budebecim sorma canım o kaşıntı bendede oluyo canım geceleri başlıyo 1 haftadır.hamilelikle alakalı bişey galiba bazen kaşıntıdan uyuyamıyorumbende.
göbek ve göğüslerde bende de hep var ama genel bir kaşıntıysa canım ya nem kaybından ya da alerjidendir ama karadeniz uşağısın sen kız turp alerjin olsa şimdiye kadar farketmezmiydin:roflol:
budebe, tarhancim hosbuldum ya bende hemoroit olustu felaket kasiniyomafoldumben
kızlar bana acaip sıcak basıyo yaa kısa kollu duruyorum üşütmeyeceğimi bilsem kolsuz uyucam çok sıcak basıyo sanki temmuz ayındayız
aldım canım doktorun adını kaydettim bilgisayarıma gebze tıp merkezini biliyom oranın cildiye doktorunu da methediyolar haberin olsun:)tarhan cnm
bebek kanala gırdıgı zaman
doguma yakınken artık sezeryana almıyorlar
dogdugunda ahmet bey ebeye makası getır keselım dedı
+ultrasona dogumdan 3gun önce sokmustu
sanırım çok zorlandım ya ondan da dolanmıs olabılır
sen tavsıye ettıgım sana yazmıstım çoçuk dr adını aldın mı
sana da tatlırüyalar canımcımopuyorumnanaktancanlar saolun ben cikiyom iyigeceler tatlirüyalar hepinize
:)))))) gidelim valla bugün ben baskın yedim misafirlerden biz de fundaya baskın yapalımkaydirigubbakcemile3tarhannnnn
hadı gel fundaya gıdelım
funda çatkapı gelsek kızarmısın
tarhannnnn
hadı gel fundaya gıdelım
funda çatkapı gelsek kızarmısın
sana da tatlırüyalar canımcımopuyorumnanaktan
:)))))) gidelim valla bugün ben baskın yedim misafirlerden biz de fundaya baskın yapalımkaydirigubbakcemile3
budebecim duş almak ii geliyo hafifletio canım ben kaçkere öyle gece girdim.
canlar saolun ben cikiyom iyigeceler tatlirüyalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?