2010 Nisan Anneleri

attaque alttan muayene için gün verdimi doktorun? bana martın 20 si gibi gel dedi :S tırsıyorum ilk kez alttan muayene edicek napsam acaba..
günayder bende öyle bişey yazmıyor kuzum ya :s

muayeneye göre söylicekmiş normalmi sezeryanmı açılma varmı falan filan işte:S

Attaque,

cnm istanbulda hangi hastaneye gidiyosun doktorunun adi ne , ogrenebilirmiyim?

Buarada sen trakyalimisinn :):) kizce lafini trakyalilar cok kullanirdaa :):)

masallah buarada bebis gayet sagliklii, allah kucagina kolaylikla almayi nasip etsin cnmm

attaque alttan muayene için gün verdimi doktorun? bana martın 20 si gibi gel dedi :S tırsıyorum ilk kez alttan muayene edicek napsam acaba..

peki ultrason kağıdında doğum tarihini gösteren hiç mi tarih yok ?
bu arada bana çatı muayenesi için tarih vermedi ben de sormadım.

ummahan senden başka da hamiş yok ki konu okuyan.
neyse gelince diğer arkadaşlar belki yorum yaparlar.
şöyleki benim o dediğim yerdeki tarih hep farklı çıkıyorda o yüzden soruyorum sizlerinki nasıl diye.

günayder yok canım bende ultrason cihazı eskimidir nedir :S bende sormıcaktım ya annem sordu o da alttan muayene etmem gerek martın 20 sinden sonra gelin dedi :S keşke sormasaydı ya..

günayder canım demekki bebeğinin gelişimi sürekli değişiyor bir önde gidiyor bir geri kalıyorsa gelişimi biraz düzensizse belki ondan kaynaklanabilir ama sen takma kafana bol bol süt iç aynen devam son gittiğimde benim doktor süt içiyormusun diye elli kez sordu çok fazla sevmediğim için hergün içmiyordum doğrusu ama artık hergün 2 bardak mutlaka yoksa bu gittiğimde döver beni allah muhafaza :))))))

günayder yok canım bende ultrason cihazı eskimidir nedir :S bende sormıcaktım ya annem sordu o da alttan muayene etmem gerek martın 20 sinden sonra gelin dedi :S keşke sormasaydı ya..

evet ben de hiç sormayı düşünmüyorum ama kontrole gittiğimde de birden bire hadi alttan muayene edecem derse işte o zaman da çok kötü olurum yanii. en azından heranlamda hazır olmak gerek psikolojik,fiziksel vs. yanii
benimde bisonraki kontrol 20sinde bakalım napcak?

AttaQue eğer bebişinin boyunu merak ediyorsan ultrason kağıdındaki FL yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp sonuç bebişinin boyunu veriyor canım doktorlarda böyle buluyor zaten.

kuzum iyide sen doğumdan sonra görmessin pek doktorunu tanımadığın biri zaten ne de olsa benim annemin akrabası uzaktan dayım oluyor tanımadık biri olsa daha rahat olurum heralde bu tanınmışlık beni bu açıdan üzüyor :S kıpkırmızı olucam kesin..

Bakırköy Acıbadem 'e gidiyorum canım , özeline yazdım bi kontrol edersin.
Trakyalıyım evet.. Sen nerelisin ve şu an yurt dışında nerdesin?
Amin isteyen herkese inşallah..

AFETIDEVRAN, AttaQue, ummahan_d
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler inş kalbimizden geçenler gibi olur herşey . zaten haber alınca size mutlaka haber veririrm.

Bekleriz haberini canım , yediğine içtiğine dikkat et lütfen tekrar söylemek zorunda hissettim.

ınşallah hiçbir sorun çıkmaz canım , sağ salim kavuşuruz bebişlerimize.

2 haftada 1 gidiyordun 1 aydır ama bu sefer 3 hafta sonraya çağırdı bişi söylemedi ama pelvik muayene yapabilir , çatı kontrolü için. 35 haftalık olucaz çünkü. Zaten ben ilk gittiğimde de 2-3 kez ilk zamanlar alttan muayene etmişti , anneliğe alışman için gerekli ve yeni olduğu için bu şekilde daha net görebiliriz demişti. O zamanlar nasıl çekinmiştim ki hiç jinekoloğa da gitmemiştim ömrü hayatımda ama çok şükür hiç yormadı doktor beni işini hemen bitirdi. ınsan nelere katlanıyor çocuğu için o zaman anladım..

Ee buda demek oluyor ki kuaföre gitme vakti yaklaşmıştır bizim için. bu da benim için bi ilk olucak eyvahedigeldismile , çünkü artık göbeğimden hiçbişi göremiyorum..

Son düzenleme:

evet ya sürekli oynama yapıyor o tarih canımı sıkıyor .
haklısın doğru düzgün de beslenmiyorum sürekli ihmal ediyorum herşeyi..
sütüde işte günde 1 bardak o da zorla yanii
ama yine de ben kilo alıyorum.
inş sağ salim sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bugün karar aldım bebişim sağlıklı olsunda ben 90 kilo olayım razıyım yanii.

Pardon kızlar telefondaydım.

AttaQue eğer bebişinin boyunu merak ediyorsan ultrason kağıdındaki FL yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp sonuç bebişinin boyunu veriyor canım doktorlarda böyle buluyor zaten.

Evet nette görmüştüm bu formulü canım , sağlıklı olsun da önemli olan o
Bakarım şimdi ultrason kağıdına hesaplarım.

attaque amin canım işallah sağlıkla gelsinlerde gerisi boş..
aynen bende göremiyorum göbüşümden ben ayna kullanıyorum artıkın doğuma kadarda böyle gider heralde son temizliğimi annem yapar belki. elimden geldiğince kendim yapıcam ayna iyi oluyor..

günayder kaç kilosunki kızım ben 80 oldum bebişimin sayesinde dahada aldıysam bilemem bu ay gidince ölçülürüm yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…