2010 Nisan Anneleri

aşkito ömerimiz kocaman delikanlı olmuş artık annesi mışılmışıl uyur artık işallah canımda yormaz annesini.öylemi canım oluyo dimi gerginlik ama dediin gibi bi güldümü işte o an allahım bizede yaşatsın işallah.benimde bebekliğim çok fenaymış çok ağlıyomuşum eğer bana çekerse benim oğlumumda ömer abisi gibi olur ama babasına çeker işallah o çok usluymuş saatlerce uyuyomuş bebekliğinde.

ne olsun canım ya bizdende iyilik arkadaşlar vardı oturduk muhabbet çay iyi geçti yani.ama senin için çok yorgun bi akşam geçmiş.kayınvaliden geldimi canım istanbuldan*
ne güzel canım iyi vakit geçirmişsiniz bende istiyom arkadaşlarla takılmak ama fırsat kalmıyo bir türlü.
kayınvalidem dün sabah geldi canım bugün gelenlerin bir kısmı da işte o yanında kaldığı yeğeniydi.
anneme çok iyi bir nörologtan randevu almışlar yarına. onun için geri götürdü annemi. dedim bi on gün anneme ihtiyacım var götürme dedim ama doktor çok yoğunmuş bir daha randevu alamayabilirz dedi. yarın geri gelcek sanırım saolsun sabah evi temizlemiş halıları sildi dün akşam kadıncağız geldi temizlik yaptı geri gitti ama bu sefer onun sağlığı için.

seninki de ayıp etmiş valla misafir dediğin nereye buyur edersen oraya oturur insanlar çok mu görgüsüz bizmi çok abartıyoz acaba:umursamaz:

senin doğum şeklin neydi aşkitom.erkenmi gelmişti ömerimiz orasını kaçırmışımda canım. 40 gün sürüyomu ağrılar canım.

canım bi sağlık problemimi var kayınvalidenin geçmiş olsun tatlım.........aman ne kadar yormuş kendini .inşallah bişeyciği çıkmaz:Saruboceq:

yok masallah ömer cok uslu.ksrnı tok altı temız oldumu agrısı olmadımı uyuyor yavrum.yaramaz degıl yanı.
gergınllık sınırlılık uykusuzluktan meydana gelıyor.
kanamam 20 gun surdu ondan sonrada 10 gun falan akıntı.
agrılar da ılk 20gun falan.benım dogumum normaldı cnm.40+5te geldı ömer.suyum cok fazlaydı.dogdugunda
boynuna 2kez kordon dolanmıstı.allahım onu bıze bagısladı.5 6 dıkısım vardı onlar bıraz agırdı.
bıde hemoroıd oldum.dıkkat edın dogumdan sonra sulu sseyler yıyın.gunde 1keredde olsa gelmese bıle wcyw cıkın.oturdumu gelır zaten.aksı halde şiddetlı agrı ve makattan kan gelıyor.
bu uyarı hepınıze kızlar

slm hamisler nasilsiniz taze bebek annesi askitom sanada gecmis olsun, ömürlü olsun bebegin cnm,bi resmini koyda sevelim burdan olurmu bizdeboshayallersmile

amın cnm
ıns hepınız kurtulursunuz
ben goremıyecem ama
netım buaysonu kapanıyorda
tugbadan alırım ama haberınızı
aynı sehırdeyız de

kızlar ya bu akşam değişik bişey yemedim ama ne yaptıysa vucudum acayip kaşınıyo.hedeğişik sadece salataya eklenen kırmızı turplardan yedim

canım bi sağlık problemimi var kayınvalidenin geçmiş olsun tatlım.........aman ne kadar yormuş kendini .inşallah bişeyciği çıkmaz:Saruboceq:
canım uzun zamandır bir nöroloğa görünmesini söylüyoduk unutkanlıkları var tedbir amaçlı muayene. saol bitanem bişey çıkmazsa rahatlıcaz çıkarsa da erken teşhis önemli bu konularda, allah sağlık versin..

canım yaa ben kordon dolanması olduğunu bilmiyodum ahmet bey ultrasonda farketmemişmiydi 2 kere dolandığını neden sezeryan yapmadı?

budebecim sorma canım o kaşıntı bendede oluyo canım geceleri başlıyo 1 haftadır.hamilelikle alakalı bişey galiba bazen kaşıntıdan uyuyamıyorumbende.

kızlar ya bu akşam değişik bişey yemedim ama ne yaptıysa vucudum acayip kaşınıyo.hedeğişik sadece salataya eklenen kırmızı turplardan yedim
göbek ve göğüslerde bende de hep var ama genel bir kaşıntıysa canım ya nem kaybından ya da alerjidendir ama karadeniz uşağısın sen kız turp alerjin olsa şimdiye kadar farketmezmiydin:roflol:

kızlar bana acaip sıcak basıyo yaa kısa kollu duruyorum üşütmeyeceğimi bilsem kolsuz uyucam çok sıcak basıyo sanki temmuz ayındayız

tarhan cnm
bebek kanala gırdıgı zaman
doguma yakınken artık sezeryana almıyorlar
dogdugunda ahmet bey ebeye makası getır keselım dedı
+ultrasona dogumdan 3gun önce sokmustu
sanırım çok zorlandım ya ondan da dolanmıs olabılır
sen tavsıye ettıgım sana yazmıstım çoçuk dr adını aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…