elifelif slm nerlerdesin kiz dogurdun sandim seni nasil bebegin sen iyimisin,zeyracim sanada slm hsg cnm
hoşpbulduk canım benim nasılsın ayy ben yine temizlik yaptım inan canım bıktım ev sobalı olunca hiç derdi bitmiyo yaaa sorma canımmafoldumben
varya benim evde sobali hemde 2 tane hem asagi salonda hemde yukarda hergün önlerini süpürmektende biktim dusandim,iyim ben uykusuz ve agrili gecelrim basladi 35 haftadayim dogurcam garikkaydirigubbakcemile2
hanzadecim umarım bekler yaramazın dolanmaz daha oyun yapmaz annecıgıne..kızlar sabah yoktunuz tekrar merhaba sızede ıyısınızdır umarım bebıslerde ıydır..sormak ıstedım bısıy var bırden heyecan mı dır degılmıdır mıdemde kramplar oluyo nefesım kesılıyo carpıntım oluyo son 1 haftadır varmı sızlerdede kızlar???
hanzadecim umarım bekler yaramazın dolanmaz daha oyun yapmaz annecıgıne..kızlar sabah yoktunuz tekrar merhaba sızede ıyısınızdır umarım bebıslerde ıydır..sormak ıstedım bısıy var bırden heyecan mı dır degılmıdır mıdemde kramplar oluyo nefesım kesılıyo carpıntım oluyo son 1 haftadır varmı sızlerdede kızlar???
ben geldim.bakalım sabahtan beri neler olmuş
bu arada herkese merhabalar.
hoşbulduk canım.biraz geç oldu ama.amin inşallah tam zamanında gelir bebeklerimiz.sana da çarpıntın için geçmiş olsun.tansiyonun iyiyse sorun yoktur heralde.aman yinede dikkat et.günaydın canım
ateş almaya gibi geldin, hemen gidiyormuşsun ama görünce yazayım dedim..
artık büroya gittiğinde konuşuruz..
iş güç yoğunluğundan çok sık giremiyorsun ama girdiğinde de geçmişi aksatmıyorsun, sağolasın :)
geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederim..
hamilelik bünyemi fena talan etti benim. bi türlü iyileşemedim işte.
sen de aynıymışsın, çok geçmiş olsun.
dikkat etmek lazım diycem ama zaten ediyoruz.. hem bünye meselesi, hem de sakınan göze çöp batar durumu bu artık..
Allah beterini göstermesin ne diyelim.
bebişler sağlıkla vaktinde gelsinler, gerisi hikaye..
canım sağolasın.ne yapalım.herşey tek başın aolunca çok zor.sende biliyosun .bak kaç gündür misafirlerin için hazırlık yapıp dondurucuya atıyosun.birçok arkadaş hem bebek hem kendi için hazırlığını bitirdi.evini temizletenler bile var.hepinize maşallah.ben durduğum yerdeyim hala.bazılarınız izne ayrılıp yapacak benim oşansımda yok.ben ancak hem iş,hem ev,hem bebek hem kendim için plan yapıp oturuyorum ister istemez.onun için diyorum oğluşum zamanında gelsin inşallah diye.yoksa vay halime. canım sana da geçmiş olsun bu arada.ben pek mide yanması yaşamam o nedenle bilmiyorum zorluğunu.ama benimde midem hep ağzımda.çok çektim mide bulantısından.Allah kimseye vermesin.bendeki sansa bak yha doktorum kapaliymis bugün kaydirigubbakcemile
eczaneye gittim recetesiz vermediklerini bile bile ,onlarda önce dogruuuu doktora dediler :mymeka:
Tülincim, benimkide öyle rabbim hareketlerini kesmesin insallah,bosver kipir kipir olsunlar bu onlarin saglikli oldugunun göstergesi canim :1hug:
Fundacim ,sol yöne yatinca benim hic bi agrim kalmiyor ne yanma hissi ne de onun getirdigi agrilar
ama iste devamli solumda yatamiyorum yoksa karnimin uzerine aktariliyorum kaydirigubbakcemile3,esim hemen uyandiriyor beni ceviriyor bu seferde sirt uzeri uyuya kaliyorum bana bi rahat yok ama bebekten degil esimden :roflol:
avukatcim canim kolay gelsin ,sana yazdigim mesajlara bakiyorumda ya kolay gele ya allah yardimcin ola gibi cümleler ,o kadar yogunsun ki ben yoruluyorum senin temponu okurken :teselli:
zeynepcim,neyin var canim yha zaten rahatsizmissin ,doktora falan gitmedin mi ?
amin canım sağolasın.sende dikkat et kendine.günaydın avukatcım nasılsın dşycem ama çıkmışsın.ben oğluma günlük yazarken....sağol tatlım iyi dileklerin için evet dr um risk almak istemedi tedbirli olmaya çalıştı.seninde dr a gitme zamanın yaklaşmış.inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlımkaydirigubbakcemile2
ayyy çok güldüm.demek kalbi temizmiş ha.bu demek oluyor ki benim kalbiminde acil temizliğe ihtiyacı var.bende kız çocuklarını çok severim ve çok istiyorum.ama bu ikinciside erkek.acaba kalbimin temziliği için hangi marka deterjan önerirsiniz olurda üçüncü kez denersem o bari kız olsun diye?lülülülülülü.yoksa oda erkek olabilir.ayyy ne güzel cumartesi görüceksin demek,halbuki subat ayi kisa ama bu yeni verilen mart randevusu cok uzun geldi bana yha alsanaalsanasmile
sagol canim gecmis olsun dileklerin icin ama gececegi yok gibi illlet seyin ,sütü denedim yavas yavas icmeyi ama ilik sütü denememistim onuda deniyim bi canim umarim gecer
topigimizde cok nadir kizi olanlar var ne güzel ben cok severim kiz cocuklarini,dün yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen lise arkadasimla yazistik onun dogumu benden bir ay önce olucak nasipse insallah
benim kiz cocuklarina olan askimi herkes bilirdi o da biliyordu tabi ,dün diyor ki kizim olucak ,sunu söyle yapcam bunu böyle yapcam ,bende dedim ki rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallah ne güzel Allah sana kiz evlat nasip etti zaten istiyordun dedim
bana ne dese begenirsinKALBIM TEMIZMIS demez mi kaydirigubbakcemile öyle bozuldum ki ,ne yani oglum oluyor diye ve kiz istedimde olmadi diye benim kalbim pis mi simdi :mymeka:
merhaba canım hoşgeldin nasılsın canımopuyorumnanaktan
fundacım nasılsın tatlım....
göktuğ nası.....
kuzey beyin çok selamları var......
günaydın kızlarr
hayırlı günler hepinize
dün gece saat 3 tü eve döndüğümüzde çok keyifli bi akşam geçirdik arkadaşlarla dolayısıyla anca kalktım sayılır tabi ara ara mide yanmasından uyanmamı saymazsak
vee en sonunda doğum çantamızdaki eksikleride tamamlamış olduk bebişim için yenidoğan bakım setini aldık benim içinde hasta bezi:)
sizler nasılsınız
zeynepçim geçmiş olsun tatlım gribinin hafiflemesine sevindim inşallah çarpıntın da normaldir
fundacım Allah yardımcın olsun canım
ayşe ve özge günaydın kızlar
dünürcüğüm canım dün demiştimya annemlerde birazcık yorulmuştum misafir gelmişti dün gce çok erken yattım o yüzden canım benim dünüründe diyo bana neden gitmiyon dünürün yanına diye sorma aslında dün akşam pat kapı gelicektik canım bakarsın pat diye geliriz canım hiç belli olmaz hafta içi falan canımcım sen dinlen birazcık canım benim bende bugün yarın artık çantalarımızı hazırlayacağım canım hastahane için daha hazırlamadım herşey yıkandı ütülendi ama yerleştirilmedi
zeynocuğum canım çok geçmiş olsun bitanem benim yaaa dila prensesimiz iyi olsunda canım biz çekeriz acıları falan bebişlerimzi sağlıklı olsun yeterki canım benim tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?