2010 Nisan Anneleri

ah arkadaşım bana cevap yazmış ama ben burda olup yazamayınca herkesler cevap yazmış birtek konunun muhatabı ben hariç kaydirigubbakcemile3 canım ben de sen bana cevabı yazmadan önce aldım çekirdeği önüme ne olacaksa olsun dedim ve yemeye başladım ama tabi utandım ve kısa sürede son verdim. tam sana aferin diyecektim ki çıkarken yazdığın misafir ve yemek korelasyonunu gördüm e refişimi de anca bu paklar var mı öyle yan gelip yatma dedim kaydirigubbakcemile kolay gelsin bitanem ama sakın yorma kendini fazlaca olur mu. utkumuzu da yorma annesi. opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederizverdiğin bilgiler için bu arada ayıptır sorması yaşın kaçtı ilk doğumda? çünkü erken yaşlarda yapılan doğumlar biraz daha zor oluyomuş çatı yeteri kadar gelişmemiş olduğu için. bence 2.si senin için epidural olmasa da çok kolay olacaktır çünkü artık kemiklerin açıldı bi kere. aklıma geldikçe sorularımı sorarım canım sağol.

selamlaaaarrrr. geömişi okumayı yemedi gözüm. biri özet geçsin yav. nedir son durum?

şekerim nerelerdesin ya merak ettik seni daha bugün andık hatta. ama sana helal olsun yani bugün doğurmadım diye sevinme öyle hemen bir günde çıkmayabilir kokusu :) allah korusun şaka bir yana hakkaten artık öyle itip kakma çekme kaldırma işlerini sen yapma bi zahmet. akıl verecek olan da gelsin kendisi yapsın.

ahhhhhhh çok iyiymiş ya sen abla o da baba ha. senin annelik sıfatından 7 yıldır emin olmuştur heralde refişim ama ağız alışkanlığımı yoksa sana iltifat mı acaba bi de iyi yanından bak.

Kızlar emzirme sütyeni aldınmız mı?
aldıysanız ne marka?

mrb bircem, emzirme sütyeni aldım ama markasını hatırlamıyorum tatlım ya

bugun hayatımda hiç ayakta kalmadığım kadar uzun ayakta kaldım ve şuan sağ yanımda karnımda kramp var beni yürütmüyor....
demeki son aylarımızda normal insan modunda iş yapmaya kalkışmıycakmışız......

e yani özgecim hergün şurda kaç kişiye kendinizi yormayın diyoruz aşkolsun sana. illa erkenden doğurtturacan kendini. ayaklarını uzat sırtüstü yat hemen klava:

e yani özgecim hergün şurda kaç kişiye kendinizi yormayın diyoruz aşkolsun sana. illa erkenden doğurtturacan kendini. ayaklarını uzat sırtüstü yat hemen klava:

ya canım baya bir dinlendim ama gecmedi sanırım ....
ya azönce 2009 annelerinede sordum benim karnımın bazı kısımlarnda acıma oluyor hani etin çürürde dokunursun tuaf bir acıma hissi olur aynen onun gibi....
bide şimdiki kramp şöle;hani koşarsında bi dalaklanma olur kramp girer boşluk kısımlarına insanın aynen onun gibi yani bu krampların acaba doğumla bir ilgisi varmı kızlar....
birde kaynanam dün akşam aynen şu sekilde merdivenden sesleniyordu...
yatakta sağdan sola dönerken kalk otur,öle dön bebeğin boynuna kordon dolanır sonra,beni vakitsiz işlerle uğraştırmayın zamansız getirmeyin şu çocuğu....
vayy be ne düşünceliymiş dedim,,,,sırf kendi uğarşmasn diye beni düşünüyor helal olsun....

kızlar az önce fundayla görüştük baya bir konuştuk hepinize selamı vardı şu anda yine çıkma gibi bir durumu yokmuş eşi bu akşam laptopu götürebilirmiş yanına eğer getirirse girerim azıcık dedi ayağa kalkması yasakmış canım benim yaa çok duygulandım konuşurken dedim gelicem bende kalıcam yanında bir akşam refaketçi olarak dedim çok duygulandı rabbim inşallah zamnı geldiğinde göktuşumuzu kucağına almayı nasip eğler nstede sancısı çıkarmış hala doktoru bebk iri olduğu için baskı yapıyo erken çıkmaya çalışıyo demiş ne olur dua edelim kızalr fundamız için sğlıcakla kucağına alsın göktuşumuzu bende fazla kalamayacağım misafirliğe gideceğiz şimdi görüşrüz herkese iyi akşamlar

tekrar iyi aksamlar arkadaslar

iyi dileklerde bulunan tüm arkadaslar cok cok sagolun,bundan sonra daha dikkatli olmaya calisicam ama müneccim degilim ki hangi doktor Türk düsmani hangisi degil bileyim

neyse simdiki gidecegim doktor zaten hastanede dogum yaptiran doktor ve cogu Türk mükemmel oldugunu her seyle ilgilendigini söylüyor ,bakalim görücez son haftalar dahada önemli acilma var mi vs bir sürü kontrol olucak ,sükür ki digerinin yüzünü erken görmüsüz :Saruboceq:

sagol sedaktcim :1hug:

spirali iyi takmamis en adi mali kullanmis ve zaten en kötüsü spiralin ipini sifira yakin kesmis akannehir

bu yuzden bebekte annede riskli gruba girmis,her an enfeksiyon kapma riski varmis o yuzden koskoca arastirma üniversitesine gittik birsey yapamiyoruz diyorlar düsünebiliyormusun

bu kizin evladi sakat kalsa kimsenin umrunda degil kac gündür sinirimiz kavgamiz bu yuzden,kiz perisan oldu doktor ve hastane kapilarinda :1no2:

selam kızlar....bi bakayım dedim ama kimsecikler kalmamış...fundayı merak ettim Allahım yardımcısı olsun inşallah...Göktuşum sabretsin biraz daha...geçmişi okuyamadım ama inşallah başka bi sorun yoktur hepiniz iyisinizdir:))))hepinizi çoooookkkkk öpüyoruz:)))))))))

zeyracım funda ile konuşmuşsun dularım hep onunla,rabbim yar ve yardımcısı olsun....göktuğ az daha sabır etsin annesinin karnında kalsın...
canım hepimizin onun buraya mutlu haberlerle döneceğini biliyoruz...
inşlh eşi laptopu götrde konuşrz....

ohaoldumsmile

ne yapıyosun canım sen yaa yolun sonuna gelmişsin canına kastın mı var?
aynalara küstüm bende son zamanlarda , doğurunca geçicek dimi bu dev analığı
:sinifsinif:

Kızlar, iyi akşamlar nasılsınız güzel anneler?
Kızlar, ilk defa bu hafta ağırlaştığımı tam anlamıyla hissettim. Hala resmen koşasım vardı ama bu hafta sanki yürüyüşüm yavaşladı. Merdivenlerden koşarak inip çıkan ben, son derece yavaş adımlar atıyordum bugün. eyvahedigeldismile
Bende bu haftada çalışıp izne ayrılıyorum, sonra ins temizliğe kadın alacağım. Aman temizlikte kendinizi yormayın kızlar, arkadaşımın temizlikte kadınla birlikte yorulmuştu, temizlikten sonra kendini sezeryan masasında buldu.

olsun annesi onlar kardeş şimdiden sahiplensin kardeşini boşver sen şöför amcayı
ben iii anlaşmaları iiçin elimden geleni yapıcam bakalım artık umarım ii kardeşler olurlar

canım benim ilk doğumda yaşım 15 ti oğlum şuan 13 yaşında ama ilk doğumum okadar kolay olduki anlatamam hiç bişi anlamadım gittim hastaneye yarım saat içinde doğurdum ondan yarım saat sonrada ayaktaydım ikinci doğumum 27 yaşımda 2009 ocakta oldu ama çok zor bir doğumdu.buda üçüncü doğumum olcak kısmetsee ama bunu anestezi olmadan düşünemiyorum.benim çatılarım dar dr sölemişti zaten bakalım canım kısmet

anladım canım kötü olmuş is1temeden çocuk sahibi olmayamı yansınlar yoksa çektikleri eziyetemi dava etse ya dr

özgecim napıyoruz söylenen abuk şeyleri asla duy-mu-yo-ruuuuuzzz. boşver sana annen yardımcı olacak nasılsa sen de nasıl kalkıp oturacağını vücudunun sinyalleriyle zaten anlarsın. bırak allah aşkına ya. allah korusun hepimizi kötülüklerden, kaza beladan bebişleri de tabi.

allah yardımcısı olsun arkadaşının öteki tarafta da ona diploma veren okula ben ne deyim neyin üzerine yemin etmiş o soğan patates mi tövbe yarabbim.

ohaoldumsmile

ne yapıyosun canım sen yaa yolun sonuna gelmişsin canına kastın mı var?
aynalara küstüm bende son zamanlarda , doğurunca geçicek dimi bu dev analığı
:sinifsinif:

kuzum biz her halimizle güzeliz. dünyanınen güzel şeyleri çimizde büyüyo ötesi var mı?

aman allah korusun yaaaa ben de çok korkuyorum ondan aman sen de bildiğin şeyi uygula hiç olmazsa yapma yani iş insan çok şeyi biliyo da bazen yapamıyo işte

inanmıyorum sana maşallah allah ömürlerini versin inşallah ben de 2. çocuk sandım. o zaman hiç ağzımı açmıyorum ahkam kesiyo gibi sorular sordum bide :kedi: hepsini geri aldım ohaoldumsmile[/QUOTE]

yok canım olurmu hiç öle şey yaşım çok ileri deil 28 yaşındayım sadece bu evlilik çocuk işlerine biraz erken girdim hepsi bu aslında iide olmuş ama bazen diyorumki keşke bu kadar beklemeden yapsaymışım diğer çocuklarıda beraber büyürlerdi bende şimdi rahat ederdim ama napalım kısmet böleymiş böyleside güzell.

bugün yok kimse şimdiden hafta sonu moduna girildi. bi bizim topicte oluyor zaten hafta sonu tatili:)))

cok gecmis olsun canim
dedigin gibi iyiki erken anamisin diger doktoru
insallah bu bari bi ise yarar

slm tatlı anneler. ben hep böyle selam verip çıkıorum çok takip edemiyorum sizlri şimdi şöyle bi bakayım dedim. benim karnım çok aşağıda ve sert. doktorum normal dior. ama aile doktorumdaki ebemde sen yakında doğurursun diyor. anlayamadım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. öpüyorum sizleri

slm kızlar..
gunaydın......
dün akşam sohbet daha koyuymuş....baktım da gecmişte bir sayfa var okunacak kimsecikler yok....
nisan anneleriiiiiii biz doğurunca hiç görüşemiycez sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…