evet resmini msenın ordabn gordumde aklıma geldı zaten neden dıgerlerıde koymasınkı dıye bu arada çok hoş cıkmışsın canım
neden olacak arkadaş assolist kaprisi yapıooo :roflol::roflol::roflol:
koy geri kaldırr gııı bende merak ettimm nolcekkk hadeee yerimseniben
hihoyyythihoyyyt benden assoolist olmaz kız olsa olsa akrep nalan olur onunda boydan çekmişi olurum kaydirigubbakcemile3 bakim bi resim bulabilecemmi bu kadar ısrara dayanamıcam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haaaa bakın göbüş göstermeye gelince ona varım. gerçi benimki normalde 5 aylık gibi il 5 ay bişi değişmicek galiba :lepi:
Merhaba arkadaşlar, muhtemel doğum tarihim 3-4-2010... (inşallah) 2, düşüğüm var önceden bu 3, gebeliğim. dün kontrole gittim elleri oynuyordu. İnşallah hep böyle devam eder. ma kasıklarımda çok ciddi ağrım var. Var mı böle durumda olanlar.
Merhaba arkadaşlar, muhtemel doğum tarihim 3-4-2010... (inşallah) 2, düşüğüm var önceden bu 3, gebeliğim. dün kontrole gittim elleri oynuyordu. İnşallah hep böyle devam eder. ma kasıklarımda çok ciddi ağrım var. Var mı böle durumda olanlar.
selam hamişler nasılsınız bakalım bugun?ben doktora gıttım bugün ve bebişimin kalp atışlarını duydum opuyorumnanaktan 8 haftalık dedi birde 16mm miş miniğim kaydirigubbakcemile3
ögleden sonrada tahlilsonuçlarımı almaya gidecegim insallah ondanda bişey cıkmaz umarım jnaz yazabilirsin canım artık pıtpıt atıyor kalbi
merhaba bende geldim aranıza gerçi nisan başı ama biliyonuz bu bebelere pek belli olmuyordelikafadulden
erken gelirse darılmaca gücenmece yok anlaştıkmı bugün itibari ile 9 hafta 2 günlüküz
bütün kontrollerimiz tamam kalbimiz pıtpıt atıyor çok şükür ikili testimizi bekliyoruz
bayramdan sonra ayın 24 de zeynep kamil hastanesine gidiyorum çok memnunum istanbuldaki annelere tavsiye ederim.a.s
pek resmi bir yazı oldu galiba offff miğdem çok bulanıyorkafamçokkarıştı
[/I]
senin yüzün niye düştüü yaaaaaaaaaaaaakannehir
sana nooduuuu turşu istersen var bak verebilirimmyerimseniben
kırk yılın başında sorunsu bi gün geçiriozz hepiniz alttan bakıp yazmıyosunuzz ya
angelsky, acer28, akar, NAZ__24, sütlü gayfe, TARHAN+, yazgülüm, yosun_, yvonna, zeyra+
KOcamla kavga ediyorum...
selam kıslar
Merhaba güzel annelera.s.:
anammm niyekineee akannehir
çünkü beni kızdırdı... Ve ben sapıtmışım, artık kendimi dizginlemeliymişim :mafoldumben
hişşştttt napıyosunuzzzzzzzzzz
ben uykudan kalktım :dance:
canım yemek yiyordum ne olduğunu anlamadım neyi yazmadık:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?