlamaktan..
şeytan mı dürttü ne, insan sabahın köründe niye helak eder böyle kendini
pöfff

aferin zeynep sana. şekerim dünkü teyzelerin şişirmesi yetmedi şimdi kendi isteğinle mi şişiyosun. klava: ben varya birkaç kez denk geldim diye okudum bu sitede ama her defasında ya ağlamayım diye kendimi sıktım yada hüngür hüngür ağladım. çünkü mesela kızlar diyo ben öyle edebiyatlı anlatmıycam, ama olayın kendisi çok mucizevi ve o kadar güzel ki; ister istemez insanı can evinden etkiliyo hele de sen de o potadaysan. o yüzden ben kesinlikle okumuyorum sana da yasaklıyorum okumayı. güzel güzel bebek resimlerine bak bakımı nasıl olcak diye onları oku istersen ama böyle duygusal şeyleri okuma şekerim. sonra senin dila da annem daha fazla üzülmesin diye gelmeye kalkar allah muhafaza. ( biraz dünkü teyzelerin taktiğini kullanayım dedim dün oldukça etkili olmuştu üstünde ne de olsa delikafadulden )

canım inşallah iyi haberler getir bize gizem den annesi inşallah o güzel yüzünü gösterir size de bi dahaki buluşmaya kadar yüzünüzü gülümsetecek hayali kalır.

günaydınnnnnnn kızlar........
bende dün gece rüyamda oğlumu doğurmuş emziriyordum.dünkü özgeyle konuşmamızdan etkilendim sanırım bebeğimi emzirirken başka bi pdaya gittim göğsümü saklıyordum falan.oğlum az emdi küçücük bebek bitti dedi bende dedimki yok az emdin aç kalırsın biraz daha am dedim.emmeye devam etti.......

dünürcüm randevu saatine az kaldı ne güzel........ben hala gün sayıyorum....iyi haberlerle gel inşallah

iyi günler güzel teyzoşlarr.. gerçi topikte kimse yokşu an ama olsun...:)

biz gece hiiiç uyumadık.. benim kasılmalarımdan sabaha kadar masaj yaptı kociş göbüşüme de saat 5 gibi dalmışım öyle dyo.. :asigim: bide dün eda lı kızımız aşı olmuştu.. iki koldan vurulmuş.. biri daha ağırmış sanırım mehtap teyzemiz öyle demişti dün akşam.. sol kolu birazcık kızardı aşı yeri.. sabaha kadar kıpırdadıkça acıdı da ağladı durdu yavrum... babamız sabahladı başımızda anlıcanız yani :) bi kızına bi bana baktı durdu... :)
eee sadece anne olmak değill.. yeri geldiğinde baba olmak da çoook fedakarlık gerektiren bi durum :1rolleyes:

bugün okula gitmicezz.. sabah sağlık ocağında kontrolüm vardı... 1 ayda 3 kilo almışım.. :çok üzgünüm: şu an moralim sıfır durumda.. ama oğluşumun kalp sesini dinledik.. gümbür gümbürdü yine.. maşallah ona.. c.tesi daha bi gelmez oluyo günler azaldıkça... Çok üzgünüm çoook
aşılı kolumuzu da gösterdik bu arada bugün okula gitmesin ağrı yapabilir dedi.tüm gün çizgi film izlicez sanrım ablamızın sayesinde... -tatlicadiarzu-

günaydın fundacım. evet sen dünkü sohbetten baya etkilenmişsin anlaşılan ama çok uzak değil o günler de allahın izniyle 1,5 2 ayımız var.

geçmiş olsun refiyecim. ben de evelsi gece baldırımda oluşan kasılmayla uyandım berbat bişeymiş hakkaten allah yardımcımız olsun . neyse kızınla güzelce koltuklara serilip keyif yapın siz de ha tabi bi de utkuyla :) bu arada gözün aydın oğlunun kalp sesini dinlemişsin o bile insanı heyecanlandırıyor valla. ben de gittim ama sadece dr baktı iyi dedi çok şükür kalp atışları için benim oğlum 4 haftadır falan hem sağlık ocağında hemde kendi dr da baş aşağı gözüküyo heralde döndü ne dersiniz kızlar tesadüf olamaz heralde çocuk ben dr a gitcem gün kafayı aşağı vermez o kadar da değildir yani demi ? bilmiyorumkismile

hehe:)))
fundacım aynen bende bu sabaha karsı rya gördm..oğlumu doğrmuşum,emziriyorum falan....ahh cok güzeldi uyanmak istemedim minicikti yawrum....bencede etkilendik baya...

selam kızlar moralim çok bozuk.sabah kahvaltıdan sonra kan şekerimi ölçtürdüm tokluk 167 çıktı.geçen hafta 140 dı.olması gereken 120 imiş. hiç dikkat etmedim yediklerime,şimdi onun vicdan azabını yaşıyorum.diyetisyene gitmek artık farz oldu bana galiba.aranızda giden var mı diyetisyene?beni en çokda korkutan ani bebek ölümleri yazıyor nette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…