Selam Kızlaaarrrrr,
ben yeni keşfettiş 2010 nisan annelerini :)
Sizin bebekleriniz ne kadar büyümüş. Benim bebişim ultrasona göre 4, doktora göre 5, son adet tarihime göre 6 haftalık :) ama sanırım doktorunki doğru. keseyi daha dün görebildik.
Siz maşallah kalp atışlarını bile duymuşsunuz.
Hayırlısı olsun, allah tüm isteyenlerin kucağını bebeklerle doldursun.
hmm anamm seninki zorlu çıktıı ben ölimm diyor haa
eğer kavga büyüksee sen beni de bebeği de hak etmiyosun dee
şaka bi yana özelden yazarsan da burdayımm canımm dinlerimm
yanee Şeniz
sağol canım hoşbuldum senin bebişinede maşallah hayırlısıyla gelsinler inş.hoşgeldin aramıza NAZ__24.MAŞALLAH BEBİŞİNE.
tabi yaaaa ev hanımları uyuyun çalışanlar ne yapacak ben masada uyukluyorumhişşştttt napıyosunuzzzzzzzzzz
ben uykudan kalktım :dance:
teşekkürler canım hep beraber izlicez inş birbirimizi ben eskilerindenim bu kulübünyenı gelen arkadaslarım hepınız hosgeldınız
ıhsallah hayırla saglıkla alırsınız yavrunuzu kucagınıza
canım sen hamile değilmisin sapıtman çok normal hepimiz öleyiz bence şu andaanammm niyekineee akannehir
çünkü beni kızdırdı... Ve ben sapıtmışım, artık kendimi dizginlemeliymişim :mafoldumben
aman canım ya bırak o illeti zehirleme minicik kuzunu onun suçu ne tiksindiysen daha başlamamerhaba hepsinizee en küçük benim bebişim sanırım.
bügün itibariyle bulantılarım hafif hafif başlamış bulunmakta.
normalde sigara içiyorum ama hamile olduğumu öğrendim öğreneli günde en fazla 3 tane içiyordum.ama bügün çok şükür ki içemedim öğürmekten.çok erken başladı ilk hamileliğimde 10. haftada başlamıştı.ve hamileliğim süresince 2 kez istifra etmiştim.bundan erken başladı haftaya bebişimi görmeye gideceğim.nasılda sabredicem.yaa kızlar fasülye turşusu kavurması yazmışınız ayy aşk olsun yaneeee.bir karedenizli olaraktan çok cnm çekti şimdi.annem çok uzak ist da.burdan nerden bulayım ben şimdi.
at çöpe gitsin bak içinde yeni bir fidan büyüyor onun vitamine ihtiyacı var yapma
benim eltimde içiyordu erken doğum yapdı hala oğlu hastalıklı bir çocuk hemen rahatsızlanıyor
bak benden sölemesi kendine hakim ol
Selam Kızlaaarrrrr,
ben yeni keşfettiş 2010 nisan annelerini :)
Sizin bebekleriniz ne kadar büyümüş. Benim bebişim ultrasona göre 4, doktora göre 5, son adet tarihime göre 6 haftalık :) ama sanırım doktorunki doğru. keseyi daha dün görebildik.
Siz maşallah kalp atışlarını bile duymuşsunuz.
Hayırlısı olsun, allah tüm isteyenlerin kucağını bebeklerle doldursun.
allah bağışlasın canım minik meleğini inş sende duyarsın en kısa zamanda.
HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI VE NORMAL DOĞUMLAR NASİB OLSUN İNŞ:Saruboceq:
sinirimi sisden çıkarıcammmmmmmm -tatlicadiarzu- :jeyyar:
yosuncuğum sen nasılsın canım görüşemedik uzun süredir ben kayınvalidemdeydim canım 4 gündür dün geldim canım benim
bende 13,5 aylık evliyimm
ona deki bunların hepsini bebiş duyuyor
ve hissediyor de birde hepsini anlatıcamm
doğunca dee hmm birde ölimm de kurtulimm
de işe yarıyorr yerimseniben
Ölimde kurtulayım denir mi hiç.Biraz sessizlik gelir özür diler zaten.BİZLERDE DE ALINGANLIK DİZBOYU KIZLAR HORMONLARDAN DOLAYI HANİ.
anaaammmm yetişinn senin ne dediiniiakannehir
kulaaann duyuyormuu güllerle donanacakmışmışş:bbo:
bence sen bunları yaptır sonra sen bana taktik verrvereliniortak
abartıyosun kuzu benceedee
erkekler bu kaaa incee deellerr lülülülülülüyok yere
kendini üzmee alışır dimi yaz gülü yerimseniben
hoşbulduk yosuncum nasılsın sende hosgeldın
evet şeker hamişim bende ama napim öle diyo kociş
angelcım yaaa erkekler ince oluyor benim koca neredeyse her ay, masamı güllerle donatmıyordu ama buket yolluyordu oda benim için donanma oluyo tabi biraz abarttım ama 2 aydır yapmıyo ondan da sıkıldım, ama önümüzdeki ay dooom günüm o günü bekle gibilerinden mesaj verio bana. offf neyse yazarsam uzucak daha ben çıkıyorum canlarım dua edin benim için kıyamet kopmasın evde. kocişime sarıcam çünkü, sinir etti beni... :sinifsinif: mucuk hepinizeeeeopuyorumnanaktan
oh ne guzel rahatsın ozaman bugun:)
evet şeker hamişim bende ama napim öle diyo kociş
angelcım yaaa erkekler ince oluyor benim koca neredeyse her ay, masamı güllerle donatmıyordu ama buket yolluyordu oda benim için donanma oluyo tabi biraz abarttım ama 2 aydır yapmıyo ondan da sıkıldım, ama önümüzdeki ay dooom günüm o günü bekle gibilerinden mesaj verio bana. offf neyse yazarsam uzucak daha ben çıkıyorum canlarım dua edin benim için kıyamet kopmasın evde. kocişime sarıcam çünkü, sinir etti beni... :sinifsinif: mucuk hepinizeeeeopuyorumnanaktan
kızlar görüşürüz ben kaçtım iftardan sonra görüşürüz hayırlı iftarlar canlarım byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?