2010 Nisan Anneleri

Yok tatlım senin kilonu kontrol altında tutman lazım , aşırı kilo almak iyi değil.
Protein ağırlıklı beslen , preeklampsi başlangıcından döndüm ben bu yüzden söylüyorum.
Un yağ şeker bunlardan olabidiğince uzak durmalısın.
Tam tahıllı ekmek ye , normal beyaz ekmek yeme.

attaque kaç kilo aldın bu zamana kadar hamileliğinde?? günayder 13 kilo almış ben 8 kilo aldım bu ay kaç olur bilmiyorum.

attaque kaç kilo aldın bu zamana kadar hamileliğinde?? günayder 13 kilo almış ben 8 kilo aldım bu ay kaç olur bilmiyorum.

65 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum. 16 kilo aldım , bi ara 1 kilo verdim..

Attague cnm ozele nasil bakiliyor, ben cok detayli bilmiyorumdaa :)
Yukarıda sağda ismin yazıyor kırmızı orada özel mesaj yazan yerde 1 özel mesaj olduğunu görüceksin.. Oraya tıkla canım.
Senin Türkiyeye dönme durumun sözkonusu sanırım , burda mı bebiş yapıcaksınız?

maşallah kızım nasıl aldın bu kiloyu şaşırıyorum size ya acaba ben besleyemiyormuyum bebişi diye düşünüyorum sizi duyunca :S

Cnm oraya baktim fakat suanda herhangi bir ziyaretci mesajiniz yok diyorr.. bir mesaj goremedim ben yanii, simdiye kadarda hic kullanmamistim cok eski degilim zatenn..

evett suanda yurtdisinda calismak icin burdayiz kismetse bir kac sene sonra donmeyi planliyoruzz..

maşallah kızım nasıl aldın bu kiloyu şaşırıyorum size ya acaba ben besleyemiyormuyum bebişi diye düşünüyorum sizi duyunca :S

16 kiloyu ben aldım ümmühancım :) hamile kalmadan önce 8 kilo vermiştim 2 ayda , vücudum eski düzeni ve sporu bırakınca ister istemez ilk aylarda 3 er 3 er kilo almaya başladı..Son aylarda en fazla 2 kilo alıyorum , benim kilolarım ilk aylarda geldi hep. keşke gelmeselerdi gerçi... Senin bebeğinin kilosu gelişimi normalse senin kilo almana hiç gerek yok. Zaten ne kadar az kilo alırsan doğumun o kadar rahat geçermiş öyle söylüyorlar hep.

tekrar yolluyorum canım sayfayı güncelleyerek bak ok. Sonra görüşürüz kendine iyi bak

kızlar doktorumu aradım,çok şükür protein kaybı çıkmamış idrar tahlilinde ama tansiyon ölçümlerine dikkat edicez hergün 2 kez kontrol edecekmişim.
ama ilginç olan şu idrarda 3pozitif şeker çıkmış bu da tekrar şeker testi yaptırmamı gerektiriyormuş ayrıca troid kontrollerimi de yapacakmış tekrardan.
pazartesi yaptırcam bunları inş bi sorun çıkmaz dua edin nolur...

attaque hayırlısı canım doktor normal herşey iyi diyor ama bilemiyorum .. sırt ağrılarınız varmı? bende çok sırt ağrısı oluyor ya :S

çok sevindim günayder takma canım kafana sen onlarda temiz çıkacak işallahhhhhhhhhhhhhhhh...

Çok güzel , Allah sağlık sıhhat versin canım..

attaque hayırlısı canım doktor normal herşey iyi diyor ama bilemiyorum .. sırt ağrılarınız varmı? bende çok sırt ağrısı oluyor ya :S

Daha ne olsun canım , gereksiz kilo alıp napıcaksın şişko şişko.. Sırt ağrılarım oluyo işyerinden arkadaşlar sağolsunlar masaj yapıyorlar bana aralarda haklarını ödeyemem..

oh masajcıları bulmuşsun benim kociş çok nadir yapıyor ondanda bişey anlamıyorum sağolsun okşuyormu masajmı yapıyor belli değil :S

oh masajcıları bulmuşsun benim kociş çok nadir yapıyor ondanda bişey anlamıyorum sağolsun okşuyormu masajmı yapıyor belli değil :S

hehehehe
benimkide beceremiyo masajı o yüzden hiç ondan istemiyorum..
şimdi de arkadaşlar olsa da kulunçlarıma kulunçlarıma şöyle bi masaj yapsalar oh valla
bu arad hava berbat yaaa , pazara gidicektim vazgeçtim.

burda normal hava soğuk değil ama kapalı haliyle
evet kocişler anlamıyor bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…