2010 Nisan Anneleri

ben kaçar hanımlar karakoldan çağırdılar gitmem lazım.hoşçakalın.vakit bulursam evden girerin nete inşallah.

tuğbacım.. hacercim.. biz iyiyiz kızlarr buna şükürr.. hamile bi kadın ne kadar iyi olabiliyosa işte :))) sizi sormalı canlar?
şimdi bu msj banaysa az önceki bana diildi üstüme alınmışım iyice şaşkın oldum ayolkaydirigubbakcemile3

canım gavisconu dene mutlaka iyi geliyo başlarda. ben 1-2 ay onla götürmüştüm elimde şurup şişesiyle geziyodumkaydirigubbakcemile3 saol bitanem tabiki sizler varsınız kayınvalidem var. çok şükür herkes nazımı çekiyo ama işte içleniverdim bi anda ohaoldumsmile

maşallah bende öle takılıyorum mutfaktada bulaşık beni bekliyor makinaya yerleşecek ama canım hiç istemiyor şimdi biri gelse bu kız ne pasaklı diyecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canım görüşemedik ne zamandır nasılsıın bebişin nasıl? çok haklısın canım elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz biz.doğuma yanında olcak kimse yokmu canım?bilmiyorumkismile
ii ne olsun evimi temizledim herşey hazır çantamıda hazırladım sadece doğurmak kaldı geriye oğlumu bekliyorum anlayacağın 15 martta doktora gidecem bakalım artık gün veriri dönmemişse bebek sezeryan olcakmış ama sanki dönmüş gibi çünkü mide yanması çok fazla var
tuğbacım.. hacercim.. biz iyiyiz kızlarr buna şükürr.. hamile bi kadın ne kadar iyi olabiliyosa işte :))) sizi sormalı canlar?
bende ii ne olsun tembel oldum

ii olurdu inanki biri yanımda olsa şu an ne güzel olurdu

tuğbacım.. canımcıım ben ortaya yazdıydım :)) artık kim üstüne alınırsa :))) inşallah canımm.. yağlansın ballasın.. kaymaklansın ohh mislerrr gibi sağlıkla gelsin utku'm annesinin kollarına ayy ağlıycim.. ağlamak üzereyim ve ağlıyorum :))) kız ne sulugöz oldum yaa.. kafayı yicem.. ağlıyorum herşeye bi de neden bu kadar çok ağlıyorum deyip sinir oluyorum bi de ona ağlıyorum :)) hehe akşam bende kocişin uykusunu kaçırdım yatakta mıkırdanırken.. o da adam yorgun tabi.. sinir oldu tabi sen uyudun bütün gün ohh fln söylen söylene gitti sigara içmeye :)) gerisi yok bende.. uyumuşum sanırım o gelene kadar :))) sabahtaaccık surat astı gibi :)) hehehe akşama gelince göynünü almam lazım :)

sedakt.. canımcıım tekrardan slmlar ve hoşgeldin.. bi de kızın varmış mini mini :) ama olsun canım Rabbim verir kolayını.. o öyle takdir etmiş ki bebişin de size katılıcak... en iyisi bacımm.. bende diyom valla keşke hemen yapaydım gözüm açılmadan.. o cahillikte büyüyeydi bu yavrum da.. benimde 7 yaşında kızım var da :) şimdi her gece rüyalarımda doğum.. ameliyat.. bayılmadan kesilmeler.. ayılmalar :))) Rabbim kolaylık versin... büyür giderler ikisi bir arada...

kızlar ben gideyim biraz gizem sultanı uyutayım :)) ayyy sanki doğmuş gibi geldi bir an gözümün önüne hepinizi öpüyoruz ben alıştım tembelliğe iyicene aman bu son ayımıda böyle geçireyim zaten sabahları arka binadaki dengesiz insanlar yüzünden ne eşim ne ben uyuyamıyoruz sabah sabah bişeyler çakıp duruyolar kafamda çakılıyo resmen ben pijamaları erken giydim yine görüşrüz hepinizi öptük kocamnopuyorumnanaktan

tuğbacım kaydirigubbakcemile3 ayy hacercim de o msj a yorum yazmış kaydirigubbakcemile3 açıkılıyorum kızlarr.. ilk defa isim belirtmeden msj yazdım direkt olarak.. onu da üstüne alınan alınana :)) hehehe.. sineme yazmıştım onu :)) hamarat hatun neler yaptın deyince :))) anneee ye yani :))) ama olsun kızlarr.. genel bi mesajdı zaten :)) sorun yok :)

Son düzenleme:
kızlarr biz de çıkalım accık uzanalım.. oyy utku bey kafasını ittiriyo yine.. kasığıma batıyo çok oturunca ya..

çook öptük hepinizi.. geliriz yine inş...

selamlaaaarrrr. geömişi okumayı yemedi gözüm. biri özet geçsin yav. nedir son durum?

offf acayip yoruldum yattığım yerden gecmişi okudum....
canımın cektiği yemekleri yaptık babanemle ama öldüm kasıldım resmen ayakta duramıyrum ....
biraz yatayım ben yemek pişene kadar sonra eşime göturcem çünkü....

kızzz nerdesin sennn? millet seni arıyo yana yakıla? daha bugün nazlı andı sordu valla... bişey mi oldu diye? ayşegüle diye :) nasılsın bacım? nerelerdesin? sen bi özet geç bize önce :)

sedakt.. canımcıım tekrardan slmlar ve hoşgeldin.. bi de kızın varmış mini mini :) ama olsun canım Rabbim verir kolayını.. o öyle takdir etmiş ki bebişin de size katılıcak... en iyisi bacımm.. bende diyom valla keşke hemen yapaydım gözüm açılmadan.. o cahillikte büyüyeydi bu yavrum da.. benimde 7 yaşında kızım var da :) şimdi her gece rüyalarımda doğum.. ameliyat.. bayılmadan kesilmeler.. ayılmalar :))) Rabbim kolaylık versin... büyür giderler ikisi bir arada...[/QUOTE]

slm cnm hoşbuldum
evet cnm kızım var bide oğlumda olucak kısmetse
doğum korkusu bende de var canım hemde ne var zor bi doğum yaptım benşimdi aklıma geldikçe korkular basıyo ama epidural istiyom bakalım.
seninde kızın kocaman olmuş maşallah aman kıskançlık olmasında

bu arada farkındayım halaa burdayım... wc ye gittim geldim yaaccık daha oturabilirim diye düşündüm :)) yemeğe de erken daha :)

sedakt.. ah canımm.. inşallah kıskançlık olmaz.. hep ona dua ediyoruzz.. sürekli eli göbeğimde.. öpüp kokluyo.. bu gün sabah sabah utandırdı beni bi de yaa... servise binerken indi geri kardeşimi öpmedim diye.. geldi yanıma göbüşümü öptü gitti ... ayy şöförde güldü :) :kedi: çook utandım valla.. adamın yüzüne nası bakıciim bi daha :) senin en büyük avantajın da kıskançlık olmıcak.. beraber kardeş olmanın alışkanlığı içinde büyücekleri için alışıcaklar birbirlerine.. ama işte yakın yaşlarda da anlaşmazlık kavga olabiliyo.. inşallah sizde olmaz.. eltimin 1,5 yaş var araları kızıyla oğlu hiç geçinemezler... inş. sizde olmaz hayatım..

aman hepimiz zamanında sağlıkla hayırlısıyla doğuralım da ağrılar acılar geçicek nasılsa... benim kızım da sezeryana doğmuştu.. oğlumda öyleolucak inş.. nisan 1-2 gibi alıcaklar hayırlısıyla...

tuğba.. neden güldün ki bacım :))) aman beni görme sen .. sabahtan beri koca evde gülüp duruyom tek başıma.. ben güldükçe muhabbet kuşumuz da çıldırıyo öterken :))) delirdi bu hatun diyodur :))

aa muhabbet kuşu dedim de akşam bi de ona gülerken öldüm... eşim diyo ki.. "babacım ben geldim" :)) 2 dk. sonrada "hadi maviş refiye ablana git" :)) heheheh adam baba ama ben abla ne alakaysa... anneliği hakedicek performansı göremedi bende heralde.. :)))

Kızlar benim işte son günüm.iyi ki erken izin aldım cünküm bugün de öldüm bittim,buralarda dogurcam valla...yeni bitti işim başım şişti..artık evime gidip dinlencem,ohh yaa,inş bebişler zamanında saglıkla gelir problemsiz,

burda cok güzel vakit gecirdim,herkesi tanıyom sanki...arada girmeye calışcam,öpüldünüz...Şeniz

kızlaaaaar erken doğumdan korkmayın çalışın çalışın, itin kaldırın hatta göbek atın. aha valla ben şu 4 günde doğurmadım kimse doğurmaz valla. efendim ailem mardinden geldiydi ya, bende evlere şenlik temizlik hastası bi üvey anne var. pazar doğum günüm diye bize geldiler. kadın kalp krizi geçiriyordu. ogün bütün mutfak dolaplarını boşalttı ve 2 gün içinde hepsinin bulaşık makinasında ÇAMAŞIR SUYUYLS YIKANMASItalimatını verdi gitt. salı geldi. mutfak dolapları silindi yerleşti. bu sefer bütün perdeler indirildi ve 2 gün içinde yıkanıp ütülenmesi talımatı verildi. dün temizliğe kadın çağrıldı bu sefer herifim tarafından duvarların sildirilmesi aksi takdirde hır çıkartılacağı bilgisi vreildi. neyse dün temizlikçi duvarları ve camları silerken evin kaln temizliği üvey anneme kaldı. eee o da tek abşına itip çekemediği, kaldırıp indiremediği için koca vitrinleri konsollar masalar kanepeler 2 miz tafarından yer deişti. arada canı sıkılan engeeli kardeşimle karşılıklı göbek falan atıldı. ve benim akıllı oğlum hala azimle anasının karnıda hiiiçççç rahatsızlık vermeden oynuyooo. ayrıca bugün itibariyle eşimin çoraplarını g.ymeye başladım ve boxerlarınada göz koymuş bulunmkatayım. burada bi arkadaşım yeşil dev hulka benzediğini yazmış yeşil dev hulk beni görse ayaklarım ellerim ne zarifmiş diye sevincinden oturup ağlar. sağ elim kapanmıyo. ayaklarım ise yürümeye yaramıyo. sürüye sürüye dolaşıyom evde...

ronesans.. canımm geçmiş olsun diyim bacım.. gözün aydın iznin için.. ama bize de uğra net bulduğunda tamam mı? sağlıkla sorunsuz doğum hepimiz i,çin inş...

kızlarr ben ciddeen acil kaçmalıyım :) akşama misafirim varr.. salıdan bi aradılar daha ses çıkmadıydı.. şimdi annemden aldığım duyumlaragöre çıkıyolarmış yemeğe girişiyim.. bu saatte çıkıp gelipte aç oturcak değiller ya.. amcamın kızlşarı ve oğulları.. 22-20-19-7-4 yaşlarında

neyse bana kolay gelsin.. size iyi günlerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…