2010 Nisan Anneleri

kimse yokmu kızlar nerdesiniz yedinizmi yemeklerinizi şimdi sırada süt zamanı

slm kızlar benim doğumum ya nisan sonu ya mayıs başı tam olarak bilemiyorum çünkü yumurtam bu ay geç gelişmişti ama dr.büyük ihtimal nisan dedi eylülün 7 sinde kalp atışını duymaya gidicez 7 hafta 5 günlük olucak duyulurmu sizce

Bence cok rahatlikla duyarsin Allah in izni ile canim allah hayirli hamilelik saglikli dogum nasip etsin canim

iyiyiz canım sen nasılsın sütümüzü içiyoz yatmadan:ecrin_bebek:

kızlar herkes uyumayamı kaçtı bi benim sanırım ayakta olanmafoldumben

Günaydın kızlarrr,,, nasılsınız bugün? İlk ben gelmişim sanırım. Ben çıktıktan sonra bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

akşam kocamı haşladım, sonra susup oturdum oda geldi sarıldı özür diledi vs. barış imzaladık Şeniz

Bugün öğlen kontrole gideceğim, bakalım minik yavrumun kalp atışını bende siz şanslı anneler gibi görebilecekmiyim. Eşim kamerada getircek ultrason görüntüsünü doktor izin verirse ve Allah'tan bir aksilik çıkmazsa çekmeyi düşünüyoruz. Bir an önce öğlen olsun istiyorumm

hadi uyanın kızlarrrrr :sm_cool:

merhaba arkadaşlar bende inş allah kısmet ederse nisanda alıcam bebişii kucağıma allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…