2010 Nisan Anneleri

elifelif slm nerlerdesin kiz dogurdun sandim seni nasil bebegin sen iyimisin,zeyracim sanada slm hsg cnm

hoşpbulduk canım benim nasılsın ayy ben yine temizlik yaptım inan canım bıktım ev sobalı olunca hiç derdi bitmiyo yaaa sorma canımmafoldumben

dünürcüğüm canım dün demiştimya annemlerde birazcık yorulmuştum misafir gelmişti dün gce çok erken yattım o yüzden canım benim dünüründe diyo bana neden gitmiyon dünürün yanına diye sorma aslında dün akşam pat kapı gelicektik canım bakarsın pat diye geliriz canım hiç belli olmaz hafta içi falan canımcım sen dinlen birazcık canım benim bende bugün yarın artık çantalarımızı hazırlayacağım canım hastahane için daha hazırlamadım herşey yıkandı ütülendi ama yerleştirilmedi

zeynocuğum canım çok geçmiş olsun bitanem benim yaaa dila prensesimiz iyi olsunda canım biz çekeriz acıları falan bebişlerimzi sağlıklı olsun yeterki canım benim tekrar geçmiş olsun

hoşpbulduk canım benim nasılsın ayy ben yine temizlik yaptım inan canım bıktım ev sobalı olunca hiç derdi bitmiyo yaaa sorma canımmafoldumben

varya benim evde sobali hemde 2 tane hem asagi salonda hemde yukarda hergün önlerini süpürmektende biktim dusandim,iyim ben uykusuz ve agrili gecelrim basladi 35 haftadayim dogurcam garikkaydirigubbakcemile2

varya benim evde sobali hemde 2 tane hem asagi salonda hemde yukarda hergün önlerini süpürmektende biktim dusandim,iyim ben uykusuz ve agrili gecelrim basladi 35 haftadayim dogurcam garikkaydirigubbakcemile2

canım inşallah vaktinde ve zamnında gelir kuzucuklarımız bende aynen bıktım toz almaktan yaa hergün hergün off offf çok zor sobalı evde olmak gerçekten evde bazen duman altında kalıyo badana olması lazım ama taşınmayı düşündüğüm için yaptırmayacağım hem kim uğraşacak şimdi ağzım burnumda karda kışta bebişim doğsun inşallah başka eve gideceğiz yaza doğru artık ne yapalım gelen kiracı boyatır artıka.s

hanzadecim umarım bekler yaramazın dolanmaz daha oyun yapmaz annecıgıne..kızlar sabah yoktunuz tekrar merhaba sızede ıyısınızdır umarım bebıslerde ıydır..sormak ıstedım bısıy var bırden heyecan mı dır degılmıdır mıdemde kramplar oluyo nefesım kesılıyo carpıntım oluyo son 1 haftadır varmı sızlerdede kızlar???

sağol canım hepimizin inşallah.bu arada o nefes daralması uykumun arasında oluyor.derin derin nefes al sürekli.sanırım nefesimiz artık yetmediğinden oluyor.

hosgeldin hanzade benim kramplar daha cok adet agrisi gibi asagimda,carpinti degilde SIKINTIM oluyo evdeki tansiyon aletiylen ölcüyom normaal haa bide yanik yanik ekmek yemege bayiliyom caniniz cekmesindecokacimcoook

canım nefes almam benim merdiven çıkarken birde yürüyüşte çok zor oluyo bazende sırtımda ve kaburgamda batmalar oluyo canım dün akşam banyo yaparken bile nefes nefese kaldım artık herşey yoruyo iyicene ağırlaştımk canım ondan merak etme bundan sonra aşşağıya indikce bebişler nefes almalar daha kolay olucakmış internette öyle yazıyo hem canım sen nerelerdesin yaaa ne zamndır yoktun buralarda sık sık gel artıka.s:asigim:

canım daha 1 haftam var ıznıme calısıyorum fırsat bulmaya calısıyorum gerı kalan zamanda anca bukadar oluyo artık burdayım az kaldı

hoşbulduk canım.biraz geç oldu ama.amin inşallah tam zamanında gelir bebeklerimiz.sana da çarpıntın için geçmiş olsun.tansiyonun iyiyse sorun yoktur heralde.aman yinede dikkat et.
canım sağolasın.ne yapalım.herşey tek başın aolunca çok zor.sende biliyosun .bak kaç gündür misafirlerin için hazırlık yapıp dondurucuya atıyosun.birçok arkadaş hem bebek hem kendi için hazırlığını bitirdi.evini temizletenler bile var.hepinize maşallah.ben durduğum yerdeyim hala.bazılarınız izne ayrılıp yapacak benim oşansımda yok.ben ancak hem iş,hem ev,hem bebek hem kendim için plan yapıp oturuyorum ister istemez.onun için diyorum oğluşum zamanında gelsin inşallah diye.yoksa vay halime. canım sana da geçmiş olsun bu arada.ben pek mide yanması yaşamam o nedenle bilmiyorum zorluğunu.ama benimde midem hep ağzımda.çok çektim mide bulantısından.Allah kimseye vermesin.
amin canım sağolasın.sende dikkat et kendine.
ayyy çok güldüm.demek kalbi temizmiş ha.bu demek oluyor ki benim kalbiminde acil temizliğe ihtiyacı var.bende kız çocuklarını çok severim ve çok istiyorum.ama bu ikinciside erkek.acaba kalbimin temziliği için hangi marka deterjan önerirsiniz olurda üçüncü kez denersem o bari kız olsun diye?lülülülülülü.yoksa oda erkek olabilir.
Allah akıl fikir versin
merhaba canım hoşgeldin nasılsın canımopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım nasılsın?zeyracım nts ye girdinmi? yada ne zaman gireceksin?

kızlar bende ii değilim yaaa. kalkamıyorum yattığım yerden. sıcak basması en büyük problemim. ciddi ağır geçiyor. kollarım ve diş etlerim ağrıyor. tv sesi bile çk ağır geliyor offf

fundacım nasılsın tatlım....
göktuğ nası.....
kuzey beyin çok selamları var......

iyiyim canım,göktuğda iyi.inşallah erken gelmek istemezse ikimizde daha iyi olacağız.....göktuğunda size selamı var

sağol tatlım.inşallah herşey iyi olurda bunlar geçer canım

canım bugün erken kalktım sabah kahvaltısı falan artık düzenli sabah öğle akşam yemeklerini yiyorum.ona göre aç tok şeker ölçümümü yapıyorum...çok yüksek çıkmadı şimdiye kadar ama sınırında üstünde özellikle tokluk şekerimiz.canım beklerim mutlaka.ben bugün 10 dan 1 e kadar uyudum baya dinlendim yani bu akşam dünürüm nöbeti değilse beklerim canım.az sonra kayınvalidem gelcek yemek yapmaya gerçi ben yaptım ama eşim çağırmış.bu arada dün hiç aramadılar beni isteseler gelirlerdi sağ gözden sol göze fayda yok der hep anacım aynen öyle....düşün erken doğum riskim falan var bi geçmiş olsuna aramadılar.böyle olunca ben biraz soğuyorum canım

kızlarrrr...
merhabalar.nasılsınız dicektim ama sanki herkes ii değilim demiş gibi geldi bana. gittikçe ağırlaşıyoruz ve çabuk yoruluyoruz.zorlaşıyo yani.aman dikkat yorulmayın.

slm kızlar bende annemdeyim oturuyorum,valla dükkan beni sıkıyor artık hiç rahat edemiyorum...
valla artık beni ev paklar.....ohhh süpper .....hehe ye iç yat modundayım....

aaaaa kardeşim msn programını kilitlemiş....
gelsinde okuldan bi paylayayım.....
kimsecikle konuşamıyourm üfff vakit gecmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…