2010 Nisan Anneleri

teşekkürler canım sanada hayırlı hamılelıkler insallah sende hayırlısıyla kucagına alırsın benım ilk kızımda mayıs annesıydım ben ınan harıka bı duygu mayıs annesı olmak nısan annesı nasıl bır duydudur bılmıyorum ogrenecemn ama mayız annesı olmak buyuk bır sans bencee tam zamanı bebışler ıcın senın ıcın canım

bende mayıs annesı olmayı cok ısterdım ama ALLAHIM BOYLE UYGUN GORDU HAYIRLISI
MAYIS DOGUM GUNUM
NıŞAN AYIM
VE DÜĞÜN AYIM
HEPSI MAYIS

sağolun kızlarr...
bugün ilk muayenemi oldum..miniminnacık...Allah'ım ne büyük bir mucizeeeeekaydirigubbakcemile3

bende mayıs annesı olmayı cok ısterdım ama allahım boyle uygun gordu hayırlısı
mayıs dogum gunum
nişan ayım
ve düğün ayım
hepsı mayıs

kesinlikle allahın dedıgınden otesı olmaz ve boyle uygun gormuş tabıkı canım ayrıca bı yonden suanda bıle dusundugunde ıyı nisan mayıstan once gelıyooo :))

kesinlikle allahın dedıgınden otesı olmaz ve boyle uygun gormuş tabıkı canım ayrıca bı yonden suanda bıle dusundugunde ıyı nisan mayıstan once gelıyooo :))
bence deeee :)))) bizden önce bebişlerinize kavuşucaksınızzzzz

Aynen benimde canım yaa içim bişiy almıyor zorla yemeğe çalışıyorum.. Biran önce biter umarım...
kimse yokmu yaaa bebişimin kalp atışlarını duydum bunu sizinle paylaşmak istedim bu heycanı bırlıkte yaşamak ıstedım sizde bişey demiyonuz vallahi aşkolsunakannehir
Hayırlı olsun canım... Darısı benim başıma inşeallah...
anacımmm ben kıbrısta deilimmm sinoptayımm
kıllığına koydumm onu oraya :roflol: :roflol:
Sinoplumusun aslen? Ben sinopluyum:)
çok acıktım kıslar
benım ıstahım acılmaya basladı yandım valla ben:)))
Ne güzel benimde karnım acıksa ve midem hiç bulanmasa:Saruboceq:
Selam canım teşekkürler.. Sanada sağlıklı hamilelikler dilerim... Ve çok tatlı bi bebiş...
1 nisan eşimin dogum gunu
13 nısanda nıkah gunumuz :)))
nısandada var ıkı kutlama.))

Ne güzel işte eşin hiç bu kadar kıymatli bir doğumgünü hediyesi almayacaktır ömrü boyunca...

7+6 dan sonra 8 e gırıyon canım ne guzel işte bebeğin guzel gelısıyor demekki masallah

neleyim canım hafta hafta gebelık yorumlarını okurkende 7+4 olunca 8. haftayı okuyo oluyosun bende oyle bıseydır dıye dusundum.ama dedıgın gıbıse tabi ki güzell maşallah minişime maşallah

evet canım bu sene cok guzel olucak ALLAHIN IZNIYLE
allahıma bınlerce kez sukurler olsun darısı tum ısteyenlere ıhsallah

bencede kesinliklee benım kızımın dogum tarıhıde anneler gunun oldugu haftaya gelıyo o da bana allahımın hedıyesı işte anneler gunune anne olmak cok güzel bir duygu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…