almina canım gözün aydın bende yeni oturabildim pcnin başına yeni açtım evde ufak tefek işlerle uğraştım toz alma falan ütü yaptım belim ağrıdı oturum bende canım inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eğler sonunda
ii gidiyor tatlımm bu gün bulantımm yokk keyfim yerinde
hamdolsun sen nekadarlıksın şimdikk sositososito
anacımmm ben kıbrısta deilimmm sinoptayımm
kıllığına koydumm onu oraya :roflol: :roflol:
anacımmm ben kıbrısta deilimmm sinoptayımm
kıllığına koydumm onu oraya :roflol: :roflol:
:teytey::teytey::teytey:çatlak nolcak sinoptaysan bana da yollasana o turşudan ömrümde toplasan 3 kere yemişimdir fasülye turşusunun kavurmasını ama nerde lafı geçse sanki hergün yiyomuşum gibi ay evet çok da güzel olur derim:)))hihoyyythihoyyyt
kızlar siz sağlık ocağına kayır ettirdinizmi kendinizi
ben hiç yemedim iyikide yememişim demekki benımde canımı çektırtcektınız yoksa şimdi tadını bılmıyomda cekmıyoa.s
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru valla arada sende kaynıyacaktın. benim canım hep böyle tuzlu şeyler çekiyo tatlı pek istemiyo. özellikle zeytine dadandım 2 gündür noluyosa deli gibi zeytin yiyom :lepi:
ben daha kayıt yaptırmadım sağlık ocağına tembellik iştekaydirigubbakcemile3
bide ben resmimi koymuyom alminacım çünkü çok şişkoyum :kedi: ayrıca herkese açık internet alanlarında resmimi kullanmamaya çalışıyom ne olacağı belli olmaz diye:CüvCüv:
ben hamiş olmadan önce forumda zayıflama takımının mensubuydumm canımm ordakii arkilerimee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kime kıllık olsun dıye hayırdır ordamı olmayımı ıstıyon sen?CADIARZU
:teytey::teytey::teytey:çatlak nolcak sinoptaysan bana da yollasana o turşudan ömrümde toplasan 3 kere yemişimdir fasülye turşusunun kavurmasını ama nerde lafı geçse sanki hergün yiyomuşum gibi ay evet çok da güzel olur derim:)))hihoyyythihoyyyt
benim koca ettirecek ama kim bülüüüüü nezaman :mymeka:kızlar siz sağlık ocağına kayır ettirdinizmi kendinizi
kocamm bir bidon almışş işyerine getiriooo :dilcikar:ben hiç yemedim iyikide yememişim demekki benımde canımı çektırtcektınız yoksa şimdi tadını bılmıyomda cekmıyoa.s
benimmm profilde var resmimm canımmm bakarsın bi ara sengözlerimebaksanabkızlar siz neden kendi resimlerinizi koymuyonuz koysanızda sizin yüzünüzü görsek canlarım yaaayerimseniben
tarhan biz seninle aynıyız canım aramaızda bir gün var
diğer arkadaşlarım biraz daha küçük bebekleri
miğdesi bulanmayan 7 haftalık arkadaşlarım sizi 8. haftada göreceğim ben
benimde öleydi miğdem bulanmıyordu bir başladı tam başladı genede allah yaşatmasın inş
çok zor her dakka bulanan bir miğde offffff
tarhan biz seninle aynıyız canım aramaızda bir gün var
diğer arkadaşlarım biraz daha küçük bebekleri
miğdesi bulanmayan 7 haftalık arkadaşlarım sizi 8. haftada göreceğim ben
benimde öleydi miğdem bulanmıyordu bir başladı tam başladı genede allah yaşatmasın inş
çok zor her dakka bulanan bir miğde offffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru valla arada sende kaynıyacaktın. benim canım hep böyle tuzlu şeyler çekiyo tatlı pek istemiyo. özellikle zeytine dadandım 2 gündür noluyosa deli gibi zeytin yiyom :lepi:
bide ben resmimi koymuyom alminacım çünkü çok şişkoyum :kedi: ayrıca herkese açık internet alanlarında resmimi kullanmamaya çalışıyom ne olacağı belli olmaz diye:CüvCüv:
ben hamiş olmadan önce forumda zayıflama takımının mensubuydumm canımm ordakii arkilerimee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben sinopta yimedimm bu turşuyu taammmmıı canımmm kaydirigubbakcemile2 tokatta anavatanımda yedimm kaydirigubbakcemile
benim koca ettirecek ama kim bülüüüüü nezaman :mymeka:
kocamm bir bidon almışş işyerine getiriooo :dilcikar:
benimmm profilde var resmimm canımmm bakarsın bi ara sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?