2010 Nisan Anneleri

aslına bakarsanız hiiç keyfim yok .az önce doktor kontrolünden geldim.
tansiyonum yüksek çıktı.doktor endişelendi. idrar tahlili yaptırdık eğer protein kaçağı varsa bebişi alacaklarmış.
herşeyi anlattı hazırlıklı olayım diye
böyle durumlarda gebelik 20 haftalık bile olsa sonlandırılıyormuş.
inş bi sorun olmaz çok korkuyorum.kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için ama gözyaşlarımı da tutamıyorum.
ayrıca bebişte iyi beslenememiş bunun sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktorum.
moralim çooooooook bozuk kızlar...

vallahi bende zaten dedim bunlar bu yüzsüzlükle yaşıyosa ben niye hayatı zindan edicem , çok kafamı kızdırırsa balkondan keserim kabloyu olur biter aaa bunlarla mı uğraşıcam bu halde..

Sorma canım yaa ufak bir muhitte yaşıyor olsak sürekli yüz yüze bakıyor olsak evet durum normal kabul edilir de İstanbul gibi bi yerdesin 3 kere görüşmüşlüğün olan insanın evine ne hakla sen eşini meşini de sokucan balkonundan kablo geçiricen hafta sonu sabah sabah.. Cehalet bunlarınki o yüzden hep mutlular böle..

bu ne yuzsuzluk hala boyle insanlar varmi , inananamiyorum gercektendee.. neyse cnm sen cok takilmaa..

Var canım var , olmaz mı..

preeklampsi olabilir diye düşünmüştür canım , inşallah idrarda protein kaybı çıkmaz..
Benden de şüphelenmişti henüz 20. haftamdayken , eğer aşırı kilo almaya , şişliklerim artmaya ve tansiyonum yüksek çıkmaya devam etseydi suni sancıyla zorla doğurtucaklardı bebişimi.. Ama yeme düzenime , sporuma dikkat ettim o korkuyla üzüntüyle , herşey yoluna girdi , bebişe kan akışını da hızlandırdım kendime dikkat ederek.. Sende yediklerine içtiklerine lütfen dikkat et , sabah akşam tansiyonunu ölç , yürüyüş yap bol bol.
Allah'ın izniyle bişi olmaz.

tekrar hg afetidevran sen hamiş değilsin galiba :)
günayder geçmiş olsun canım işallah geçer takma kafana işallah herşey yolundadır.. bebişin kaç kilo??

Cnm dur hemen telasa kapilma, onecelikle senin sakin olman gerekiyor, kendini dusunmuyomusan bebegini dusun panik yapma lutfenn..

ins. hicbir sorun cikmaz cnmbenimm...

attaque aynı günlerde doğurucaz kız senle doktorun ne dedi doğum konusunda?? bebişin kaç kilo ne zaman gittin en son doktora?

tekrar hg afetidevran sen hamiş değilsin galiba :)
günayder geçmiş olsun canım işallah geçer takma kafana işallah herşey yolundadır.. bebişin kaç kilo??

yok cnm degilim daha hala korunuyorumm, ama sizi takip etmek iyi geliyor,okuyorum bilgileniyorumm.. ben suanda d.k hapiyla korunuyorum ins. birakir birakmaz sorunsuz bir sekilde hamis olabilirmm.. ekim ayi gibi birakicam kismetsee..

bencede günayder dert etme canım işallah hiçbirşey çıkmıycak üzme tatlı canını bak zaten gününde azalmış iyice..sağsalim doğar işallah kuzucuğun..

ama yurtdisindayim planlar programlar bir turlu izin vermiyor suanda bebis yapmayaa, ins. biz isteyincede o hemen gelirr umut ediyorumm ve diliyorumm.. hayirlisiyla tabikii :)

inş kızlar ama işte insanın elinde değilki..
saat 14.30 da arıycam hastaneyi sonuçlar için doktorla konuşucam.
bi haftadır ayaklarımdaki şişlikler ,gözlerimdeki sinek uçuşmalarına benzer şeyler, halsizlik,kalp çarpıntısı,mide bulantısı vs. gibi şeyler yaşıyorum..
ummuhan canım bebeğim de 2.160 gr çıktı.kilosu azmış! maalesef ortalamanın altında gibi dedi çok az değil ama işte yine de daha fazla olabilir dedi.
off kafam çok karışık...

cnm hersey cok guzel olucak hayirlisyla buna inannki hersey mukemmel olsunn, pzitif dusunn cnm ...

attaque aynı günlerde doğurucaz kız senle doktorun ne dedi doğum konusunda?? bebişin kaç kilo ne zaman gittin en son doktora?

Öylemiiii çak ortak kaydirigubbakcemile5
Benim doktorum normal doğumu denememi istedi , daha doğrusu tüm kadınların böyle bir hakkı varken kullanması gerektiğine inanıyormuş. Normal doğurtucak beni , epiduralli normali düşünüyor ama belimde bir problem var anestezist ve fizyoterapistlerle de konuşup ona göre epidural olup olmayacağına karar vericez bakalım hayırlısı.

32+2 yim aslında takvim 1 gün geride kalmış görünüyo.
28 nisan beklenen tarih.
En son perşembe günü doktordaydık , boyu çok uzunmuş tam ölçü söyleyemedi eşimde bende uzunuz bize benzemiş kızçemiz. Kilosu da 1975 ti yaklaşık olarak..

Senin bebiş ne durumda canım siz ne düşünüyosunuz doğum konusunda?

afetidevran amin canım işallah..
günayder üzülme tatlım işallah güzel haberler alıcaksın işallah........

kızlar birşey sorucam size, ultrason kağıtlarınızda bebeğin kilosunun da yazdığı sayfada en altta
EDD(LMP):yani sat a göre doğum tarihi yazıyor
EDD(CUA):burada yazan tarihe bir bakarmısınız? sat tarihine göre ne kadar fark var ?

cnm istanbulda hangi hastaneye gidiyosun doktorunun adi ne , ogrenebilirmiyim?

Buarada sen trakyalimisinn :):) kizce lafini trakyalilar cok kullanirdaa :):)

masallah buarada bebis gayet sagliklii, allah kucagina kolaylikla almayi nasip etsin cnmm...

AFETIDEVRAN, AttaQue, ummahan_d
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler inş kalbimizden geçenler gibi olur herşey . zaten haber alınca size mutlaka haber veririrm.

attaque canım bizim bebişte 32+2 yarın tekrar değiştirmiyim diye 32+3 yazdım .. 28-30 gibi gelicek dedi doktorum tabi oda normali öneriyor ben 2 hafta önce gibi kontroldeydim 1660 gr. dı minişim.
bende normali düşünüyorum sorun çıkmadığı sürece işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…