ay canım yaaa kımbılır ne tatlıdır mınıcık :)))
bende en son 7 haftalıkken gordum 9.1 mm di daha ne zaman cm e gecıyor acaba:)
BENIM BUGUN 7+4 AMA ULTARSONDA 8 HAFTA CIKTI 16 MM CANIM:dance:
selam kızlarrr...a.s.
ben komşu topicten geliyorum..mayıs anne adayıyımmm..arada sizleri de okuyorum bizden önde olduğunuz için neler yaşıyorsunuz, ne gibi gelişmeler var takip ediyorumm...
bir uğrayıp hepinize sağlıklı hamilelikler, tatlı bebişler diliyim dedimmmm
masallah canımmmmm :lepi:cetvelı degıssene ozaman
bende mayıs annesı olmayı cok ısterdım ama allahım boyle uygun gordu hayırlısı
mayıs dogum gunum
nişan ayım
ve düğün ayım
hepsı mayıs
bence deeee :)))) bizden önce bebişlerinize kavuşucaksınızzzzzkesinlikle allahın dedıgınden otesı olmaz ve boyle uygun gormuş tabıkı canım ayrıca bı yonden suanda bıle dusundugunde ıyı nisan mayıstan once gelıyooo :))
Aynen benimde canım yaa içim bişiy almıyor zorla yemeğe çalışıyorum.. Biran önce biter umarım...günaydın. kızlar benimde bugün 8+3 dünden beri sürekli çıkarıyorum. içim dışıma çıktı artık. bir süredir midem bulanıyodu arada sırada çıkartıyodum ama dünden beri çok kötüyüm.:sinifsinif:
Hayırlı olsun canım... Darısı benim başıma inşeallah...kimse yokmu yaaa bebişimin kalp atışlarını duydum bunu sizinle paylaşmak istedim bu heycanı bırlıkte yaşamak ıstedım sizde bişey demiyonuz vallahi aşkolsunakannehir
Sinoplumusun aslen? Ben sinopluyum:)anacımmm ben kıbrısta deilimmm sinoptayımm
kıllığına koydumm onu oraya :roflol: :roflol:
Ne güzel benimde karnım acıksa ve midem hiç bulanmasa:Saruboceq:çok acıktım kıslar
benım ıstahım acılmaya basladı yandım valla ben:)))
Selam canım teşekkürler.. Sanada sağlıklı hamilelikler dilerim... Ve çok tatlı bi bebiş...selam kızlarrr...a.s.
ben komşu topicten geliyorum..mayıs anne adayıyımmm..arada sizleri de okuyorum bizden önde olduğunuz için neler yaşıyorsunuz, ne gibi gelişmeler var takip ediyorumm...
bir uğrayıp hepinize sağlıklı hamilelikler, tatlı bebişler diliyim dedimmmm
1 nisan eşimin dogum gunu
13 nısanda nıkah gunumuz :)))
nısandada var ıkı kutlama.))
7+6 dan sonra 8 e gırıyon canım ne guzel işte bebeğin guzel gelısıyor demekki masallah
neleyim canım hafta hafta gebelık yorumlarını okurkende 7+4 olunca 8. haftayı okuyo oluyosun bende oyle bıseydır dıye dusundum.ama dedıgın gıbıse tabi ki güzell maşallah minişime maşallah
Aynen benimde canım yaa içim bişiy almıyor zorla yemeğe çalışıyorum.. Biran önce biter umarım...
Hayırlı olsun canım... Darısı benim başıma inşeallah...
Sinoplumusun aslen? Ben sinopluyum:)
Ne güzel benimde karnım acıksa ve midem hiç bulanmasa:Saruboceq:
Selam canım teşekkürler.. Sanada sağlıklı hamilelikler dilerim... Ve çok tatlı bi bebiş...
Ne güzel işte eşin hiç bu kadar kıymatli bir doğumgünü hediyesi almayacaktır ömrü boyunca...
Aynen benimde canım yaa içim bişiy almıyor zorla yemeğe çalışıyorum.. Biran önce biter umarım...
Hayırlı olsun canım... Darısı benim başıma inşeallah..
darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?