sağol günayder iyiyiz canım siz nasılsınız kuzunla?..
a.s hg afetidevran tşk siz nasılsınız??
attaque sakin ol canım takma kafana evet komşunda baya bir yüzsüzmüş ama sen boşver bak bebişinde sinirleniyor hea suratı asıldı :) gül azıcık
pes yanii bu kadar yüzsüzlük ve bu kadar da görgüsüzlük olmaz yanii.ayy hala bu numunelerle yaşıyoruz bu çağda ya.
canım boşver takma diycem kendini ve bebişini düşün. onlarda görgüsüzlükleriyle kalsınlar..
bu ne yuzsuzluk hala boyle insanlar varmi , inananamiyorum gercektendee.. neyse cnm sen cok takilmaa..
sağol günayder iyiyiz canım siz nasılsınız kuzunla?..
aslına bakarsanız hiiç keyfim yok .az önce doktor kontrolünden geldim.
tansiyonum yüksek çıktı.doktor endişelendi. idrar tahlili yaptırdık eğer protein kaçağı varsa bebişi alacaklarmış.
herşeyi anlattı hazırlıklı olayım diye
böyle durumlarda gebelik 20 haftalık bile olsa sonlandırılıyormuş.
inş bi sorun olmaz çok korkuyorum.kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için ama gözyaşlarımı da tutamıyorum.
ayrıca bebişte iyi beslenememiş bunun sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktorum.
moralim çooooooook bozuk kızlar...
aslına bakarsanız hiiç keyfim yok .az önce doktor kontrolünden geldim.
tansiyonum yüksek çıktı.doktor endişelendi. idrar tahlili yaptırdık eğer protein kaçağı varsa bebişi alacaklarmış.
herşeyi anlattı hazırlıklı olayım diye
böyle durumlarda gebelik 20 haftalık bile olsa sonlandırılıyormuş.
inş bi sorun olmaz çok korkuyorum.kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için ama gözyaşlarımı da tutamıyorum.
ayrıca bebişte iyi beslenememiş bunun sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktorum.
moralim çooooooook bozuk kızlar...
tekrar hg afetidevran sen hamiş değilsin galiba :)
günayder geçmiş olsun canım işallah geçer takma kafana işallah herşey yolundadır.. bebişin kaç kilo??
afetidevran hayırlısı olsun canım ne kadarlık evlisin?
inş kızlar ama işte insanın elinde değilki..
saat 14.30 da arıycam hastaneyi sonuçlar için doktorla konuşucam.
bi haftadır ayaklarımdaki şişlikler ,gözlerimdeki sinek uçuşmalarına benzer şeyler, halsizlik,kalp çarpıntısı,mide bulantısı vs. gibi şeyler yaşıyorum..
ummuhan canım bebeğim de 2.160 gr çıktı.kilosu azmış! maalesef ortalamanın altında gibi dedi çok az değil ama işte yine de daha fazla olabilir dedi.
off kafam çok karışık...
attaque aynı günlerde doğurucaz kız senle doktorun ne dedi doğum konusunda?? bebişin kaç kilo ne zaman gittin en son doktora?
Öylemiiii çak ortak kaydirigubbakcemile5
Benim doktorum normal doğumu denememi istedi , daha doğrusu tüm kadınların böyle bir hakkı varken kullanması gerektiğine inanıyormuş. Normal doğurtucak beni , epiduralli normali düşünüyor ama belimde bir problem var anestezist ve fizyoterapistlerle de konuşup ona göre epidural olup olmayacağına karar vericez bakalım hayırlısı.
32+2 yim aslında takvim 1 gün geride kalmış görünüyo.
28 nisan beklenen tarih.
En son perşembe günü doktordaydık , boyu çok uzunmuş tam ölçü söyleyemedi eşimde bende uzunuz bize benzemiş kızçemiz. Kilosu da 1975 ti yaklaşık olarak..
Senin bebiş ne durumda canım siz ne düşünüyosunuz doğum konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?