2010 Nisan Anneleri

derındenız kasıma
sıcak suya dayanabıldıgın kadar otur
sıcak su ve batıconla taharet al kurut
usutme,
sulu seyler ye kabız olma
mumkunse gunde 1kez wcye cık gemesede cık oluyor
druna sor anestol ve kortus yada korbus dıye merhem var
ıkısını bırlıkte kullan gececektır baslangıc sa eger
sakın kasıma

budebecim sorma canım o kaşıntı bendede oluyo canım geceleri başlıyo 1 haftadır.hamilelikle alakalı bişey galiba bazen kaşıntıdan uyuyamıyorumbende.

göbek ve göğüslerde bende de hep var ama genel bir kaşıntıysa canım ya nem kaybından ya da alerjidendir ama karadeniz uşağısın sen kız turp alerjin olsa şimdiye kadar farketmezmiydin:roflol:

budebe, tarhancim hosbuldum ya bende hemoroit olustu felaket kasiniyomafoldumben

ay kızlarrrrrrrr bi tatlı kaşınıyomki..........yok tubacığım turp çok yemeyiz biz çok nadir yani en son geçen yıl yemişimdir belki.......

denizcim geçmiş olsun sanada

ben oyle yaptım
kadın dogumcuya sorsan bıle olur
bosuna dıger dr para verme
anestol 2tl cıvarı degrını bılmıyorum
toplamda 10tl falandır
ben genel cerahıye gıttım
yazdıgı ılacları aldım
kadın dogumd ruma sordum sakıncası yok kullan dedı

kızlar oğluşum hareket ettikçe çok sert vuruyo şeyimde bi yanma baskı olluyo o an çok korkuyorum neden bugece böyle oluyoki..erken doğum riskimde varya herşeyden evham yapıyorum.

aşkitom sıcak su şimdi sakıncalı olmaz mı yani rahimi gevşetir filan.........bu hemoroit çok zor ya

derındenız bende dogumdan sonra cıktı
korkma dıkkat edersen gecer
domates acı baharatlı seyler yeme

aldım canım doktorun adını kaydettim bilgisayarıma gebze tıp merkezini biliyom oranın cildiye doktorunu da methediyolar haberin olsun:)
canım ya 2 kat kordon dolanması o kadar kısa sürede olabilirmi ki aklıma takıldı şimdi ahmet beyin gözünden mi kaçtı acaba diyeeyvahedigeldismile
birde bebek ne zaman kanala giriyo son saatlerdemi?

kızlar biz yatıyoruz malum diyet yaptığımız içiğn sabah öğle akşam düzenli kahvaltı yapıyoruz onun için sabah erken kalkmam gerekecek.........

iyigeceler fundacım iyibak göktuşuma ve kendine biz de kahvaltıya geliriz artıkınnnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…