merhaba kızlar..
dışardaydım şimdi geldim eve..
geçmişe şöyle bi baktım..gülsemincim çok geçmiş olsun tatlım. ufak bi doktor ihmali yaşamışsın ama sıkma canını. bebişin korkutmasın seni bi daha, sağlıkla al kucağına inşallah..
ah kızlar.. bi de annelerden bahsetmişsiniz...
"tüm erkek anneleri böyledir" diye genelleme yapmak istemiyorum ama ne hikmetse erkek anneleri daha mesafeli oluyorlar bu tip şeylere... kadınların kız evlatlarına daha düşkün olduğundan mı, gelinlerle anlaşamadıklarından mı, sevmediklerinden mi neden çözemiyorum.
iyi kadındır benim kayınvalidem. büyük bir tartışmamız, küslüğümüz olmadı bugüne dek..ama hamilelikte çok kırıldığım noktalar oldu...bebekle pek ilgileri yok. hiçbir alışverişimize, hiçbir heyecanımıza katılmadılar.."ne ihtiyacınız var, bir şeyin ucundan da biz tutalım" demediler..halbuki iki tarafın da ilk torunu, ne bileyim, ben farklı olur sanıyordum...
aynen canım bende hatta eşim bile diyorki annemde hiç heyecan yok.çok garipsiyorum ya teee annemi çağırdı 70 yaşında kadın 500 km yoldan geldi düşünün siz gerisini kendisi dibimde dipçik gibi ama hiç umurunda değil.o bana elini uzatsa ben ona neler yaparım ama bir mesafe bir suratlar laf sokmalar falan.tamam canım sarma dolma ister eşim arar derki canı şunu istedi yapar ona bişey diyemem hakkınıda yemem ama şöyle beraber çarşılara çıksak ne bilim alışveriş yapsak istedim hep.çünkü ilk çocuğum korku bir yandan acemilik bir yandan.onunda ilk torunu ama sanki kendisi 4. çocuğunu doğuracak.beşiği bile arkadaşından istemeyi düşündüde eşim kızdı anne dedi ilk torunun ben senden bekliyorum oda benden olsun diye biz ilk çocuğumuza elin eskisinimi alıcaz onumu layık gördün diye.inanın içimizde hiç kötülük yok ama sanırım erkek anneleri oğullarını fazla sahiplenip kaybetme korkusunu fazlaca yaşıyorlar.
valla kaynana görümce deyince erken doğurcam diye bahsetmek bile istemiyorum hiçbirinden :) benimkiler yeterince uzak ama telefonla herşeye yetiyorlar yani iyi geçinmek mesafeyle de alakalı değil sanırım 8 ay oldu hamileyim görümcem zillisi anca aklına geldi dün akşam aradı doğurdunmu diyo bana salak hey allahım ya kaynana kayınpeder dersen daha hayırlı olsun demediki doğumu sorsun geçtim eksiği falan bende diyorum bana uzak olsunlarda ne halt ederlerse etsinler ama eminim doğum yapınca gelicekler ve haftalarca kalıcaklar bende kovmayı planlıyorum lohusalık depresyonuna vererek kendimi :) çünkü artık çok sıkıldım onlardn her telefonlarından sonra bizim kavgalarımızdan
valla kaynana görümce deyince erken doğurcam diye bahsetmek bile istemiyorum hiçbirinden :) benimkiler yeterince uzak ama telefonla herşeye yetiyorlar yani iyi geçinmek mesafeyle de alakalı değil sanırım 8 ay oldu hamileyim görümcem zillisi anca aklına geldi dün akşam aradı doğurdunmu diyo bana salak hey allahım ya kaynana kayınpeder dersen daha hayırlı olsun demediki doğumu sorsun geçtim eksiği falan bende diyorum bana uzak olsunlarda ne halt ederlerse etsinler ama eminim doğum yapınca gelicekler ve haftalarca kalıcaklar bende kovmayı planlıyorum lohusalık depresyonuna vererek kendimi :) çünkü artık çok sıkıldım onlardn her telefonlarından sonra bizim kavgalarımızdan
zeynocuğum,avukatcığım,ymerciğim,nazlıcığım hoşgeldiniz sizlerede hayırlı cumalar kızlar zeynocuğum canım benim boşver sen yaptıun yapılcak kalmadı sonuçta canım ben aslında hiç karışılmasın isterim yaptığım kadarıyla yeter isterim ama sağolsunlar görümcem falan baya bişeyler aldı kızıma şimdi hakkını yiyemem halada soruyo telefonda dün yine ihtiyacın varsa alalım yollayalım diyolar ama onlarında başka tabi eksi tarafları varsa illa bişeyi şöyle olsun diyolar zorluyolar bir o yönleri biraz aksi ama artık onuda yapamıyolar beni tanıdıktan sonrakaydirigubbakcemile3
aannemi bir yolcu edeyim geliyorum kadın mutfakta yemeklere bakıyo ben burda pcdeyim ayyy yaa bana kızıyo şu makinanın önünde fazla durma diyo bebk kötü etkilenir diyo
aynen canım bende hatta eşim bile diyorki annemde hiç heyecan yok.çok garipsiyorum ya teee annemi çağırdı 70 yaşında kadın 500 km yoldan geldi düşünün siz gerisini kendisi dibimde dipçik gibi ama hiç umurunda değil.o bana elini uzatsa ben ona neler yaparım ama bir mesafe bir suratlar laf sokmalar falan.tamam canım sarma dolma ister eşim arar derki canı şunu istedi yapar ona bişey diyemem hakkınıda yemem ama şöyle beraber çarşılara çıksak ne bilim alışveriş yapsak istedim hep.çünkü ilk çocuğum korku bir yandan acemilik bir yandan.onunda ilk torunu ama sanki kendisi 4. çocuğunu doğuracak.beşiği bile arkadaşından istemeyi düşündüde eşim kızdı anne dedi ilk torunun ben senden bekliyorum oda benden olsun diye biz ilk çocuğumuza elin eskisinimi alıcaz onumu layık gördün diye.inanın içimizde hiç kötülük yok ama sanırım erkek anneleri oğullarını fazla sahiplenip kaybetme korkusunu fazlaca yaşıyorlar.
hoşgeldin canım.inşallah herşey gönlünce olur.kızlar ben eni üyeyim merhabaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım.seni hatırlıyorum.sen bir yaşında bebeği olup tekrar bebiş bekleyen CESUR YÜREK değilmisin?maşallah sana.rabbim yardımcın olsun.belkide en iyisini sen yapıyorsun.bir arada büyür giderler.geçmişi okumaya vakit bulunca okuyoruz çoğumuz.kusura bakma bu arada.saat 17.20 de bi slm yazdım bukadar giren olmuşta bi cevap veren çıkmamış kızlar hiç misafir perver değilsiniz.
canım çok geçmiş olsun.aman bundan sonra bari dikkat et.günaydin arkadaslar nasilsiniz
bende kalp SIKISMASI oluyordu dün kadin doktoruma gittim sevk kagidi verdi hastaneye yatmam icin
dün aksam hastanenin yolunu tuttuk dogum icin hazirladigim cantamla beraber
bir sürü kontrollerden gectim ama ilk önce bebegin kontrollerini yaptilar ,masallah yavrucuguma tam 2.300 olmus :asigim: 33.haftamizda
kan falan aldilar kollarim delik desik oldu kan gelmedi sonuclari bekledik derken saat 21.00 oldu
ben zaten bende anemiyle demir eksikligi oldugunu biliyordum ama sevgili salak kadin doktorum kan almaya aylardir tenezzül etmedigi icin asiri derecede demire ihtiyacim varmis son zamanlardada o yuzden SIKISMA oluyormus :mymeka:
pazartesi günü doktorumu degistiriyorum kontrollerde 2 haftaada 1e düsücek ,ve spiralle hamile kalan arkadasimin kalma sebebi bu benim mal doktorun yuzundemis pis TÜRK DÜSMANI NE OLCAK :mymeka:
kollarimi SIKTIKLARI icin cok feci agri var birsey tutamiyorum ,gecmise bir bakayim
güle güle canım.iyi yolculuklar.biraz sonra da memlekete gidiyoruz.2 gün yokum.annemlerde net var girmiyorum orda da.başına oturmak istemiyorum.annemle vakit geçirmek varken.herkese iyi haftasonları diliyorum.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın hamişler...
hoşbulduk canım.zeynocuğum,avukatcığım,ymerciğim,nazlıcığım hoşgeldiniz sizlerede hayırlı cumalar kızlar zeynocuğum canım benim boşver sen yaptıun yapılcak kalmadı sonuçta canım ben aslında hiç karışılmasın isterim yaptığım kadarıyla yeter isterim ama sağolsunlar görümcem falan baya bişeyler aldı kızıma şimdi hakkını yiyemem halada soruyo telefonda dün yine ihtiyacın varsa alalım yollayalım diyolar ama onlarında başka tabi eksi tarafları varsa illa bişeyi şöyle olsun diyolar zorluyolar bir o yönleri biraz aksi ama artık onuda yapamıyolar beni tanıdıktan sonrakaydirigubbakcemile3
aannemi bir yolcu edeyim geliyorum kadın mutfakta yemeklere bakıyo ben burda pcdeyim ayyy yaa bana kızıyo şu makinanın önünde fazla durma diyo bebk kötü etkilenir diyo
sağolasın canım.amin cümlemiz inşallahayy unutuyodum yaa.. geçmişte gördüm ama alıntı yapmayı unutmuştum syfa geçince aklıma gelmişti ..kusuruma bakma nolur.. avukatçıım.. maşallah bebişinee.. inş. istediğin zamanda doğar yavrunn.. sağlıkla...
merhabalar kızlarr ben geldimmm nasılsınız
bi geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan
dünürcüümm.. canımm.. vallahi bak ister inan ister inanma.. şu cuma mübaber günde diyom :))) 2 dür sana yazıyom bi msj pat bilg. kiltleniyo.. birinde de net düştü geldi.. ayy çekemiyo kız bu teknoloji bizi yaa...
msj ımı aynen tekrarlıyorum.. inş. bu kez olucak :)))
dünürcüümm.. güzelim.. nasılsın canım? dila gelinim nasıll? tepikliyo mu seni? dün çok yormadın demi kendini canım benim?
hııı bi de... bak sen aklını bulandırmaa... benim bi tanecik oğluma alıcam kızını.. o pis kaka kaynanalar gibi olmıcamm :))) ççoook sevicemm.. çok ilgilenicemm onunlaaa :)))
msj.ımı senin bana dediğin bir sözle noktalamak istiyorum :))) tribik hatunum benim :))))
hoşbulduk tatlımmm gizemim nasıl?hoşgeldin tuğbiş opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımcım kaynanalardan mı bahsediyosunuz?hoşgeldin tugbacım
zeynoccum haklısın valla çok fazla vıcık vıcık bi ilişkidense bana karşı soguk ve uzak olsun böle insanlar dediğin gibi kimseye güvenerek çocuk yapmadık
hoşbulduk nazlıcım ben geçen hafta nst ye girdim sadece ondan 2 hafta öncede muayene olmuştum önümüzdeki hafta muayeneye gidecem tatlım. bende fazla haber yok o yüzdenn:)))hoşgeldin tuğba nasılsın??? sen dr a gitmedin mi daha gün belli mi? ben mi kaçırdım??
hoş geldin tarhancım.hadi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?