canım biz iyiyiz oğlumla sen nasılsın*tam gaz şeker ölçümümüz devam ediyor.günde 6 defa o iğne batması olayı biraz canımı sıkıyor ama oğlum için değer isterlerse tüm vucudu delik deşik etsinler yeterki oğlum iyi olsun.bana müstahak oldu o kadar yersen hamur işi falan....
ay gelmez mi biz zaten yavruları görünce çok iyi oluyoruz doğuna nasıl olcaz sen düşün artık
günaydın özge...........
günaydın kızlarr
hayırlı günler hepinize
dün gece saat 3 tü eve döndüğümüzde çok keyifli bi akşam geçirdik arkadaşlarla dolayısıyla anca kalktım sayılır tabi ara ara mide yanmasından uyanmamı saymazsak
vee en sonunda doğum çantamızdaki eksikleride tamamlamış olduk bebişim için yenidoğan bakım setini aldık benim içinde hasta bezi:)
sizler nasılsınız
zeynepçim geçmiş olsun tatlım gribinin hafiflemesine sevindim inşallah çarpıntın da normaldir
fundacım Allah yardımcın olsun canım
ayşe ve özge günaydın kızlar
ayse denizcim nasılsın....
perdelerinizi çok beyendim....
arabalı falan ,bende o şekilde arabalı bi halı beyendim ....
;perdesinin markası ne ???
günaydınnnnnn.....
Günaydın.....
özgecim bu hasta bezi yataga sermek için mi bağlamak için mi. ben sermek için aldım daha rahat olur diye birde gece pedi aldım.
ya nazlıcım bende blmiyroum hangisinden alacağım....
yatağa sermek için olandan alacaktım zaten...
ama hasta bezide alınması gerekli falan deniyordu,ya birde hasta bezini gerektircek kadar çokmu kanamamız olacak,bende dün ped aldım baya geniş bişi birde dediğin gece olanlarda aldım.....
hasta bezlerine baktım cunkü boyutları vardı....ya bide acayip bişi onlar ben kullanamam sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?