2010 Nisan Anneleri

sagol canım allah herkese yasatsın bu duyguyu dogrusu allah kımseyı evlatsız koymasın ısteyen herkese nasıpetsın dogrusu.sende dikkat et bak işlerle ugraşmaktan yoruyon ufaklıgı annesı.Amin inşallah canım seninde insallah nasıp eder kucagına almayı.bu arada ayaklarını uzatta dınlen daha ıyı olur.

ii gidiyor tatlımm bu gün bulantımm yokk keyfim yerinde
hamdolsun sen nekadarlıksın şimdikk sositososito

sevindim ne kadar güzel olmaz daha hiç insallah benim pek olmuyo allahtan arada özellıkle cok acıkırsam oluyor kaydirigubbakcemile3 ne tuhaf dımı?ben 7+4 um bugun canım:CüvCüv:

anacımmm ben kıbrısta deilimmm sinoptayımm
kıllığına koydumm onu oraya :roflol: :roflol:

:teytey::teytey::teytey:çatlak nolcak sinoptaysan bana da yollasana o turşudan ömrümde toplasan 3 kere yemişimdir fasülye turşusunun kavurmasını ama nerde lafı geçse sanki hergün yiyomuşum gibi ay evet çok da güzel olur derim:)))hihoyyythihoyyyt

kızlar siz sağlık ocağına kayır ettirdinizmi kendinizi

ben hiç yemedim iyikide yememişim demekki benımde canımı çektırtcektınız yoksa şimdi tadını bılmıyomda cekmıyoa.s

kızlar siz neden kendi resimlerinizi koymuyonuz koysanızda sizin yüzünüzü görsek canlarım yaaayerimseniben

tarhan biz seninle aynıyız canım aramaızda bir gün var
diğer arkadaşlarım biraz daha küçük bebekleri
miğdesi bulanmayan 7 haftalık arkadaşlarım sizi 8. haftada göreceğim ben
benimde öleydi miğdem bulanmıyordu bir başladı tam başladı genede allah yaşatmasın inş
çok zor her dakka bulanan bir miğde offffff

ben hiç yemedim iyikide yememişim demekki benımde canımı çektırtcektınız yoksa şimdi tadını bılmıyomda cekmıyoa.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru valla arada sende kaynıyacaktın. benim canım hep böyle tuzlu şeyler çekiyo tatlı pek istemiyo. özellikle zeytine dadandım 2 gündür noluyosa deli gibi zeytin yiyom :lepi:

ben daha kayıt yaptırmadım sağlık ocağına tembellik iştekaydirigubbakcemile3

bide ben resmimi koymuyom alminacım çünkü çok şişkoyum :kedi: ayrıca herkese açık internet alanlarında resmimi kullanmamaya çalışıyom ne olacağı belli olmaz diye:CüvCüv:

nedenkine yani anlamadım canım yaaa???fisfisfis

kime kıllık olsun dıye hayırdır ordamı olmayımı ıstıyon sen?CADIARZU
ben hamiş olmadan önce forumda zayıflama takımının mensubuydumm canımm ordakii arkilerimee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben sinopta yimedimm bu turşuyu taammmmıı canımmm kaydirigubbakcemile2 tokatta anavatanımda yedimm kaydirigubbakcemile
kızlar siz sağlık ocağına kayır ettirdinizmi kendinizi
benim koca ettirecek ama kim bülüüüüü nezaman :mymeka:
kocamm bir bidon almışş işyerine getiriooo :dilcikar:
kızlar siz neden kendi resimlerinizi koymuyonuz koysanızda sizin yüzünüzü görsek canlarım yaaayerimseniben
benimmm profilde var resmimm canımmm bakarsın bi ara sengözlerimebaksanab

evet canım arka arkayayız:) zaman çok yavaş geçiyo çok sabırsızlanıyorum hissetmek için bebişimi.

ben hiç bulantı yaşamadım inşallah sizlerde atlatırsınız bir an önce.

bencede nazcım allah kimseye yaşatmasın

bizim huyumuz suyumuzda aynı galiba canım bende inanılmaz zeytin yiyorumdelikafadulden
sabahları hiç yemezdim tatlı manyağıyım ama tatlıdan midem kalkıyor yaşasın tuzlular
birde papates kızartmasından tiksindim dayanamıyorum görmeye sizde de oldumu:sm_confused:

evet resmini msenın ordabn gordumde aklıma geldı zaten neden dıgerlerıde koymasınkı dıye bu arada çok hoş cıkmışsın canım

Merhaba arkadaşlar, muhtemel doğum tarihim 3-4-2010... (inşallah) 2, düşüğüm var önceden bu 3, gebeliğim. dün kontrole gittim elleri oynuyordu. ınşallah hep böyle devam eder. ma kasıklarımda çok ciddi ağrım var. Var mı böle durumda olanlar.

neden olacak arkadaş assolist kaprisi yapıooo :roflol::roflol::roflol:
koy geri kaldırr gııı bende merak ettimm nolcekkk hadeee yerimseniben

işte bu uymadı cicim patates kızartmasını hala yiyorum. ara sıra böyle hafif sütlü tatlılar istiyom ama şerbetliler ve çikolatalar uzak olsun benden yalnız bu yemek muhabbetinin sonu kötü valla bütün topik aşermeye başlıcak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…