dünürcüğüm az öncede konuştuk seninle ama canım yine söylüyorum benim damadım boylu poslu valla o doktoruna gidince söyle canım:umursamaz: damadıma laf etmesin:)))canım benim ben inanıyorum biraz dikkatle herşey yoluna girecek ve dediğim gibi hiç bişeyciğin yok ama bazen aşırı detaycılık oluyo her meslekte canım ondan diyelim bitanem az önce zaten bol bol kafanı şişirdim telefonda anacığım 1 saatte ancak bitiriyoruz konuşmayı:)))
zeynocuğum canım çok geçmiş olsun canım benim yaaa ıhlamur iç bol bol canım dilamıza iyi bak annesi sever teyzesi onu canım yanmalardan bahsetmişsin ateş basması bendede var hemde nasıl ben nerdeyse sobayı yakmayacağım evde canım dayanalım az kaldı inşallah canım benim
jaleciğim canım keyifli akşamlar diliyorum sana da eşinle bizde geçen hafta 14 şubatta recep ivediğe gitmiştik çok eğlendiriciydi canım ona gidebilirsinzi canım görüşrüz özletme kendini heee
canımm.. çok sağolasınn opuyorumnanaktan inşallah sendegüzell hayırlı ve sevindirici haberlerle geliceksin.. kesin cinsiyetinizi sabırsızlıkla bekliyorum zemuszemus tabiki herşeyin yolunda olduğu haberleri daha önemli :)mansallah kizlar bebislerinize
bende yarin gidecem bi heycandirki sormayin ya
evet canımm.. genelde ya sen ben çıktıktan sonra geliyosun.. yada ben sen çıktıktan hemen sonra benneyaptımki bir türlü denk gelemedik.. neyse nasip diyelim... bu arada çook sağolasın canımcımm.. opuyorumnanaktanbu arada ben yokken dünürcüm gelmiş :)
utku'nun da güzel haberleri varmış çok şükür Allaha..
..
opuyorumnanaktan öncelikle teşekkür ediyoruz.. sonra da ben unlamadan atıyorum... unlayıpta dondursam eritildiğinde pek hoş bi manzara olmazgibi gelmişti.. hep unlamadan attım.. gayette başarılı oldu zemuszemus ama yine çok yormuşsun kendini cnımm.. dineln biraz.. dinlenn lütfeenn yasakkelimeiyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz
gecmise göz atmadan hasta olan arkadaslarima gecmis olsun demek istiyorum:teselli:
doktordan iyi haberlerle gelenlerede cok sükür demek ve rabbim sonunu getirsin demek istiyorum :Saruboceq:
anca oturdum denilebilir kafamçokkarıştı ,sulu köfte icin köftelik yogurmustum gündüzden 1.5 kilodan
onlari yuvarladim buzluga atmak icin ama tam olarak aklima bisey yatmadi kizlar yha
siz unlayiptami buzlukta donduruyorsunuz yoksa unlamadan mi ?
karnim cok aciyor cok fazla oturamicam mafoldumben
çok sağol canımm.. aminn inş.. hepimizee.. opuyorumnanaktanbu arada ii haberler alanlar Allah devamını getirsin, .
slm meleklerin anneleri nasılsınız bende çok iim buakşam babasıyla oğlumun odasını tamamen düzenledik halısını yaydık duvar yapıştırıcılarını yapıştırdık oyuncaklarını yerleştirdik tamamen bitti ama çok tatlı oldu yaa babasıda bende girip girip bakıyoruz ben bukşam 5 kere bakmışımdır girip allahım yavrularımıza kullanmayı nasip etsin işallah.
kızlarr iyigecelerr
üserimden tır geçmiş gibiyim
misafir baskını vardı bugün
hay allam ya 8 aylık hamile bir kadının evine 15 dakika önce haber verip de aç gelinirmi yaaaklava:
sadece bizim oralardamı bir yere gideceksen hele de ilk defa o eve gidiyosan ve aç gideceksen erken haber verme adeti vardır.
ayy gözlerim görmüyo şu anda gidip şu lenslerimi çıkarayım gözlüğümü takayım geleyim
sizler nasılsınız bu arada
canım sorma bütün işlerim kaldı yine 2 parti misafir geldi. bu aralar hep böyle oluyo izmit istanbul arasındayız ya kayınvalidemin yeğenleri ve kardeşleri bir kısmı stanbulda bir kısmı izmitte. birbirlerine giderken bize de uğruyolar ama ne uğrama yemekli memekli.tuğbacım... yorulmuşsun canımm... atlatmışsın gerçi ama dinlenmeye çalış canımm.. ama misafirlerin de çok ayıp etmişler.. hem erken haber verme hem de aç gel.. aaa .. çok ayıpp... işte cnım ne diyelim.. insanların huyları özellikleri aynı değill.. biz kadar düşünceli değil malesef canım herkess.. biz de de önceden haber verilir...tok bile olsan önceden haber verilir yanii. yakışığı da budur bence..
neyse canlarım iyi gecelerr.. sizi görünce yazmadan geçemedim... gerçi herkes geçmişte görse bile benim yazdığım çoğu şeye bir iki kelime yazma zahmetine girmiyo, hatta ben yazdıklarına cvp olarak msj yazsam bile umursamıyo ama ben görünce atlayıp geçemiyorum :))) en azından bi slm vermiş oldum :)) iyi geceler diyiim bi de... :))
kayınvalidemin yeğenleri canımcım. deli oldum valla ölüyom yorgunluktan.selam canım tamamen bitti he hazırlıklar ne güzel.ay çok güzel oluyo ya sonradan izlemeye doyamıysun dimi*
anaaaaaaaaaa kimler geldi kız öyle hemide habersiz yuh yani insan der bu kadın hamile yapamaz falan der offf insanlar çok anlayışsız ya .........hemde aç mı gelmişler iyi daha pes diyorum heeeeeeeeklava:
canımmm yaa ne güzel bitmiş hazırlıklar güle güle kullansın yavrun cicilerini. ben plan yaptıkça planlarım elimde patlıyo. kar yağıyo, misafir geliyo, koca çilek mağazası beşiğe ayın 8ine gün verip 26 sına yetiştiremiyo bir şekilde bitmiyo bitmiyoooo-tatlicadiarzu-ewt budebecim tamamen bitti doyamıyorum gerçekten geçende sepet beşiğimiz geldi tüllü beyaz onuda gönlüme göre buldum.temizliğide yaptık sadece halılarımı vericem yıkamaya haftaya okadar ama şimdi daha rahatm canım erken doğum riskide olduu için hiçbişiy yetişmicek gibime geliodu ama şimdi kafam daha rahathihoyyyt
slm canım iyi olmaya çalışıyom ben sen nasılsın. ömerim napıyo mis kokulum:asigim:slm kızlar nasılsınız
tarhan ne dusuncesızlerya pess
ewt budebecim tamamen bitti doyamıyorum gerçekten geçende sepet beşiğimiz geldi tüllü beyaz onuda gönlüme göre buldum.temizliğide yaptık sadece halılarımı vericem yıkamaya haftaya okadar ama şimdi daha rahatm canım erken doğum riskide olduu için hiçbişiy yetişmicek gibime geliodu ama şimdi kafam daha rahathihoyyyt
slm kızlar nasılsınız
tarhan ne dusuncesızlerya pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?