2010 Nisan Anneleri

neden olacak arkadaş assolist kaprisi yapıooo :roflol::roflol::roflol:
koy geri kaldırr gııı bende merak ettimm nolcekkk hadeee yerimseniben

hihoyyythihoyyyt benden assoolist olmaz kız olsa olsa akrep nalan olur onunda boydan çekmişi olurum kaydirigubbakcemile3 bakim bi resim bulabilecemmi bu kadar ısrara dayanamıcam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haaaa bakın göbüş göstermeye gelince ona varım. gerçi benimki normalde 5 aylık gibi il 5 ay bişi değişmicek galiba :lepi:

Merhaba arkadaşlar, muhtemel doğum tarihim 3-4-2010... (inşallah) 2, düşüğüm var önceden bu 3, gebeliğim. dün kontrole gittim elleri oynuyordu. İnşallah hep böyle devam eder. ma kasıklarımda çok ciddi ağrım var. Var mı böle durumda olanlar.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

resmi bekleyozzz hade bakemm

nan turşu geldi yedimm oda leş gibi turşu koktu mübarek günn kaydirigubbakcemile3
kapıdan biri girsee yanıdıkk yerimseniben

canım maşallah diyelim ikinizede hoşgeldin ayrıcaa rabbim hepimizin kuzularını korusunn
benimde zaman zaman kasık ağrılarım oluyor ama uczun sürmüyorr benim bebişle birlikte kist oluşmuş karın ağrım oluyor ondan dolayı

[/I]

senin yüzün niye düştüü yaaaaaaaaaaaaakannehir
sana nooduuuu turşu istersen var bak verebilirimmyerimseniben
kırk yılın başında sorunsu bi gün geçiriozz hepiniz alttan bakıp yazmıyosunuzz ya

angelsky, acer28, akar, NAZ__24, sütlü gayfe, TARHAN+, yazgülüm, yosun_, yvonna, zeyra+

canım allah bu sefer sana bağışlasın inş bebeğini
yani kaç haftalıksın şimdi anlamadım elleri oynuyordu dedin ya
merak ettim :sm_confused:

Merhaba güzel annelera.s.

Gözün aydın canımm.

hoşgeldin aramıza NAZ__24.MAŞALLAH BEBİŞİNE.

yenı gelen arkadaslarım hepınız hosgeldınız
ıhsallah hayırla saglıkla alırsınız yavrunuzu kucagınıza

canım yemek yiyordum ne olduğunu anlamadım neyi yazmadık:uhm:

ben bugün 12ye kadar uyudum bakalım gece ne uyuyacam ama bende bu uyku hali varken şimdi yatsam yarın 12 ye kalkarım heraldekaydirigubbakcemile3

hişşştttt napıyosunuzzzzzzzzzz
ben uykudan kalktım :dance:

ohhhh sefann olsun yazgülü hanımm bizde koltuk tepesinde pinekliyekk :mymeka:
canım yemek yiyordum ne olduğunu anlamadım neyi yazmadık:uhm:

bişeyy yokk zeyracımm
benim içim fıkır fıkır bugün kaydirigubbakcemile2bilmemki niyee zemuszemus
ondan şey etmiştim

merhaba hepsinizee en küçük benim bebişim sanırım.
bügün itibariyle bulantılarım hafif hafif başlamış bulunmakta.
normalde sigara içiyorum ama hamile olduğumu öğrendim öğreneli günde en fazla 3 tane içiyordum.ama bügün çok şükür ki içemedim öğürmekten.çok erken başladı ilk hamileliğimde 10. haftada başlamıştı.ve hamileliğim süresince 2 kez istifra etmiştim.bundan erken başladı haftaya bebişimi görmeye gideceğim.nasılda sabredicem.yaa kızlar fasülye turşusu kavurması yazmışınız ayy aşk olsun yaneeee.bir karedenizli olaraktan çok cnm çekti şimdi.annem çok uzak ist da.burdan nerden bulayım ben şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…