2010 Nisan Anneleri

Ben en son doktora gittiğimde doğum katını gez dedi bana , çantam için ebelerle konuş hem odaları görürsün dedi.
Doğum katına çıktım bir sürü mis kokulu bebek , pembe kıyafetli güleryüzlü bebek hemşireleri , süslü oda kapıları vardı .
Sonra ebeler beni karşılayınca biraz ürktüm ne sorucağımı da unuttum eşime eve gidelim dedim ama eşim e hani doğum çantası için soru sorucaktın falan diyince ha doğru dedim sordum alelade bikaç soru ve resmen kaçtım ordan
Ofsss Allah'ım dayanma gücü sabır sıhhat ver bize yarabbim , kolay doğum nasib eyleee..

amin canım cümlemize işallah... bu arada ben çıkıyorum hepinizi öptüm minişlerinizle beraber .. kociş gelmek üzere.. kib aeo .. byy

günaydercim canım geçmiş olsun dikkat et kendine, yediklerine. fazla tuzlu yeme fazla ekmek de yeme. ama gözün aydın kötü bişey çıkmamış çok şükür.

yoksa korkuyo musun doğumdan ne ayıp AttaQue :kedi: işin şakası hakkaten kontrollerde o kata da uğramakta fayda var hem ortama alışırsınız hem de eksik gedik bişey kalmaması için bilgi tamamlarsınız. ben 2 sefer gittim bu gidişimde soracak bişey gelirse aklıma yine giderim. ama sakin olman lazım neden heyecan yaptınki acaba?

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Soğuk kanlıyımdır aslında , canım çok tatlı değildir ama insan zamanın yaklaştığını böyle daha iyi anlıyor sanırım.. Heyecanlandım evet özellikle de ebeleri görünce çok daha heyecanlandım..

Siz ne düşünüyorsunuz doğum konusunda?

Son düzenleme:
kızlar artık tam anlamıyla doğum için hazırım....
dün kişisel temizliğim halloldu ....ama zaten hassas olan ben hepten kötüledim,vallahi zor dayandım....
ama sonuç mükemmel....:)))))
bu akşam annem geliyor ,yarın dükkanı acmıyoruz yokum....
salonum badana yapılacak,eşim halledecek...
annemle bende ev temizliğini halletcez...tabi çoğunu annem halletcek saolsun .....
ev temizliğimde bittimi buzluğa yapılacakları yapcaz yavas yavas onları bitiiririz....
bugun bulaşık makinamıda sipariş verdim çarsamba gelecek....
artık hazır ve nazır bebeğimi bekliyoruz....benimde üzerimden buyuk bir yuk kallacak....

merhabalar nisan annelerii
yeni girdik eve öldük yorgunluktan istanbuldaydık.
geçmişe bi göz atacam ama kesin işim çıkacak okuyamıcam yinekaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar güzel nisan anneleri.Nasılsınız?

Topiğimiz yine sessizleri oynuyor.

slm kızlar bizde bugün yine gez gez az önce girdik eve çok yoğun geçti yine günümüz sabah kahvaltıya annemlerdeydik sonra ordan köye çıktık ordan akşam üstü bir aile dostumuza oturmaya gittik yani baya bir yorucuydu eve az önce girdim ama naıl geçti gün anlamadım bir geçmişe baktım günayderciğim canım benim geçmiş olsun moralini bozma canımcım bak sonuçların güzel çıkmış canım az kaldı bitanem rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin canım benim şeker içinde hamurlu yiyeceklerden birde tatlıdan uzak dur canım biraz dikkat ettikten sonra herşey yoluna giriyo bitanem aklına sakın kötü şeyler getirme çok çok geçmiş olsun yine canımcım tuğbişim ohhh sefan olsun canım gezmişsiniz iyi etmişsiniz canım valla bu son zamanlarda bol bol gezelim canım herkes öyle diyo uyuyun ve gezin diyorlar doğumdan sonra biraz zorlaşıyo bebişlerle ama bizde yaza sakladık gezmelerimizi inşallah eşimle bu sene hiç il dışına çıkmadık hiç böyle olmuyodu illaki ir yerlere giderdik her sene hayırlısı kızımızla gezeceğiz inşallah bu senede rabbim izin verirse

valla ben pek bişey araştırmadığım için özellikle cahil cesareti var bende korkmuyorum çok şükür yani doğum şeklinden yoksa oluşabilecek allah korusun her türlü aksilikten endişe duyuyorum ama bebekle ilgili rabbim korkutmasın hiiçbirimiz. ama ben normal istiyrom şu anda mümkün gözüküyo ama daha çatı muayenem falan olmadı tam olarak dr un tahmini buydu bebek de döndü çünkü ama sonlara doğru ne olur allah bilir. hepimize rabbim hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

zeynocum tatlım aslında hiççç gidecek halim yoktu bir iş meselesi vardı bir yer görmemiz gerekiyodu ondan gittik. gezmek değişiklik güzelde bünye kaldırmıyo artık çok yoruldum valla.
yakın mesafelerde gezmek en iyisi tatlım sizin gibi senin de dediğin gibi uzun mesafeleri bebişlerle birlikte gezecez artık inşallah:asigim:

inşallah tuğbacığım canım rabbim sağlıcakla kucağımıza alalımda minik kuzuları sonra bol bol gezeriz canımcım sen naslısın canım ne var ne yok başka doktor kontrolünüz ne zamn canım

amin zeynocum bizim bu hafta perşembe kontrolümüz var ondan sonrada her hafta nst olcak sanırım bitanem sizin ne zaman kontrolünüz gizem sultanı yakın zamanda gördün gibi hatırlıyom ben?

iyi gceler tuğbacım :)) sadece sen varsın cnım.. nasılsın?

uyku tutmadı da bi bakınıyım dedim..

canımm çok sağol desteğin için.. opuyorumnanaktan amaan güzelim.. kötüyle kötü olmamam ki. ne desem de yapamam yani.. onların seviyesine düşemem yine de.. ama lafımı iyi sokarım yani :jeyyar: allahım herkesi nası biliyosa öyle yapsın :Saruboceq: başka da bişiy demiyorum.. elalemin dengesizleri için evimin huzurunu kaçıramam.. salla gitsiinn havasına girdim gece gece :icecream:
slm refiyecim valla kötü gecmis bu halinde düsüncesizlik etmislerakannehirama bosver alirsin öcünü sanada uygun bizaman gelirde cnm:teselli:
mutlaka bir zaman denk gelir de taşı yerleştiririm canım gediğine kaydirigubbakcemile3 Rabbim büyük.. kendilerinin başına gelince de anlamaz ki bunlarr... sempatiksalakcinni desteğin için sağol canımm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hiiçç bişiycik demiyorum canımm.. aynı şeyleri yaşıyoruz.. o kadar benzer ki.. anlıyosun beni sengözlerimebaksanab allah ıslah etsin canımm seninkileri de benimkileri de :Saruboceq:
bebeg83 takma canım ya boşver olağan şeyler bunlar sadece sinir olduğumuzla kalıyoruz..
opuyorumnanaktan öyle canımm.. haklısınn.. ben bukadar üzüldüm de noldu. yarın yine aynı şey olsa hiiiç şaşırmam.. insan dengesiz olunca zoorr klava:
aman şükür canım.. sevindim testinin iyi çıkmasına.. birazcık daha dikkatle inş. herşey daha iyi olucak.. bebişin de sağlıkla gelicek sana annesi... :Saruboceq: inş.. şeker de de sorun çıkmaz cnım.. geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan

gülseminciim... slm canımm... nasılsınn? gece gece bekliyorum ben topiği.. tuğba da kaçtıı :)))

refiscim canim yazik sana yha,sinirini öyle iyi anliyorum ki

sabahin köründe gelen misafirlerim az önce gittiler 11 aylik ve 3 yasinda dur durak bilmeyen cocuklariyla

yemin ediyorum stresten agri saplandi karnima ve agrim gecsin diye kaynar suya yattim resmen

agrim var diye esim yatak odasina yatirdi beni agrim olmasina ragmen popolarini kipirdatmadilar yha

ev suan b...k götürüyor hem sinirimden hemde agrim olmasindan agliyorum suan,insan bu kadarmi düsüncesiz olur yha,tüm camlarimi cocuklarin ellerine verdikleri hamburgerlerle yagladilar ,halilarima meyve suyu döktüler

kilimi kipirdatcak halim yok :a015:

iyi gceler tuğbacım :)) sadece sen varsın cnım.. nasılsın?

uyku tutmadı da bi bakınıyım dedim..

gülseminciim... slm canımm... nasılsınn? gece gece bekliyorum ben topiği.. tuğba da kaçtıı :)))
geldim refişim geldimmm
iyiyim sen nasılsın tatlımmopuyorumnanaktan
dolanıyodum topiklerde
biryandan da internette oyun oyuyom canımcımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…