zehirciğim canım maşallah sana canım valla bugünlerde ne kadar çok şey yaptın öyle yorma kendini canım benim ben hiç sulu köftelik atmadım normal köfte hazırlayıp koyarım canım ama sanırım unlama canım çözüldükten sonrada unlayabilirsin sonra bitanem kolay gelsin bitanem
opuyorumnanaktan öncelikle teşekkür ediyoruz.. sonra da ben unlamadan atıyorum... unlayıpta dondursam eritildiğinde pek hoş bi manzara olmazgibi gelmişti.. hep unlamadan attım.. gayette başarılı oldu zemuszemus ama yine çok yormuşsun kendini cnımm.. dineln biraz.. dinlenn lütfeenn yasakkelime
gunaydın guzel nısan anneleri
Gunaydin size kizlar boshayallersmile Gerci ben daha yatmadim biraz sonra yatarim artik bende bugun biraz bel agrim oldu birazda sanirim akintim vardi doktora gittim endiselendim ama birsey cikmadi cok sukur opuyorumnanaktan Yinede biraz psikolojim bozuldu ya asagidan bayagi bir muayene ettiler off nasi dogurucam ben bilmiyorumkismile
yok cnm ya
oglum uyandı emiyor
sen nasılsın
günaydin , gecmis olsun canim
birsey falan mi kaldirdin nedenmis peki akintin ?
iyiyim canim bende erken yattigim icin erkenden uyandim,doktora gidicem soluk borum yanip duruyor bir de agrisi cabasi
oglusun üzüyormu seni canim ,gece uykulari tuz buz dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?