herkese günaydın hanımlar.güzel bir hafta diliyorum.ben daha işe gitmedim.öğleyin oğlumu servise bindirip öyle gideceğim.fırsat bu fırsat deyip size bir göz attım.sayfalar ne çok ilerlemiş.
sadece göz atabildim.
budebecim maşallah oğluşa.merak etme.bence doktorun risk almak istememiş sadece.inan bebeğin geleceği zamanı çok iyi bilir.
bebegcim maşallah oğluşa.ne güzel senin doğum zamanın az çok belli olmuş.benimkide belli olsa ve 30 marttan sonra olsa çok sevineceğim.bende haftaya cuma gittiğimde sanırım tarih belli olur.bilmiyorum niye bende erken doğumdan korkar oldum.ama benim ki yoğunluktan.erken doğursam işlerde bende ortada kalacam Allah korusun.Annem memleketten benim doğum tarihime göre gelecek.
birde ince belli bir kızı olacak arkadaş vardı.ismini hatırlayamadım çok özür dilerim.ben sadece hızlı bir göz attımda,birde hafızam bugünlerde beni çok zorluyor.maşallah ince belli güzel kıza.
başka arkadaşlar varsa doktordan güzel haberlerle gelen ve atladıysam çok özür dilerim.onlarada kocaman maşallah.
sanırım ikili kedide hastaydı,sanada çok geçmiş olsun canım.aynı durum benimde başımda.2 aydır bir düzelemedim.ilaç zaten alamıyorum.birde ev iş derken dinlenemiyorum.bunun içinde toparlanamıyorum.en ufak bir etkide hasta oluyorum.sesim karga gibi.
göremediğim tüm diğer rahatsız arkadaşlara da geçmiş olsun.
ben çıkayım.biraz ev işi yapayım işe gitmeden.hoşçakalın.büroya gidince açarım neti.
herkese günaydın hanımlar.güzel bir hafta diliyorum.ben daha işe gitmedim.öğleyin oğlumu servise bindirip öyle gideceğim.fırsat bu fırsat deyip size bir göz attım.sayfalar ne çok ilerlemiş.
sadece göz atabildim.
budebecim maşallah oğluşa.merak etme.bence doktorun risk almak istememiş sadece.inan bebeğin geleceği zamanı çok iyi bilir.
bebegcim maşallah oğluşa.ne güzel senin doğum zamanın az çok belli olmuş.benimkide belli olsa ve 30 marttan sonra olsa çok sevineceğim.bende haftaya cuma gittiğimde sanırım tarih belli olur.bilmiyorum niye bende erken doğumdan korkar oldum.ama benim ki yoğunluktan.erken doğursam işlerde bende ortada kalacam Allah korusun.Annem memleketten benim doğum tarihime göre gelecek.
birde ince belli bir kızı olacak arkadaş vardı.ismini hatırlayamadım çok özür dilerim.ben sadece hızlı bir göz attımda,birde hafızam bugünlerde beni çok zorluyor.maşallah ince belli güzel kıza.
başka arkadaşlar varsa doktordan güzel haberlerle gelen ve atladıysam çok özür dilerim.onlarada kocaman maşallah.
sanırım ikili kedide hastaydı,sanada çok geçmiş olsun canım.aynı durum benimde başımda.2 aydır bir düzelemedim.ilaç zaten alamıyorum.birde ev iş derken dinlenemiyorum.bunun içinde toparlanamıyorum.en ufak bir etkide hasta oluyorum.sesim karga gibi.
göremediğim tüm diğer rahatsız arkadaşlara da geçmiş olsun.
ben çıkayım.biraz ev işi yapayım işe gitmeden.hoşçakalın.büroya gidince açarım neti.
günaydın zeynepcim hayırdır inşallah
zehircim tüh ya kötü olmuş dr unun muayenesinin kapalı olması ne zaman göreceksin şimdi kuzunu*canım ben sola yatıyorumya başımın altını biraz yükseltiyorum arkama bi yastık koyup sırtımı dengeliyoyorum karnımın altınada bi küçük oğlumun yastığını koyuyorum o baya dengeliyor o olmasa bende bebeğin üstüne yatar gibi oluyorum sende öyle yap canım çabuk alışılıyor
fundacim randevulu gitmemistim zaten canim yoksa randevu gunlerim son gittigim gün hep veriliyor
midem yanip duruyordu yha onun icin erkenden gidip geliyim dedim bebegimi görmeye martin sekizinde gidicem daha var yha boshayallersmile
gülsemincim, ben son hastalandığımda gitmiştim doktora, antiibiyotik, ağrı kesici falan vermişti ama bu sefer nüksettiğinde gitmedim, grip gibi hafif geçirdim bu sabah daha iyi uyanmıştım ama işte bu çarpıntı da nerden çıktı bilmiyorum..
fundacım sana da günaydın..
bugün nasılsın
öff
bi an önce cumartesi olsa
kızımı görsem...
ilaç gibi gelir o bana
fundacim randevulu gitmemistim zaten canim yoksa randevu gunlerim son gittigim gün hep veriliyor
midem yanip duruyordu yha onun icin erkenden gidip geliyim dedim bebegimi görmeye martin sekizinde gidicem daha var yha boshayallersmile
zeynepcim en iyisi bir daha git ne olur ne olmaz
meyve falan yemiyormusun sen yoksa niye cok cabuk gripe yakalaniyorsun anlamadim
kendine dikkat et canim yha :teselli:
carpintin icin ne yapabilirsin inan bilmiyorum :1no2:
öff
bi an önce cumartesi olsa
kızımı görsem...
ilaç gibi gelir o bana
ay doktor randevusuna gün sayarken de zaman geçmiyor di mi.....
martın 8i bi an önce gelse, benim de sonraki randevum yaklamış olur böylece :)
bu arada kendi derdime daldım, sana geçmiş olsun diyemedim canım
miden yanıyormuş, fena illettir o da..
duymuşsundur mutlaka ama ılık sütü, bir seferde değil, yudum yudum içmek de mideye iyi gelir derler
hani kaybedecek ne var ki... süt seviyorsan bi dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?