aslına bakarsanız hiiç keyfim yok .az önce doktor kontrolünden geldim.
tansiyonum yüksek çıktı.doktor endişelendi. idrar tahlili yaptırdık eğer protein kaçağı varsa bebişi alacaklarmış.
herşeyi anlattı hazırlıklı olayım diye
böyle durumlarda gebelik 20 haftalık bile olsa sonlandırılıyormuş.
inş bi sorun olmaz çok korkuyorum.kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için ama gözyaşlarımı da tutamıyorum.
ayrıca bebişte iyi beslenememiş bunun sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktorum.
moralim çooooooook bozuk kızlar...
kızlar doktorumu aradım,çok şükür protein kaybı çıkmamış idrar tahlilinde ama tansiyon ölçümlerine dikkat edicez hergün 2 kez kontrol edecekmişim.
ama ilginç olan şu idrarda 3pozitif şeker çıkmış bu da tekrar şeker testi yaptırmamı gerektiriyormuş ayrıca troid kontrollerimi de yapacakmış tekrardan.
pazartesi yaptırcam bunları inş bi sorun çıkmaz dua edin nolur...
Ben en son doktora gittiğimde doğum katını gez dedi bana , çantam için ebelerle konuş hem odaları görürsün dedi.
Doğum katına çıktım bir sürü mis kokulu bebek , pembe kıyafetli güleryüzlü bebek hemşireleri , süslü oda kapıları vardı .
Sonra ebeler beni karşılayınca biraz ürktümne sorucağımı da unuttum eşime eve gidelim dedim ama eşim e hani doğum çantası için soru sorucaktın falan diyince ha doğru dedim sordum alelade bikaç soru ve resmen kaçtım ordan
Ofsss Allah'ım dayanma gücü sabır sıhhat ver bize yarabbim , kolay doğum nasib eyleee..
yoksa korkuyo musun doğumdan ne ayıp AttaQue :kedi: işin şakası hakkaten kontrollerde o kata da uğramakta fayda var hem ortama alışırsınız hem de eksik gedik bişey kalmaması için bilgi tamamlarsınız. ben 2 sefer gittim bu gidişimde soracak bişey gelirse aklıma yine giderim. ama sakin olman lazım neden heyecan yaptınki acaba?
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Soğuk kanlıyımdır aslında , canım çok tatlı değildir ama insan zamanın yaklaştığını böyle daha iyi anlıyor sanırım.. Heyecanlandım evet özellikle de ebeleri görünce çok daha heyecanlandım..
Siz ne düşünüyorsunuz doğum konusunda?
canımm çok sağol desteğin için.. opuyorumnanaktan amaan güzelim.. kötüyle kötü olmamam ki. ne desem de yapamam yani.. onların seviyesine düşemem yine de.. ama lafımı iyi sokarım yani :jeyyar: allahım herkesi nası biliyosa öyle yapsın :Saruboceq: başka da bişiy demiyorum.. elalemin dengesizleri için evimin huzurunu kaçıramam.. salla gitsiinn havasına girdim gece gece :icecream:ah güzelim ya seni iyice deli etmişler tüh. ama işte görgüsüzlük başka bişey bunu anlatamazsın eğitimi de yok malesef. boşver en güzeli sen de birgün onların cafcaflı zamanlarında onlara gider elini bişeye değdirmeden hatta edayı da yaramazlık yapmaya şımarmaya kurarak intikam alabilirsin kötükedihüso insanın içindeki sinir ancak böyle gider kaydirigubbakcemile3
mutlaka bir zaman denk gelir de taşı yerleştiririm canım gediğine kaydirigubbakcemile3 Rabbim büyük.. kendilerinin başına gelince de anlamaz ki bunlarr... sempatiksalakcinni desteğin için sağol canımm opuyorumnanaktanslm refiyecim valla kötü gecmis bu halinde düsüncesizlik etmislerakannehirama bosver alirsin öcünü sanada uygun bizaman gelirde cnm:teselli:
opuyorumnanaktan hiiçç bişiycik demiyorum canımm.. aynı şeyleri yaşıyoruz.. o kadar benzer ki.. anlıyosun beni sengözlerimebaksanab allah ıslah etsin canımm seninkileri de benimkileri de :Saruboceq:refiyecim inanımısın seni öle iyi anlıyorum ki....
yemin ederim aynısını ben yaşıyorum seninle konuşuyoruz ya biliyorsun....
vallahi yaşadığım evden sırf bu insanlar yüzünden nefret eder oldum,allahım beni o evden kurtar diyorum baska bşi demiyorum ve sonsuz hak veriyorum....
aynsı benim başımda,aynısı....
lanet olsun diyorum...
bunlar insanı sinir hastası ederler,zamansız öldürürler....
allahtan ki eşin senin yanında ve bunları görüyor,o sölese tatlım sonuçta kendi kardeşi dilinden o anlar,sen sölesen adın gelin olur ama....
yazdıklarını okudum da delirdim ben yaşıyormuşum gibi oldum....
bu ne biçim adalet ne biçim düzen hep bizimi bulacak....
opuyorumnanaktan öyle canımm.. haklısınn.. ben bukadar üzüldüm de noldu. yarın yine aynı şey olsa hiiiç şaşırmam.. insan dengesiz olunca zoorrbebeg83 takma canım ya boşver olağan şeyler bunlar sadece sinir olduğumuzla kalıyoruz..
aman şükür canım.. sevindim testinin iyi çıkmasına.. birazcık daha dikkatle inş. herşey daha iyi olucak.. bebişin de sağlıkla gelicek sana annesi... :Saruboceq: inş.. şeker de de sorun çıkmaz cnım.. geçmiş olsun.. opuyorumnanaktankızlar doktorumu aradım,çok şükür protein kaybı çıkmamış idrar tahlilinde ama tansiyon ölçümlerine dikkat edicez hergün 2 kez kontrol edecekmişim.
ama ilginç olan şu idrarda 3pozitif şeker çıkmış bu da tekrar şeker testi yaptırmamı gerektiriyormuş ayrıca troid kontrollerimi de yapacakmış tekrardan.
pazartesi yaptırcam bunları inş bi sorun çıkmaz dua edin nolur...
iyi gceler tuğbacım :)) sadece sen varsın cnım.. nasılsın?
uyku tutmadı da bi bakınıyım dedim..
geldim refişim geldimmmgülseminciim... slm canımm... nasılsınn? gece gece bekliyorum ben topiği.. tuğba da kaçtıı :)))
gülseminciim... slm canımm... nasılsınn? gece gece bekliyorum ben topiği.. tuğba da kaçtıı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?