evet ya sürekli oynama yapıyor o tarih canımı sıkıyor .
haklısın doğru düzgün de beslenmiyorum sürekli ihmal ediyorum herşeyi..
sütüde işte günde 1 bardak o da zorla yanii
ama yine de ben kilo alıyorum.
inş sağ salim sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bugün karar aldım bebişim sağlıklı olsunda ben 90 kilo olayım razıyım yanii.
attaque kaç kilo aldın bu zamana kadar hamileliğinde?? günayder 13 kilo almış ben 8 kilo aldım bu ay kaç olur bilmiyorum.
Yukarıda sağda ismin yazıyor kırmızı orada özel mesaj yazan yerde 1 özel mesaj olduğunu görüceksin.. Oraya tıkla canım.Attague cnm ozele nasil bakiliyor, ben cok detayli bilmiyorumdaa :)
65 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum. 16 kilo aldım , bi ara 1 kilo verdim..
Yukarıda sağda ismin yazıyor kırmızı orada özel mesaj yazan yerde 1 özel mesaj olduğunu görüceksin.. Oraya tıkla canım.
Senin Türkiyeye dönme durumun sözkonusu sanırım , burda mı bebiş yapıcaksınız?
maşallah kızım nasıl aldın bu kiloyu şaşırıyorum size ya acaba ben besleyemiyormuyum bebişi diye düşünüyorum sizi duyunca :S
Cnm oraya baktim fakat suanda herhangi bir ziyaretci mesajiniz yok diyorr.. bir mesaj goremedim ben yanii, simdiye kadarda hic kullanmamistim cok eski degilim zatenn..
evett suanda yurtdisinda calismak icin burdayiz kismetse bir kac sene sonra donmeyi planliyoruzz..
kızlar doktorumu aradım,çok şükür protein kaybı çıkmamış idrar tahlilinde ama tansiyon ölçümlerine dikkat edicez hergün 2 kez kontrol edecekmişim.
ama ilginç olan şu idrarda 3pozitif şeker çıkmış bu da tekrar şeker testi yaptırmamı gerektiriyormuş ayrıca troid kontrollerimi de yapacakmış tekrardan.
pazartesi yaptırcam bunları inş bi sorun çıkmaz dua edin nolur...
attaque hayırlısı canım doktor normal herşey iyi diyor ama bilemiyorum .. sırt ağrılarınız varmı? bende çok sırt ağrısı oluyor ya :S
oh masajcıları bulmuşsun benim kociş çok nadir yapıyor ondanda bişey anlamıyorum sağolsun okşuyormu masajmı yapıyor belli değil :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?