2010 Nisan Anneleri

gunaydın guzel annısler tatlı teyzoslar ve bebısler oglus uyutmadı vura vura uyandırdı bu sabah bende ısten kaytardım dınlenıyım dıyodum...cok ara verıyorum okuyamıyorumda tum topıgı yınede son 10 sayfaya goz attım akıntı olmus arkadasımın bendede oluyo ve dr um normal dedı korkma canımın ıcı...rahatsızlanan yok cok sukur yolunda gıbı hersey sevındım.bebısler nasıl kızlar tepısıyolarmı ıcerde az kaldı saka maka en cogumuzun 8 9 haftası var degılmı??bende bı garıp oldum bı korku oluyo bı delı cesaretı ALLAH ın ıznıyle sag selamet saglıklıca doguralım ıns.

günaydın culha demek yavrun seni uyandırdı ne güzel.herkes iyi Allaha şükür sen nasılsın*canım çok az kaldı gerçekten doğumlarımıza.rabbim bi avazda kurtarsın inşallah

ıyıyım canım gece uyuyorum hala bı sıkıntım olmuyo sukur ısyerınde zorlanıyorum bıraz 1 2 hafta kaldı ıznıme daha rahat edıcem ıns budebecım ben tülin..sen nasılsın ıyı gıdıyo ıns bebısımız nasıl??

tülincim bende funda canım.benim geceleri ağrılarım olmaya başladı onun nedenide tek yöne sola yatıyorum ister istemez vucut ağrıyor.bebeğim iyi canım seninki nasıl*dr erken doğum durumun var dedi c.tesi günkü kontrolümde o yüzden ciğer iğnesi ve erken doğum olmaması için 2 iğne vurdurdum.inşallah bebeklerimiz zamanında gelir.senin bebeğin nasıl*umarım herşey yolundadr

herkese günaydın hanımlar.güzel bir hafta diliyorum.ben daha işe gitmedim.öğleyin oğlumu servise bindirip öyle gideceğim.fırsat bu fırsat deyip size bir göz attım.sayfalar ne çok ilerlemiş.
sadece göz atabildim.
budebecim maşallah oğluşa.merak etme.bence doktorun risk almak istememiş sadece.inan bebeğin geleceği zamanı çok iyi bilir.
bebegcim maşallah oğluşa.ne güzel senin doğum zamanın az çok belli olmuş.benimkide belli olsa ve 30 marttan sonra olsa çok sevineceğim.bende haftaya cuma gittiğimde sanırım tarih belli olur.bilmiyorum niye bende erken doğumdan korkar oldum.ama benim ki yoğunluktan.erken doğursam işlerde bende ortada kalacam Allah korusun.Annem memleketten benim doğum tarihime göre gelecek.
birde ince belli bir kızı olacak arkadaş vardı.ismini hatırlayamadım çok özür dilerim.ben sadece hızlı bir göz attımda,birde hafızam bugünlerde beni çok zorluyor.maşallah ince belli güzel kıza.
başka arkadaşlar varsa doktordan güzel haberlerle gelen ve atladıysam çok özür dilerim.onlarada kocaman maşallah.
sanırım ikili kedide hastaydı,sanada çok geçmiş olsun canım.aynı durum benimde başımda.2 aydır bir düzelemedim.ilaç zaten alamıyorum.birde ev iş derken dinlenemiyorum.bunun içinde toparlanamıyorum.en ufak bir etkide hasta oluyorum.sesim karga gibi.
göremediğim tüm diğer rahatsız arkadaşlara da geçmiş olsun.
ben çıkayım.biraz ev işi yapayım işe gitmeden.hoşçakalın.büroya gidince açarım neti.

günaydın kızlar..

ben bu sabah acayip bi çarpıntıyla uyandım
tansiyonumu ölçtüm, nabzım da 110u gördü.
ne bu böyle, kalbim kulaklarımda atıyor sanki..

hayır olsun............

günaydın canım
ateş almaya gibi geldin, hemen gidiyormuşsun ama görünce yazayım dedim..
artık büroya gittiğinde konuşuruz..

iş güç yoğunluğundan çok sık giremiyorsun ama girdiğinde de geçmişi aksatmıyorsun, sağolasın :)

geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederim..
hamilelik bünyemi fena talan etti benim. bi türlü iyileşemedim işte.
sen de aynıymışsın, çok geçmiş olsun.
dikkat etmek lazım diycem ama zaten ediyoruz.. hem bünye meselesi, hem de sakınan göze çöp batar durumu bu artık..

Allah beterini göstermesin ne diyelim.
bebişler sağlıkla vaktinde gelsinler, gerisi hikaye..

bendeki sansa bak yha doktorum kapaliymis bugün kaydirigubbakcemile

eczaneye gittim recetesiz vermediklerini bile bile ,onlarda önce dogruuuu doktora dediler :mymeka:

Tülincim, benimkide öyle rabbim hareketlerini kesmesin insallah,bosver kipir kipir olsunlar bu onlarin saglikli oldugunun göstergesi canim :1hug:

Fundacim ,sol yöne yatinca benim hic bi agrim kalmiyor ne yanma hissi ne de onun getirdigi agrilar

ama iste devamli solumda yatamiyorum yoksa karnimin uzerine aktariliyorum kaydirigubbakcemile3,esim hemen uyandiriyor beni ceviriyor bu seferde sirt uzeri uyuya kaliyorum bana bi rahat yok ama bebekten degil esimden :roflol:

avukatcim canim kolay gelsin ,sana yazdigim mesajlara bakiyorumda ya kolay gele ya allah yardimcin ola gibi cümleler ,o kadar yogunsun ki ben yoruluyorum senin temponu okurken :teselli:

zeynepcim,neyin var canim yha zaten rahatsizmissin ,doktora falan gitmedin mi ?

günaydın avukatcım nasılsın dşycem ama çıkmışsın.ben oğluma günlük yazarken....sağol tatlım iyi dileklerin için evet dr um risk almak istemedi tedbirli olmaya çalıştı.seninde dr a gitme zamanın yaklaşmış.inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlımkaydirigubbakcemile2

günaydın zeynepcim hayırdır inşallah

zehircim tüh ya kötü olmuş dr unun muayenesinin kapalı olması ne zaman göreceksin şimdi kuzunu*canım ben sola yatıyorumya başımın altını biraz yükseltiyorum arkama bi yastık koyup sırtımı dengeliyoyorum karnımın altınada bi küçük oğlumun yastığını koyuyorum o baya dengeliyor o olmasa bende bebeğin üstüne yatar gibi oluyorum sende öyle yap canım çabuk alışılıyor

gülsemincim, ben son hastalandığımda gitmiştim doktora, antiibiyotik, ağrı kesici falan vermişti ama bu sefer nüksettiğinde gitmedim, grip gibi hafif geçirdim bu sabah daha iyi uyanmıştım ama işte bu çarpıntı da nerden çıktı bilmiyorum..

fundacım sana da günaydın..
bugün nasılsın

fundacim randevulu gitmemistim zaten canim yoksa randevu gunlerim son gittigim gün hep veriliyor

midem yanip duruyordu yha onun icin erkenden gidip geliyim dedim bebegimi görmeye martin sekizinde gidicem daha var yha boshayallersmile

fundacim randevulu gitmemistim zaten canim yoksa randevu gunlerim son gittigim gün hep veriliyor

midem yanip duruyordu yha onun icin erkenden gidip geliyim dedim bebegimi görmeye martin sekizinde gidicem daha var yha boshayallersmile

ay doktor randevusuna gün sayarken de zaman geçmiyor di mi.....
martın 8i bi an önce gelse, benim de sonraki randevum yaklamış olur böylece :)

bu arada kendi derdime daldım, sana geçmiş olsun diyemedim canım
miden yanıyormuş, fena illettir o da..

duymuşsundur mutlaka ama ılık sütü, bir seferde değil, yudum yudum içmek de mideye iyi gelir derler
hani kaybedecek ne var ki... süt seviyorsan bi dene istersen.

zeynepcim en iyisi bir daha git ne olur ne olmaz

meyve falan yemiyormusun sen yoksa niye cok cabuk gripe yakalaniyorsun anlamadim

kendine dikkat et canim yha :teselli:

carpintin icin ne yapabilirsin inan bilmiyorum :1no2:

canım biz iyiyiz oğlumla sen nasılsın*tam gaz şeker ölçümümüz devam ediyor.günde 6 defa o iğne batması olayı biraz canımı sıkıyor ama oğlum için değer isterlerse tüm vucudu delik deşik etsinler yeterki oğlum iyi olsun.bana müstahak oldu o kadar yersen hamur işi falan....

öff
bi an önce cumartesi olsa

kızımı görsem...

ilaç gibi gelir o bana

ay gelmez mi biz zaten yavruları görünce çok iyi oluyoruz doğuna nasıl olcaz sen düşün artık

canım şu kontrol günlerini bende iple çekiyorum bir an evvel geçsin diyorum vakit.daha dr kapısından çıkar çıkmaz tekrar görmek istiyorum

zeynepcim en iyisi bir daha git ne olur ne olmaz

meyve falan yemiyormusun sen yoksa niye cok cabuk gripe yakalaniyorsun anlamadim

kendine dikkat et canim yha :teselli:

carpintin icin ne yapabilirsin inan bilmiyorum :1no2:

ay inan hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemindeyim
envai çeşit meyve sebze yeşillik yiyorum
ama işte bünyem zayıfladı demek.. bilmiyorum

şimdi toparladım gibi gripten ama tekrar kötülersem mutlaka gidicem doktora..
belki başka bir şeyden kaynaklanıyordur, tetkik falan yapar bilmiyorumkismile

öff
bi an önce cumartesi olsa

kızımı görsem...

ilaç gibi gelir o bana

ay doktor randevusuna gün sayarken de zaman geçmiyor di mi.....
martın 8i bi an önce gelse, benim de sonraki randevum yaklamış olur böylece :)

ayyy ne güzel cumartesi görüceksin demek,halbuki subat ayi kisa ama bu yeni verilen mart randevusu cok uzun geldi bana yha alsanaalsanasmile

sagol canim gecmis olsun dileklerin icin ama gececegi yok gibi illlet seyin ,sütü denedim yavas yavas icmeyi ama ilik sütü denememistim onuda deniyim bi canim umarim gecer

topigimizde cok nadir kizi olanlar var ne güzel ben cok severim kiz cocuklarini,dün yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen lise arkadasimla yazistik onun dogumu benden bir ay önce olucak nasipse insallah

benim kiz cocuklarina olan askimi herkes bilirdi o da biliyordu tabi ,dün diyor ki kizim olucak ,sunu söyle yapcam bunu böyle yapcam ,bende dedim ki rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallah ne güzel Allah sana kiz evlat nasip etti zaten istiyordun dedim

bana ne dese begenirsin KALBIM TEMIZMIS demez mi kaydirigubbakcemile öyle bozuldum ki ,ne yani oglum oluyor diye ve kiz istedimde olmadi diye benim kalbim pis mi simdi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…