2010 Nisan Anneleri

günde 6 kez ölçüm nahoş bir şey hakkaten ama dediğin gbi güzelim, bebişler için çekilecek mecbur..Allah dermansız dert vermesin de. bunlar nazar boncuğumuz olsun...

ama sen de yüklenme kendine öyle bana müstahak falan deyip..:) dikkat ediyorsun işte daha ne yapasın, gözün gibi bakıyorsun oğluna..

fundacim aynen bende öyle ,esimde diyor ki sen sirf bebegi görmeye gidiyorsun hep ultrasona giriyorsun diyor ama napiyim cok özlüyorum oglusumuu :asigim:
neyse bu marttan sonra kontrollerim 2 haftada bir olcak ,ozaman hep görürüm insallah :sm_cool: :dance:

zeynepcim bebisin seni sömürüyor anlasilan kaydirigubbakcemile3 sen bol bol yedikce oda ohhh ne ala memleket edasinda yediklerini götürüyor

yarasinnn kuzucuguna ama sanada bir sey olmasin dinc ol hep insallah :teselli:

yok be zeynepcim son 2 haftadr hamur işi konusunda tavan yapmıştım.ah neden bu kadar yediysem.......
kızlar ben biraz uzanıcağım çooooookkkkkk erken kalktık görüşürüz en güzel anneler

ayse denizcim nasılsın....
perdelerinizi çok beyendim....
arabalı falan ,bende o şekilde arabalı bi halı beyendim ....
;perdesinin markası ne ???

günaydın kızlarr
hayırlı günler hepinize
dün gece saat 3 tü eve döndüğümüzde çok keyifli bi akşam geçirdik arkadaşlarla dolayısıyla anca kalktım sayılır tabi ara ara mide yanmasından uyanmamı saymazsak
vee en sonunda doğum çantamızdaki eksikleride tamamlamış olduk bebişim için yenidoğan bakım setini aldık benim içinde hasta bezi:)
sizler nasılsınız
zeynepçim geçmiş olsun tatlım gribinin hafiflemesine sevindim inşallah çarpıntın da normaldir
fundacım Allah yardımcın olsun canım
ayşe ve özge günaydın kızlar

zehircim sen nasılsın canım
ne garip insanlar var ya sen takma onları
teyzeleri biz kahvaltımızı yapalım geliriz yine

canım nasılsın ,konuşamıyoruz kaç zamandır valla....
ohh baya bi eğlenmişin sefan olsun....
bebişler olunca zaten baya uzun bi süre unutucaz gezmeyi...
ahh mide yanması deme sakın.....ben bilirim ...
ahh benim daha cantam hazır değil....son anda aksilik çıktı,kendime aldığım gecelik takımı denedim ama olmuyor göğüs bölümünden ve kolları acayip dar ama yıkamış bulundum da değiştiremem ,yeni takım almam gerek....
bebk bakım ürünlerimiz kaldı marka konusunda kararsızım vede sebamed çok pahalı geldi..ya bide hasta bezi alacaktım dün ama boyutuna karar veremedim...
s-m-l vardı ben hangisinden alacağım dedim.....
oda kaldı...

özgecim bu hasta bezi yataga sermek için mi bağlamak için mi. ben sermek için aldım daha rahat olur diye birde gece pedi aldım.

günaydın kızlarrr:))))çantaları hazırlamış çoğunuz bakıyorum ben istediğim gibi gecelik bulamadım daha yaa hiç bişey hazır değil tam(((((

özgecim bu hasta bezi yataga sermek için mi bağlamak için mi. ben sermek için aldım daha rahat olur diye birde gece pedi aldım.

ya nazlıcım bende blmiyroum hangisinden alacağım....
yatağa sermek için olandan alacaktım zaten...
ama hasta bezide alınması gerekli falan deniyordu,ya birde hasta bezini gerektircek kadar çokmu kanamamız olacak,bende dün ped aldım baya geniş bişi birde dediğin gece olanlarda aldım.....
hasta bezlerine baktım cunkü boyutları vardı....ya bide acayip bişi onlar ben kullanamam sanırım....

yani bence de bende kullanmam duymadımda kullananı, herkes ped diyor. çok lazım olursa hastanenin ordan alırlar zaten ben almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…