herkese günaydınlar,bugün güzel bi gün gecirelim annişler,biz akşam recep ivedike gidiyoz herkes tavsiye etti,cok gülüyomuşun.
bu arada kontrolümüz pazt idi.batu gayet iyi maaşallah,dr catık kaşlı bu oglan aynen babaya benziyo dedi,eşim uctu...ben de ogluma müzik dinletmeye başladım,kaşları insin azcık...dogum tarihimiz 10 nisan oldu bu arada c/s.innşş daha önce gelmez cok korkuyom valla,dün gece banyoda ayagım kaydı kasım agrıyoo şuan..
ikikedili deli o uyuz teyzelerden cok var,ben anlatsam oooo...bi teyze sordu kac aylıksın dedim 7,5..benim kızım da 7,5 aylık dogurdu neden dedim bişey yoktu birden suyu geldi diyooo...al sana işte 3-4 saat etkisi gecmedi ben de....
bi tanesi diyoo ki senin kızın olcak ...dedim dr erkek dedi...hala yok yok erkek değil kız bu yüzünden belliii..bu arada 8 aylık hamileyim ben:))
gelincik ogluna maaşallah kg su gayet iyi...
günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün gizemimizi görmeye gidiyorum saat 2 :40ta randevumuz var inşallah güzel haberlerle dönerim buraya
günaydın hayriyeciğim,özgeciğim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım biz birkaç gündür giremedik nete geçmişide bakamadım inş. kötü bişey yoktur ama biz pek iyi sayılmaz bugun öğlen saat 2 de felaket bi ağrı başladı karnımın tam ortasında durmadan bıçak saplanır gibi uzandım yattım biraz belki geçer diye ama nafile hiç azalma olmadı dayanamdayıp doktorumuzu aradık hemen gel nst ye bağlayalım dedi. hastaneye gittik nst de ağrıya sebep bir şey çıkmadı çok şükür sonra idrar ve kan tahlili de verdik ama onlarda bişey çıkmadı drumuz bu ağrılara bi sebep bulmadı eve git yat dinlen dedi ağrın çoğalırsa gel serum veririz dedi şuan da pek fazla ağrımız yok ama ara ara girip çıkıyo(
sormayın kızlar
ömer 30 dk uyuyor
bulasıklarımı yıkadım anca aglaya aglaya hal oldu
kaynanam geldı dedımkı sen tut ben mama yapayım
yaptım yedırdı dıyorkı oyyy bu cocuk aclıktan olmus
ınsan vebal altına gırer,mamasını onceden hazırlayacaktın
bende dedım kı anne bulasıkları zor yıkadım nasıl hazırlım kı genelde hazırlıyorum
bılmem bulasık falan bak nasıl yıyıyor dedı
ne yapayım sutum yok dedım
neyse yedırdı bıraz oturdu meyve getırdım yedı cıktı evıne
ısım var dıye,megersem az once esımle konustum mısafırlıge gıdeceklermıs
o gıdınce bıraz emzırdım uyudu ömer...
o kadar kotu oldum kı ben nasıl vebal altına gırerım canım yavrum ac kalıyor.hıc yardımcı olmadıgı gıbı akıl verıyor.neyse az once canım sıkkındı esımı aradım dayanamadım artık o kadar uzuldum kı bugun de hıc sutum yok kızlar
agladım eşime dedım bu cocugu baska dra goturelım,gıttıgımız dru hıc begenmemıstım cunku
dıger arkadaslarımın cocukları en az 1350gr alıyor benımkı 700lerde mama verdıgım halde
yarın baska dra goturecez tamam aglama dedı eşim
annesını de soyledım boyle dedı dedım
uzulme vebal almak o kadar kolay degıl dedı
bakalım yarın dra gıdecegız
çok uzgunum...vebal mı aldım oglumun acaba
uyuz kadın uzdu ve gıttı....ne bılsın boyle uzulecegımı...
iyiakşamlar kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalımŞeniz
kızlar perşembe günü sağlık ocağında yapdırdığım tahlilinn sonucunu aldım
doktor BEYAZ KANIMIN çok yüksek olduğunu vücudumda iltihap olabileceğini
ama bu durumun gebelikdende olabileceğini söledi antibiyotik kullanmam gerekebilirmiş
öle dedi birde doktorunuza gidin o baksın dedikafamçokkarıştı
dün doktoruma gittim kan tahliline bakdı ve evet çok yüksek dedi normalde 4 milyon
olması gereken değerim 17 mmilyona fırlamış hemen oda kan ve idrar verdi bu seferde
19 milyona fırladığını gördük idrar tahlilimde ilyihap çıktı hiç mi şikayetin yok dedi hayır dedim
yanma falan hiçbişiy yok dedim:1no2:
iş miğde bulantısına geldi dedim o hiç kesilmediki malesef vicudumdaki iltihap
miğde bulantısı kusma ve aşırı ateş yapıyormuş banaohaoldumsmile
ben hepsi hamilelikden zannediyordum malesef :kedi:veee antibiyotiğe başladım çok üzgünüm
benki başım ağrıyor diye şeker yerine geçen minoseti bile içmiyordum bebişe zarar diye
ama bugün antibiyotik alıyorum pofffff cumaya kontrolüm var ama sanırım bi doz daha kullanmam gerekcek senağlama
sağlık ocağı olmasa ortaya çıkmayacakdı belkide daha büyük sorunlar olacakdı
aman ihmal etmeyin mutlaka bu ara kan tahlili ve idrar verin a.s
canım çok sıkıldı bu konuya sizleride şişirdim ama bilgilenmenizi istedim ,
geçmişe bakim azcık ben bakim ne var ne yok a.s
slm güzel anneler nasılsınız.bende çok iim çünkü bugün kontrolümüz vardı canımoğlumu gördüm nası büyümüş.2.90 kilo gr.olmuşuz teyzeleri maşallah.ama doktorum böyle tombik gittii için erken gelmek isteyebilir herşey ii ama erken doğum riskin var dedi nstye soktu yine ama allaha şükür şuan sansı çıkmadı ama küçük bi sancıda bile gel ihmal etme dedi.öyle işte kızlar.
herkese günaydınlar,bugün güzel bi gün gecirelim annişler,biz akşam recep ivedike gidiyoz herkes tavsiye etti,cok gülüyomuşun.
bu arada kontrolümüz pazt idi.batu gayet iyi maaşallah,dr catık kaşlı bu oglan aynen babaya benziyo dedi,eşim uctu...ben de ogluma müzik dinletmeye başladım,kaşları insin azcık...dogum tarihimiz 10 nisan oldu bu arada c/s.innşş daha önce gelmez cok korkuyom valla,dün gece banyoda ayagım kaydı kasım agrıyoo şuan..
ikikedili deli o uyuz teyzelerden cok var,ben anlatsam oooo...bi teyze sordu kac aylıksın dedim 7,5..benim kızım da 7,5 aylık dogurdu neden dedim bişey yoktu birden suyu geldi diyooo...al sana işte 3-4 saat etkisi gecmedi ben de....
bi tanesi diyoo ki senin kızın olcak ...dedim dr erkek dedi...hala yok yok erkek değil kız bu yüzünden belliii..bu arada 8 aylık hamileyim ben:))
gelincik ogluna maaşallah kg su gayet iyi...
amaaaaan
sabah sabah doğum hikayelerini okudum, annelerin bebekleriyle resimlerine falan baktım şiştim ağlamaktan..
şeytan mı dürttü ne, insan sabahın köründe niye helak eder böyle kendini
pöfff
günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün gizemimizi görmeye gidiyorum saat 2 :40ta randevumuz var inşallah güzel haberlerle dönerim buraya
günaydın hayriyeciğim,özgeciğim
günaydınnnnnnn kızlar........
bende dün gece rüyamda oğlumu doğurmuş emziriyordum.dünkü özgeyle konuşmamızdan etkilendim sanırım bebeğimi emzirirken başka bi pdaya gittim göğsümü saklıyordum falan.oğlum az emdi küçücük bebek bitti dedi bende dedimki yok az emdin aç kalırsın biraz daha am dedim.emmeye devam etti.......
dünürcüm randevu saatine az kaldı ne güzel........ben hala gün sayıyorum....iyi haberlerle gel inşallah
iyi günler güzel teyzoşlarr.. gerçi topikte kimse yokşu an ama olsun...:)
biz gece hiiiç uyumadık.. benim kasılmalarımdan sabaha kadar masaj yaptı kociş göbüşüme de saat 5 gibi dalmışım öyle dyo.. :asigim: bide dün eda lı kızımız aşı olmuştu.. iki koldan vurulmuş.. biri daha ağırmış sanırım mehtap teyzemiz öyle demişti dün akşam.. sol kolu birazcık kızardı aşı yeri.. sabaha kadar kıpırdadıkça acıdı da ağladı durdu yavrum... babamız sabahladı başımızda anlıcanız yani :) bi kızına bi bana baktı durdu... :)
eee sadece anne olmak değill.. yeri geldiğinde baba olmak da çoook fedakarlık gerektiren bi durum:1rolleyes:
bugün okula gitmicezz.. sabah sağlık ocağında kontrolüm vardı... 1 ayda 3 kilo almışım.. :çok üzgünüm: şu an moralim sıfır durumda.. ama oğluşumun kalp sesini dinledik.. gümbür gümbürdü yine.. maşallah ona..c.tesi daha bi gelmez oluyo günler azaldıkça... Çok üzgünüm çoook
aşılı kolumuzu da gösterdik bu arada bugün okula gitmesin ağrı yapabilir dedi.tüm gün çizgi film izlicez sanrım ablamızın sayesinde... -tatlicadiarzu-
günaydınnnnnnn kızlar........
bende dün gece rüyamda oğlumu doğurmuş emziriyordum.dünkü özgeyle konuşmamızdan etkilendim sanırım bebeğimi emzirirken başka bi pdaya gittim göğsümü saklıyordum falan.oğlum az emdi küçücük bebek bitti dedi bende dedimki yok az emdin aç kalırsın biraz daha am dedim.emmeye devam etti.......
dünürcüm randevu saatine az kaldı ne güzel........ben hala gün sayıyorum....iyi haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?