2010 Nisan Anneleri

tuğbişim saol canım iyiyim şükürlker olsun canım az önce annemle çay içmiştim ağzım geliyo nerdeyse midem o derece yanıyo yani kaç gündür ne yesem ağzıma geliyo mide yanmasından canım ayy benim doktorda hiç sormuyo miden yanıyomu falan diye insan bir ilaç yazar yaa ben şimdi ne yapıcam yaa

opuyorumnanaktan oyy kısmanma canımm.. ben sana yazmadan dururmuyum kızz... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile teşekkürler dünürlerin en güzelii... en şekeriii... en ballısııı ... :asigim: kızz ben cidden kıyamam ama yaa valla hee.. şimdi kızlar yazarklen düşündüm de damadım oğlum gibi olur.. gelinimi de kızımdan ayırmam dedim... sositososito evlat demi ama... büyükler de biraz cık düşünceli olsalar ya.. neyse tatsız konulara girmiyimm..
ohh iyi gezmişsiniz.. ama yorulma bitanemm.. dikkat et de dilacım korkutmasın bi daha anesini.. :asigim: oyy ben onun tepiklerini yerim.. o anesini tepikleyen mincik ayaklarını ısırırım :asigim: montunu da güle güle kullan bu arada :))) ama dinlen azıcık emi? uzat şöyle ayaklarını...

selamlar bebegcim.
tarhancım annen senin emin ellerde olduğunu bildiği için aramıyordur.yoksa dakka başı arardı.bende ne zaman annemi arasam tamda ben seni arayacaktım der.bende tabi tabi derim ama hep ben ararım,ayda birde o arar.sen yinede ara.malum ana gibi yar,bağdat gibi diyar olmazmış.anne olunca anlarsın.yerimseniben

selam refiyeciğim
tuğbacım hoşgeldin üzülme canım en azından hayatta arayıp konuşman bile yeterli yaa bence bide doğuma gelecek tek kalmıyacan ya benim gibi olsan nasıl olcak

Kızlar hepinize Merhaba;

Accayip nezle oldum, çok fena burnum akıyor ama kırgınlığım çok yok. Dün gece doktorumu aradım, ateşin çıkmadığı için önemli değil dedi. Bol bol dinleneceksin dedi.

konular çook sıcak diye yazamamıştım az önce.. şimdi toptam geçiyim....

slmlarr... dünürcüm... sinemcim.. avukatçımm... bircem... hacerciim.. nazlıcıım... sedakt... tuğbacımm...

mrb canım neler yapltın bakiim hamarat hatun

canımmm yaa çay kahve mide yanmasını çok artırıyo. doktorlar mide yanmasını normal gördükleri için sen çok şikayet etmezsen umursamıyolar tatlım.
evde reniie, talcid,gaviscon falan yokmu hepsi kullanabileceğimiz iaçlar. ama hiç biri yoksa ılık ya da soğuk sütü çok diil yarım bardak yudum yudum iç istersen oda iyigelir tatlımopuyorumnanaktan

konular çook sıcak diye yazamamıştım az önce.. şimdi toptam geçiyim....

slmlarr... dünürcüm... sinemcim.. avukatçımm... bircem... hacerciim.. nazlıcıım... sedakt... tuğbacımm...
meraba refişimmm nasılsın canımcımopuyorumnanaktan

canımm yaaa insan alıngan oluyo işte bu dönemde bekliyo ailesinden ilgi . eminnimmm hepsinin aklı bizdedir ama işte hamilelik ona takmazsam başka şeylere takacam kaydirigubbakcemile3

mrb bircem geçmiş olsun bol bol sıvı al ve sıcak bişşeyler içmeye çalış

tuğbacım hacer haklı bence de sen yine de ona kızma. mutlaka yardıma ihtiyacın olsa ilk o koşacaktır.

kız bugün tembel teneke takılıyorum valla :))) elimde çekirdek tabağı.. oğluşumu accık daha yağlandırma derdindeyim.. bilg. başında ayaklarımı karşıdaki sandalyeye uzattım ohhh.. bugün hiçbişey yapasım gelmiyo nedense.. kendime tatil ettim bugünü :))) sen nasılsın canımcımmm ?

selam refiyeciğim
tuğbacım hoşgeldin üzülme canım en azından hayatta arayıp konuşman bile yeterli yaa bence bide doğuma gelecek tek kalmıyacan ya benim gibi olsan nasıl olcak
hoşbulduk canım görüşemedik ne zamandır nasılsıın bebişin nasıl? çok haklısın canım elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz biz.doğuma yanında olcak kimse yokmu canım?bilmiyorumkismile

tuğbacım.. hacercim.. biz iyiyiz kızlarr buna şükürr.. hamile bi kadın ne kadar iyi olabiliyosa işte :))) sizi sormalı canlar?

bircemcim geçmiş olsun.kendine dikkat et.bir sezonda 4 kez grip atlatan biri olarak seni anlıyorum.

bircem.. çok geçmiş olsun canımm.. dr.ununda dediği gibi bol bol dinlen.. al üstüne bi battaniye uzan.. en iyi ilacı bu hastalığın...

tuğbişim kan ilacımı aldım az önce şimdi 1 saat falan sütlü şeyler yiyemiyorum ama eşime derim olmazsa gaviscon aldırayım duymuştum canım bu aralar çok sık yanmam var çünkü canım ayyy içmeseydim keşke bu arada canım kıyamam sana annen herzamn senin yanında olmak ister ama benim annemde uzak olsa öyle haa demeyle gelemezdi canım sanırım çünkü zor canım uzak olunca gelinip gidilmesi hem sen yanlız değilsin canım benim biz ne güne duruyoruz canımcım benim dünde ben çok ağladım doğum videosu izledim bebişin annsine getirilişi falan beni kendimden aldı gitti yarım saat ağladım nerdeyse çok sulu gözlü oldum son zamnda duygusallaştım iyicene

hacerciğim canım biz ne güne durıuyoruz canım hiçte yenlız değilsiniz keşke yakın olsaydıkda bu sohbetlerimizi yüzyüze yapsaydık keşke canım benim herzamn yanındayım olumunekankayizsmile

ooooooooooohhhh sefan olsun.bende büroda bir müvekkilden para bekliyorum.ayaklarım oturmaktan patlamak üzere.Allahım yüzsüz insanlardan sana sığınıyorum.adam 2,5 aydır paramı getirecek ya.hakkımı helal etmiyorum işte.ben bu halde işe geliyorum.adam hergün söz verip gelmiyor.Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın.

bircem çok geçmiş olsun canım rabbim acil şiflar versin inşallah hemen iyileşiverirsin

slm kızlarr kızım daha yeni uyudu bende geçmişinizi okuyup anca yazabildim
geçmiş olsun zehircim neyseki korktuğunuz gibi olmamış gecenin sonu
ama ben arkadaşının spiralle hamiile kalmasında dr hatasını anlayamadım nasıl olmuş.

mrb canım araları 15 ay olcak kısmetse kızım 17 ocak 2009 doğumlu şimdide 15 nisan bekliyos baakalım.valla beklemeden oldu ama hiçte afallamadık olduysa daha ii oldu ikisi ikiz gibi büyür bizde 2-3 sene sonra rahat ederiz dedik başlarda zorlukları olucak ama alışınca bi sorun kalmaz inşallah.
canım ben normal doğum yaptım ve şimdide kısmetse normal olucak zor bir doğum yaşadım kızım 3.500 gr doğdu ama doğum sonrası lohsalıkta yaşamadım desem yeridir yani tek sıkıntım arkadaşlardan birininde bahsettiği gibi aşırı düzenli ve titiz olduğum için doğum sonrası ev kalabalığıydı yani artık herkes gitsin bebeğimle eşimle yani ailemle kalim diyosun.bide gelenler senin gibi derli toplu düzenli deilse dahada sıkıntı onlar dağatsın sen topla çokça yardımcı olmadıkları gibi bide ayak bağı olanlar yani bi yandan doğum dikiş ağrıları diğer yandan bebeğindeki yeni dünyaya alışma huysuzlukları işte.ve çok bilmiş konuşmalar bebek ağlar neden ağlıyo,neyi var,iki dakka önce emzirmişsindir ama bunun karnı aç yada altını yeni almışsındır ama altınımı kirletti gibi sorıular inanın bunlar insanı çok geriyo herkes çok bilir ama kimse bişi yapmass senden ve eşinden başka.ama diğer bi taraftan ölesine güzel bir duyguda varkii anlatılmaz yaşanır onu kucağınıza ilk aldığınız andan itibaren işte buna değer dediğiniz o koku o sıcaklık gerek hamilelikte gerekse sonrasında yaşanan tüm sıkıntıları unutturu Allah hepinşze bu duyguyu yaşamayı nasip etsinn.
oo amma yazmışım şimdilik aklıma gelen bunlar senin yada diğer arkadaşların merak ettiği bişi olursa sorun elimden geldiğinde cevaplarım

mrb bircem geçmiş olsun bol bol sıvı al ve sıcak bişşeyler içmeye çalış

tuğbacım hacer haklı bence de sen yine de ona kızma. mutlaka yardıma ihtiyacın olsa ilk o koşacaktır.
abooovvv nisan anneleri anamın avukatı oldularkaydirigubbakcemile3 bi ağız tadıyla naz yapamadım anneme hemen gerçekleri yüzüme çarptınızkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana çok doğru söylüyosun tatlım benimki hamile nazı kaydirigubbakcemile3
bu cevabı üstüme alınıyom ama bana yazdın dimi refişimkaydirigubbakcemile3 oohh sefan olsun yarasın utkuşuma yağlansın ballansın tosun paşa olsunopuyorumnanaktan valla ben bugün nazlı mızır mızır bir durumdayım dün eşime de mızırdandım adamın uykusunu kaçırdım girmiş kanepede film izlerken uyuyakalmış çok üzüldüm :gitme:

bana yazan herkese cevap vermiiş ve tşk etmiştim ama sadece iki tanesi çıkmış kızlar kusura bakmayın alıntı yaptım tek tek ama çıkmamış.

:)) ehehe sağolasın avukatçımm.. valla hep bi koşuşturmaca gidicek değil ya canımm.. bugünde tembellik yapasımız tuttu aaa :)))

canımcıımm ssana da allah kolaylık versin.. sabır versin ne diyimm.. sen bu halde ne zorluklarla halaa işini devsam ettirmeye çalışıyosun.. o kadar insanın işini görüyosun bide söz verdiği halde paranı aksatıyolarr.. böylelerine pes diyorum sadece.. vede tüüüü... :) dediğin gibi Allah nasıl biliyosa öyle yapsın öyle insanlarıı... sana da Rabbim kolaylık versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…