2010 Nisan Anneleri

Kızlarr şimdi okumaya çalışşştımm çok güldm ben dee kaydirigubbakcemile3 Alıngan olmuşuzz yaa .. Hamilelik hormonundan bunlar a.s.Boşverin kocalara cevap vermeyiin ,onlar konuşur dururlarr hee hee diyip geçin ben 3,5 yıllık evlıyım . O kavgalar başlarda çok oluyor sonra yoluna giriyor zmanla.. ıyi akşamlar hepinizee ben de çıkıyorum birazdan işten.. Kendinize ii bakın ..

ooooo kızlar epey bi kaynatmışsınız ben fazla pc'ye giremiyorum eşimle kaynanam sürekli uyarıyorlar pc'ye fazla girme diye ama fırsat buldukça sizlere bakıyorum vallahi kızlar ben eminimki bizden çok eşlerimiz strese giriyorlardır e ne demişler kadın 1,koca dokuz doğurur diye bence doğru........... iftarada 1 saatten az kaldı tabi van için hadi herkese hayırlı iftarlar

canım allah bu sefer sana bağışlasın inş bebeğini
yani kaç haftalıksın şimdi anlamadım elleri oynuyordu dedin ya
merak ettim :sm_confused:

hepinize teşekkür ederim. 9+3 gün görünüyor ultrasonda. öyle tatlıydı ki elleri. 2 kolu net görünüyor hareketleri çok netti. Aslında 19 haziran sat ama geç döllenme olmuş. 29 haziranı sat kabul ettik. :CüvCüv:

nazlıcım ne guzelyaaa bende 9.haftada gıdıcem konrole oynuyor yanı oylemi

evet ya bende hiç beklemiyordum. çok şaşırdık. ilk kez karnımdan bakıldı daha önce vajinal ult. yapıyorduk hep. Adam karnıma koyar koymaz aleti ellerini gördük. Resmen hareket ediyorlardı. daha boyu 2,64 cm. annesi gibi kısa olacak herhalde:)

canım rabbim bizede yaşatsın o görüntüyü gerçi 2 hafta var randevuma ama olsun yeterki onun hareketlerini göreyim sonunda ben beklerim minik pirincimi bitanem ne güzel bir duygu yaa rabbim her anne olmak isteyen herkese yaşatır inşallah bu güzel duyguyu:Saruboceq::CüvCüv:

ay canım yaaa kımbılır ne tatlıdır mınıcık :)))
bende en son 7 haftalıkken gordum 9.1 mm di daha ne zaman cm e gecıyor acaba:)

nazcığım avatarında çok şeker olmuş yani:ecrin_bebek:

aminnnn canımmmmmm
okadar cok ıstıyomkı gobeğimin çıkmasını zemuszemus

Göbeğimin alt tarafında ilk önce sertleşme başlamıştı. Şimdi oranın baya şiştiğini hissediyorum. Hem şiş hem sert. kontrol edin sizde. ben hergün takip ediyorum. Birde bu hafta göğüslerde hassasiyet ve şişlik başladı. Hatta koltukaltlarıma doğru iki göğsümde de kist gibi bişi hissettim. Sanırım süt bezlerim gelişiyo:teytey::teytey:

selam kızlarrr...a.s.
ben komşu topicten geliyorum..mayıs anne adayıyımmm..arada sizleri de okuyorum bizden önde olduğunuz için neler yaşıyorsunuz, ne gibi gelişmeler var takip ediyorumm...
bir uğrayıp hepinize sağlıklı hamilelikler, tatlı bebişler diliyim dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…