2010 Nisan Anneleri

Şekerim sağlıklı doğmanız yetmemiş şimdide sen sağlıklı bir doğum yapacaksınız inşallah. tabi hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah opuyorumnanaktan

selam hamişler nasılsınız bakalım bugun?ben doktora gıttım bugün ve bebişimin kalp atışlarını duydum opuyorumnanaktan 8 haftalık dedi birde 16mm miş miniğim kaydirigubbakcemile3
ögleden sonrada tahlilsonuçlarımı almaya gidecegim insallah ondanda bişey cıkmaz umarım jnaz yazabilirsin canım artık pıtpıt atıyor kalbi

merhaba bende geldim aranıza gerçi nisan başı ama biliyonuz bu bebelere pek belli olmuyordelikafadulden
erken gelirse darılmaca gücenmece yok anlaştıkmı bugün itibari ile 9 hafta 2 günlüküz
bütün kontrollerimiz tamam kalbimiz pıtpıt atıyor çok şükür ikili testimizi bekliyoruz
bayramdan sonra ayın 24 de zeynep kamil hastanesine gidiyorum çok memnunum istanbuldaki annelere tavsiye ederim.a.s
pek resmi bir yazı oldu galiba offff miğdem çok bulanıyorkafamçokkarıştı

Hanımlar bir sorum olacak.boş gebeliğin teşhisi kesin olarak SAT 'a göre veya döllenmeye göre diyelim,hangi haftadan sonra konuluyor.bilginiz varmı?

kimse yokmu yaaa bebişimin kalp atışlarını duydum bunu sizinle paylaşmak istedim bu heycanı bırlıkte yaşamak ıstedım sizde bişey demiyonuz vallahi aşkolsunakannehir

almina cımm kuşummm gözümüz aydınnn :lepi:
amanda amannn kıyammamm :teselli:
içlenirmişteeee maşallahhh tattlımmmm sizee
kızlaaarrrrrrrrrrrr
bişi diimmmmi canım acaip fasülye turşusu istedi
kocamı bulamıyorumm odasında yokkk

almina gözün aydın kusura bakma ben çalışıyorum şu anda bir çok şeyi atlayabiliryorum o yüzden çok sevindim adına olsada bi daha görsem demeye başlarsın yakında sende:)))
asgelsky fasülye turşusunu nerden bulacan kıbrısta ayol :)

teşekkür ederim canım sagol yaa sesimi dıydugun için vallahi alınmıştımya kımse duymuyomu benı dıye senin nasıl gidiyor canımcımmm

anacımmm ben kıbrısta deilimmm sinoptayımm
kıllığına koydumm onu oraya :roflol: :roflol:

almina canım gözün aydın bende yeni oturabildim pcnin başına yeni açtım evde ufak tefek işlerle uğraştım toz alma falan ütü yaptım belim ağrıdı oturum bende canım inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eğler sonunda

teşekkür ederim canım sagol yaa sesimi dıydugun için vallahi alınmıştımya kımse duymuyomu benı dıye senin nasıl gidiyor canımcımmm

ii gidiyor tatlımm bu gün bulantımm yokk keyfim yerinde
hamdolsun sen nekadarlıksın şimdikk sositososito

sagol canım sanada cevap yazmanıza sevındım dogrusu yoksa sitemliydim biraz.dogrudur bende calışıyorum ve yarım yarım katılabılıyom yada arada katıla bılıyorum. vallahi hamile olupta herzaman bebegını gormek ıstemeyen bırı yoktur heralde keske ımkan olsada hep gorsek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…