2010 Nisan Anneleri

ya kızlar yatmadan aklıma bişey geldi bizim topikte bebeğin suyu fazla olan bi arkadaş vardı hatırlıyomusunuz*kimdi acaba :uhm:

funda onu bende okudum ama
kım oldugunu ahtıtlamıyorum
aklına kotu seyler getırme

kızlar bende ömer uyurken az yatayım cnm

tugba cnm kanala onceden bası gırıyor ama
sanrım tam doguma yakın bası dısarıya cıkacagı zamna daha sezeryana alamıyolar dıye bılıyorum ama
ayrıca canım kısa zaman degılkı
8 saatte dogurdum ben

yok canım kötü bişey getirmiyorumda acaba o arkadaşa der u ne dedi merak ettim.neyse herkese iyi geceler

herkes yatmaya başladı bizde uyuyalım artık belim ağırmaya başladı oturmaktan.ii geceler güzel annişler ve güzel yavruları.opuyorumnanaktan

özür dilerim canimcim aksam agridan oturamayip hemen yattim ve haliyle cevap yazamadim

simdi uykumuda aldim erkenden hortladim saat daha 4.30 kaydirigubbakcemile3

ben düz cam tepsilere unlayip direk donsun diye buzlugun icine yerlestirdim

yarin azar azar bir yemeklik seklinde posetlerim artik umarim buzu cözüldügünde sonuc hüsran olmaz akannehir

unladim bile ben yha :sinifsinif: insallah kötü olmaz görünüm olarak ,bu halimle emegime yazik aglarim valla kaydirigubbakcemile3

canim biliyorum bu hafta cok ugrastim ince islerle ama napiyim simdi kendimi daha dinc hissediyorum surda bir ay sonra iyice agirlasirsam iisimi yapacak hic kimsem yok :gitme:

Gunaydin size kizlar boshayallersmile Gerci ben daha yatmadim biraz sonra yatarim artik bende bugun biraz bel agrim oldu birazda sanirim akintim vardi doktora gittim endiselendim ama birsey cikmadi cok sukur opuyorumnanaktan Yinede biraz psikolojim bozuldu ya asagidan bayagi bir muayene ettiler off nasi dogurucam ben bilmiyorumkismile

günaydin , gecmis olsun canim

birsey falan mi kaldirdin nedenmis peki akintin ?

yok cnm ya
oglum uyandı emiyor
sen nasılsın

iyiyim canim bende erken yattigim icin erkenden uyandim,doktora gidicem soluk borum yanip duruyor bir de agrisi cabasi

oglusun üzüyormu seni canim ,gece uykulari tuz buz dimi :)

canım bızım 40,mız çıktı
yavas yavas duzene gırıyor.
zehır teyze ben annemi hiiiiççç uzmuyorum.sarkı soyluyoruz beraber

canım bemımde vardı o
yemek borusunda ıltıhap cktı
4 kutu rennıe bıde ılac vermişti geçtı
su içerken bıle içerlerin acıyor mu
benım oyle olmuştu

yok askitom yha su icerken cok sükür öyle birsey yok ama birsey yer yemez sirtimdan ve gögsümden hissedilen bir agri olusuyor ve yaniyor cok berbat birsey canim yha

askitom sen yurtdisindamiydin ? rennie dedigin ilac burda var mi bilemiyorum ki bakalim doktor ne yazicak yoksa iki ay mümkünü yok cekemicem bu yanmayla agriyi

yerim ben onu zehir teyze diyen dillerini kaydirigubbakcemile3 ,ne güzel yha kirkinizda cikmis,mevlid falan yaptin mi canim ?

Yok cnm ya hicbisi kaldirmadim olaganmis hicbirsey cikmadi cok sukur tsk ederim ilgine .. Cok altimda oynaninca biraz psikolojim bozuldu ya o yzden nasi yapicam diye hayiflaniyorum

yok cnm
kocaelideyım ben
ama bulgarıstandan geleli 11 yıl oldu.
yapmadım cnm ben.
nısan mayıs gıbı havlar ılıyınca kısmetse yapacagım.
buarada konu açmıştım sagol guzel yorumun için.
allah sabrını verıyor işte....

rennıe surup ve tablet
olmazsa gaviscon verır
aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…