AFETIDEVRAN, AttaQue, ummahan_d
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler inş kalbimizden geçenler gibi olur herşey . zaten haber alınca size mutlaka haber veririrm.
attaque alttan muayene için gün verdimi doktorun? bana martın 20 si gibi gel dedi :S tırsıyorum ilk kez alttan muayene edicek napsam acaba..
günayder bende öyle bişey yazmıyor kuzum ya :s
günayder yok canım bende ultrason cihazı eskimidir nedir :S bende sormıcaktım ya annem sordu o da alttan muayene etmem gerek martın 20 sinden sonra gelin dedi :S keşke sormasaydı ya..
attaque uyudun mu kız konuşuyorduk ne güzel sesin kısıldı
cnm istanbulda hangi hastaneye gidiyosun doktorunun adi ne , ogrenebilirmiyim?
Buarada sen trakyalimisinn :):) kizce lafini trakyalilar cok kullanirdaa :):)
masallah buarada bebis gayet sagliklii, allah kucagina kolaylikla almayi nasip etsin cnmm...
AFETIDEVRAN, AttaQue, ummahan_d
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler inş kalbimizden geçenler gibi olur herşey . zaten haber alınca size mutlaka haber veririrm.
attaque canım bizim bebişte 32+2 yarın tekrar değiştirmiyim diye 32+3 yazdım .. 28-30 gibi gelicek dedi doktorum tabi oda normali öneriyor ben 2 hafta önce gibi kontroldeydim 1660 gr. dı minişim.
bende normali düşünüyorum sorun çıkmadığı sürece işallah..
attaque alttan muayene için gün verdimi doktorun? bana martın 20 si gibi gel dedi :S tırsıyorum ilk kez alttan muayene edicek napsam acaba..
günayder bende öyle bişey yazmıyor kuzum ya :s
günayder canım demekki bebeğinin gelişimi sürekli değişiyor bir önde gidiyor bir geri kalıyorsa gelişimi biraz düzensizse belki ondan kaynaklanabilir ama sen takma kafana bol bol süt iç aynen devam son gittiğimde benim doktor süt içiyormusun diye elli kez sordu çok fazla sevmediğim için hergün içmiyordum doğrusu ama artık hergün 2 bardak mutlaka yoksa bu gittiğimde döver beni allah muhafaza :))))))
AttaQue eğer bebişinin boyunu merak ediyorsan ultrason kağıdındaki FL yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp sonuç bebişinin boyunu veriyor canım doktorlarda böyle buluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?