2010 Nisan Anneleri

yani bence de bende kullanmam duymadımda kullananı, herkes ped diyor. çok lazım olursa hastanenin ordan alırlar zaten ben almayacağım.

aynen canım bencede......
ya ben dün bez alcaktım bebiş için kararsız kaldım bugun sorayım dedim siz ne yaptınız.....
prima yeni doğan 1 nomu yokksa 2 nomu aldınız.....
birde molfix çok ii diyolar.....
ıslak bez olarakta unibaby marka iyiymiş ....
bugunde onları tamamlıycam artık bitsin ya....
birde hata yaparak denemeden lohusa pijaması aldım yıkadım ama ufak geliyo....
yeni bir takım alcam....

günaydın kızlar. ne güzel çantalar hazırlanmış bende yavaş yavaş hazırlamalıyım artık 33 haftam bitti öyle hazırlıksız yakalanıcam yoksa.ben hasta bezi alınacagını duymamıştım.sadece ped yeterli olur sanırım.

ben primanın 2 numarasını aldım zaten 3-6 kiloydu.diğeri ise 2-5 sanırım pekte farklı değil.ıslak mendil de unibaby yeni doğan aldım sadece su pamukla temizle diyenler de var bakalım denerim ikisinide.bu arada huggies ten çok memnun kullananlar bel kısmı daha uzunmuş.ben onuda bir deneyip ona göre devam edicem.

ya ewt huggies iyiymiş,ama molfixte ii diyolar....
sadece su ve pamuk evdeyken 40 gun olur ama misafirlikte falan olmazki....
oyuzden ıslak mendil şart....
ben de unibaby diyeneri duydum....
birde bu ıslak mendilerin kremli olanları falan varmış...
ya hasta bezi ilk üç gun gerekliymiş.....
bende almıyım dedim ala alcam sanırım....

özgecim ben molfix 2 numara aldım. ama yeni doğandan da 1 paket alıcam sanırım. unibaby evet ilk günler için onu tavsiye ediyorlar ama bende evde olduğum sürece pamuk su kullanmak istiyorum. ama eşim chicconun yeni doğanlar için olan alkolsuz ıslak mendilini almış 3 paket o yüzden unibaby almayacağım artık. pijaman içinde üzüldüm. neyse doğumdan sonra kilo verince giyersin. bende istediğim gibi bi gecelik bulamadım. yani uygun fiyatlı atabileceğimiz bişi olsun istedim. hep babaanne gecelikleri onlarda. öyle bişi çeyizde annem koymuştu zaten bende onu attım çantaya çikin ama napallım. beğendiklerim 50-60 lira yazık olacak. dün tam istediğim gibi buldum onda da beden yoktu yaa..

bizimde hazırlıklarımız bitti gibi küvetimiz kaldı bir tek.hayırlısıyla zamanında gelsin bebişler.

ohh sağlıkla gelsinlerde güle güle kullansınlar inşallah.... benim küvetimde hazır:))

bu arada kızlar heryerde var mı bilmiyorum wenice. ben izmirde hiç görmedim. dün aydın'da buldum. acayip güzel ve uygun fiyatları var. %70 indirim var. dün kendimi tutamayıp bişiler aldım yine kuzuma.

selam herkese;
uzun süredir giremiyordum fırsat buldum.umarım herkesin bebekleri iyidir.bizim yaramazımız bir tur kordon dolamış boynuna
hiç yerinde durmuyor...

slm kızlarr.. biz geldik ...
iki gundur gezıyorduk oğlumla:) sizleride çok özledik.. inşallah herkes iyidir..

tünaydın hayırlı haftalar şimdiden bütün teyzoşlarımıza

canim ya peki nasil olacak daha varmi doguma cok üzüldüm:Saruboceq:

35. haftadayız henüz.cuma günü tekrar kontrole gidicez. henüz bir tur dolanmış.2.turda normal doğuma alamam diyor,3. turu dolarsa hemen almaları gerekicekmiş.eğer önümüzde ki 10 günü atlatırsak doğum konusunda bir problem olmayacağını söylüyor doktorum.
hiç yerinde durmuyorki :) heran hareket halinde.geceleri bile uyuyamıyorum hiç...

cnm ya allah kolaylik versin zarari yoktur insallah yavruna hayirli dogumlar diliyorum problemsiz alirsin yavrucugunu kucagina insallah,benimkide 35 haftda pesrsembeye rabdevum var,bende hic uyuyamiyorum dün öle hareketli gecti güzel uyurum diyodum ama nerdeeee:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…