2010 Nisan Anneleri

kızlar yaa bizim bebeişler Allah nasip ederse Koç olacak yaaaaaaa
edit : Günaydın yeni gelen yawrucuklar

[
desteğin için çoook saol canım.. seni diğer topiklerden hatırlıyorum vereliniortak bende kasımda 4 haftalık meleğimi düşük yapmıştım.. bu 2. bebeğim ama 3. gebeliğim yani yerimseniben

canımmmm aynı duygular bende de var... inan bugün bebişi göremesemde dr. kesenin gelişimi gayet normal,çok güzel deyince hamile olduğumu kendime inandırmaya başladım.. ya aynı şey olursa diye eşimi bile ümitlendirmedim hiç bu ana kadar... dur bakalım dedim hep sabret accık ümitlenmek plan yapmak yok bu kez.. ama inanıyorum şimdi herşey çok güzel olucak bu kez.. bebeğime diyorum sen beni bırakmıcaksın.. sıkı tutun annene yavrum diye.. bol bol dua ediyorum.. sende öyle yap tatlım.. ve pozitif düşünmeliyiz... onlar herşeyi hissediyo unutma.. inş. bu kez sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı :Saruboceq: opuyorumnanaktan[/QUOTE]

amin canımmm aminnnnnn bende sürekli okuyorum dua edıyorum...hayırlısıyla ınsallah saglıkla sıhhatle alalım bebeklerımızı kucagımıza bu sefer...

nazcım ben bu sabah kusturdum kendimi iyiyim şimdi Allah'a şükürler olsun. sen nasılsın?

3 aydan sonra genelde geçiyormuş fakat çok nadir hamilelik boyunca sürende oluyormuş canım

ileriki sayfalarda istifra etmek sağlıklı gebelik habercisi denilmiş
ya benim midem bulanıyor ama çıkarma yokk kızlar
toplasan 1-2 kez ancakk yani

merhaba nazcım nasılsın sat'ına yetişmişsin çok sevindim benimde 2 gün geriden geliyor pazartesi kalp atışını duydum çok şükür ama kaç attığını doktor söylemedi sadece canlı embriyo yazıyor kağıtta birde bebeğin resmi var ben anlamadım size kaç attığını söyledilermi

kıslar ıstıfra etmekle saglıklı gebelıgın hıc alakası yok ınanmayın boyle seylere
hıc bırsey hıssetmeyıp saglıklı bebeler doguran okadar cok kısı varkı

ya benimde midem bulanıyo ama hiç istifra etmedim ilk hamileliğimde ne bulantı ne aşerme vardı ama bu hamileliğimde tam tersi hem bulantım var hemde herşeyi canım çekiyor eşim sen şimdiden böyle yaparsan ileriki zamanlarda hiç çekilmessin diyor

arkadaşlar benim bildiğim bulantı ve kusmayla sağlıklı hamilelik arasında bir bağlantı yok. ama şu var eğer hamileliğinizde kusma ve bulantı varsa bunun azalması veya kesilmesi acaba bir problem mi oldu diye algılanıyor doktor tarafından. yani bulantının olup olmaması değil, varken kesilmesi ya da azalması gebelikte bir problem olup olmadığını düşündürüyor.
bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelir diyip te benim gibi bulantısı olmayan hamileleri strese sokmayalım lütfen lmaz:

kaan kocatepenın ay ay hamıle vıdeoları var kıslar onu ızleyın
hır bırsey hıssetmez dıyor kımısı herkesın bunyesı ıle alakalı benım annem hıc bırsey hıssetmemıs ne mıgde bulantısı ne baska bırsey ıkı hamılelıgındede kardesımle ıkımızde cok saglıklı dogmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…