şimdi bu msj banaysa az önceki bana diildi üstüme alınmışım iyice şaşkın oldum ayolkaydirigubbakcemile3tuğbacım.. hacercim.. biz iyiyiz kızlarr buna şükürr.. hamile bi kadın ne kadar iyi olabiliyosa işte :))) sizi sormalı canlar?
canım gavisconu dene mutlaka iyi geliyo başlarda. ben 1-2 ay onla götürmüştüm elimde şurup şişesiyle geziyodumkaydirigubbakcemile3 saol bitanem tabiki sizler varsınız kayınvalidem var. çok şükür herkes nazımı çekiyo ama işte içleniverdim bi anda ohaoldumsmiletuğbişim kan ilacımı aldım az önce şimdi 1 saat falan sütlü şeyler yiyemiyorum ama eşime derim olmazsa gaviscon aldırayım duymuştum canım bu aralar çok sık yanmam var çünkü canım ayyy içmeseydim keşke bu arada canım kıyamam sana annen herzamn senin yanında olmak ister ama benim annemde uzak olsa öyle haa demeyle gelemezdi canım sanırım çünkü zor canım uzak olunca gelinip gidilmesi hem sen yanlız değilsin canım benim biz ne güne duruyoruz canımcım benim dünde ben çok ağladım doğum videosu izledim bebişin annsine getirilişi falan beni kendimden aldı gitti yarım saat ağladım nerdeyse çok sulu gözlü oldum son zamnda duygusallaştım iyicene
hacerciğim canım biz ne güne durıuyoruz canım hiçte yenlız değilsiniz keşke yakın olsaydıkda bu sohbetlerimizi yüzyüze yapsaydık keşke canım benim herzamn yanındayım olumunekankayizsmile
maşallah bende öle takılıyorum mutfaktada bulaşık beni bekliyor makinaya yerleşecek ama canım hiç istemiyor şimdi biri gelse bu kız ne pasaklı diyecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kız bugün tembel teneke takılıyorum valla :))) elimde çekirdek tabağı.. oğluşumu accık daha yağlandırma derdindeyim.. bilg. başında ayaklarımı karşıdaki sandalyeye uzattım ohhh.. bugün hiçbişey yapasım gelmiyo nedense.. kendime tatil ettim bugünü :))) sen nasılsın canımcımmm ?
ii ne olsun evimi temizledim herşey hazır çantamıda hazırladım sadece doğurmak kaldı geriye oğlumu bekliyorum anlayacağın 15 martta doktora gidecem bakalım artık gün veriri dönmemişse bebek sezeryan olcakmış ama sanki dönmüş gibi çünkü mide yanması çok fazla varhoşbulduk canım görüşemedik ne zamandır nasılsıın bebişin nasıl? çok haklısın canım elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz biz.doğuma yanında olcak kimse yokmu canım?bilmiyorumkismile
bende ii ne olsun tembel oldumtuğbacım.. hacercim.. biz iyiyiz kızlarr buna şükürr.. hamile bi kadın ne kadar iyi olabiliyosa işte :))) sizi sormalı canlar?
tuğbişim kan ilacımı aldım az önce şimdi 1 saat falan sütlü şeyler yiyemiyorum ama eşime derim olmazsa gaviscon aldırayım duymuştum canım bu aralar çok sık yanmam var çünkü canım ayyy içmeseydim keşke bu arada canım kıyamam sana annen herzamn senin yanında olmak ister ama benim annemde uzak olsa öyle haa demeyle gelemezdi canım sanırım çünkü zor canım uzak olunca gelinip gidilmesi hem sen yanlız değilsin canım benim biz ne güne duruyoruz canımcım benim dünde ben çok ağladım doğum videosu izledim bebişin annsine getirilişi falan beni kendimden aldı gitti yarım saat ağladım nerdeyse çok sulu gözlü oldum son zamnda duygusallaştım iyicene
hacerciğim canım biz ne güne durıuyoruz canım hiçte yenlız değilsiniz keşke yakın olsaydıkda bu sohbetlerimizi yüzyüze yapsaydık keşke canım benim herzamn yanındayım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?